22246
Hattrick
-
#16042 1.félidőben 1:0ra vezetek:) -
hapeti #16041 0-3-ra vezetek -
#16040 3-1-re szopok :( -
#16039 Minden második héten szívok a gyengébb ellenfél ellen..hihetetlen -
#16038 üdv mindenki
a tavalyi szezont a hatodosztályban passzívan figyeltem, esélyünk sem volt, de legalább össze jött a pénz egy jó edzőre
idén ismét jók vagyunk a hetedben, eddig 4 győzelem 1 vereség
( http://www88.hattrick.org/Club/?TeamID=1649550 ) -
#16037 Ertem en ezt?
Telefonos segitseget kerhetek-e? -
#16036 Semmi rosszat nem mondtal!
McFrost kollega szokta MagicBoy veret szivni ezzel a B-csapatosdival, mert szerinte olyan nem letezik!:) -
#16035 Nekem nagyon bejött az ifi akadémia. Durván 700 millió nyereséget könyvelhetek el ennek a megoldásnak köszönhetően. Legnagyobb tehetségem (Czibere László) 500 millióért kelt el, ilyet nem tapasztaltam még távolról sem a húzós rendszerben.
Most egy picit visszaesett ugyan a csapat teljesítménye az ifi bajnokságban, de kevesebbet is foglalkozok velük, mint amikor még Czibere is ott játszott. (: -
#16034 Az azt jelenti, hogy elérte az adott skill maximumát.
-
#16033 ha már ifik, ezt húztam ma
András Teke (299244908)
17 éves és 59 napos, következő születésnap: 2010-11-10
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-09-18 óta)
TSI: 1 260
Fizetés: 78 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: megfelelő
Átadás: megfelelő
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: középszerű
este felé piacra dobom. -
#16032 Új ifim. Nem sok jó képessége van eddig, de legalább épphogy 15 éves (: Szerintetek mire viheti, milyen poszton kéne edzeni? mindenhol?
A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés:
4/84/4
gyenge (maximum gyenge)
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlen
A játékosmegfigyelő kommentárjai
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Szabolcs Antal.
Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Játékszervezés képességű játékosod.
Ez a játékos minden bizonnyal gyors, ami manapság sosem hátrány egy focistának az ő korában.
Találunk helyet számára az akadémián? -
#16031 -
#16030 ja, igen, közben leesett nekem is, hogy ez lehet a félreértés oka,
nekem is volt ifiakadémiám, de valahogy nem volt kedvem hozzá, foglalkozni azzal is, nem éreztem a súlyát, aztán majd kiderül, hogy mennyire jó a húzós cucc -
AdamBeyer #16029 köszi a képet. először csodálkoztam, hogy nálam miért nincsenek ilyesmik de most már tiszta, ti nem ifiakadémiát vezettek hanem megfigyelőrendszert. -
#16028 -
AdamBeyer #16027 ezt a csapat eseményeknél írja? -
#16026 sziasztok
ifiknél ha a tulajdonság sárga kockával van jelölve, az mit jelent? -
#16025 ha, én is húztam ahogy remekre váltott, kapust, de középszerű védése van...csak azért nem rúgtam ki, mert van két sérültem, és középpályára jó volt hét közben :D -
geo91 #16024 most egy 19 éves megfelelő gólszerzésűt húztam... :C rúgtam is ki... -
#16023 nekem is múlt héten váltott remekre, remélem lassan csöpögnek majd a jobb játékosok -
geo91 #16022 végre :D
Játékosmegfigyelői rendszer: remek (8) -
#16021 Krisztián Szűcs
17 éves és 20 napos, TSI = 410
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
Ilyenekre gondolok.Szamottevo piaci erteke nincs,edzeni nem fogom de szerdankent eljatszogat a kozeppalyan,esetleg veszcsere ha valamelyik vedo kidolne.Igazolni nem fogok 2-3csillagos jatekosokat a B-be,arra megteszik ezek a sracok is.
Miert mondtam rosszat ezzel? :d -
#16020 Legyszives! -
#16019 Csak ha BOOT csapat ellen játszik, akkor jó a BÉcsapat szisztéma. Dobjak egy kélpet róllla? -
#16018 "a B csapatba kiegeszito emberek legyenek."
Ha ezt Mcfrost meglatja kitepi az osszes hajat, ha meg van neki!
-
#16017 Az ertekelest nem erdemes nezni,az en osszes jatekosom is 5csillag felett van,de pontosan tudom milyen gagyi skilljeik vannak.Gyenge,atlagos es megfelelonel nincs is jobb.Amelyik ifi tenyleg (eladhato)sztar lesz az adott poszton az inkabb 8+ csillagot hoz.Nem tudom a linkedet megnezni mert tiltva vannak a gamer,warez,stb oldalak itt bent,de majd otthonrol.
Nem ertem nalad miert nem fejlodnek,nalam sem Ronaldinhok keszulnek de arra pont jok hogy pl a B csapatba kiegeszito emberek legyenek.Eladni nemigen lehet oket,kiveve aki jo skill korul erkezik mar a suliba eleve.
Szal lecserelni lottos ifire szerintem csak meg nagyobb csalodas lesz hosszutavon mert abszolut nem szolhatsz bele dolgokba. -
#16016 Miert az nem lutri, ha edzek valamit es nem az fejlodik ami meg van adva ? :D
Raadasul mire fel fejlodik addig lotton lehet 5 olyan jatekost huzol, mert minden heten van eselyed valami jot kifogni, mig a masik fajta modon, 1,5 ideny kell hozza minimum es akkor se biztos hogy feltudtad edzeni olyanra amire kellene.
Jo pelda ra a csapatom, az osszes jatekosom 5 csillag feletti.
Match felallas
A legtobbjuket 15 evesen valasztottam ki es a 80%-uknak mind legalabb jo lenne a szintje valamibol ha kitudnam edzeni oket. De nem tudom, legtobbjuk 18 evesen ha a megfelelo szintet eleri, mert a posztok edzeset hiaba adom meg fejlodik mas, csak az nem amit megadtam.
Ha vedekezest edzek a golszerzese no az vedoimnek, ha jatekszervezest edzek a vedes kepessege fejlodik valamelyiknek es ezt mar kezdem megunni nagyon. -
#16015 En is jatekszervezest edzek miota az elso normalis ifi feljott remek szintuen.Nemreg be is masoltam mennyiert adtam el.Most is van ketto akinek jo szintu lehet,miattuk folyik tovabb ez az edzes.
Szal azt allitani hogy EZ lutri nagy tevut.Itt legalabb Te allitod be a taktikat,az edzest,te dontod el kit tartasz meg es kit rugsz ki,mikor huzod fel stb.A lottohuzas pedig...hat benne van a neveben. -
#16014 *vedese fejlodik, mast irtam sry :D -
#16013 Meg mindig jobb mint ez a fos, hogy jatekszervezest edzek es a kozeppalyasnak a golszerzese fejlodik 8 merkozes utan.
Minden jatekosom 15 eves volt, aztan 19 eves korig nem tudjak emiatt elerni a jo tulajndonsagaikat, mikozben azt edzem nekik es az adott poszton is jatszanak.
Egyszeruen erthetetlen, hogy mi miatt csinaljak ezt nalam. -
#16012 Hmm remek kis hírek jöttek a tegnapi edzés után.. Védelmemben 5 emebrből 3 szintet lépett, így összejött egy Nagyszerű-Kiemelkedő-Kiemelkedő-Nagyszerű védelem.. azért ez VI. osztályban nem rossz nem? Én nagyon örülök neki, főleg h egy 18 éves fiatalom jövő héten a kiemelkedő védekezésű játékosok körébe fog már tartozni.. :)) -
#16011 De ugy van, viszont van egy általános szintje az ifiakadémiádnak a húzós típusnál, és kell pár szezon mire az felfejlődik olyanra, hogy jobb játékosokat kapj - én így hallottam. Páran használják ezt innen a fórumról, szóval valaki biztosan megosztja a tapasztalatait. -
#16010 ketten is léptek nálam tegnap
Mikko Kakkinen
31 éves és 9 napos, TSI = 64 090
Forma: megfelelő, erőnlét: jó
Tapasztalata remek, és csapnivaló vezetői képessége van
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: legendás
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: remek
Pontrúgás: jó
Viggo Vad
30 éves és 84 napos, TSI = 23 420
Forma: megfelelő, erőnlét: jó [Kiszámíthatatlan]
Tapasztalata remek, és csapnivaló vezetői képessége van
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: világklasszis
Szélsőjáték: remek
Átadás: megfelelő
Pontrúgás: megfelelő -
#16009 Ott nem ugy van, hogy minden heten lehet huzni ifit ?
En igy olvastam.
-
#16008 De ha áttérsz a másik ifiakadémiára, akkor az több szezon mire elér normális szintet, és csupa hulladék játékosokat fogsz kapni.
Érdemes az akadémián csak a 15 évesekkel foglalkozni, és a legtehetségesebbeket edzeni, a többit elég azért tartani, hogy ki tudjon állni a csapat. Nálam is van most sok középpályás aki megfelelő lehetne, de inkább csak a 2 15 évesként induló védőmre koncentrálok, akik jó szintet elérhetnek. -
#16007 En azt hiszem kiszedem a legjobb ifijeimet es befejezem ezt a fajta ifi akademiat, mert idegesit, hogy nem azok az ertekeik fejlodnek, amit edzek nekik igy sokkal lassabban fejlodnek a jo jatekosok es csak kozel 19 evesen tudom oket felvinni.
Mintha szemelye edzest csinalnek nekik, mert ott van a leiras szerint ilyen-osszevisszasag, hogy mas fejlodik.
Szoval atterek a lottos modszerhez, mert ez igy csak idopazarlas. -
#16006 Nézegesd az u20-as válogatott keretét. Hasonlítsd össze a te játékosod, és az ottaniak TSI-jét, aztán nagyjából ki tudod következtetni. -
#16005 nekem meg a 19ésféléves középpályásom :) ahhoz, hogy bekerüljön az U20-ba, mennyire kell fejlődnie kb?:D -
#16004 18 éves szélsőm ma lenyűgöző lett :) -
#16003 egyenlőre sehogy :)
csak kiváncsi voltam a reakciókra...most vettem:) 16 napja