22246
Hattrick
  • JimKirk
    Kiraktam atadora ezt a gyereket, mert felhoztam az ifibol egy vedopalantat. Akit erdekel 15 milliotol viheti, most jo de mar van benne 3 het edzes, meg szerintem ugyanennyi es remek lesz.

Ivica Langer (296739322)
    18 éves és 11 napos, következő születésnap: 2011-01-18
    Austria

Forma: megfelelő, erőnlét: megfelelő
    Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.

TSI: 1 750

Lapok: 0

Specialitása: Gyors

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidő: 2010-10-11 21:14 (2 nap 7ó 29p)

Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 7/20 jó
    Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
    Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
    Átadás: 2/20 pocsék
    Gólszerzés: 5/20 középszerű
    Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
  • kovacsgeri
    Ma 3 játékosmegfigyelőből 2 azt mondta, hogy nem talált megfelelő játékost. fuck.
  • matthias92
    a vásárlói hangulat. biztos nemtetszik a név a vásárlóknak
    geonak meg szép eredeti játékosa van, Rikárdó :D
  • geo91
    eladó

Rikárdó Forgó [playerid=302278621]
    18 éves és 72 napos, következő születésnap: 2010-11-18

Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
    Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.

Tulajdonos: hungeo fc (2010-10-09 óta , )
    TSI: 1 630
    Fizetés: 322 eFt/hét
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Erőnlét: középszerű Védés: megfelelő
    Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
    Szélsőjáték: katasztrofális Védekezés: csapnivaló
    Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló

Határidő: 2010-10-12 00:16
    (1096 nap 0ó 0p)
    Kikiáltási ár: 0 eFt
  • gercse
    biztos van haverja, aki besegít
    meg az is lehet, hogy skillesebb játékos, van valami spec. képessége, vagy több dologban is jobb, nem csak a főképessége jó, sok mindentől függhet
  • alratar
    Mondjátok már el, miért van az, hogy egyes játékosokat a kitett ár többszöröséért visznek el (rengeteget licitálnak!, míg ha én kirakok egyet, örülhetek ha egy ember licitál?
  • jhetedikj
    e örö e bódottá!!!!

2010-10-08 Tamás Limperger FEKEPé 32 800 eFt 1 230

• Tominho94
    Nekem a védelmem nagyjából adott lenne, viszont a többi posztra igazolnom kellene elég kafa játékosokat. Így most neki kell állnom gyűjteni elég rendesen, de sebaj. :)
  • kovacsgeri
    Én úgy edzem a játékosaimat (igaz ők védők), hogy van egy garnitúra, amit ragyogó szinten eladok, és van egy másik banda, akiket szeretnék megtartani, és 23 éves koruk fölött is edzem őket (most lenyűgözők kb).
  • alratar
    Szerintem rakd ki őket, és inkább vegyél fiatalokat!
    De ez attól is függ, hogy mikor lépnek szintet, ugyanis ha hamarosan ([i]értsd 6-7 edzés[/i) megvárnám.
    Az időset már most kiraknám.
  • matthias92
    nekem nagyszerűek, meg kiemelkedőek a védőim. a középpályám lenyűgöző, de velük addig nem leszek megelégedve, amíg nem lesznek titániak :))))
    Legközelebbi erősítésnél egy új szélsőt kell vennem (a mostani 30 éves, szerintem elfogom adni, bár most lépett szintet :D)
    Szerintetek meddig érdemes edzeni egy középpályást? Értem úgy, hogy mennyi idős korig? Mert jövőre lesz 20 és 22 éves a (jelenleg) lenyűgöző játékszervezésű középpályásom (meg van egy jelenleg 28 éves ragyogó játékszervezésű, jó átadású és pontrúgású is). Vagy maxoljam ki őket nyugodtan? (addigra reményeim szerint úgyis feljebb leszek néhány ligával)
  • dartonita
    A 'jo' biztosan keves.Nagyszeru folott mar szerintem oke a foskill nb6ban.Persze ez osztalyfuggo is,illetve edzestol is fugg melyik poszton szerepelnek a fiataljaid.
  • geo91
    egy nap alatt egy szezont csak akkor lehet lejátszani, ha már az embernek van egy taktikája, ami halálbiztos és a csapatot is ismeri már. ismeretlen csapattal és kiismeretlen játékkal nekem is több idő egy szezont lenyomni.
  • alratar
    Én is így vagyok vele. :)
  • Tominho94
    Értem. Nekem most jó/remek/nagyszerű védőim vannak, szezon végéig remélem fejlődnek még egy picit. :)
    Bár ez az első évem hétbe, nem volt célkitűzés a feljutás, szóval akkor sem fogok szomorkodni, ha még egy évet itt kell játszanom. :)
  • Jakuza001
    Egy eve eleg volt oda a sorsolastol fuggoen, ha a jatekosok jo-remek tulajdonsagokkal rendelkeztek az adott posztjukon, ez mostantol azert valtozni fog a gyorsabb edzesnek koszonhetoen.
  • Tominho94
    Sziasztok!
    Hatodosztályosoktól kérdezném, hogy a 6-ba milyen szintű védelemmel érdemes feljutni/próbálkozni?
  • matthias92
    én abból halál láma vagyok. ti egy nap alatt lejátszotok szezonokat, de én nemjöttem rá, hogyan, nekem csak ilyen félhónap sikerül annyi idő alatt :O
  • IXEMGabeo
    nem ismerem azokat véletlenszerűen mondtam egy nevet xD manager gamek egyre megy
  • JimKirk
    Azzal csak buzik jatszanak!

• geo91
    én azzal a szarral aztán nem játszom. :D
    football manager párti vagyok. :D
  • hapeti #16221
    Az egyik kapusom jóról remekre fejlődött. Remélem majd haszonnal eladhatom valamikor.
  • Jakuza001
    Hopp sry javitom, valoban igy volt ezt nem vettem eddig eszre.
  • Jakuza001
    Nem csereltek le hetvegen.
  • Christian88
    Hétvégén játszott, csak sérülés miatt lecserélték
  • Jakuza001
    Na az ilyeneket nem tudom hova tenni.

"Eliran Ganot (aki kapus) A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Játékszervezés képessége pocsék szintről csapnivaló szintűre változott.

Persze most azt fogjatok mondani, hogy neha a masik tulajdonsag is fejlodik.
    De a legszebb az egeszben, hogy a jatekos nem is jatszott, tehat nem is kaphatott edzest.
  • IXEMGabeo
    Geokám ez keményebb dió, nem FIFA manager:D
  • Fenrir
    Angel Bonev

A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége remek szintről nagyszerű szintre fejlődött.

Na, megvan a hatodik nagyszerű hátvédem is :P
  • Jakuza001
    Lehet mindenesetre ilyen es hasonlo jo kis irasok voltak benne.

Ellentámadások (Counter-attacks, CA)
    Az ellentámadások beállítás valószínűleg a legizgalmasabb, de egyben a leginkább túlbecsült variáció. Ne legyen ez az alapbeállításod minden olyan meccsre ahol nem hiszel a csapatodban.
    Az történik, hogy leadsz valamennyit a középpályád erejéből (alapvetően rossz ötlet a HT-ben) amivel esélyt szerzel arra, hogy kapj egy-egy ellentámadást az ellenfél sikertelen támadása után.

Csakis akkor használd az ellentámadást, ha:

* bizonyosan bukod a középpályát; ha jobb vagy a középpályán, nem kapsz ellentámadást (vedd figyelembe, hogy a középpálya ereje változhat a meccs folyamán az erőnlétnek, piros lapoknak és cseréknek köszönhetően)
    * a védelmed lényegesen jobb, mint az ellenfél támadása; ellenkező esetben csak gólokat fogsz kapni
    * a támadásod elég erős, hogy kihasználja az ígérkező lehetőségeket az ellentámadásra

Ha az előbbi előfeltételek közül bármelyik nem teljesül, az ellentámadás nem Neked való!
    Azok, akik sikeresen játszanak ellentámadásra, olyan, korábban elfeledett felállásokat alkalmaznak, mint az 5-3-2, 5-4-1 (túl gyenge támadás - szerintem), 4-4-2, 4-3-3, vagy akár extrémeket is, mint az 5-2-3. A szélsőséges CA-csapatok teljesen mellőzik a középpályát, így a zavarodottság, ami az extrém 5-2-3-ból ered, alig számít valamit. De mint már mondottam: ez a leginkább túlzásba vitt új taktikai beállítás, elővigyázatosság nélkül az ellenfelet könnyű győzelemhez segíted!
  • matthias92
    geo, szerintem
    arról nem is beszélve, hogy mi is írhattunk posztokat, arról, hogy hogyan is alakul a tímünk. jó volt, bár sajnos elég inaktív :(
  • Jakuza001
    Nem meg csak nem is hasonlit.

Volt egy remek FAQ resze annak az oldalnak, amit en linkeltem rengeteg jo leirassal, mint felallasok miben erosek es gyengek, edzesek hogy mukodnek stb, es innen csinalta valaki ha jol emlekszem.
  • alratar
    nem tudom ugyanaz-e ez az oldal, mint az.
    De itt találtam valamit: http://hattrickhun.mindenkilapja.hu/
  • geo91
    itt vannak a hátralévő meccseim és a tabella:

akkor lássuk hát a tervet amivel megszilárdíthatom az 5. helyem. -spooky-

a következő három meccsen esélyem sincs, így nem is kockáztatok, a frissen vásárolt kp-m sem lesz a kezdőben, legfeljebb csereként áll be ha lesérül valaki a kp-n. lazázok is ezen a három meccsen és átállok az 5-4-1-re kontrázással, amit a "Irriducibili6" ellen már be is gyakorlunk szépen, itt nyernünk kell! A "Bátrak fc" ellen sincs sok esélyem, így itt is lazázás lesz készülvén a szezon legutolsó és legfontosabb meccsére a "Starrider" ellen. Tőlük idegenben kikaptam 3-2-re még a szezon elején, de azóta erősödött a csapat, itthon be kell húzni. Ez hát a hatpontos tervem a szezon végéig. :)
  • jhetedikj
    Holnap jár le licit eladó.

Jött most egy ígéretes ifi a múlt héten , az edző az első meccse után már azt mondja, hogy van még benne potenciál és sokat fejlődhet, kár hogy még csak 1 tulajdonságát árulta el ami nem olyan jó.
    Azt veszem észre lassan többet foglalkozok az akadémiával, mint a rendes csapatommal.:D
  • Jakuza001
    Mi tortent a http://hattrickhun.info oldallal ?
  • JimKirk
    Ha csak 37 milla volt akkor igen, viszont ha 370 akkor lol!:D
  • JimKirk
    Nagyon jo!
  • sajtburger
    Nahm sikerült beszereznem egy új emberkét, szerintem bőven lesz benne talán úgy 2-3 szezon is. Én is feltenném a kérdést, jó vétel volt?

Simon Stern, ostrák
    29 éves és 66

Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 4/20 gyenge
    Játékszervezés: 10/20 kiemelkedő
    Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
    Átadás: 7/20 jó
    Gólszerzés: 5/20 középszerű
    Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

37400 eft.. :)

Amúgy válaszolva a kérdésre, lehet hogy van 7 védőm, de abból 2 igazi bástya a csapatban, egyik szélsőmet most árulom, van 2 saját nevelés, akik közül egyik már kiemelkedő védekezésű és csak 18 éves.. :) U20 gyanús volt korábban még, pluszba van egy szélső még. Mert 3 védővel jobb felállni amúgy?
  • alratar
    Nos, nem szeretnék azzal a sablonnal válaszolni, miszerint annyit ér minden ímnnyit adsz érte. Tehát, ha te úgy látod megérte, akkor igen!

Egyébként a véleményem az, hogy nagyon megérte! :)
  • Tominho94
    Elég jó!