22246
Hattrick
-
#16642 Nagyon jo lett a Fifa manager 11.
Iszonyu sokretu lett, messze felulmulja a regi Football managert.
Megyek is vissza jatszani. Vegre egy igazan jo manager prog, ami nem szimpla gombfoci erzest ad. -
#16641 Szép terv, remélem sikerül megvalósítani. csak így lehet. Bár én gyenge hatodba kerültem annó, könnyebb a dolgom, de mostanában direkt nem veszek játékosokat, csak annyira legyen elég a csapat, hogy biztosan ne essek ki, és a szurkolók se nézzenek rám véres szemmel, ez idén elég jól sikerült, de jövőre kénytelen leszek eladni a két kapusom, akikből jön majd a lé, és erősödik folyamatosan majd a csapat.
Én is hasonlót cselekedtem volna, mert lehet toldozni a csapatot, meg szenvedni, hogy ne essen ki az ember, de attól nem lesz több pénz a kasszában (sőt), és a jövőre nézve sincs biztosítva semmi. -
#16640 Egy kicsit gyúrnál középpályára elég lenne.
Ha szurkolói elvárás felett teljesítesz akkor jönni fognak a nézők, mindegy, hogy VI-ban ne ess ki a cél vagy VII.-ben juss fel a cél (Mert valószínű ha kiesel, hogy a feljutást célozzák meg).
A tapasztalat nő mindenhogy, ha kikapsz ha nem. Morál, itt a Csapatszellemre gondolsz? Fölösleges lazázni végig VII.-ben úgy is visszadobják bajnokság végén higgadtra, vagy hova szokták.
Edzel erős védelmet és középpályát? Több szezonig kell egy edzést vinni. Inkább tűzd ki a védelmet, ahogy látom azt kezdted el.Persze ha lehet majd jó edzővel ne gyenggével. -
#16639 Köszönöm!
Egyetertek! -
#16638 Egyetertek! -
#16637 Köszönöm! -
geo91 #16636 :) -
geo91 #16635 nekem esküszöm kettő pont rémlett.... :D -
#16634 Egyetertek! -
#16633 Figyelj rám, utoljára mondom, csak neked.
Mikor van több esélyem a csapatom építésére?
-Ha bent maradok és tovább folytatom pofozógép szerepét. Folyamatosan esik a morál és a színvonal, a tapasztalat. Elmaradnak a nézők, nem nő a lé. Ráadásul erősen benne van a pakliban, hogy a 2 feljutó már járt a hatodban és most ráerősítve érkeznek.
-Vagy szépen kiesem és elkezdek lazázni. Szép győzelmeket aratok, fejlesztem a stadiont, hozok edzőt, elkezdem építeni a csapatot. Nő majd a tapasztalat és a morál, jönnek a nézők. Ha úgy jön ki, leadok 2-3 meccset, hogy biztos ne jussak fel. Edzetek erős védelmet, következő szezonban edzetek erős középpályát. Elkezdek harcolni a feljutásért. Kialakítok egy olyan csapatot, amelyik bent marad a hatodban, gondok nélkül. A keretem tele van fiatal, nem alap játékosokkal. Az ifimben lapul 4-5 csillag, őket beépítem.....
Akkor szerinted???
Bár lehet rosszul jár az agyam!
De ez egy játék, ami azért van, hogy örömet okozzon, nem azért, hogy csak bosszantson. Ha pedig nem maradok bent a hatodban, akkor nekem ennyi volt..... -
#16632 Ja értem.
Köszönöm, hogy elmondtad. -
#16631 Hidd el van olyan 7. osztály ahol olyan csapatok (akár 3-4 is) van, akik a 6.-ban is simán megállnák a helyüket. -
#16630 Már a 3. fordulóban feladtam és az nem tegnap volt. -
#16629 Rendben legyen igazad, de ne lazázz legalább és az utolsó meccsen MOST-olj.
Ne add fel ilyen könnyen. -
#16628 Nem Istvánra írtam, amit írtam, hanem arra, ahogy feladta, pedig lenne esélye bennmaradni.
Istvánt nem ismerem így róla nem nyilatkozok csak max. arról amit éppen csinál. -
#16627 Tévedsz....már mindent elterveztem és szerintem jól.... -
#16626 Bocs.
Tényleg túlzásba estem, csak rossz nézni, hogy ilyen könnyen föladod, amikor még benn is maradhatnál és a 6.-ban sokkal jobb minden. (több pénz, több néző, stb...) -
#16625 Legyőztél a rutinoddal!
-
#16624 Elitta mar az agyat! -
#16623 ha Te a 25. szezonban 6 pontot szereztél (LINK), és neki jelenleg 4 pontja van (LINK), akkor az sehogy sem dupla annyi. -
geo91 #16622 erős túlzásnak érzem mindkét végletet, főleg hogy dupla annyi pontot szerzett már így is mint én anno az első hatodos szezonomban. -
geo91 #16621 szar a börtönkoszt, legalább leadok majd én is pár kilót, mint a hagyó
viccet félretéve: itt vagyok, olvasok, egyszerűen csak nem írok napi szinten. -
Amúgy szerintem Magic boy nem akart rosszat senkinek csak segíteni akart és elmondta,hogy mit kellett volna tenni.. -
#16619 * " " -
#16618 Amúgy nem tudjátok, hogy Geo miért nem ír ide mostanában?
Lehet Geo volt az egyik akit lecsuktak a kaposvari ramazuri utan! -
#16617 István nem gyáva és nem gerinctelen ... ez kicsit erős volt, csak hamar feladta a bent maradás lehetőségét.
-
#16616 "gyáván, gerinctelenül, stb..."
Lehet inkabb csak nem veszi annyira komolyan a jatekot mint te, en, vagy a tobbiek. -
#16615 Ez kimaradt:
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy McFrost, ha bekerül egy erős 7.-be, akkor esélye lesz visszajutni pár szezonon belül. -
#16614 Nem akarom bántani McFrostot, de lehet emelt fővel kiesni, ahogy Geo tette anno (harcolt a végsőkig, folyamatosan erősített, stb...) és lehet gyáván, gerinctelenül, stb..., mint most McFrost teszi.
Geo, anno a szezon végére megerősödött annyira, hogy bár kiesett, de simán visszajutott és most is simán bennmarad, egy elég erős 6. osztályban.
Amúgy nem tudjátok, hogy Geo miért nem ír ide mostanában? -
Immigrants #16613 Majd a szünetben erősítek! Addig még marad ez a csapat -
#16612 ase ellen normális taktikával és benyomja a mots-ot, ennyi. -
#16611 Te igen, de ÁSE eredményei csalókák, mert egész jó csapatot rakott össze a végére.
De a lényeg, hogy lenne esélye bennmaradni ki-ki meccsen ÁSE ellen és ugye hazai pályán játszana ÁSE-vel. -
#16610 Így bizony. Kövi meccse a direkt kiesésért játszó M.nádasd, aztán meg a tök utolsót áse ... ezeket még a tarcsival is hoznám. -
#16609 A poén az, hogy még mindig benn maradhat kis szerencsével, mert a hátralévő két meccsén győzelmi esélyei vannak. -
#16608 így igaz, azt hitte, hogy a hatod is olyan könnyű lesz, mint a hetedosztály ... aztán jöttek futószalagon a vereségek. -
#16607 Nem vagyok én akkora zseni, de az eredményei engem igazoltak.
Az a baj, hogy túl hamar föladta. -
#16606 nem eshetsz ki, és nem is fogsz -
#16605 így igaz, ha az elején hallgat rám és rád, akkor bent is maradt volna. -
#16604 Bazsalikom 1 - 4 C-Bucks
0 - 1 Juho Mikkola 39'
0 - 2 Ronny Bach Lauritsen 44'
0 - 3 Alex Szabó 47'
0 - 4 Ronny Bach Lauritsen 71'
1 - 4 Mirko Pusceddu 83'
Tartom a masodik helyet. Jovoheten hazai palyan jatszom egy bot ellen! -
#16603 eladó az eheti ifim
Bence Lassan (303713408)
Hungary 18 éves és 101 napos, következő születésnap: 2010-11-10
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-10-30 óta)
TSI: 2 080
Fizetés: 118 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló