22246
Hattrick
-
#16683 Most ha valaki megvenné a csapatát, akkor az illető kifizetne érte x összeget, aztán utána még simán bannolhatják, a pénzt pedig nem kapod vissza. Ezért nem javasolt így szert tenni csapatra.
Én nem fogom repoltolni, mert nem érdekem, csak felhívom a figyelmet arra, hogy mivel járhat ez. -
#16682 Ketlem, hogy friss V. osztalyukent megunta volna!
#16675 MagicBoy:
Szerintem akit kicsit is erdekel a jatek annak van hetente fel oraja, csalad ide vagy oda.(nekem is van) -
#16681 Jaj mar olyan prudok vagytok. :D -
#16680 GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO GEO
Geo, kerlek torold a srac hozzaszolasat!
Sok itt az onkentes rendor. -
#16679 Ha nincs időd rá, akkor ne játsz vele, de eladni nem szabályos. -
#16678 Ha pénzt nem is, de egy bant biztosan kapsz.... Szerintem tedd ki 0 Ft-ért az összes játékosodat, ha már nem folytatod. -
AdamBeyer #16676 :S
pedig jól tolta -
#16675 Sajnos a Hattrick is netes jelenlétet (legalább heti 1 belépést) igényel, ha eredményt akar elérni az ember és erre nem mindig van az embernek lehetősége.
De ezt azok, akiknek családjuk van (pl. gaber) jobban tudják, hogy ha nem tudnának a munkahelyükön netezni, akkor lenne-e id3ejük a Hattrickra is.
Ennek elenére természetesen szomorú, ha egy régi Hattrickos elhanyagolja a csapatát vagy abbahagyja. -
#16674 Na akkor az első évben szokásos a szurkolóid elvárása.
Ha bennmaradsz nő a szurkolók kedve + a kupában valószínűleg tulajdonos nélküli csapatot kapsz ellenfélként és az ellenük aratott "bravúr" győzelemmel, akár maxolhatod is a szurkolók hangulatát.
De ez a te döntésed és szurkolok, hogy bejöjjenek a számításaid.
AdamBeyer: A menyasszonyommal a kapcsolatom nagyon jó.
A gerinctelen meg erős megfogalmazás volt, de rossz nézni, hogy megfutamodik, amikor bennmaradhatna és azzal járna szerintem a legjobban, ha bennmarasd. -
#16673 :-( -
#16672 Lehet megunta. -
#16671 Rudee 47 napja nem lepett be!:(
Mi tortenhetett? -
AdamBeyer #16670 Dagobert 3 - 1 Stoners
1 - 0 David Gerdflod 12'
2 - 0 Lazzaro Sebai 14'
2 - 1 Martin Surovèiak 52'
3 - 1 Niklas Davidsson 72'
Tűrhető vereség a csoportelső ellen. Jövő héten is kikapok majd a csoport másodiktól, ellene 5 gól alatt még sosem úsztam meg. Aztán az idényzárón, egy bravúr győzelemmel meglehetne a harmadik hely. -
#16669 Nekem sem nyereséges, pedig volt pár tehetséges ifim, de heti 6000e nem sok a fenntartására. Cserébe kapsz egy kis csapatot, mégis nyújt valamilyen játékélményt, és nem olyan zsákbamacska, mint a másik ifis módszer. -
#16668 Az utolso meccsed kemeny dionak igerkezik.
Hihetetlen jol szerepelsz ahhoz kepest, hogy mindket uldozod egy 10K-val jobb atlag TSI-t hoz! -
#16667 Ha ugy vesszuk akkor nalam sem nyereseges a akademia, iden azt hiszem csak 2 jatekost ertekesitettem az utanpotalsbol par 10 millioert. Gyakorlatilag egesz ev alatt csak azon dolgoztam/dolgozom, hogy egy szinmagyar vedelmem legyen, ehhez mar van 6 jatekosom a 7. hamarosan maxolja magat. Tobbnek most nem is lesz helye a csapatban, mert az elobb belinkelt sved gyerek mellett van meg egy ragyogo olasz 21 ves vedom, oket vilagklasszis alatt nem szeretnem eladni. En ugy veszem eszre, hogy az akademia csak hosszutavon lehet (igazan) nyereseges. -
#16666 Huh tényleg jó szar a piac.Pedig gondolkoztam hogy kiteszek pár kiemelkedő védőt de így azért elgondolkodtató.Pedig erősítenem kéne az utolsó meccsem előtt.:S -
#16665 Ez igaz, ami viszont picit bosszantó vagy elkeserítő. Bár őt még úgy vettem poton pénzért, de most jóval többet "érhetne" viszont ha ennyire kszar a piac újabban, lehet felhagyok az akadémiával. Most van kb. 5 nagyon nagy tehetségem, de pl. ahogy nézem egy friss ifi is 10-20 között megy el.. ami vicc.
Nahm sebaj, akkor majd kevesebbért elmegy Attila Zsengellér, de jó lett volna egy picit keresni is vele valójában.. :S Talán valaki ráakad, én azért reménykedek. :) És akkor a kapusod mellé nézhetnék egy csatárt is.. :) -
#16664 Meg kell próbálni gyerekek! Ha valaki úgy gondolja ennyiért kiteszi, az övé, lelke rajta!
Azért mert most szar a piac, nem kell elherdálni senkit! -
#16663 én is hasonló védőket fogok most eladni, csak 2 évvel fiatalabbak, és tényleg 150-200 között mennek most el az ilyenek -
#16662 Jelenleg erte kaphatnam a legtobbet, 373 millio az atlagar.
-
#16661 Ezt a sracomat 230-ra rakja a HT-s arbecslo!
-
#16660 300-ert talan elviszik, de ne legyen igazunk!
-
#16659 Csak ha megnézed az eladó listát, ilyen játékos fog elmenni 150 000- ért 3 évvel fiatalabban. Ha lenne még egy védekezés szint benne talán akkor megvennék ebben az árban. -
#16658 HO 334-ezet ír ki az árához, persze nem a legjobb formában van, de ha a formája is jobb, akkor még több. HO szerint tettem ki.
Ha ennyiért nem, majd kicsit lejjebb viszem, de 300 körüli árat megér sztem. -
#16657 Enyniért tényleg kár volt kirakni, ha megéri, úgy is fellicitálnak rá addig. -
#16656 Kizárt, hogy ennyiért megvegyék. -
#16655 Annyiért el nem viszik.Jelenleg 300.000 ért sem hiszem hogy elvinnék.Gyenge a piac most nagyon. -
#16654 Ahogy elmegy a védőm, egyből szólok és teheted is ki.:)Előre is köszönöm:)
Addig is, talán valakinek megtetszik a srác,
Attila Zsengellér (248225189), 23 éves 69 napos,
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Jelenlegi képességek
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 10/20 kiemelkedő
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
HO 340.000-re számította az árát, mivel elég jólelkű gyerek én 369 999 eFt-ért tettem ki, de ezen nem fogunk összeveszni, ha valakinek megtetszene.. :) -
#16653 Szurkolók: A.C. Flying Donkeys 2009.
Szurkolói klub: 1 218 tag
A szurkolók hangulata: higgadt
Célkitűzés a szezonban: Ebben a csoportban minden nap ajándék -
#16652 Ha ma nem megy el, akkor a tiéd, de ha nem veszed meg ennyiért megkereslek! :) -
#16651 Tyűű betyáros egy játékos.. egy gondom lenne csak, hogy el kéne adjam egy játékosomat, hogy megtudjam venni, tökéletes lenne a srác, egyik védőmet megpróbálom eladni, hogy megtudjam venni, max. 1-2 hét, addig lestoppolhatnám? :) Nagyon megtetszett, főleg hogy magyar játékos. :)
-
#16650 Van eladó kapusom, benne van a rengeteg edzés és nagyon fiatal. -
#16649 Srácok, tervezgetek egy kapus vételt de nem igazán tudom milyent vegyek, remek vagy nagyszerű képességűt? Most VI. osztályban tanyázok, de ha esetleg feljutnék jövőre, V.-ben is megállja a helyét egy remek kapus? Jóval olcsóbbak, ahogy nézem.
Illetve 1-2 csatárt szeretnék lecserélni a csapatban, remek átadás és nagyszerű gólszerzés képességűeket keresgéljek, mi a véleményetek? -
AdamBeyer #16648 gerinctelen:DD ezt hol olvastad? de jópofa volt aztán megtetszett látom. -
AdamBeyer #16647 kicsit sok mostanában a varázslat "varázsfiú" te nem érzed? elhagyott a csajod? -
#16646 Szurkolok neked, hogy sikerüljön megvalósítani.
De ahogy Christian88 is mondta ne válts edzést határoz el, hogy mit edzesz és amellett tarts ki.
Ha váltogatod az edzést lehet jó, de idősebb csapatod viszont pénzed nem lesz, míg ha egy dolgot edzesz akkor az eladott játékosok árából jó csapatod lesz és még pénzed is marad.
Amúgy én is bennmaradnék a helyedben, mert gyenge 6.-ban vagy, ahol van 3 erős csapat, de a többi 7. osztály szint.
Nem tudom mi az elvárás a szurkolóknál a csapatoddal szemben, de szerintem a bennmaradás és mivel éppen, hogy meglenne így jövőre se lenne más az elvárás.
Ha kiesel a feljutást fogják elvárni, ha nem sikerül ugyanúgy esni fog a morál, a színvonal és a tapasztalat.
A pénzed 7. ben semmiképpen se lehet több, mint 6. ban.
De ez a te döntésed én nem szólok bele.
Már csak azért se szólok bele, mert:
1. Nekem is az a hitvallásom, hogy egy játék azért van, hogy örömet okozzon.
2. Nem kérted a segítségemet.
Sajnálom, ha megbántottalak, de hidd el, hogy én csak jó szándékkal segíteni akartam csak "kicsit" erősen fogalmaztam néha, amit sajnálok és elnézést kérek érte. -
#16645 Köszönöm! -
#16644 Csak közben magamra nézve nem mindegy, hogy ezt nyugodtan csinálom, vagy rágom a körmöm folyamatosan. -
#16643 fifa manager 11? akkor leszerzem én is, most az fm 11 van lenn, de orosz, és az angol nyelvi fájlokat baszott lassan tölti.
fifa manager 11-nél megakarom várni a DVD5 verziót, amit kitudok majd írni egy dvdre :D