242
miben érdemes hinni?
-
#202 lenéztelek én valaha, kedvesem? :) -
#201 persze, hogy nem kell elfojtani, de a "semmit" nem kell reklámozni!
meg amúgy is, te lehetsz büszke magadra, de másokat ne nézz le! -
#200 ez is egy meglátás. nekem nem megy az a világszemlélet. -
#199 Vesszen az individuum és éljen a szürke tömeg! -
#198 meg azok akik amúgy se villognának, de így meg is tudják magyarázni........ -
#197 A szerénységet a szülők meg a pedagógusok találják ki, hogy könnyebben tudják kezelni a gyerekeket. -
#196 nézd, ha én szerénykednék, hazug ember lennék
bár nincs vagyonom meg valami fényes életem, de vanna gondolataim, amiket kimondok, és a szerénység ezt csak elfojtaná..... -
#195 végülis ez is egy felfogás! -
#194 már mondtam, szerény legyen az, aki szerénynek érzi magát -
#193 imádom, ha az emberek szerények:-) és azt hiszik, hogy ők a legkülönesebbek a világon! -
#192 nem akarlak meggyőzni
csak beszélgetünk
ha nem lenne a világ nagy része kocka, a gömb sem lenne ritka vagy különleges, úgyhogy nekem így sokkal jobb
csak azt szeretném, ha mindenki tisztában lenne vele, hogy alapvetően ez a kétféle ember létezik, és egy piramisba temetett kockát (bármily fontos is) nem lehet látni, de egy rajta végigguruló gömb igazi érdekesség (bármily haszontalan is...) -
#191 :))) -
#190 látom itt sokan megértették az eszmefuttatásunk. -
#189 arra, hogy vm tökéletes gömb legyen, megvan az esély, csak az majdnem végtelen nagy. Nem?
Hiszen a határoló részecskék folyamatosan hőmozognak, rezegnek, elég kicsi az esély, hogy egyszer ugyanolyan távol leszenk egy ponttól.
Aszem az elemi részecskék se gömbök, bár errő sok elmélet létezik. -
#188 Öcsém, mi van itt geometriai háború?:) -
#186 183: nem elviselni nem bírja, szerintem nem érti. én sem igazán, de próbálkozom... és jóval toleránsabb vagyok mint freak. -
#185 181: olvasd el a 138at... alapvetö sarkítás, és túlzás a kocka-gömb szétválasztás, szerintem tökéletes kockából és tökéletes gömbböl is egyszerre maximum 1 létezik a világon. és egyik sem életképes hosszú távon. -
#184 előre hengerek !!! :D -
#183 nagyon úgy tûnt, hogy nm bírja elviselni az én nézőpontomat! -
#182 "te folytathatod, de úgysem tudsz meggyőzni! "
szerintem NEM akar meggyözni. én biztosan nem.
a szélsöségesség meg... mindenki szélsöséges valamilyen szempontból... -
#181 én sem vagyok "tökéletes" kocka! és szerintem senki sem az! -
#180 te folytathatod, de úgysem tudsz meggyőzni! amúgy meg kicsoit szélsőségesen látod a dolgokat! -
#179 na mentem, hétfőn folytatjuk??? -
#178 "Nekem jó a piramisban, guruljatok innen!" - kiabálta a kis színes kocka :)))))))))))))
nem vagyok ám biztos benne, ipszilon, hogy te már teljesen beépültél
ha ilyen magabiztos vagy, még van remény :))) JOIN THE DARK SIDE :) -
#177 173: P206 CC rulez :))) soha az életben nem lesz autóm, még csak elirányítani sem tudom ezeket a furcsa szekereket... -
#176 ez csak egy példa volt
Mercis kockák is vannak, jó sokan....... Sajnos. -
#175 172: nagyon helyes. tarts ki mindig az elveid mellett, ne legyen senki (vagy maximum AZ az 1 valaki) akinek engeded, hogy változtasson az elveiden vagy a világnézeteden. -
#174 szóltam egy rossz szót is???? ha neked az jó, nekem mindegy
amúgy abban is lehet valami, hogy mindenki gömbnek születik, csak a többség hagyja, hogy az élet lefaragja, és betolja a tömbbe
az a pár ember, aki vállalja a kockázatot és a kirekesztést, gömb marad
nem lesz nyugodt élete, de a végére saját tapasztalatai lesznek, nem ugyanazt éli végig, amit előtte már több milliárd ember........ -
#173 úgyebár szerinted kocka vagyok!
nos, elárulok vmit, nem nagyon csípem a Suzi-t! kedvencem a Peugeot! meghozzá a cabrio! -
#172 direkt írtam a így "hódolni"! nem jutott eszembe jobb szó! ezt így értettem, hogy a igazi birka lennék, most utánatok mennék! -
#171 freak: viszont gömbökböl soha az életben nem fogsz piramist építeni, mert szétgurul pillanatok alatt. -
#170 és az neked miért baj, hogy a piramis kőzepén maradok??? nekem így jó! én nem akarok gömb lenni, és nem azért mert félek, hanem mert é´n nekem így kerek a világ!
és amúgy, te meg azt mondtad, hogy soha nem leszel kocka, akkor engedd már meg nekem, hogy én meg az maradjak! -
#169 "nem "hódoltam" be nektek és nem is fogok" - én erre soha nem próbáltalak rávenni. én csak megpróbálom elmagyarázni ezt a másféle világnézetet, és közben megismerni a többit... Isten ments, hogy bárkinek bármi olyant kelljen tennie, vagy olyannak lennie, amit vagy amilyet nem akar. annál nincs roszabb. -
#168 nem bolond, csak nincs annyi egyénisége, hogy a sokezer autó közül mást válasszon, mint a szomszédai.............. -
#167 "vannak saját elveim"
amik szerint kockának kell maradnod mindenáron........ te magad mondtad......
és igen, mindketten gömbök vagyunk, de mi soha nem leszünk összetapadva másokkal, mert külön egységet alkotunk............. egyikünk erre gurul, a másik arra, te meg maradsz a piramis közepén életed végéig
-
#166 gömb szerint pedig bolond az, aki Suzi-val jár!:-) -
#165 kimaradt a "kocka" a lehet hogy én is az leszek-böl... szóval nincs kizárva, hogy szépen beilleszkedek... bár jelenlegi világnézetem alapján ennek is csak matematikai valószinüsége van, -
#164 így van, az átlagember szerint őrült mindenki, aki különleges dolgokat csinál......... az átlagember nem tudja, hogy egyetlen rövid fekete vonallal sokkal nagyobb művészet kifejezni valamit, mint egy 7x3 méteres vásznon, az összes lehetséges színnel........ hogy miért??? mert a vonalat egy "gömb" húzta, és csak a többi gömb számára van értelmes jelentése.... a kockáknak marad a virágcsendélet a fehér falon........ -
#163 én már jó pár hozzzászólással ezelőtt mondtam, hogy soha nem fogjuk megérteni egymást. de látod! mégsem vagyok teljesen "birka", akik mások után megy: nem "hódoltam" be nektek és nem is fogok, mert, bármennyire is birka vagyok, vannak saját elveim! -
#162 persze, rengeteg bolond van rajtam kívül, látok sokat belölünk az utcán. nem baj ez. lehet, egyszer én is az leszek. vagy halott. vagy elvisznek valami csendes helyre, ahol az asztalok a földhöz vannak csavarozva, és a tükör be van építve a falba, és törhetetlen.