Hinni, csak hinni! (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
nem akarlak meggyõzni

csak beszélgetünk

ha nem lenne a világ nagy része kocka, a gömb sem lenne ritka vagy különleges, úgyhogy nekem így sokkal jobb

csak azt szeretném, ha mindenki tisztában lenne vele, hogy alapvetõen ez a kétféle ember létezik, és egy piramisba temetett kockát (bármily fontos is) nem lehet látni, de egy rajta végigguruló gömb igazi érdekesség (bármily haszontalan is...)

Riszpekk

FREAK
😊))

Riszpekk

Efreet
látom itt sokan megértették az eszmefuttatásunk.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Yoghurt
arra, hogy vm tökéletes gömb legyen, megvan az esély, csak az majdnem végtelen nagy. Nem?
Hiszen a határoló részecskék folyamatosan hõmozognak, rezegnek, elég kicsi az esély, hogy egyszer ugyanolyan távol leszenk egy ponttól.
Aszem az elemi részecskék se gömbök, bár errõ sok elmélet létezik.

Ron Ragm
Öcsém, mi van itt geometriai háború?😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Efreet
183: nem elviselni nem bírja, szerintem nem érti. én sem igazán, de próbálkozom... és jóval toleránsabb vagyok mint freak.

Efreet
181: olvasd el a 138at... alapvetö sarkítás, és túlzás a kocka-gömb szétválasztás, szerintem tökéletes kockából és tökéletes gömbböl is egyszerre maximum 1 létezik a világon. és egyik sem életképes hosszú távon.

Coine
elõre hengerek !!! 😄

ipszilon
nagyon úgy tûnt, hogy nm bírja elviselni az én nézôpontomat!

Efreet
"te folytathatod, de úgysem tudsz meggyôzni! "
szerintem NEM akar meggyözni. én biztosan nem.
a szélsöségesség meg... mindenki szélsöséges valamilyen szempontból...

ipszilon
én sem vagyok "tökéletes" kocka! és szerintem senki sem az!

ipszilon
te folytathatod, de úgysem tudsz meggyôzni! amúgy meg kicsoit szélsôségesen látod a dolgokat!

FREAK
na mentem, hétfõn folytatjuk???

Riszpekk

FREAK
"Nekem jó a piramisban, guruljatok innen!" - kiabálta a kis színes kocka 😊))))))))))))

nem vagyok ám biztos benne, ipszilon, hogy te már teljesen beépültél

ha ilyen magabiztos vagy, még van remény 😊)) JOIN THE DARK SIDE 😊

Riszpekk

Efreet
173: P206 CC rulez 😊)) soha az életben nem lesz autóm, még csak elirányítani sem tudom ezeket a furcsa szekereket...

FREAK
ez csak egy példa volt

Mercis kockák is vannak, jó sokan....... Sajnos.

Riszpekk

Efreet
172: nagyon helyes. tarts ki mindig az elveid mellett, ne legyen senki (vagy maximum AZ az 1 valaki) akinek engeded, hogy változtasson az elveiden vagy a világnézeteden.

FREAK
szóltam egy rossz szót is???? ha neked az jó, nekem mindegy

amúgy abban is lehet valami, hogy mindenki gömbnek születik, csak a többség hagyja, hogy az élet lefaragja, és betolja a tömbbe

az a pár ember, aki vállalja a kockázatot és a kirekesztést, gömb marad

nem lesz nyugodt élete, de a végére saját tapasztalatai lesznek, nem ugyanazt éli végig, amit elõtte már több milliárd ember........

Riszpekk

ipszilon
úgyebár szerinted kocka vagyok!
nos, elárulok vmit, nem nagyon csípem a Suzi-t! kedvencem a Peugeot! meghozzá a cabrio!

ipszilon
direkt írtam a így "hódolni"! nem jutott eszembe jobb szó! ezt így értettem, hogy a igazi birka lennék, most utánatok mennék!

Efreet
freak: viszont gömbökböl soha az életben nem fogsz piramist építeni, mert szétgurul pillanatok alatt.

ipszilon
és az neked miért baj, hogy a piramis kôzepén maradok??? nekem így jó! én nem akarok gömb lenni, és nem azért mert félek, hanem mert é´n nekem így kerek a világ!
és amúgy, te meg azt mondtad, hogy soha nem leszel kocka, akkor engedd már meg nekem, hogy én meg az maradjak!

Efreet
"nem "hódoltam" be nektek és nem is fogok" - én erre soha nem próbáltalak rávenni. én csak megpróbálom elmagyarázni ezt a másféle világnézetet, és közben megismerni a többit... Isten ments, hogy bárkinek bármi olyant kelljen tennie, vagy olyannak lennie, amit vagy amilyet nem akar. annál nincs roszabb.

FREAK
nem bolond, csak nincs annyi egyénisége, hogy a sokezer autó közül mást válasszon, mint a szomszédai..............

Riszpekk

FREAK
"vannak saját elveim"

amik szerint kockának kell maradnod mindenáron........ te magad mondtad......

és igen, mindketten gömbök vagyunk, de mi soha nem leszünk összetapadva másokkal, mert külön egységet alkotunk............. egyikünk erre gurul, a másik arra, te meg maradsz a piramis közepén életed végéig

Riszpekk

ipszilon
gömb szerint pedig bolond az, aki Suzi-val jár!:-)

Efreet
kimaradt a "kocka" a lehet hogy én is az leszek-böl... szóval nincs kizárva, hogy szépen beilleszkedek... bár jelenlegi világnézetem alapján ennek is csak matematikai valószinüsége van,

FREAK
így van, az átlagember szerint õrült mindenki, aki különleges dolgokat csinál......... az átlagember nem tudja, hogy egyetlen rövid fekete vonallal sokkal nagyobb mûvészet kifejezni valamit, mint egy 7x3 méteres vásznon, az összes lehetséges színnel........ hogy miért??? mert a vonalat egy "gömb" húzta, és csak a többi gömb számára van értelmes jelentése.... a kockáknak marad a virágcsendélet a fehér falon........

Riszpekk

ipszilon
én már jó pár hozzzászólással ezelôtt mondtam, hogy soha nem fogjuk megérteni egymást. de látod! mégsem vagyok teljesen "birka", akik mások után megy: nem "hódoltam" be nektek és nem is fogok, mert, bármennyire is birka vagyok, vannak saját elveim!

Efreet
persze, rengeteg bolond van rajtam kívül, látok sokat belölünk az utcán. nem baj ez. lehet, egyszer én is az leszek. vagy halott. vagy elvisznek valami csendes helyre, ahol az asztalok a földhöz vannak csavarozva, és a tükör be van építve a falba, és törhetetlen.

ipszilon
hát, mint gömb már nem vagy egydül: ott van Efreet és még jó pár ilyen embert ismerek, akik "egyéniségek" akarnak lenni! csak azért mondom, mert vannak hozzád hasonlók.

FREAK
NINCS AZ AZ ISTEN! Ezt most halál komolyan mondom. Hamarabb lövöm fejbe magam, de látom, te ennek nem érzed a súlyát........ Ahhoz, hogy a gömbbõl kocka legyen, jócskán le kell faragni, és belõlem senki nem farag kockát.

Riszpekk

Efreet
ipszilon: senki nem akar szerintem "megtéríteni". nem is lehet senkit. saját eröböl lehet oldalt váltani, ha valaki úgy érzi, hogy a jelenlegi világ nem felel meg neki... semmivel se rosszabb vagy jobb a másik. egyszerüen csak MÁS. mindkettöben lehet boldogan élni, és az egyik oldal a másikat szürkének látja, a másik meg az egyiket bolondnak. és ha ez csak ilyen egyszerü lenne... 😊

ipszilon
nem biztos! lehet, hogy Suzi-d lesz és tisztes családapává válsz! senki sem láthatja elôre a jövôt..még egy kocka sem!

FREAK
a szerénység is az átlagember tulajdonsága

ha van valamid, vállald!

Riszpekk

FREAK
mire gondolsz???

Riszpekk

ipszilon
és fôleg szerények vagytok!:-)

FREAK
az lehet, de ezek a gyerekek 10 év múlva, "komoly felnõtt"-ként már esernyõvel fognak kimenni az utcára, ha köd van........

és én??? na, kitalálod?

Riszpekk

ipszilon
ja! és rajatotok kivül még több ezer gömb volt, így vagy úgy, "tömegben" élünk!

ipszilon
én viszont büszke vagyok arra, hogy "kocka" vagyok!:-)

FREAK
"akkoris vigyorogni fogok a zuhogó esöben, mert imádam a vizet, és akkoris nevetni fogok azokon, akik az elsö pár csepp esötöl megijedve rögtön árkádok alá húzódnak, amig el nem áll vagy elö nem szedik az esökabátot vagy az esernyöt"

basszus, ez döbbenetes!!!! 10000%-ban ugyanezt csinálom, soha az életben nem volt a kezemben esernyõ, és mindig jókat mosolygok a bepánikolt tömegen..... mintha legalábbis vulkán tört volna ki! 😊)))))))))

valahogy össze kell jönnünk egyszer, ez hihetetlen.........

Riszpekk

ipszilon
ez az esôs dolog számomra azért nem meggyôzô mert itt mindenki ezt csinálja, a suliban! szal, nekem ez a "birka":-) és én vagyok az egyetlen, aki felveszi a kapucnit!

Efreet
freak #142 : semmi ilyesmi, a tudatalattimmal csak álmaimban érintkezem. és budai vagyok 😊

FREAK
nem

TE és a többi kocka így gondoltok. De én a saját véleményemet mondom, nem alkalmazkodom semmihez. Efreet szintúgy. És mi ketten már pontosan kétszer annyi irányban gondolkodunk, mint a világ összes kockéja EGYÜTT. Érzed a különbséget?

Riszpekk

Efreet
"de...megtanultam ezzel együtt élni, elfogadni ôket olyannak amilyenek, elvégre ôk is elfogadtak engem."
na ez az, ami nekem nem megy... bár leginkább ott tartok, hogy már nem is nagyon akarom, hogy menjen. és nézzenek ki a tömegböl, akkoris vigyorogni fogok a zuhogó esöben, mert imádam a vizet, és akkoris nevetni fogok azokon, akik az elsö pár csepp esötöl megijedve rögtön árkádok alá húzódnak, amig el nem áll vagy elö nem szedik az esökabátot vagy az esernyöt.
és meghalok 42 éves koromban egy rendesebb tüdögyusziban.

FREAK
nyugaton agyilag jobban elpunnyad a nép, a jólét nem készteti õket az agyuk használatára

pedig a legnagyobb fegyver az életben egy aktív, információkkal telített elme, ez tuti

Riszpekk

ipszilon
nézd! ettôl szép a világ, hogy mindenki másképp gondolkodik!:-)

ipszilon
azt hiszem minden pasi így tesz!
amúgy észrevettem, hogy a magyarok azok, akik általában rákérdeznek, hogy: miért?
a nyugati általábn eszébe sem jut megkérdôjelezni egyse dolgokat!

FREAK
"megtanultam ezzel együtt élni"

Én nem. És nem is akarok.

Riszpekk

FREAK
ganja, sör, gomba????? 😊))) egyáltalán pesti vagy?

Riszpekk