Hinni, csak hinni! (?)
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkabb az a kerdes, miert is nevezik a hivok a nemhivoket celtalan bolyongoknak? Mindenkinek van celja, o maga donti el mi az. A hivokre ugyanez vonatkozik, mert a hit nem egy cel. Azzal egyutt meg ugyanugy lehet valaki celtalan. Szvsz persze..
teljesen igaza van ipszilonnak, mindennkinek kell hogy legyen hite, és aszerint próbálja meg rendezgetni az életét. enélkül, a céltalanul bolyongás vajon vezet e valamire?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Az egyház amirõl ti beszéltek nem a hit a (hívõ emberekkel semmi bajom s most nem a fanatistákat értem ez alatt)-> Szerintem is rossz(és most nagyon finomkodó voltam) dolog erre szerintem a legjobb példa a H.I.T. gyülekezete érdemes megnézni hogy húzzák le az embereket az 5 v. 10%-kukkal(bár lehet hogy azóta már emelkedett a havi "tagsági" díj.). Vasárnap d.e.-ként nektek is ajánlom az ATV-n élõ H.I.T. gyüli->én nagyon jókat szoktam rajta szórakozni(érdemes megfigyelni az elsõ sor hogy bekushad amikor a Nagyszónok Isten 1. számú hírnöke elhalad elõttük) nem csinálják valami okosan, lehetne még 1001 ilyen dolgot fölsorolni ezzel a felekezettel kapcsolatosan de a legnagyobb és egyben legokosobb emberek gyülekezete mégiscsak a K.egyház(sunyik, pénz meg csak folyik-folyik-folyik és ha valamiért védekezniük kell: "mi a legrégebbi történelmi egyház vagyunk ami szent és sérthetelen." ügy lezárva->pénz tovább folyik) Ezért örültem a világszerte de fõképp USA-ban kirobbant pedofil-pap-botránynak de meg kell nézni történt azóta valami e téren nem a Pápa helytelenítette tetteiket, esetleg áthelyezte õket máshová és ennyi.

Born to win
kimondta, hogy én abban hiszek, hogy mindenkinek van hite? még Efreet is megértette, pedig ô inkább reálos...
amúgy ettõl függetlenül, nekem még mindig nem világos, hogy miben is hisz ipszilon..... (bár az elején elsorolta)
Riszpekk
izé, tényleg
akkor visszavonva.........
csak ez a kisbetûs, tagolatlan írás...............
akkor visszavonva.........
csak ez a kisbetûs, tagolatlan írás...............
Riszpekk
az ott két mondat, és nincs közte kettöspont. szerintem félreérted ipszilont rendesen...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"a halálos ágyon ezzel a mondattal halsz meg"
azért fogalmazni is tudni kell 😄DDDDDDDDDDDDD
azért fogalmazni is tudni kell 😄DDDDDDDDDDDDD
Riszpekk
ez mind rendben van, de abban hinni, hogy mindenkinek legyen hite?????
és??? még csak visszaigazolást sem kapsz, ergo teljes bizonytalanságban élheted le az életed, és a halálos ágyon ezzel a mondattal halsz meg : "Vajon van már mindenkinek HITE?".....
ez olyan, mint azért tanulni, hogy dolgozhass, ennek a logikának nincs befejezése............. csak értelmetlen, levegõben lógó kérdés.......
és??? még csak visszaigazolást sem kapsz, ergo teljes bizonytalanságban élheted le az életed, és a halálos ágyon ezzel a mondattal halsz meg : "Vajon van már mindenkinek HITE?".....
ez olyan, mint azért tanulni, hogy dolgozhass, ennek a logikának nincs befejezése............. csak értelmetlen, levegõben lógó kérdés.......
Riszpekk
teljesen értelmes az a mondat.
a hit nem ér semmit? rengeteg embert az tart életben, az gyógyít meg... a psziché hatalmas erökkel rendelkezik, és a hit az egyik legegyszerübb, és legtisztább módszer ezeknek az eröknek a felszabadítására.
a hit nem ér semmit? rengeteg embert az tart életben, az gyógyít meg... a psziché hatalmas erökkel rendelkezik, és a hit az egyik legegyszerübb, és legtisztább módszer ezeknek az eröknek a felszabadítására.
itt van a bizonyíték, hogy tényleg kell, hogy legyen mindenkinek hite.
"miben érdemes hinni?"
az alcímre válaszolva : bármiben, ami elérése után nyugodtan halnál meg......... de ahhoz TUDNI kell, mik az esélyeid.........
az alcímre válaszolva : bármiben, ami elérése után nyugodtan halnál meg......... de ahhoz TUDNI kell, mik az esélyeid.........
Riszpekk
Sajnos a zsidó kereszténység erre épül.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"de azért van hitem! kell, hogy mindenkinek legyen hite"
most õszintén, ennek mi értelme??
most õszintén, ennek mi értelme??
Riszpekk
na, végre fellendült az eszmecsere😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
én nem a templomban való hitrôl beszéltem! egyáltalán nem vagyok hívô, sôt...
de azért van hitem! kell, hogy mindenkinek legyen hite!
de azért van hitem! kell, hogy mindenkinek legyen hite!
gyertek és szeressétek az úrjézust!!! (ja, és hó vége van, pár testvérünk nem fizette be a tíz rugós tagságit)...........
Riszpekk
Amellett, hogy önhülyítés, nem kis pénzgyár épült rá.
A birkák meg nem látják.
A birkák meg nem látják.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
amúgy meg hinni a templomban kell, de az vallásos dolog, és a vallás csak önhülyítés a gyengéknek, szóval maradjunk a TUDÁS-nál
Riszpekk
én nem voltam tiszteletlen
ez az elsõ kedves szavam ipszilonhoz, és te belekötsz
na mindeeegy, majd csak túlélem 😊
ez az elsõ kedves szavam ipszilonhoz, és te belekötsz
na mindeeegy, majd csak túlélem 😊
Riszpekk
akkor is tiszteletet illik mutatni másokkal szemben. az pedig a világszemlélet felett áll.
persze, hogy nem kell elfojtani, de a "semmit" nem kell reklámozni!
meg amúgy is, te lehetsz büszke magadra, de másokat ne nézz le!
meg amúgy is, te lehetsz büszke magadra, de másokat ne nézz le!
Vesszen az individuum és éljen a szürke tömeg!
A szerénységet a szülõk meg a pedagógusok találják ki, hogy könnyebben tudják kezelni a gyerekeket.
nézd, ha én szerénykednék, hazug ember lennék
bár nincs vagyonom meg valami fényes életem, de vanna gondolataim, amiket kimondok, és a szerénység ezt csak elfojtaná.....
bár nincs vagyonom meg valami fényes életem, de vanna gondolataim, amiket kimondok, és a szerénység ezt csak elfojtaná.....
Riszpekk
Oldal 1 / 5Következő →