38
-
#38 Azért mert a joco okosabb nálunk és kész. ;-)
Nem tudom elhinni, hogy te ezt nem látod be! Ő sokkal tapasztaltabb! ;-)
Meg egyébként is ROTFL :) -
Vízipók #34 De csak számít az a teljesítmény is, nem is keveset, főleg, ha a két dolog közt ekkora hérag van. Nem hülyék találták ki ezt a ketyerét. -
Supergamer_real #33 "Frekvencia, mint sugárzásdózis?
Fantasztikus :))"
Ha tetszik ha nem az is sugarzas.
A bluetooth headset amugy valoban jobb megoldas de meg mindig eleg draga... -
#31 Aaa!....
Nem te vagy Dömper? -
#28 Van bluetooth-os headset. Az ugyanez, csak nem kell 2 telefon hozzá :) -
#27 igazad van
-
#26 remek ötlet -
#25 nagy ötlet -
Yfel #24 Erdekes otlet, de nem vennek :) -
TheZsenyka #23 Arghhh
-
#22 Az ötlet azért is jó, mert magában a készülékben több hely marad más alkatrészek számára. Persze most jogos a kérdés hogy milyen alkatrészeknek... passz :)))))) -
#18 Éppen erre akartam utalni, de megelőztél... -
#17 Nem mindegy, hogy a füledbe sugároz a telefon beszélgetés közben, vagy a herédre az eBox a zsebedben? -
Bekomman #16 Hallott már valaki a HEADSET-ről? Az sokkal olcsóbb és bármijen mobilhoz alkalmazható, tartani se kell és kissebb. -
RpPRO #14 Ja, meg valami. Ha majd a tozsdei brokerek (akiknek egesz nap mobil van a fulukon) tomegesen halnak, akkor en is elfilozom egy ilyen telon, aki napi atlag kb 1 percig nyomja a telcsit a fulehez... -
AtisH #12 Nem túl jó ötlet! Két övtáska kell a telefonhoz, dupla akku kell a renszerhez, na meg akkor ott a feltöltés problémája is... Szerintem amennyit nyerne vele az ember, legalább annyit veszít is. -
Supergamer_real #9 Ez annyit jelent, hogy 1800MHZ helyett 2,4GHZ dozist kapsz... bar lenyegesen gyengebbet mivel a bluetooth hatotavolsaga 10m,( max 100mg erositheto pl egy ericcson terminallal) mig a mobilok ugye neha 1-2-3-4-5 kilometerre is "ellatnak".
Masfelol, plusz teher ja es 2 aksit tolthetsz egy helyett. -
Dömper Ármánd #8 Igen, például a táskádban, vagy a zsebedben. De igazából én azt szeretném tudni, hogy a blútút az nem elekromágneses hullámok segítségével dolgozik? -
RpPRO #7 Szar egy otlet.
Ezutan hol "mobil" a mobil? Vagy az a nagy eboxot is cipeled magaddal? -
#2 Nem rossz ötlet... -
#1 Az ötlet jó