122
Duke Nukem: Manhattan Project
  • Klub
    Mit szoltok hozzá?
  • Klub
    Most jött infó róla nézzétek meg.
  • Vass Gábor
    nemsokára 27.-ke és már csak 1 hónap lesz a születésnapjáig.
  • Vass Gábor
    Most jelentek meg különböző módok a két részhez, de a foreverből semmi hír, azt hittem, hogy legalább ebben a kiálításban is megmutatkozik, de semmi.
    A Pc guru Duke Nukem Forever topikjában lehet megnézni a vidiket, meg letölteni a módokat.
  • Vass Gábor
    és hol található meg?
  • Vass Gábor
    Nekem a 3d-s része a magyar, de felesleges, mert nincsen benne semmi párbeszéd.
  • Esrohnoil
    Létezik a játékhoz elég jó magyar szinkron is. :)
  • Vass Gábor
    Most néztem meg a mult Duke játékokat, hát nem csoda hogy ilyen sokáig csinálják, mert a gépigénye elég minimális volt akkor.
    66Hz proci, 8MB-s ram,és 1MB-os videókártya.
    Ezt felhozni mai szintre nem kis feladat.
  • Vass Gábor
    Ezek vannak a játékról, és reméljük hogy már tényleg a végén járnak már a fiúk.
  • Vass Gábor
    A szóban forgó cikk megjelenése után George Broussardot - a 3D Realms fejesét - sokan megkeresték a kérdéssel, hogy valóban igaz-e a hír. Broussard pedig gyorsan cáfolt mindent. Elmondása szerint némi félreértés történt: a riporter számára nem volt egészen világos, hogy mik hangzottak el "hivatalosan", és mik voltak "off the record" (azaz csak úgy egymás közt, bizalmasan) közölve vele. A hivatalos megjelenési dátum továbbra is "When it's done", bár természetesen a stúdión belül megszabtak pár fejlesztési mérföldkövet, hogy az egyes alfeladatokkal mikorra kell végezniük - de ezeket nyilván nem árulják el.

Szóval marad a várakozás...
  • Vass Gábor
    A 3D Realms is megfogta a GDC megnyitó előtti csendjét, és egy screenshotot adott ki a Duke Nukem Forever-ről. Reméljük a héten hallunk még a játékról.

Ugrás a galériához
    A Gamekapocs még meg sem született, mikor bejelentették a Duke Nukem Forever-t. Az immáron több mint 10 éve készülő játék úgy néz ki kezd lassan megérni, legalábbis ezt engedi sejtetni a nemrég napvilágot látott trailer, és a havi apró screenshot dózis. Naívan bízunk benne, hogy a kiállításon hallunk még a játékról, ne adj Isten végre bemutatják az eddig titokban készült legújabb változatát is.
  • Vass Gábor
    Remélhetőleg már nem kell sokat várnunk a Duke Nukem folytatására, mindenesetre a készítők igyekeznek kielégíteni a rajongókat, s folyamatosan adagolják a különféle médiaanyagokat. A parányi képek és az első újgenerációs teaser trailer után egy kissé jobb minőségű screenshot is érkezett a játékról, mely az új részben is szereplő disznókat mutatja be közelebbről.

Ez a legfrissebb információ a játékból.
  • Vass Gábor
    Miért????
    Nem várjátok?
    Pedig már éppen idő szerű lesz már.
  • ZsZso
    Nane .... naneeeeeeeee!
  • Vass Gábor
    Az új része még idén megjelenik ha lehet hinni a szerencsének.
    A Forever néven fog debütálni a játék.
  • steweee
    légyszi segítsen vki aki játszott vele, én csak most telepítettem. és elakadtam a metrós pályán. ahol lent a zöld trutyi és felfelé a betonoszlopokon ugrálni lehet. hogy lehet onnan tuvábbjutni, mert becsíteltem jetpacket de úgy sem találom a tovább vezető utat
  • OliApa
    Nemérti. . .
  • Blasta
    1. Melyik az?

2. Tudóóóóóóm, énis ezt mondanám!!!!

3. Javitódogát lehet írni?????
  • OliApa
    1. Nem a minősítések topikja.

2. A kislányom számára cserélem el a bundle CD-t.

3. Ülj le! Egyes!
  • Blasta
    Minek cseréled el? Jókis játék az, pont a magadfajtáknak valo....
    :-DDDDDDDDD
  • OliApa
    Sziasztok! Elcserélném az eredeti Duke Nukem: Manhattan Project CD-met egy Captain Claw CD-re.
  • GAMECUBE
    Forever mikor jon?
  • GAMECUBE
    Szerintem mar a neveben is szarul csengett, ra se neztem...
    ahogy latom nem tevedtem nagyot.
  • :)
    unalmas game:(((((((((((((((((((((((((((((
  • Aborg
    No sikerult, segitett a v1.01 patch! Game Over.
  • Aborg
    o jatek, de a nyolcadik epizodban a masodik level az urbazison valahogy annyira hibas hogy nem tudom megcsinalni. Ot darab laborba kell bemenni, de csak az elso ajtaja nyitott. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a kettes labor. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a harmas labor. Odamegyek a harmashoz de nem nyilt ki. Gondolom ujrajatszom az egesz szintet, hatha hiba. Na de akkor meg mar a kettes labor se nyilt ki!
    Nektek nem csinalta? Esetleg jotekony hatasu patch van valahol?
  • pascal
    Mostmár nem kell! Rájöttem magamtól! Lehet mászkálni a láncokon amik a plafonról lógnak! De kössz. Ha megin elakadok szólok. Mostmár a 7/2 nél tartok . Nemsoká majd bizti Morphixal is megküzdök!
  • Shep
    Pascal pontosan hol is tartasz mert így a pálya nevéről nem ugrik be.
  • Shep
    Ja igen azóta már eleget hallottam és én is rájöttem hogy mit is mond valójában.
  • pascal
    Gyerekek, Nagyon király gém. Viszem 1000el. Csakugye elakadtam. Már a 6. episode (Tanker Trouble) 2 pályáján járok. Hatástalanítottam a bombát, a csaj örül. Jóvan. Hova tovább? Nincs meg még ugye a kíjkárd :) és az ajtót se láttam még sehol. Kapcsoló/Gomb szerintem nincs a csaj környkén. Mit tegyek???
  • Ron Ragm
    Nekem bejött, mondjuk én alapból szeretem a platformokat:)
    a Duke1-et és a 2-t idézi, csak jobb a grafja:)
  • Shep
    You must be 18 or older to ride!! Na ez nagzon teszik nekem. DE vki igazán megmondhatná mit jelent a Yeah I am realy pistól/vagz vmi ilysmi/ ay eleje ay még megy csak az utolsó szó nem
  • I.C.ram
    nekem bejon a jatek szerintem mokas regi duke nukem feeling (ugralos) asszem 2 resz volt a regi ugralosbol az is mokas volt :))
  • I.C.ram
    akkora csalo vagy :)) hogy a pocsbe van meg mind a het fegyver mar a metros palyan????
  • magus
    jó a gem, csak az utcásrésznél nem találom a bombát:(
  • Shep
    Nem tudja vki mit jelent amit az elején szokott mondani Duke kolega? I am very pistoól/vhogy így ejti/
  • Shep
    Atom jó ey a game, telejesen visszaidézi a régi dukeok hangulatát a poénok, az oldalra scrollozós játékmenet, a hamisitatlan duke zene, a grafika is nagyon szép szóval szinte tokéletes
  • magus
    köszi
  • magus
    de a morpheuson hol van agame menu?
    csak movie és albumot talatltam
  • mikike
    warezcenter

de ne fáradj nincs benne multi
    érdekes is lenne