122
Duke Nukem: Manhattan Project
-
Klub #82 Mit szoltok hozzá? -
Klub #81 Most jött infó róla nézzétek meg. -
#80 nemsokára 27.-ke és már csak 1 hónap lesz a születésnapjáig. -
#79 Most jelentek meg különböző módok a két részhez, de a foreverből semmi hír, azt hittem, hogy legalább ebben a kiálításban is megmutatkozik, de semmi.
A Pc guru Duke Nukem Forever topikjában lehet megnézni a vidiket, meg letölteni a módokat. -
#78 és hol található meg? -
#77 Nekem a 3d-s része a magyar, de felesleges, mert nincsen benne semmi párbeszéd. -
#76 Létezik a játékhoz elég jó magyar szinkron is. :) -
#75 Most néztem meg a mult Duke játékokat, hát nem csoda hogy ilyen sokáig csinálják, mert a gépigénye elég minimális volt akkor.
66Hz proci, 8MB-s ram,és 1MB-os videókártya.
Ezt felhozni mai szintre nem kis feladat. -
#74 Ezek vannak a játékról, és reméljük hogy már tényleg a végén járnak már a fiúk. -
#73 A szóban forgó cikk megjelenése után George Broussardot - a 3D Realms fejesét - sokan megkeresték a kérdéssel, hogy valóban igaz-e a hír. Broussard pedig gyorsan cáfolt mindent. Elmondása szerint némi félreértés történt: a riporter számára nem volt egészen világos, hogy mik hangzottak el "hivatalosan", és mik voltak "off the record" (azaz csak úgy egymás közt, bizalmasan) közölve vele. A hivatalos megjelenési dátum továbbra is "When it's done", bár természetesen a stúdión belül megszabtak pár fejlesztési mérföldkövet, hogy az egyes alfeladatokkal mikorra kell végezniük - de ezeket nyilván nem árulják el.
Szóval marad a várakozás... -
#72 A 3D Realms is megfogta a GDC megnyitó előtti csendjét, és egy screenshotot adott ki a Duke Nukem Forever-ről. Reméljük a héten hallunk még a játékról.
Ugrás a galériához
A Gamekapocs még meg sem született, mikor bejelentették a Duke Nukem Forever-t. Az immáron több mint 10 éve készülő játék úgy néz ki kezd lassan megérni, legalábbis ezt engedi sejtetni a nemrég napvilágot látott trailer, és a havi apró screenshot dózis. Naívan bízunk benne, hogy a kiállításon hallunk még a játékról, ne adj Isten végre bemutatják az eddig titokban készült legújabb változatát is. -
#71 Remélhetőleg már nem kell sokat várnunk a Duke Nukem folytatására, mindenesetre a készítők igyekeznek kielégíteni a rajongókat, s folyamatosan adagolják a különféle médiaanyagokat. A parányi képek és az első újgenerációs teaser trailer után egy kissé jobb minőségű screenshot is érkezett a játékról, mely az új részben is szereplő disznókat mutatja be közelebbről.
Ez a legfrissebb információ a játékból. -
#70 Miért????
Nem várjátok?
Pedig már éppen idő szerű lesz már. -
#69 Nane .... naneeeeeeeee! -
#68 Az új része még idén megjelenik ha lehet hinni a szerencsének.
A Forever néven fog debütálni a játék. -
steweee #67 légyszi segítsen vki aki játszott vele, én csak most telepítettem. és elakadtam a metrós pályán. ahol lent a zöld trutyi és felfelé a betonoszlopokon ugrálni lehet. hogy lehet onnan tuvábbjutni, mert becsíteltem jetpacket de úgy sem találom a tovább vezető utat -
#66 Nemérti. . . -
#65 1. Melyik az?
2. Tudóóóóóóm, énis ezt mondanám!!!!
3. Javitódogát lehet írni????? -
#64 1. Nem a minősítések topikja.
2. A kislányom számára cserélem el a bundle CD-t.
3. Ülj le! Egyes! -
#63 Minek cseréled el? Jókis játék az, pont a magadfajtáknak valo....
:-DDDDDDDDD -
#62 Sziasztok! Elcserélném az eredeti Duke Nukem: Manhattan Project CD-met egy Captain Claw CD-re. -
#61 Forever mikor jon? -
#60 Szerintem mar a neveben is szarul csengett, ra se neztem...
ahogy latom nem tevedtem nagyot.
-
:) #59 unalmas game:((((((((((((((((((((((((((((( -
#58 No sikerult, segitett a v1.01 patch! Game Over. -
#57 o jatek, de a nyolcadik epizodban a masodik level az urbazison valahogy annyira hibas hogy nem tudom megcsinalni. Ot darab laborba kell bemenni, de csak az elso ajtaja nyitott. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a kettes labor. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a harmas labor. Odamegyek a harmashoz de nem nyilt ki. Gondolom ujrajatszom az egesz szintet, hatha hiba. Na de akkor meg mar a kettes labor se nyilt ki!
Nektek nem csinalta? Esetleg jotekony hatasu patch van valahol? -
#56 Mostmár nem kell! Rájöttem magamtól! Lehet mászkálni a láncokon amik a plafonról lógnak! De kössz. Ha megin elakadok szólok. Mostmár a 7/2 nél tartok . Nemsoká majd bizti Morphixal is megküzdök! -
#55 Pascal pontosan hol is tartasz mert így a pálya nevéről nem ugrik be. -
#54 Ja igen azóta már eleget hallottam és én is rájöttem hogy mit is mond valójában. -
#52 Gyerekek, Nagyon király gém. Viszem 1000el. Csakugye elakadtam. Már a 6. episode (Tanker Trouble) 2 pályáján járok. Hatástalanítottam a bombát, a csaj örül. Jóvan. Hova tovább? Nincs meg még ugye a kíjkárd :) és az ajtót se láttam még sehol. Kapcsoló/Gomb szerintem nincs a csaj környkén. Mit tegyek??? -
#51 Nekem bejött, mondjuk én alapból szeretem a platformokat:)
a Duke1-et és a 2-t idézi, csak jobb a grafja:) -
#50 You must be 18 or older to ride!! Na ez nagzon teszik nekem. DE vki igazán megmondhatná mit jelent a Yeah I am realy pistól/vagz vmi ilysmi/ ay eleje ay még megy csak az utolsó szó nem -
#46 nekem bejon a jatek szerintem mokas regi duke nukem feeling (ugralos) asszem 2 resz volt a regi ugralosbol az is mokas volt :)) -
#45 akkora csalo vagy :)) hogy a pocsbe van meg mind a het fegyver mar a metros palyan???? -
#44 jó a gem, csak az utcásrésznél nem találom a bombát:( -
#43 Nem tudja vki mit jelent amit az elején szokott mondani Duke kolega? I am very pistoól/vhogy így ejti/ -
#42 Atom jó ey a game, telejesen visszaidézi a régi dukeok hangulatát a poénok, az oldalra scrollozós játékmenet, a hamisitatlan duke zene, a grafika is nagyon szép szóval szinte tokéletes -
#39 köszi -
#38 de a morpheuson hol van agame menu?
csak movie és albumot talatltam -
#35 warezcenter
de ne fáradj nincs benne multi
érdekes is lenne