122
Duke Nukem: Manhattan Project
-
#34 honnan lehet letölteni?
qcziről nem jön morpheuson meg nincs -
#33 kiráj
most nyomulok vele, csak néha 10 mentésenként kifagy
meg elég idegesítő amikor 9/10 titkos helyet találsz meg
-
#32 én most töltöm. jo kis gamma lehet
van benne multi?:) -
TheZsenyka #30 Imádom a platform játékokat és szerintem még erre a játékra is bőven rá lehet fogni. Sajnos kevés ilyet adnak ki PC-n. Imádnivaló. RULLA! -
#29 Megkérhetsz, sőt elnézést, hülye voltam :P
Na itten többet én nem flémelek, mert Maja_sosemeló megver! Ti azért játszatok vele! :) -
Majati #27 ne itten flémeljé ha megkérhetlek. :) -
#26 Emberek, ez valami olyan szinten szar, hogy eszméletlen :D -
#24 na honnan tolthetö ?:D
-
#23 hát www.hq.hu ? :) -
#22 PL?
Nem ismerek egyet sem!
FTP-ről szoktam beszerezni az anyagokat!
-
#21 Nemtom. Más hq.hu -s oldal bejön? -
#19 NEkem nem jön be! Vajhh miért?
Oldal nem található!
-
#18 morpheus.hq.hu
nekem megy.. -
#17 A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel.... -
#16 Már megelőztek :)
De azért rakd fel :) Az a jó -
#15 Most nagyon nem jött be a tar, szóval majd inkább este, mert fel sem ért már letörölték. -
#14 Ok, megértem :))
Mindenestre jó kis zenéjű meg hangulatú játék.
Azoknak akik egy FPS-re számítanak, és nem ismerik ezt a game-t:
Ez NEM a DUKE NUKEM FOREVER!
oldalnézet, 2d-ben lehet mozigni, halomralőni mindenkit, ugrabugrálni stb. -
#13 De ha felrakod, lehet rádumálsz :PP -
#12 Múlt hét szerdán formáztam a munkahelyi gépet. Pénteken már csurig volt a 10 gb-os vinyó, 20 mega maradt üresen.
Mindent darabolva viszek haza, újraírható cd-n, 3 cd van, tehát ha pl. egy Spider Man 3 cds svcd-t töltök le, az ugye binként kb. 850 mega, tehát több napig viszem haza.
Ha hazaviszek egy nap 3 újraírható cd-t, felmásolom az albérleti gépre, 40 gb vinyó van benn. Ha hétvégén hazautazom, viszem az 1.3 gb-os rackem, meg az újraírhatókat, és otthon megírom ami van.
Így volt eddig, de ez annyira kevs lett, főleg hogy hétvégén most nem mentem haza, hogy a másik gép 15 gb-os vinyójára raktam már át a cuccokat, amiket hazaviszek, és megírok.
Saving Private Ryan 2 cd, Spider Man svcd 3 cd (és hát bin, ugye így mindig nagyobb), Star Wars SeVCD 2 cd, Harcosok Klubja, Heavy Metal FAKK 2, Star Trek Elite Force, Clive Barker's Undying (3 király, de anno meg nem szerzett játék, nem bírtam ki hogy ne töltsem le őket) SoF2 béta 2 cd, Hitman 2 build 122 béta, egy rakás rip, V8 Challenge, The Sum of All Fear, most jön még 3 cd SuSe Linux 8.0, Romeo must Die 2 cd, szóval... ha a 15 gb-os vinyóról leszedek mindent, és azt viszem haza, éppen elég lesz megírni. Főleg pénzben. A Duke meg nem olyan meggyőző, hogy elpazaroljak rá egy cd-t, nincs dellám most :)
De ha vmit már letöltöttem, nincs szívem törölni kiírás nélkül.. az elsoroltak közül a linux és a Star Wars kivételével semmi nem lesz használva... csak MUSZÁJ hogy meglegyenek... érted? :)
Tudom hogy hülye vagyok, ez van. Én is sajnálom, hogy ilyen vagyok. :) -
Roby #11 Hehe, ha egy kicsit is hasonli a regi amigas scrollos gammakra, akkor megeri..., azoknak jo kis zenejuk volt.
En mar leszedtem az isot, delutan kiprobalom..
-
#10 Hát, ha ilyen nagy a tolongás, akkor nem "fáradok" vele :))
Úgylátom várni kell még estig.( addigra úgyis leszedik)
Dikkma: Miért nem szeded le? -
#9 De nem farok akarok lenni, asszem én ezt kihagyom, szal nem magam miatt mondom.. -
#8 van, leért a the sum of all fear is simán. -
#7 szerintem oda tedd ki ahol este meg fent van hogy otthon jol letolthessem :D -
#6 Szerintetek van értelme a tar.hu-ra kitennem?
-
#5 novie: ezeket hogyan illesztetted be?!? -
#4 multi -
#3 duke nukem mindig is oldal scroll os lovoldozos platform volt, csak tettek egy 3d s turat is vele :D
ha esetleg van mulija akkor zsir jatek :D -
#2 Ijjjjj de gagyin néz ki :D
És akkora név a DN, hogy már előrendelésben vmi 300 ezret eladtak :D
Vkinek public cím? -
novie #1 Most toltottem le a Dakota-rol, hat nem tudom, eleg erdekes jatek lett, egyszer megeri kiprobalni :-) Par kep: