Bassgitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZiasztok!

Eladó egy VorsonRM2-es basszugitár új állapotban jó ha 10 órát "játszottam" rajta. Még hangolva is 1x volt amikor megvettem. Szóval tényleg újszerû állapotban. 35-40000 ft. Emil: [email protected]
Képet küldök ha igény van rá (miért ne lenne).
Ebben az országban még kinek van Dean playmate gitárja?

hunbasser
most kerestem rá youtube-on,és látom h 70-es évekbeli felvételek...szóval nem mai csóka 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ortopéter
Helló Srácok!
Kis segítséget szeretnék kérni:
Nagyon fontos lenne Kenny Wyne Shepherd: Slow Ride számának a basszus tabulatúrája. Nincs meg valakinek? Minden lehetséges oldalon megnéztem és nem találom....
Plíízzz nagyon fontos lenne.

hunbasser
ismeritek duane eddyt? azt mondták nekem,nagy jó basszgitáros,viszont torrenten találtam egy lemezt tõle,de az sem jön le...szóval,vki ismeri?mert kíváncsi lennék rá,h milyen,mit is tud,meg h ki õ.
esetleg ha van vkinek tõle albuma...😊

ReaL MaDRid x siempre

ujjtartó?... hát. én régen faragtam egyet, kb 20 perc alatt sikerült egyet csinálni, és egészen kényelmes volt. más kérdés, h túlságosan a nyaknál volt, és nagyon búgott, szal olyan kopogósabb, funky-s dolgok nem igazán jöttek vele... meg amióta a Dream aláírta, azóta nem is akarom visszarakni :-)

annyit tok tanácsolni: próbálj úgy pengetni, h a nyak pickup-nál fentebb, közel a nyakhoz; és ha tetszik az a szand, akkor hajrá, amúgy sztem nem érdemes vele szórakozni...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

hunbasser
hát igen,tapasztaltuk is.apum akart vetetni pickup covert tesómmal,ha már fent van pesten,és mondta,h sehol nincs,olyan van,h ujjtartó.és megvetette apám ezt a kis vackot,és apum annyira lelkes,ezért nem akarom neki mondani,h nincs rá szükségem,meg nem akarom kifúratni csak ezért a gityót,szal...mi tévõ legyek?vagy rakjam olyan helyre,ahol nem zavar,és esetleg majd egy párszor szükségem lehet rá?
milyen érv szól amellett,h ne rakjuk fel ezt az ujjtartót?

ReaL MaDRid x siempre

max az USA-ból tudsz rendelni, itthon nem nagyon foglalkoznak vele (igazából nincs rá akkora igény, h érdemes lenne raktáron tartani..)

hunbasser
pick up covert honnan lehet szerválni?tesóm már volt az oroszlánbarlangban,vintage52-ben,meg még pár helyen,de mindenhol azt mondták,h nincs,meg h az úgy van,h a gitárral együtt van.ezt kétlen,mert a fender honlapján is láttam régebben pick up covereket,szal lehet ilyet venni külön is.

ReaL MaDRid x siempre

LANEY DB 150-es basszusfej ELADÓ! Aktív és passzív bemenet, elõfokcsõ, fat és tube kapcsolók, plusz magas és mély potik, 10 sávos eq. ÁRA: 60ezer HUF
és ELADÓ MÉG egy POWERSTATE BB 4x12-es basszusláda, Eminence hangszórókkal.ÁRA: 60ezer HUF
A cuccok együtt és külön is eladók! A hangja meghallgatható a www.kalvinter.uw.hu weboldalon letölthetõ számokban! Rockhoz, metálhoz, jazzhez, funkhoz is jó!
ÉRD: [email protected]
van itt nyíregyháziii?
Sziasztok,
A 157 számú hirdetésben szereplõ Asdown combó már elkelt.
A többi cucc még megvan, alkuképes.

glavics
Sziasztok,

Eladnám az alábbi cuccokat:
MAG C410T-300 Combo
307W 4 x 10" + tweeter bass combo
115000,-
Roland CUBE 100 Basszuskombó
80000,-
Rockbass by Warwick Streamer Standard V. Basszusgitár
70000,-
Cort GB34 Basszusgitár
50000,-
(glavicskukacyahoo.com)
Szasztok! Gondoltam ide beirom ezt amivel megbiztak hogy írjam be😊)))))

Egy szórakozohely tulajdonos Ismeretlen ill. kevésbé ismert de tehetséges zenekarokat keres!! Méghozzá azért hogy a zenekarok részt vehessenek egy "tehetségkutatón",ami a Mezõkövesdi Bacchus borozóban kerülne megrendezésere!

Itt a lehetõség a bemutatkozásra! a tehetségkutató több helyen illetve több városban is meg lesz hirdetve igy nagy közönségre számithattok!

akit érdekel a dolog az hívja a tulajdonost Dusza Annát a : 06 30 36 96 131 - es számon!

szerintemnem érdemes kihagyni!!!<#nyes>
RicsiPontaz
Persze persze. Nyugodtan nézelõdjél és ha nem találsz kedvezõbb ajánlatot akkor jelezd.

http://rovers.try.hu - A klubról magyar nyelven!

hunbasser
ezt elhiszem,de tudod,a pénz nagy úr...😊
persze 5 rugó nem sok,szívesebben meg is venném tõled,de még egyenlõre nézelõdök,és ha még meglesz a combo,akkor komolyabban is érdekelni fog

ReaL MaDRid x siempre

RicsiPontaz
Elhiszem h láttál. Én is láttam már 20-ért 40w-sat. Túl is volt "hajtva". Olyan hangja volt h rossz volt hallgatni. Az enyémnek viszont az ég világon semmi baja. Megértõ kezekben volt 😊

hunbasser
hát,még gondolkozok rajta,láttam már 30-ért 30 w-os fender basszcombót...

ReaL MaDRid x siempre

RicsiPontaz
Én is közelebb állok a fenderhez. 35.000 a comó...érdekel?

hunbasser
sztem fender.ya,és a combódat mennyiért adod?

ReaL MaDRid x siempre

RicsiPontaz
Hello

Elõszõr is: Nem érdekel valakit egy Fender Frontman 25B basszus combó?

A második szeretnék venni egy nagyobb kombót de nem tudok dönteni. Segítsetek pls. Vagy egy Fender Rumble 100 vagy egy Warwick Take 12. Szerintetek melyik jobb?

mezzoforte

En mikor neztem, probaltam csalodtam benne. Kepen gyonyoru, a parameterei jok, de az eletben nem gyozott meg. Ebben az arkategotiaban az Agathis test nem meno, az inkabb az olcso szerias hangszerek anyaga, ez ki is hallatszik. Nincs az a tomor, massziv hangja, erzesre sem az, es ugy emlekszem, az EMG pickupok sem eredeti EMG, "csak" EMG valogatott LTD PU-k. Sem minosegre, sem anyagra, sem jatszhatosagra, sem hangra nem jott be, de ez lehet az en hibam is.
Nezd meg, hallgasd meg, nem tudom a bolt nevet, a XIII.keruletben az Oroszlanbarlangtol a Jaszai Mari ter fele kb. 4 sarok. (Pozsonyi u.)
hunbasser
jó,én nem értek hozzá,haverom mondta 😄

ReaL MaDRid x siempre

nem prgoresszív, hanem power :-)

hunbasser
ismerem a csávót,yngwee ilyen szólógitáros,progresszív metálban nyomja,kb michael angelo vetélytársának lehet mondani.
de én nem csipázom a metált <#szomoru1>
de láttam egy olyan dvd-jét,ahol szimfónikusokkal nyomta,az mondjuk jó volt

de azért erre a számra kiváncsi vagyok,metál zenékben nem nagyon hallani bass solo-t

ReaL MaDRid x siempre

zvaragabor
Hi!, Ha valaki akarna hallgatni valami fasza basszusgitár szólót az szerezze meg Yngwe Malmsteentõl a Scary Bass Solo-t. Jó szám 😉

Chaos Anno Domini

Hali! Látom itt mindenki a preckó meg a jazz bass megszállotja de mi a véleményetek a az LTD B-254-es szériáról? Kérnék szépen infókat ha van vkinek! Köszi!
amiket én próbáltam torzítókat (Boss, Digitech, stb..), azok undorítóak voltak, egyszerûen elkeni a hangot, és valami torz zaj jött ki.
ha olyan keményebb hangot akar, inkább használjon egy EQ pedált, acél húrokat, esetleg valami fasza erõsítõt.

Choty
<#help> !!! HELP !!! <#help>
Basszusagitáros haver szeretne venni valami fa**a torzítót basszusgitárhoz. Tudtok ajánlani vagy éppen ellenezni valamit? Hardcore zenét játszanak. Szereti ha fémesen "csörög-zörög" a basszgitárja, tehát sok középpel és magassal dolgozik (viszonylag). Elõre is köszi a segítséget.

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

Koszi. El is vittek. Jol jar vele, telleg szep hangszer es jol szolt (a kategoriajaban)
hunbasser
az 😊

ReaL MaDRid x siempre

Wooten nagy arc.

hunbasser
hmm,elég jó áron adod

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a wootenre írta h idétlen 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
úristen,a topik kezd átmenni néha apróhirdetésbe<#wilting>

ReaL MaDRid x siempre

én p-mobilt játszok, mégsem vagyok nagy basszer. (jó, mondjuk még csak pár hónapja basszerolok)

Ebben van valami😄
Choty
<#eljen><#taps><#eljen>

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

basszerosból viszonylag van elég, JÓ basszusgitárosból -aki nem csak pánkot meg mötált tud játszani- abból nincs elég

Aham, hát végülis én is úgy vettem észre, hogy általában basszerost keresnek, mert dob+basszus hiány van (na jó, basszerbõl azért van elég), de nekünk McGradyvel kizáólag dobos kellene,klasszikus rockhoz.

Ezért is kell basszerozni, nagyobb ránk a kereslet, mint a kínálat! 😊
jah, amugy ez a ritkábbik eset hogy basszgitáros keres zenekart😊 Valahogy a zenekarok inkább keresnek basszerest.
basszusgitáros topicban eléggé necces dolog dobost keresni....<#wilting>

Szevasztok! én egy bandát keresek kecsón, akikkel tudnánk jó kis dallamos igényes punk-rockot játszani. ÉN basszusgitározok és énekelek, elsõsorban egy dobosra lenne szükségem. tudnátok segíteni?

esetleg ajánlom nektek is a basszgitáros klubot, iwiwen "Basszus Gitár Klub" néven megtaláljátok.
ha lesz rá pénzem a közeljövõben nem gondolkodok tovább.
Filipov:

mint mar kicsit lejjebb irtam, elado az 1 eves Johnson Jazz Bass-em (ujonnan vettem), tokeletes, gyonyoru, karcmentes allapotban (mindig tokban vagy allvanyon allt, ha epp nem a kezemben volt).
28.000.- Ft. (amit Te ujonnan 46-ert lattal) Kezdo gittyonak tobb, mint tokeletes es telleg naon szep.
Tobb info, elerhetoseg, kepek itt: http://www.dotcom.hu/johnson
Részemrõl kipróbáltam azt a Yamahát, nem igazán gyõzött meg a hangzása és játszani sem volt túl jó rajta ...
ahogy mondtam, kezdéshez minden jó, ami szól. egy-másfél év után úgyis kialakul a saját ízlésed és igényed, akkor már magad ki tudod választani a következõ hangszered

ami jó márka: Squier, Johnson, Harley Benton, a Yamahának meg az Ibaneznek van direkt kezdõknek gyártott hangszere (a Yamaha RBX 170 állítólag piszok jó), Stagg, meg az újabb Samick-ek.

biztos van több is, hirtelen ezek jutottak az eszembe