Bassgitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harley Benton HB-40B, 40 Watt Bass-Combo with 10" Speaker (40W/4ohms), 40W @ 4 ohms, Volume 1, Volume 2, 4-Band EQ, Headphone out, Line Out, jack for external speaker (20W @ 8 ohms), Dimensions WHD: 42 x 44 x 29,5 cm
szal gondolom kétcsatornás, ha külön van hangerõpoti mindkét bemenethez.
nem ismerem a hangját, arra h otthon gyakorolj, arra tökéletes
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
mit gondoltok errõl az erõsítõröl?:
20/40 Watt
Saját 8 Ohm-os hangszórójával 20W, még egy külsõ 8Ohm-os hangfallal 40W
10"" hangszóró
4 sávos ekvalizátor
Fejhallgatókimenet
Vonalkimenet
Kimenet külsõ hangszóróhoz
Itt a kép: http://www.lajko-hangszer.hu/hb40b-erosito.jpg
És még az érdekelne, hogy ugyan ez 20 wattosban 2 csatornás. szerintetek ez is az?
végre egy újabb user,aki szereti az igényes zenét 😊 ha ismered Marcus Millert,akkor a Marcus Miller topikban a helyed 😊
egyébként a japán gyerek a Rio Funkot is felvette,jól keni a srác
Rio Funk a japán srác elõadásában
az elsõ videó pedig nagyon hasznos!csak sajnos hiába veszek én akármilyen húrkészletet,akárhogy állítom a húrmagasságot,sosem fogok ilyet tudni,legalábbis a mostani East basszgitárommal sosem.ezekkel a pick-upokkal egyszerûen nem lehet.ha ilyen lazán csinálom,mint ez az Alexis,akkor nálam csak "kopogás" lesz,a húrjaim sem olyan lazák,hogy ezt ki tudjam vitelezni,de mostmár tényleg vennem kéne valami jobb húrkészletet megint.
ReaL MaDRid x siempre
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
azt tudom,hogy van az úgynevezett "combo",ahol egy dobozban van minden.
Aztán van a " fej + hangfal" lehetõség.
Azt mondjátok meg nekem légyszi,hogy mi az az "AMP".
köszönöm
ReaL MaDRid x siempre
szal maga a gitár az olyan 40rugó
megéri?
egyébként sok jó hangszerbolt van,ahol tudnál nézelõdni,de a jobb hangszerüzleteknek vannak honlapjai is,amiket itt meg is találsz.
szerintem ez a basszgitár nem rossz kezdésnek,sõt,szerintem valami olcsóbbal is el lehet kezdeni(ezt így vakon,már az ár ismeretlensége után is mondom),de ha van elég pénzed...ne felejtsd el,még kell hozzá venni jó erõsítõt,hangfalat,húrt(a gyári húrok enyhén szólva nem a legjobbak),tokot(ha pl. tanárhoz is fogsz járni,vagy fogod máshová cipelni a hangszert),hevedert.
aztán majd késõbb,ha már "kevés" a hangszer,akkor a már kialakult stílusodhoz mérten fogsz majd választani basszgitár - jóval tapasztaltabban.
ReaL MaDRid x siempre
A segítségeteket szeretném kérni...
Elhatároztam, hogy bassgitározni szeretnék, mert imádom a hangját, habár gitár csak elvétve volt a kezembe szal full ezdõ vagyok. Már kinéztem egy gitárt amin tudnék tanulni, és ehhez szeretném a véleményeteket kérni, hogy ez a gitár ez jó-e, mit tud, mire jó, hol merre mikor meg ilyekek..? 😊
A gitár adatai:
Gitár: HBB-400 TBK
Aktív elektronika
Nyak: Juhar
Zárt Die-Cast mechanika
Fogólap: Palisander
Test: hárs
24 bund
Menzúra: 86cm
Hangszedõk: 1 MMB és 1 jazz-bass pickup
Hardware: króm
Szín: transparent fekete
Köszönöm
még egy kérdés: törölni épet hogy lehet?
köszönöm
no mindegy,töltsd fel valahová,és rakd be a címet,mi majd betesszük képnek
ReaL MaDRid x siempre
tök égõ,de nem tudom ,hogy miért.
help!
kösz
méretre passzolt a kép, azt írta a rendszer, hogy a kép feltöltve, de mégsem jelent meg a hozzászólásomban.
ha valaki erre is kioktatna,megköszönném.
amúgy megkaptam, nagyon szép darab!
képt!
Köszönöm mindenkinek, de legfõképpen Praksinak,hogy mindíg minden kérdésemre válaszolt.
Az élet szép!
a full aktív gondolom a hangszerben egyszerre van aktív hangszedõ és aktív elektronika; a fél aktív az szvsz kapcsolható elektronikát jelent, de nem mernék rá fogadni...
ezután kell még pénz az oktatásra(ahová én jártam,ott egy félév kezdõknek 6800 volt,jeleseknek pedig 7300),meg a tankönyvre,ami szintén pár ezer Ft.
még kell kábel(ha nem adnak hozzá),ez olyan 1-2-3 ezer Ft körül lehet,és jó,ha van hevedered is(vállpánt),lehet már kapni 1000 Ft-ért,de van egy jó minõségû 2000-ért,a neve nem jut eszembe,de havernak 3 évig bírta!
ReaL MaDRid x siempre
az mit jelent, ha egy basszusgitár
fél aktív?
full aktív?
az,hogy aktív egy gitár,már hallottam.tudom,hogy aktív elektronika és aktív pickup között mi a különbség.
kösz!
Elõre is köszi.
mindenesetre amit találtál,azt belinkelheted 😊
ReaL MaDRid x siempre
Vitnage52, Árkádia, Eldorádó, Tajti-Music, google.... :-D
melyik az a hangszerbolt,ahol sok használt basszusgitár van?
egy megoldás van, minél többet kipróbálni :-)
megj: a fekete warwick-ot nem ajánlom!
keressek egy harmadikat,amin mindkettõ tetszik....
Van a Squier -nek aktív elektronikás változata?Én nem találtam.
de olyan 4-5-6k-nál nem szeretnék többet költeni
ReaL MaDRid x siempre
slaphez sztem teljesen jó