Tömegiszony, kívülállóság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez így megy tovább akkor én nem fogom megtudni a megfejtést >; ugyanis nemsokára megyek haza és kezdõdik akkor a hétvégém ;>>>> hawerok, buli, italozás ;>
Strip Poker 3 - es amikor leszedik a lanyok a bugyijukat. 😄DD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hehe 😊 nem...
de mostmár annyit segítettem, hogy azt is meg kell mondani, hogy hol van a játékban 😉
de mostmár annyit segítettem, hogy azt is meg kell mondani, hogy hol van a játékban 😉
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
abszolut nem periféria. nagy várakozás volt rá meg minden :o) csak ez a szöveg nehezen megismerhetö benne.
nem a Soul Reaver.
nem a Soul Reaver.
régi és most készül a 3. rész...na jóóó, megyek beveszem a gyógyszert és megvárom míg vlaki megfejti ;>
tehát olyan gém, amibõl van 1, 2 készül a 3, és az elsõ részben volt..........
DOOM?
Blood?
Heavy Metal FAKK?
valami?
DOOM?
Blood?
Heavy Metal FAKK?
valami?
Riszpekk
mondom én, hogy nem az 😊 az a baj, hogy ha bármi többet elárulok, akkor már egyértelmü... talán annyi, hogy nem lehet egyszerüen felfedezni a játékban, és hogy egy leendö trilógia 1. részében van.
Oda nem invitálnak ;> csak megkérdezik hogy akarod...és tök mindegy, mert a következõ pillanatban már vámpir vagy avagy halott ;>
nagyonnagy. marquez se volt teljesen normális, meg is látszik...
Nem néztem át az összeset, hogy hova írhatnám be, ezt is csak nagy nehézségek árán találtam meg!
Mármint a topicot!
Mármint a topicot!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
soha nem leszek bizotság tag...max ahol szép lányokat kell "vizsgálni" és véleményt mondani ;>
Ott meg nem bánom hogy lesz-e vagy nem.
Ott meg nem bánom hogy lesz-e vagy nem.
"come with us, join us, come with us, we'll teach you..." - na, honnan van a zidézet?
ha a bizottság többezer tagból áll, és azt mormolják, hogy "közénk tartozol", akkor igen 😄
Riszpekk
az tömegiszonynak számít hogy a vizsgabizotság elött nem szivesen dumálok? ;> (vagy csak natur nem tudom az anyagot ;> )