608
Nem akarok a része lenni, nem akarom követni
-
#361 Az nem jo. Rosszabb helyeken akkor lehuzzak, hoyg akkor nincs velemenyed? :-( -
#360 persze, egy beszámoló megint más kérdés... ott le kell írni akármit, aztán legfeljebb szóban kiegészíted, hogy ez azért nem teljesen a te véleményed.. -
#359 na jó, de vmit mégis csak kell írni! vagy egytértesz vagy nem! itt sajna nincs középút, sajna, pedig én is azt szeretem! -
#358 Ja legyen buy nothing year. Az mar utos lenne. :D -
#357 továbbra se gondolom, hogy kényszerrel meg lehet változtatni sok év nevelését... a "mértékkel" vásárlás meg... hááát, nehéz megtalálni a határt. -
#356 én is úgy fejeztem be az értekezésem, hogy az ötlet jó, csak egy nap nem elég!
amúgy a dolog nem arról szól, hogy ne fogyassz semmit, hülyeség is lenne, hanem arról, hogy mértekel vásárolj! -
#355 egy nap szerintem maximum elvonási tüneteket ad, és az utána következö napra okoz nagyobb bevételt a cégeknek. ez elhatározás kérdése lehet, és akkor nem egy nap, de így ráeröszakolva valakire nem sokat ér. szerintem legalábbis. -
#354 Freak! nem fogod elhinni!!!
most írtam a vizsgán egy fogalmazást a fogyasztói társadalomról és a reklámok rossz hatásáról!!! kaptunk egy újságcikket, amiben a "buy nothing day"-ről volt szó (asszem a címe mindent elárul), és utána az egyik kérdés így hangzott: szerinted elérheti célját ez a nap? te egyetértesz vele?
és én egyetértettem azzal, hogy az emeberek össze-vissza vásárólnak mindent csak azért, hogy boldogok legyenek! amikor átolvastam tisztára olyan benyomásom volt, mintha a te véleményed lett volna!:-)
persze, az is igaz, hogy nem tudtam volna az ellenkezőjét írni, mivel nem volt rá nagy érvem! -
#353 ez agy ismert pc-s gamma, amivel szerintem mindenki játszott legalább 1 kicsit, mert nagy név. -
#352 Jo hat igy en is tudok hogy ez honnan van : Ark you must stop Beruga before is to late!
Pakk! Ki tudna hogy ez az idezet anno SNES-es gamabol van?
Eszt a cimet talajatok ki! -
#351 a gazdi szabad, de attól még nem árulom el. -
#350 En nem talaltam el? Oda illene a szoveg... -
#349 Szabad a gazdi. -
#348 Pacman?? -
#347 ha nem találgattok, nem fogjátok megtudni... -
#346 ha ez így megy tovább akkor én nem fogom megtudni a megfejtést >; ugyanis nemsokára megyek haza és kezdődik akkor a hétvégém ;>>>> hawerok, buli, italozás ;> -
#345 hehe ;> -
#344 Strip Poker 3 - es amikor leszedik a lanyok a bugyijukat. :DDD -
#343 hehe :) nem...
de mostmár annyit segítettem, hogy azt is meg kell mondani, hogy hol van a játékban ;) -
#342 Diablo? -
#341 abszolut nem periféria. nagy várakozás volt rá meg minden :o) csak ez a szöveg nehezen megismerhetö benne.
nem a Soul Reaver. -
#340 régi és most készül a 3. rész...na jóóó, megyek beveszem a gyógyszert és megvárom míg vlaki megfejti ;> -
#339 az csak nem.... -
#338 Hehe...
Soul Rave (1-2) ? ;>>> -
#337 a p!csába
ismerem egyáltalán vagy valami nagyon régi nagyon periféria játék? -
#336 eddig egyik se, de a meghatározás helyes. -
#335 tehát olyan gém, amiből van 1, 2 készül a 3, és az első részben volt..........
DOOM?
Blood?
Heavy Metal FAKK?
valami? -
#334 a Thief jó lenne, de nem az :) -
#333 "hamradik" - na baze, elkaptam a tsotso kórt :DD -
#332 a Thiefből 2 jelent meg, és készül a hamradik - LEENDŐ TRILÓGIA -
#331 "egy leendö trilógia 1. részében van."
hol a gubanc? -
#330 még csak 2 jelent meg. -
#329 nem thief??? (nem rémlik ilyen rész, de nem új, és trilógia lesz :) -
#328 hehh...játék trilógiából még kevesebbet ismerek mint filmből ;> -
#327 ugye? legalább telik az idö... amíg megjön a reply... -
#326 Thief?? -
#325 hűdeizgi :)) -
#324 játék. és nem annyira új. -
#323 Gyürük ura ;>
Leendő trilógi lesz ha elkészünek a részek, de lehet hogy nem ;> -
#322 mondom én, hogy nem az :) az a baj, hogy ha bármi többet elárulok, akkor már egyértelmü... talán annyi, hogy nem lehet egyszerüen felfedezni a játékban, és hogy egy leendö trilógia 1. részében van.