608
Nem akarok a része lenni, nem akarom követni
  • Hangianix
    Az nem jo. Rosszabb helyeken akkor lehuzzak, hoyg akkor nincs velemenyed? :-(
  • Efreet
    persze, egy beszámoló megint más kérdés... ott le kell írni akármit, aztán legfeljebb szóban kiegészíted, hogy ez azért nem teljesen a te véleményed..
  • ipszilon
    na jó, de vmit mégis csak kell írni! vagy egytértesz vagy nem! itt sajna nincs középút, sajna, pedig én is azt szeretem!
  • Hangianix
    Ja legyen buy nothing year. Az mar utos lenne. :D
  • Efreet
    továbbra se gondolom, hogy kényszerrel meg lehet változtatni sok év nevelését... a "mértékkel" vásárlás meg... hááát, nehéz megtalálni a határt.
  • ipszilon
    én is úgy fejeztem be az értekezésem, hogy az ötlet jó, csak egy nap nem elég!
    amúgy a dolog nem arról szól, hogy ne fogyassz semmit, hülyeség is lenne, hanem arról, hogy mértekel vásárolj!
  • Efreet
    egy nap szerintem maximum elvonási tüneteket ad, és az utána következö napra okoz nagyobb bevételt a cégeknek. ez elhatározás kérdése lehet, és akkor nem egy nap, de így ráeröszakolva valakire nem sokat ér. szerintem legalábbis.
  • ipszilon
    Freak! nem fogod elhinni!!!
    most írtam a vizsgán egy fogalmazást a fogyasztói társadalomról és a reklámok rossz hatásáról!!! kaptunk egy újságcikket, amiben a "buy nothing day"-ről volt szó (asszem a címe mindent elárul), és utána az egyik kérdés így hangzott: szerinted elérheti célját ez a nap? te egyetértesz vele?
    és én egyetértettem azzal, hogy az emeberek össze-vissza vásárólnak mindent csak azért, hogy boldogok legyenek! amikor átolvastam tisztára olyan benyomásom volt, mintha a te véleményed lett volna!:-)
    persze, az is igaz, hogy nem tudtam volna az ellenkezőjét írni, mivel nem volt rá nagy érvem!
  • Efreet
    ez agy ismert pc-s gamma, amivel szerintem mindenki játszott legalább 1 kicsit, mert nagy név.
  • Sephi
    Jo hat igy en is tudok hogy ez honnan van : Ark you must stop Beruga before is to late!

Pakk! Ki tudna hogy ez az idezet anno SNES-es gamabol van?

Eszt a cimet talajatok ki!
  • Efreet
    a gazdi szabad, de attól még nem árulom el.
  • Hangianix
    En nem talaltam el? Oda illene a szoveg...
  • Jano
    Szabad a gazdi.
  • FREAK
    Pacman??
  • Efreet
    ha nem találgattok, nem fogjátok megtudni...
  • Morfi
    ha ez így megy tovább akkor én nem fogom megtudni a megfejtést >; ugyanis nemsokára megyek haza és kezdődik akkor a hétvégém ;>>>> hawerok, buli, italozás ;>
  • Morfi
    hehe ;>
  • Hangianix
    Strip Poker 3 - es amikor leszedik a lanyok a bugyijukat. :DDD
  • Efreet
    hehe :) nem...

de mostmár annyit segítettem, hogy azt is meg kell mondani, hogy hol van a játékban ;)
  • Hangianix
    Diablo?
  • Efreet
    abszolut nem periféria. nagy várakozás volt rá meg minden :o) csak ez a szöveg nehezen megismerhetö benne.

nem a Soul Reaver.
  • Morfi
    régi és most készül a 3. rész...na jóóó, megyek beveszem a gyógyszert és megvárom míg vlaki megfejti ;>
  • FREAK
    az csak nem....
  • Morfi
    Hehe...
    Soul Rave (1-2) ? ;>>>
  • FREAK
    a p!csába

ismerem egyáltalán vagy valami nagyon régi nagyon periféria játék?
  • Efreet
    eddig egyik se, de a meghatározás helyes.
  • FREAK
    tehát olyan gém, amiből van 1, 2 készül a 3, és az első részben volt..........

DOOM?
    Blood?
    Heavy Metal FAKK?

valami?
  • Efreet
    a Thief jó lenne, de nem az :)
  • FREAK
    "hamradik" - na baze, elkaptam a tsotso kórt :DD
  • FREAK
    a Thiefből 2 jelent meg, és készül a hamradik - LEENDŐ TRILÓGIA
  • FREAK
    "egy leendö trilógia 1. részében van."

hol a gubanc?
  • Efreet
    még csak 2 jelent meg.
  • FREAK
    nem thief??? (nem rémlik ilyen rész, de nem új, és trilógia lesz :)
  • Morfi
    hehh...játék trilógiából még kevesebbet ismerek mint filmből ;>
  • Efreet
    ugye? legalább telik az idö... amíg megjön a reply...
  • FREAK
    Thief??
  • FREAK
    hűdeizgi :))
  • Efreet
    játék. és nem annyira új.
  • Morfi
    Gyürük ura ;>
    Leendő trilógi lesz ha elkészünek a részek, de lehet hogy nem ;>
  • Efreet
    mondom én, hogy nem az :) az a baj, hogy ha bármi többet elárulok, akkor már egyértelmü... talán annyi, hogy nem lehet egyszerüen felfedezni a játékban, és hogy egy leendö trilógia 1. részében van.