Tömegiszony, kívülállóság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
a pont, ahonnan már mindent rózsaszínben látsz....
Riszpekk
Riszpekk
nos, maga a mûtét iszonyatosan fájt, és kellemetlen volt, de NEM volt olyan pillanat, amikor megbántam volna
egyszerûen jó érzés volt, hogy már EZT IS TUDOM, ISMEREM
és amíg begipszelt orral feküdtem otthon, elgondolkodtam az életemen, és akkor nyílt ki a szemem : mindennek örülni kell, és keresni kell az új élményeket, gyakran a legrosszabb élmény a leghasznosabb, nem szabad elzárni az információs csapokat, nem szabad kirekeszteni a tudást
eltört az orrom??? nem baj, legalább tudom, hogy maga a törés teljesen fájdalommentes, azóta röhögök a filmeken, amikben ilyenkor jajgatnak..... az ambulancián kaptam folyékony kokaint, hurrá, mostmár ezt is ismerem..... egy 30 centis fémet dugtak a koponyámba???? fájt, mint a picsa, de LEGALÁBB TUDOM, milyen!!
Riszpekk
Riszpekk
Petõfi az egyik kedvenc költõm, vicc nélkül. És az "Egy gondolat bánt engemet" a csatatéri részig akár a mottóm is lehetne.
Minek élni, ha nincs tétje??? Téged is kettévághat egy villamos, megrázhat a hajszárító, megölhet egy rossz gyógyszer. Mitõl félsz akkor???
Riszpekk
egyik megoldás a zene, de az én mûfajom itthon tabu.............
másik a 3D, csak ebben a szakmában meg nem ismerek SENKIT, úgyhogy ez is döcögõs lesz
egy a lényeg, MÁSNAK nem akarok pénzt keresni (már nagyon unom.....)
Riszpekk
... azon, amit megföz önmagának.
el van ez a rendszer kúrva, de kegyetlenül
Riszpekk
nem csak melóval lehet pénzt keresni, csak nem könnyû megtalálni a saját módszeredet....
Riszpekk
kedvenc zombi típusom :
gimnázium - egyetem - egyetem 2 (mert 2 diploma alatt senki vagy 😊 - tanfolyam - 30. születésnap, és még egyszer nem csinált olyat, amit IGAZÁN szeretett volna - jól fizetõ állás - lakás, autó, család, gyereke - 40. születésnap, itt már majdnem mindegy, bár ha lenne is kedve új életet kezdeni, akkor sem adná fel az egszisztenciáját - 50, 60, 70, HALÁL.
De szép élet volt.
Riszpekk
Szart sem ér a sok bútor, ruha, hifi, ha közben NEM ÉLSZ....... Ha nem tudod, milyen érzés, amikor szétverik a képed, ha nem kefélsz legalább egyszer bedrogozva, ha nincs autóbaleseted, ha soha nem mondod ki amit érzel, ha soha nem teszel meg "nem elfogadott" dolgokat.
1000-bõl 999 ember nem a saját életét éli, hanem minden gond nélkül alkalmazkodik a "társadalom" szabályaihoz. De jobb lesz ettõl az élete??? Szerintem csak szegényebb.....
Számomra egy fontos dolog van az életben : a tudás. Az információ, a tapasztalat, az emlékek. Amennyiben van túlvilág, ebbõl az egybõl ott tutira csak profitálni lehet. De magaddal viheted-e a Suzukidat és a szépen berendezett nappalidat?
Riszpekk
nagyon kevés ember vágyik többre, mint ami lehetne, és még kevesebb képes elérni
én mégis inkább õket értem meg, mint azokat, akiknek elég egy lakás, egy autó, két gyerek, és egy átlagos, szürke élet...... ÉN nem fogadom el a gondolatot, hogy azért születtem, hogy nyom nélkül éljek és haljak meg. De száz másik ember ezen el sem töpreng, mert csak dolgozó egy hangyabolyban...... Ezzel nem akarok bántani senkit, talán az átlagember fontosabb egy Picasso-nál, de én mégis szívesebben élnék 10 különleges, mint 10 millió átlagos ember között.
Riszpekk
szintén zenész.
egyik a fizikai, másik pedig a "szürke-birka-tömeg" iránt érzett ellenszenv
amit sokan szeretnek, abban nincs semmi különleges, hisz az emberek 90%-a átlagos, szürke, unalmas
én mindkét agybajt megkaptam
Riszpekk
😊))))))))))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ja, ebből következik, hogy inkább ülök minden reggel 2 órát egy dugóban, mint hogy fél órát álljak egy tömött villamoson
Riszpekk
éjszakai busz helyett is képes vagyok kilómétereket gyalogolni, csak hogy elkerüljem a súlyos aura-sérüléseket 😊
Riszpekk
A te szemléleted szerint van A TÖMEG, meg a AZ ELLENTÖMEG, és mindegy, melyikhez tartozol.
Namármost egyrészt ennél sokkal több tömeg létezik, másrészt meg én MINDET utálom, és EGYIKBE SEM TARTOZOM.
Ha azt látom, hogy (fizikailag vagy szellemileg) valami tömörülés van kialakulóban, akkor én dobbantok.
A Matrix jó film, de nem rajongok érte, mert ahhoz túl sokan szeretik, és annyi nyálas köcsög áradozott már róla, hogy maga a film vált ellenszenvessé, de nem tartozom a Mátrix-gyűlölők táborába sem, mert amikor nyomják az HBO-n, szívesen megnézem.
Riszpekk

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ÜLÖK A FA TETEJÉÉN
LÁBAMAT LÓGATOM JÓL ÉRZEM MAGAMAT
ÉÉÉÉN A KISTEHÉÉÉÉÉÉÉN
az emberek nem egyformák
például vannak itt idióták is, mégsem mindenki az divatból
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az egyén függ (és része) a közösségtől.
pölö most növesztem a hajam, nemsokára már szépen a vállamig fog érni, ami a fiúknál ritka dolog, így tehát kivétel leszek, viszont hosszú hajam lesz, tehát így már alapból be fognak sorolni a rockerek közé, akarom nem akarom, ennyi 😊 nem érdekel