608
Nem akarok a része lenni, nem akarom követni
  • vizes
    Lehet kapni, több változatban is, van olyan is, amiben ilyen takonyszerű anyag kering.
    Plázákban láttam, mérettől függően 9000-40000 ft.-ig.
  • Garrett
    hehe nem rossz de a lávalámpa tök jó esténként!
  • FREAK
    uhhh, az is meleeeeg!

régen (80-as évek) volt olyan is, hogy egy másfél méter magas rakétaszerű plexi cső, tele valami folyadékkal, és ha bekapcsoltad színes flitter úszkált benne

az egész alulról volt megvilágítva, és ha csak ez világított, az egész szoba színes fényben úszott

igazi, kefélős hangulata volt, még az ABBA korszakból................ ha olyat látnék valahol, minden pénzt megadnék érte
  • Garrett
    én a tábortüzeket vagy szalonnasütés alkalmával az izzó parazsat tudom órákig nézni!!

Szerintem ez minden emberrel így van, mert a természetes ösztönöknél? fogva az embert megbabonázza a tűz.

Az a gömbös izé a villámokkal télleg jó szórakozás!!

de van még egy ilyen: LÁVALÁMPA!!!
  • FREAK
    mondjuk rendes filmeknél ez ritka, csak a divatszarokra nem szabad beülni......
  • rolika
    azt már mondanom sem kell, hogy moziba nagyon rühellek járni! ott tényleg kiver a víz a tömegiszonytól :) kb. negyedévente egyszer elrángat az asszony... általában mindent kivárok dvd-n :)
  • FREAK
    ja, de én viaszhegyet csorgatok

egy fél literes kólásdobozra raktam az első gyertyát, és ma már nem látszik a doboz

ehhez meg mindig kis csatornákat kell neki vájni oldalt

ja, az egész egy műanyag tányéron van, ami már szintén megtelt
  • rolika
    röhögök is :) felkapták a fejüket itt mellettem...
    de szerintem az felesleges: tök jó meleg az ujjnak, meg tök óvatosan kell nyomkodni
  • FREAK
    most röhögni fox, de van is egy kis fémrudam, amivel turkálni szoktam az égő gyertyában :)))) nem vicc, komoly felszerelés!! :)
  • rolika
    az se rossz :) lehet nyomkodni közben a viaszt +minden :)
  • FREAK
    én a gyertyalángra kattantam rá egyszer
  • rolika
    ez poén ám! a buvároknál van ilyesmi, nem jöhetnek fel egyből nagy mélységből, a nyomás miatt :) csak alkalmaztuk a jelenség leírására, amikor hidegről melegre érsz enyhe túlnyomásos állapotban :)
  • rolika
    hmm... az veszélyes :) már a tüzet is el tudom nézegetni szótlanul egy óra hosszat, hát még egy ilyet :)
  • FREAK
    egészségedre!
  • rolika
    ezt hívják keszonbetegségnek mifelénk :)
  • FREAK
    tudod, kis üveg (?) gömb, amiben cikáznak a villámok, és ha hozzáérsz, oda koncentrálódnak

pszichoaktív drogosoknak életre szóló szórakozás :))))
  • FREAK
    én ezt egerben éltem át, Szépasszony völgy....

minden pincében egy deci bort kóstoltunk meg, kezdtük az 1.-nél

4.-ből kijövet összeestünk a napon :)))))))
  • rolika
    mi az a power ball?
  • FREAK
    baze, baj, ha hálás vagyok? :)
  • rolika
    2x (mert érdektelenségbe fulladt :( voltunk a somló-hegyen (ez a 8-as út mellett van, híres borvidék). nagyon jó hely: reggel elvonatoztunk, csak úgy céltalanul mászkálgatni, és ott olyan szokás dívik, hogy az öreg bácsik és mamókák, akik ott dolgozgatnak, behívják a gyanútlan kirándulgatókat, hogy ugyan kóstolják már meg a borukat :) (persze nem ingyen, de nem vágott hanyatt a költség: 3 éve 7-en megszálltunk egy pincét, 10-től 2-ig voltunk ott, szétzabáltuk fejünket zsíroskenyérrel, mert az is járt, meg ittunk vagy 7-féle bort, és fizettünk 1500 pengőt :) a beugró törkölypálinka, ami megadja az alapot :), aztán jöhet a borkostoló...

na most, hihetetlen, de 2 éve nem tudok összegyűjteni egy tisztességes csapatot, aki eljönne ide... mondjuk nem tudom manapság hogy van ez, lehet, hogy a jövedéki törvény agyonvágta ezt a jó szokást
  • Efreet
    ehh... najó, nem kommentálom. így próbáljon meg máskor az emberfia tanácsot adni...
  • FREAK
    ja, tényleg, olyan édi :)))))

ok, akkor te jófej vagy :)
  • Efreet
    ari a barátnöd, az...
  • FREAK
    ari vagy, hogy féltesz :)))
  • Efreet
    az meg nagyon nem jó. háttérvilágítani kell, hogy ne gyilkolja le a szemed pillanatok alatt (lehet, nem kellene a xenofób topicban lakberendezési tanácsadót tartani? :) )
  • FREAK
    az a lényeg, mindig legyen, mit nézni

amúgy tök mindegy, úgy is csak a monitor fog világítani :)
  • Efreet
    azért gondolj bele, hogy el tudnád-e viselni mindennap azt a környezetet... elég túlterhelö vizuálisan...
  • rolika
    most már én se! :)
  • FREAK
    nekem a péntek esti dallas időszak után jólesett kilépni az életbe, de 5-6 év elég is volt belőle

"jártam odakint, de nem tetszett, amit láttam"

:)))))))))

Júniustól saját kéró az asszonnyal, most kezdődik az életem :)))))

A stúdiómat indiai stílusban fogom berendezni, szőnyegek, puffok, párnák, falvédők, leplek, gyertyák, füstölők és egy power ball :))))) Media Marktban 10 rugó :)
  • Efreet
    sok alkesz... én maradok a bodzaszörpnél :)

tényleg nem igazán értem mi a jó a tömegnyomor-stílusu senkitnemismerek-bulikban...
  • FREAK
    én is boros vagyok, és csak drága borokat veszek, úgyhogy nem is lenne túl jó üzlet elkapkodni a megivását :)

sörözni CSAK kurva melegben, valami bulizós helyen (Siófok pl.) szeretek, főleg úgy, ha a környéken mindenki csont részeg :)
  • rolika
    ez a boroskóla jellemző momentum: régebben literszámra elment egy este, ma egyszerűen hányingerem van, ha csak rágondolok, hogy bírtam meginni... sőt a kóláról is teljesen leszoktam, marad a vörösbor

egyébként milyen kultúráltan lehet borozni, nem? egy jóféle flaska mellett 2-3 ember egy óráig elvan.. próbáld sörrel :) jó, elfogult vagyok, borvidékes vagyok, szőlőnk is van :)
  • FREAK
    figyi, ha ilyeneket írsz, akkor itt ránkfogják, hogy freak=rolika, és baszhatjuk az építő jellegű nyilvános vitákat :)
  • rolika
    ja, én is addig érzem jól magam, amíg ott szoronkodunk egy szobában, elfoglalva az összes ülőhelyet :) csak ne kéne tovább menni...

aztán van (lett, mert régen nem volt) még egy beütésem, mégpedig az, hogy olyan bulikon igyekszem részt venni, aminek a közelében (ésszerű időkorlátok között gyalog megközelíthető :) egy fekhely van a számomra fenntartva... magyarul lusta is vagyok :)
  • FREAK
    szerintem kevés bódítóbb dolog van a nyílt víz illatánál, pl. balaton vagy velencei tó partján éjjel egyszerűen leírhatatlan feeling feküdni, és bámulni a csillagokat.... olyankor mindig elképzelem, hogy ebben a pillanatban kb. fél millió ember csak ebben az országban izzad valami büdös szórakozóhelyen, és mások szájszagát szagolgatja, egy boroskólával a kezében :))))
  • FREAK
    Peace rulz :)
  • Efreet
    Freak: ja... lehet ebben is van valami... bár ismerek pörgösebb bikát is. igaz, ö még áprilisi.

a tüz körbeülés - sztorizás - beszélgetés az a rulez az összejövetelekre. szerencsére van 1 társaság akik elég bolondok, hogy kb havonta el tudunk menni legalább 1 napra kirándulgatni, és akkor vagyunk kb 4-5en, ott béke van.
  • FREAK
    tök érdekes, mert ezzel nekem is gondom van..... általában ha valami buli készül, én a lakásban/parkban való punnyadás mellett szavazok, ahol lehet jókat beszélgetni, de a többség mai napig is idegen helyekre akar menni, részegen idegen emberek között tolongani.....

érthetetlen
  • FREAK
    neked könnyű, te is bika vagy :)
  • rolika
    micsoda topik! :)
    régebben (2 éve) még nagyon szerettem buliba járni, és nagyon érdekesnek találtam a tapasztalatot, amikor tök egyedül voltam egy idegen társaságban (azért, mert eleve így kerültem oda, vagy azért, mert akiket ismertem, otthagytak :) nem sokszor fordult (sajnos)... a különbözö, természetes tudatmódosító szerek sokat lendítettek a dolgon...
    mostanában azt szeretem, ha elvonulunk valahova, hétvégi ház, tópart, akármi, ahol csak a szűk kör van, eliszogatni, nézni a tüzet, dumálni... ill. csak szeretném, de a mostani barátaim valahogy nem akarnak felnőni ehhez a feladathoz :( de majd átnevelem őket :)