Tömegiszony, kívülállóság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Morrowindet várom annyi ideje, hogy úgy érezzem, a "sor elején" állok
a legtöbben csak most hallottak róla, és úgy nyomják
ha nem várnám bõ 2 éve ezt a játékot, most valószínûleg nem lennék oda érte
Riszpekk
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
szerinted melyik mondat igaz?
1. tök jó poén szódásszifonnal lelocsolni a csajokat
2. tök jó poén szódásszifonnal lelocsolni a csajokat HÚSVÉTKOR
???
Riszpekk
Ha összevissza csinálnánk baromság lenne
tehát kéne vmilyen rend
ez u.a. lenne mint a húsvét
tök jó poén szódásszifonnal lelocsolni a csajokat húsvétkor
😊)))
na ez a bajom
5-6 hónap alatt NAGYON sok nap lenne erre, miért kell mindenkinek egyszerre egy nagy, részeg, büdös tömegben szenvednie????
Riszpekk
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én pl. mindig elmegyek locsolkodni, pedig már bõven "kinõttem" belõle. Nem azért megyek, mert kötelezõnek érzem, mert "hagyomány" vagy mittudomén, hanem mert szerintem kedves gesztus az érintettekkel. Akikhez megyek, azok sem tiltakoznak ellene, kifejezetten várnak, sõt van olyan régi ismerõsöm, aki rajtam kívül csak pár embernek nyit ajtót, viszont nekem sem "kényszerbõl.". Nem azért hagyják, mert udvariatlanságnak tartják (jópár olyan lányt ismerek, akik vígan mondták, hogy ne menjek), hanem mert valahol õk is élvezik.
A karácsony kapcsán direkt azért írtam az angyalkás-jézuskás dolgot, hogy azoknak is legyen mit választaniuk, akik nem Krisztus születését ünneplik.
A munka ünnepe már rég nem a munka ünnepérõl szól, hanem arról, hogy mázli esetén egy szép tavaszi napon kimész a parkba sültkolbászt papizni, leöblíteni egy kis sörrel, a gyereket felrakni a ringlisspílre, esetleg venni neki egy lufit.
Március 15.: Ruszkik nélkül nem lett volna vesztes, lett volna esélyünk. De nem ez a lényeg: az elnyomás alóli küzdelem szimbóluma. Kell ilyen is, magára valamit is adó országoknak mindnek van ilyen ünnepe.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
vegyünk egy konkrét példát:
Húsvét
A kérdés: miért ünnepelünk húsvétkor?
Eredetileg ugyebár ez egy vallási ünnep, de az emberek 50%-a errõl nem is tud, mert azt hiszi, hogy ez valami nyuszis gyereknap, amikor ráadásul a nõk fejét kölnivel szokás meglocsolni, amiért pénz szokás kapni........ Namármost ha valaki még nem vesztette el a fonalat, (pedig ezen a ponton már annyira zagyva és értelmetlen az egész, hogy az már fáj) akkor rátérhetünk a menüre. Miért pont AZT KELL ENNI húsvétkor????
Mi erre az általános válasz??? Mert az a szokás..... Na köszönöm szépen, erre mondom én, hogy BIRKA. Azt sem tudja, mit és miért ünnepel, ha tudná talán nem is hinne benne, de azért bõszen ünnepel, és ettõl jobb embernek érzi magát....
Ezt végignyálazhatjuk az összes ünneppel kapcsolatban.....
Riszpekk
nem igazán ünnep, csak hát mindenki ezt csinálja, tök ciki lenne kimaradni - EZ VAN......
én pl. nem vagyok hívõ, miért kéne nekem krisztust ünnepelnem??? A Munka ünnepe szintén nem érint, gyûlölöm a munkát. Márc 15 egy vesztes háború kezdete, miért ünnepeljem???
talán csak aug 20 az egyetlen, (meg a szilveszter 😊 aminek látom aktuális értelmét
Riszpekk
hisz akkor mitõl különleges????
Riszpekk
Riszpekk
Mert pl. a születésnapi ajándékozás sem azt jelenti, hogy a haver csak azon az egy napon fontos, hanem arról, hogy az explicite róla szól. A karácsony is egy kedves ünnep, van akinek csak amolyan "angyalkás-jézuskás" esemény, van akinek Krisztus születése: változó, de egy kicsit mindenkinek az. Ha pedig már ünnep, akkor "illik" egy picit másnak lennie, mint a hétköznapok, erre van a kajálásban a pulyka vagy a hal. Nem olyan tragikus dolgok ezek, hogy ne lehessen betartani.
Én speciel minden nyáron teszek egy kört bicajjal a Káli-medencében és környékén. Ez nálam már hagyomány. Aki még nem volt arrafelé (Köveskál, Dörgicse, Kékkút, stb.) bicajon vagy gyalog, az nem értheti. A többiek már talán. Ez valahogy hozzátartozik a bicajozásomhoz.
okos emberek kihasználják, hogy a buta tömeget meg lehet etetni, és még fizet is érte....
egész iparágak élnek meg kizárólag az átlagember konform hajlamaira építve, és ezt én szomorúnak tartom......
én elvbõl nem nézek meg olyan filmet, amit úgy reklámoznak, hogy "ERRE VÁRTÁL EGÉSZ ÉLETEDBEN, GYERE, SZERETNI FOGOD!!"
Riszpekk
nagyjából csak errõl beszélek, mert az az ember vesz harrypotter könyvet magának, aki el sem tudja képzelni, hogy karácsonykor a halon kívül is van ehetõ étel, és nem a HALon van a hangsúly, hanem a különlegességen, ha már mindenáron ünnepelni akar
Riszpekk
egy a sok közül, ezért nincs értelme karácsonykor halat enni
egyébként mit nem értesz?
Riszpekk
na látod az ijenben igazad van😊
nagy hajsza+reklámáradat suxx
ráadásul pizzát szinte minden 2. hónapban eszünk, viszont pulykát és halat nagyon ritkán
úgyhogy nálunk ez a különlegesség
1ébként még mindig nem értelek
Harry Potter 😊))))))))
na, ezzel aztán a fél világ lejáratta magát 😊
Riszpekk
amúgy TE vagy az a tipikus szürke tömegember, akitõl a hideg ráz
Riszpekk
Riszpekk
amitõl még frászt kapok : karácsonyi bejgli +hal és az egyéb "hagyományos" ünnepi ételek
frászt kapok tõle, amikor valaki ezzel jön : "na hogy teltek az ünnepek, milyen volt a pulyka?"
és még õ néz engem hülyének, amikor közlöm, hogy pizzát ettem, pedig pont õ az, aki agy nélkül követi a nyájat.... miért kéne nekem karácsonykor halat ennem, ha ehetek grillcsirkét is vagy sonkás szendvicset???
kölyköm még nincs, úgyhogy ezt a témát nem vágom, de egy a lényeg ÜNNEP SUX
Riszpekk
Mert nálam kb. ez a helyzet és sokszor a fenébe kívánom az egészet. Most szombaton mondjuk sikeresen "megúsztam" a szülinapomat (nem voltam itthon). 😊
(Tabán , Krisztina krt. 87-89. 356-8162 )
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
voltak benne nagy rovarok?
Riszpekk
Riszpekk
egyébként azelött volt, hogy a FC-t láttam volna..