Tömegiszony, kívülállóság

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
nem tömegközlekedek, szerencsésnek mondhatom magamat ilyen szempontból, posta... hát a postára ritkán járok (még 2 éve mikor a személyimért mentem a postára akkor akadtam ki nagyon. a hülye barom kérte a személyim, mondom neki ott a kezébe. Erre az meg hogy ne szórakozzak vele .. meg mit képzelek .. majdnem elengedtem magam és berúgtam az ablakát.. de végül volt nálam útlevél , számítottam rá hogy nem legy 1xû menet)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

FREAK
az más téma

Riszpekk

[HUN]PAStheLoD
bótba nem ...

de miután beírtam hogy ez erõs hülyeség .. mer szivesen megyek a barátaimmal L ... multkor kézi meccsen voltunk .. utána L mentünk vacsizni ..

FREAK
közért, posta, villamos?

Riszpekk

[HUN]PAStheLoD
sose jártam nyilvános helyekre (kiv. ha nagyon muszály volt)

Sir Quno Jedi
Én már régóta ezt teszem !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Korrekt !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FREAK
amúgy egész jó megoldás a problémára a nyilvános helyek elkerülése, kb. egy éve csinálom, és határozottan nyugodtabb az életem 😊

Riszpekk

[HUN]PAStheLoD
én meg éhezek... :|

[HUN]PAStheLoD
mit?

[HUN]PAStheLoD
hurka? ezt nekem mondtad , dagadt!?! 😄D

Sir Quno Jedi
Én most faltam be egy BIGBOSS pizzát, tehát mi lesz belõlem ?!!! Áhááháháhááháháhháháááááá... I'M SO EEEVIL ! DR. EVIL ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Inkább LEKVÁR ! 😄DD

Sir Quno Jedi
B.E.S.Z.O.P.T.A.D. ! 😄DD

The Garrett
meg is érdemled... HURKA 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FREAK
jujjjjj

Riszpekk

[HUN]PAStheLoD
loál ;>

én mindig parizert eszek 😛 .. és/vagy lekvárt .. meg sajtot 😊 meg ilyen zsírcsökkentet ráma harmónia margarint 😛

[HUN]PAStheLoD
de akkor is a múltat tagadták :]
szal mindenképp az volt valamilyen formában a "forrása" az új irányzatoknak..

Sir Quno Jedi
Jó az nem ?!! Képzeld ha piskóta lennél !

The Garrett
basszus.... akkor vadas leszek 😄

Sir Quno Jedi
Na EZ maradandó, egy ideig legalábbis...Amit megeszel, te leszel !

The Garrett
tettem is... jól megebédeltem 😊

Sir Quno Jedi
Akkor tégy valamit ! A tett halála az okos skodás !

The Garrett
csak hirtelen nemtudtam mitmondani 😊

Sir Quno Jedi
Nos, ez nem túl maradandó !

The Garrett

Sir Quno Jedi
Az én nevem örökké fennmarad, errõl gondoskodok, mert magam is halhatatlan volnék, mivel nem is élek !

The Garrett
DE mondjuk ha abba belegondolsz, hogy a most nagyra tartott klasszikus mûvészek a saját korukban se számítottak "hírességnek"... Az utókor tette õket azzá. Kitudja a mostani mûvészek közül kinek a mûvei fognak fennmaradni pár 100 év mulva, és ki az akire emlékezni fognak.

The Garrett
true

FREAK
megállni nem fog, csak ha logikusan végiggondolod, azt kapod, hogy pár száz évvel ezelõtt, amikor még 1 milliárd sem volt a Föld lakossága, jött egy festõ, és olyan dolgokat mûvelt, amit még elõtte senki, ráadásul "versenytársak" híján máig nagyrabecsült híres mûvész lett belõle - pedig ma már nagyon sokat képesek ugyanazt megcsinálni, csak ma már nem kunszt.....

de még 20 éve is más volt a helyzet, ha a zenét nézzük, minden országban volt 1 nagy kiadó meg 4-5 nagy zenekar, és minden úgy ment, ahogy kellett

ma meg mindenbõl túl sok van, vagy nem is jut annyi tehetség egy-egy embernek, vagy elnyomja a tömeg és a pénz, egyszerûen kétségbeejtõ a helyzet

Riszpekk

The Garrett
de ha meg ugy nézzük akkor eddig annyi ezer évig fejlõdött a mûvészet is... nem pont most fog megállni 😛

The Garrett
DE lehet pár év mulva megjelenik valami mégújabb dolog, ami.... bazzeg... végülis ugyanarra a sorsa jut mint amire a "digit mûvészet" is....
bázz félúton rájöttem neked van igazad 😛

FREAK
na igen, hála az új eszközöknek, új kapuk nyíltak meg

de ha megnézed, pár év alatt ez is mindenki számára elérhetõvé vált, és még a 90% szemét mellett is túl sok az olyan alkotás, ami mellett egyre nehezebb egyedit alkotni - ilyenkor játszik be a jövõ és a múlt keverése

Riszpekk

The Garrett
digitális mûvészet pl? nem csak az eszközök változtak, hanem teljesen új lehetõsségek is megnyíltak a mûvészetben (mer én ezt is odasorolom.)

The Garrett
sör pedig bármikor, ha nem kell érte pestre utazni 😊

The Garrett
* amik (baszod nemtok írni 😛 )

The Garrett
ez így ebben a formában nemigaz... Gondolj csak a 19-20.sz elején elterjedt új irányzatokra. Ami pont gyökeres ellentétben álltak az addigi mûvészi/világnézeti felfogásokkal...

FREAK
korábban is elõfordult, hogy a mûvészet visszanyúlt a múltba, és ma is vannak mûvészek, akik elõre néznek, de pár éve semmilyen téren nem láttam/hallottam újat, ellenben dúl a retro korszak...

nincs ezzel semmi baj, da ha van köztetek, aki foglalkozik a mûvészettel, az tudja, mirõl beszélek

Riszpekk

Bucser
Kultúra és mûvészet mindig a múltból táplálkozott, csak nem mindig ismerted a múltat amibõl táplálkozott...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[HUN]PAStheLoD
ehhez csak annyit hogy mindig is a multból táplálkozott

Lammer
Najó akkor félrelrthetõ voltam, amit írtam avval arra akartam célozni, hogy régebben(kamaszkorban) minden miatt lázadtam semmi szabályt nem akartam betartani, lázadtam a renccer ellen, a tanárok ellen, minden ellen, nem akartam beállni a sorba soha, 1éni akartam lenn, amit sikerült elérnem pl. a suliban(kigúnyolás szinten, sajnos) mamár lenyugodtam, csak jókat mosolygok a 10 évvel elötti énemre, egy picit megkomolyodtam "beálltam" ha lehet így fogalmazni...
Mindig mosolygok a húgomon(10 évvel fiatalabb) õ most 16 és emlékeztet arra a magatartásra...
Freak cimborának igaza van, és sokaknak itt a fórumon akik eddig hozzászoltak... Sajnos
Jah azé mai napig is maradtam diló egy picikét, bár ez korbetegség sajna.
---
'The Garrett'-nek, nem akarok egyéniskedni de ki az a hülye aki a mai napig is: SOHA nem járok strandra, utálom a napot, minden szabad percemet a gép és környékén töltök(kor betegsége)... Jah amiket szívesen beirogatnék inkább nem teszem, mert rögtön a bad manner topicba kerülnék... tudom nem vagyok egyéni, hanem egy szûk réteg tagja, de legalább nem a tömegé... najó abbahagyom nem "lázadok" hehe... 😊
Eccer szívesen találkoznék egy sör társaságában kedves fórumtársaimmal eldumálgatnék stbstb.

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

FREAK
én várom a példákat, de meggyõzõdésem, hogy ÚJAT ma már senki nem tud mutatni

a kultúra, a mûvészet is elkezdett a múltból táplálkozni, ez mindent elmond

Riszpekk

Dynamic
Kicsit úgy érzem, hogy a topik arról szól mint amikor az XY meg van gyõzõdve arról, hogy õ az emberiség legkülönlegesebb és egyben legegyedibb példánya és mindneki más csak egy gyenge utánzat(se).Ajánlom nektek, hogy ne csak nézzétek, hanem ismerkedjetek az emberekkel mert bizony vannak egyéniségek.Nem is kevesen...
FREAK
a mai világban NINCSENEK igazi egyéniségek

vannak egyéni emberek, de csak regionálisan... ahogy már mindenkinek van alteregója (nem vicc, olyanokat láttam/ismerek, hogy beszarás), úgy biztos vagyok benne, hogy lelkileg is mindenkibõl legalább kettõ van, de inkább több ---> túlnépesedtünk

vagyis nem az a kérdés, hogy ki mennyire lóg ki a sorból, hanem hogy mennyire gyûlöli a "sort", az õt körülvevõ idegeneket

nyilván barátok közt mindenki jól érzi magát, úgy az sem baj, ha százan veszik körül egy szûk helyiségben, ettõl még lehet az ember antiszociális és lehet súlyos tömegiszonya

de ez már ritkább, a többség elviseli a tömeget, max puffog egy kicsit, de az nem ugyanaz, mint a "most legszívesebben megölnék valakit" érzés

Riszpekk

nemcsakfeel
Sztem is 😊

*hihi ** *

The Garrett
pedig ilyen emberbõl is kurvasokvan 😊

The Garrett
Hajjajj de még hogy 😄

Lammer
bro'

---
Patch az aurás témához: Én sem szerettem régen bár azóta javultam ebben is egy picit, bár akit megszeretek(kedvelek) annak az aurájában jobban érzem magam sõõt..., továbbá észrevettem magamom, hogy próbálom a szabadídõmet is valakivel eltölteni... 😊
Amikor összejön 3-4 fõs baráti brancs abban meg egyenes lubickolok(aura feeling), tök jó, tök diló vagyok nem?
A legborzasztóbb az az amit most halottam a mediából: Passion->LOTRot megverte amcsiban eladásban, ééés a Dawn of The Dead-> Passion-t alázta be...
JUJJJ én iszonyat mód ZOMBIFAN vgyok és félek olyan divat lesz(van) körülötte, hogy el sem megyek majd moziba...
Car.
Nagyon vártam...
A fejemhez kaptam a családtól is, hogy hülyeség amikor befogom a fülemet, ha megy egy sláger a rádióban, eccerüen rájöttem, hogy nem nyújtja számomra azt az egyéni ízt, akarást,HANGULATOT ami mondjuk egy jó kis Dimmu Borgir(tudom erre a blackerek divatoznak) vagy Old man's child kelt bennem.
Zenei izlésem sem mainstreamremélem: Black/Death/Doom Metal, Germán-Skandináv vonalas PsyTrance, Klassikus-komoly zene, Horror filmzenék... (na nem zenekar, hanem komponált)!

Tudom egy kicsit antiszoc vagyok, de legalább nem vagyok egytucat remélem...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hi!

én is idetévedtem, hasonló érzésekkel :|
[HUN]PAStheLoD
én gyalog járok .. vagy kerékpárral :]
ha messzebb kell menni akkor meg visznek kocsival :´]

Oldal 1 / 13Következő →