608
Nem akarok a része lenni, nem akarom követni
-
#608 nem tömegközlekedek, szerencsésnek mondhatom magamat ilyen szempontból, posta... hát a postára ritkán járok (még 2 éve mikor a személyimért mentem a postára akkor akadtam ki nagyon. a hülye barom kérte a személyim, mondom neki ott a kezébe. Erre az meg hogy ne szórakozzak vele .. meg mit képzelek .. majdnem elengedtem magam és berúgtam az ablakát.. de végül volt nálam útlevél , számítottam rá hogy nem legy 1xű menet) -
#607 az más téma -
#606 bótba nem ...
de miután beírtam hogy ez erős hülyeség .. mer szivesen megyek a barátaimmal L ... multkor kézi meccsen voltunk .. utána L mentünk vacsizni .. -
#605 közért, posta, villamos? -
#604 sose jártam nyilvános helyekre (kiv. ha nagyon muszály volt) -
#603 Én már régóta ezt teszem ! -
#602 Korrekt ! -
#601 amúgy egész jó megoldás a problémára a nyilvános helyek elkerülése, kb. egy éve csinálom, és határozottan nyugodtabb az életem :) -
#600 én meg éhezek... :| -
#599 mit? -
#598 hurka? ezt nekem mondtad , dagadt!?! :DD -
#597 Én most faltam be egy BIGBOSS pizzát, tehát mi lesz belőlem ?!!! Áhááháháhááháháhháháááááá... I'M SO EEEVIL ! DR. EVIL ! :DDD -
#596 Inkább LEKVÁR ! :DDD -
#595 B.E.S.Z.O.P.T.A.D. ! :DDD -
#594 meg is érdemled... HURKA :D -
#593 jujjjjj -
#592 loál ;>
én mindig parizert eszek :P .. és/vagy lekvárt .. meg sajtot :) meg ilyen zsírcsökkentet ráma harmónia margarint :P -
#591 de akkor is a múltat tagadták :]
szal mindenképp az volt valamilyen formában a "forrása" az új irányzatoknak.. -
#590 Jó az nem ?!! Képzeld ha piskóta lennél ! -
#589 basszus.... akkor vadas leszek :D -
#588 Na EZ maradandó, egy ideig legalábbis...Amit megeszel, te leszel ! -
#587 tettem is... jól megebédeltem :) -
#586 Akkor tégy valamit ! A tett halála az okos skodás ! -
#585 csak hirtelen nemtudtam mitmondani :) -
#584 Nos, ez nem túl maradandó ! -
#583 -
#582 Az én nevem örökké fennmarad, erről gondoskodok, mert magam is halhatatlan volnék, mivel nem is élek ! -
#581 DE mondjuk ha abba belegondolsz, hogy a most nagyra tartott klasszikus művészek a saját korukban se számítottak "hírességnek"... Az utókor tette őket azzá. Kitudja a mostani művészek közül kinek a művei fognak fennmaradni pár 100 év mulva, és ki az akire emlékezni fognak. -
#580 true -
#579 megállni nem fog, csak ha logikusan végiggondolod, azt kapod, hogy pár száz évvel ezelőtt, amikor még 1 milliárd sem volt a Föld lakossága, jött egy festő, és olyan dolgokat művelt, amit még előtte senki, ráadásul "versenytársak" híján máig nagyrabecsült híres művész lett belőle - pedig ma már nagyon sokat képesek ugyanazt megcsinálni, csak ma már nem kunszt.....
de még 20 éve is más volt a helyzet, ha a zenét nézzük, minden országban volt 1 nagy kiadó meg 4-5 nagy zenekar, és minden úgy ment, ahogy kellett
ma meg mindenből túl sok van, vagy nem is jut annyi tehetség egy-egy embernek, vagy elnyomja a tömeg és a pénz, egyszerűen kétségbeejtő a helyzet -
#578 de ha meg ugy nézzük akkor eddig annyi ezer évig fejlődött a művészet is... nem pont most fog megállni :P -
#577 DE lehet pár év mulva megjelenik valami mégújabb dolog, ami.... bazzeg... végülis ugyanarra a sorsa jut mint amire a "digit művészet" is....
bázz félúton rájöttem neked van igazad :P -
#576 na igen, hála az új eszközöknek, új kapuk nyíltak meg
de ha megnézed, pár év alatt ez is mindenki számára elérhetővé vált, és még a 90% szemét mellett is túl sok az olyan alkotás, ami mellett egyre nehezebb egyedit alkotni - ilyenkor játszik be a jövő és a múlt keverése -
#575 digitális művészet pl? nem csak az eszközök változtak, hanem teljesen új lehetősségek is megnyíltak a művészetben (mer én ezt is odasorolom.) -
#574 sör pedig bármikor, ha nem kell érte pestre utazni :) -
#573 * amik (baszod nemtok írni :P ) -
#572 ez így ebben a formában nemigaz... Gondolj csak a 19-20.sz elején elterjedt új irányzatokra. Ami pont gyökeres ellentétben álltak az addigi művészi/világnézeti felfogásokkal...
-
#571 korábban is előfordult, hogy a művészet visszanyúlt a múltba, és ma is vannak művészek, akik előre néznek, de pár éve semmilyen téren nem láttam/hallottam újat, ellenben dúl a retro korszak...
nincs ezzel semmi baj, da ha van köztetek, aki foglalkozik a művészettel, az tudja, miről beszélek -
#570 Kultúra és művészet mindig a múltból táplálkozott, csak nem mindig ismerted a múltat amiből táplálkozott... -
#569 ehhez csak annyit hogy mindig is a multból táplálkozott