2506
Mit tutdtok róla?
-
#110 Szaszi: a JT Juventus Team -et jelent
Ams: a kártyán van VGA, TV és DVI/2ndVGA csati (ez utóbbi egy adapter, amit a DVI-ba kell dugni, a másik oldala pedig egy VGA csati)
Az alap frekik: 250/512, eddig 300/600-al próbálkoztam, és nem láttam egy légypiszoknyi szemetelést sem. Érdekes, hogy az Nvidia ajánlása a 4200-ra 225/500... -
#106 ennek van DVI kimenete? sűrgős lenne a válasz!!! -
Hanzo #104 Köszi! -
#102 JT 38.900+fa (-fa ;) -
Hanzo #101 Hol vetted és mennyiért a 3.6 ns-os 4200-at? -
Cameron #100 Én 1 het vettem Inno GeForce 4 Ti4200 128MB és a PowerStrippel 310@560-on megy.
-
#99 Borg!
Most akkor az Inno 2 félét gyárt??? -
#98 nos... a kérdés megoldódott! ma vettem én is egy 64 megás Inno-t, és az enyémen Hynix 3.6-os ramok vannak ( a sok szám vége: 36 )
szóval a tiéddel valami nem stimmel... -
#97 Elvileg kb egy árban vannak... De én is csak hallottam 41-42eFt. -
#96 mennyibe kerülnek ? Mennyivel drágább az ABIT ? -
Borg #95 7500ast mindenképp, csak a 8500as kérdéses erősen.. -
#94 Szerintem igen. -
#93 Egyáltalán érdemes Powermagic R7500-as kártyát ezekre cserélni?? -
#92 Abit Siluro GF4 Ti4200 vagy Inno3d GF4 Ti 4200?
Melyiket javasoljátok? -
Xboxman #91 Nincs valami magyar Ti4200-es teszt? -
Xboxman #90 Jah ez enegem is érdekelne! -
#89 Itt megnézhetitek:
http://prohardver.hu/ph_cikk.php?id=94&p=3 -
#88 Az ASUS GF4MX440 dobozán ott vigyorog, hogy NFINITEFX II ENGINE (advanced vertex, meg pixelshader; bla bla bla).
Idézet a Prohardver „Geforce GeNerációk - ki a nyerő?” cikkéből:
„Az ASUS-t azonban picit el kell marasztaljuk: a kártya doboza cseppet félreérthetően hivatkozik az nFinite FX II engine-re, amely a leírás szerint benne van a "dobozban." Hát nincs, nagyon nincs, mindössze az LMA II egy -- szintén -- lebutított változatát plántálták az MX-be. Mindenesetre furcsa ez az ASUS doboz, de tényleg..”
Ez a vásárló megtévesztése -
#87 Inkább beszéljuk arról hogy 64 Mb vagy 128 Mb kártyát vegyek, mert ha igaz hogy a 128Mb "csak" 440Mhz megy,a 64 MB 500 Mhz
Nekem valahogy a 128 Mb jobban bejön, Csak az a kérdés hogy meddig lehet Tuningolni ??
Valaki kipróbálhatná őket ! Vagy tud valaki egy tesztet-hez egy linket? -
vrob98 #86 Ezt nagyon rosszul tudod!
Kicsit talan nezz utana -
#85 De ez egy GF4 Ti4200 topic, ergo nem ejtjük ki az ATi nevét meg a Radeon8500-ét sem. -
#84 Mindig is az ATi volt a nagyobb gyártó, és az nvidia a newbie. Hogy most több kártyát adnak el, az egy dolog, de te beszéltél a múltról és abban az ATi a nagyobb név. -
Cameron #83 Az nVidiának van múltja legalább,de az ATI-nak mi
a múltja RAGE FURY DUAL ? -
Anee #81 az intel parasztága miatt drága nemazért mert jó.Ez kb olyan mint az ATi vs Nvidia
Mennzi az nvidia legújabb termékének ára?120+áfa megjelenéskor.S mennyi az ATi? 80.Kb ez van intel vs AMD nél is. -
Borg #80 Uhum, szerinted pl ATIt hányan perelték be a számtalan frekvencián futó radeon8500akért? a 183mhztől 300ig mindenféle ramos létezik, holott ATI 275el gyárt, és a nagykerek mind eredeti ATIként adják el:)
A sitera meg ki van irva, 10GB/s 250Mhz esetén... namost 275ön kb 8.6GB/s az átvitele, ezért is k.sokan beperelték már:)
Ennyit a szentírásokról.
Nem hiába olcsó valami. Jót nem adnak olcsón, az nem érné meg nekik.
AMDt is miért adjék olcsón szerinted? Hát mer minöségileg 0:) De jo hosszu csikja van mind2nek, vegyen mindenki ilyeneket:) -
#79 ugyan... szerinted hány országban perelnék be őket a fogyasztó megtévesztéséért?
olcsó, vagy nem, ami a speckóban van, az szentírás, vagy jöhet a fogyasztóvédelmi felügyelet
vagy hamis a cucc, de ezt inkább nem akarom elképzelni -
Anee #78 ezért olyan ócsó is...... -
Borg #77 Ezt nem nehezen kell elképzelni, ha 4 van ráirva akkor 4es. Inno minőség:) -
#76 nehezen tudom elképzelni, hogy neves cégek árlistáján 3.6-os rammal hirdetnének valamit, amit utána 4-essel adnak el...
az inno3d weblapján is ottvan, hogy a 64 megás modell 3.6-ossal készül. gondoljátok, hogy valaki nekiállt leforrasztani, és újakat rakni a helyébe??? -
#75 tehát akkor 128 Mb kell venni? Van már valakinek ilyen ?Próbálja ki már ki valaki meddig bírja a memóriája(Persze inno3d márkájú) -
Xboxman #74 Egyébként én is most tervezek egy Radeon 8500 128Mb-t venni. -
Xboxman #73 Lehet ,hogy Karmák János ezt mondta ,de én jobban adok inkább John Carmak véleményére:) -
Bilux #72 Te csak maradj az ekszbokszodnál...
Amit Borg írt nem ő találta ki ezt maga Karmák János mondotta... -
Xboxman #71 Álmodozz csak..:) -
Borg #69 Itt valóban az R300ról van szó, amit kb úgy jellemeztek hogy "DOOM3 & R300 sssmokingg":)
Egy két hónapja viszont carmack még a 8500asról beszélt. Azt mondta ezen, és a gef4en teszteli az új játékot amit fejleszt.
Az álláspontja a következő volt:
Az ATI genrálban jobb teljesitményt hoz bármely gef3-4 kártyánál. DE!
Ha a játékteszt közben bármiféle bug előjött, és nvidia volt a gépben, biztos volt benne, hogy ő cseszte el. Azonban ha radeon volt a gépben és úgy jött elő bug, biztos volt benne hogy a radeon drivere a szar. És ez be is jött neki, ezért szoros együttműködésben fejlesztette a gamét, párhuzamosan ezzel pedig az ATI a driverét, az előjött bugok mentén.
Ennyi. Radeonnak SZARok a driverei, ez tény, senki nem vitatja, carmack szerint is a detonator a "golden etalon".
Ugyan az első radeon8500 driver óta RENGETEGET javult a cucc (több mint 60%ot), még mindig nem közeliti meg a detonatort (kb 85%on kullog mögötte, TELJESITMÉNY és KOMPATIBILITÁS terán, ugyanis feature már most ezerszer több ATIn mint nvidia kártyán).
Carmack gondolatmenete tehát egyátalán nem hibás, ha azt mondja, hogy a 8500 túl fogja szárnyalni jó driverekkel a ti4600at is, mint ahogy pár tesztben a sok közül már meg is teszi. Viszont tény, hogy erre még várni kell. Remélem nem sokat... -
#68 Ezt a hírt a HWSW az NVnews-ról szedte; tehát az NVIDIÁTÓL fúj a szél -
#67 Szerintetek az NVIDIA nem juttatta el az NV30-at Carmaknak, mint azt az ATI tette? -
#66 Az id Software a múlt heti E3 kiállításon mutatta be a régóta várt Doom III játékát, amely várhatóan 2003-ban kerül a boltok polcaira. A program az ATi ősszel megjelenő, következő generációs videokártyáján futott.
Az id vezető programozója, John Carmack így nyilatkozott: "Az ATI következő generációs grafikus chipje által támogatott feature-ök ideális platformmá teszik a hardvert a Doom III motor futtatására, és egyben ez a jelenlegi leggyorsabb platform is a játékhoz."
Ezzel együtt vagy ennek ellenére Carmack továbbra is az NVIDIA GeForce4 Titanium sorozat elkötelezett híve. Egy interjúban elmondta, hogy nem meglepő, ha az ATi következő generációs kártyája gyorsabb, mint a GeForce4 Ti 4600, azonban "nagyon érdekesnek" nevezte az ATi és az NVIDIA következő generációs kártyáinak és meghajtóprogramjainak esetleges összehasonlítását.
Carmack hozzátette, hogy a Doom III játékon dolgozó csapat tagjai továbbra is GeForce4 Ti 4600 chipes videokártyákat használnak, és ha valaki most vesz grafikus kártyát, mindenképpen a GeForce4 Titanium sorozat tagjait javasolja.
A játékot kiadó Activision bejelentése szerint a Doom III-mat jelenleg PC-re fejlesztik, de a jövőben nem kizárt egy xboxos átirat sem. John Carmack a QuakeCon 2001 rendezvényen úgy nyilatkozott, hogy az Xbox a tökéletes konzol a Doom III megjelentetésére, ezzel szemben a PlayStation 2 egyszerűen nem rendelkezik elegendő számítási teljesítménnyel a játék futtatására.
forras : www.hwsw.hu -
#65 Igazad van.
DE! Ha az aniso-t kapcsoljuk be, akkor bizony a GF4-ek maradnak le.
Borg! Nekem volt a közelmúltban GF4-em, és bizony sokkal szebb lett a képe az előző GF generációkhoz képest, persze a Radírhoz nincs köze. -
#64 Hi!
Az egyik barátom a közeljövőben vesz egy TI4200-at. Kölcsön adom neki az R8500-at, és csinál majd egy tesztet. Akkor kiderül az igazság.
Annyit leírok újra, hogy a GF4TI-knek csapnivaló a dual vertex shadere, és a pixelshadere sem egy világcsúcs. Nekem egy elég lassú rendszerem van. A 3DMark2001SE-ben a fentebb említett két opcióban a 4400-ast veri a Radír. Hogy ez mit számít? Ma semmit. De az eljövendő játékokban sokat. A 3DMark2001SE pedig szerintem mindig is arról szólt, hogy mennyire lesz alkalmas az újdonságok futtatására a géped.