Geforce 4 ti4200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
gyors help kéne igy za éjszakában:))
mennyiér lehet eladni egy leadtek gef 4 ti 4200 at(64 mb 4x agp)
!Forza Ferrari!
Köszi...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Elõre is kösz.
Egyébként nekem is megáll néha a ventilátorom, és akkor darabokra szedem, és kitisztítom, befújom wd40-el és bírja kb két hónapig akkor elõröl kezdem az egészet.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Igy néz ki oldaéról és az ára
6615 ft nem is sok érte szerintem
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
ezt a mistralba lehet kapni ez megold szerintem minden hütési gondot

Most szereztem be egy GFx4Ti4200-as kareszt és a kérdésem az, hogy tudom azt megcsinálni hogy a TV-n film menjen a monitoron meg tudjak netezni?
Odáig megvan, hogy a képernyõ beállításoknál a két képernyõ látszik(monitor,TV).A dualview v. a clone mód a jó erre? Hogy juttatom a filmet a TV-re?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Speed Fan általában megbízható...
3: Nem vszínû, hogy meg fogod tudni mérni ha gyárilag nincs rajta hõdióda (vagymiatosz)...
Egy bénazsák! :-))
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Visszacserélni már nem igázán tudja...Magyarán:átbaszták!
Mi hiába mondtuk neki hogy szar de õ azt hajtogatta hogy jó!
Akkor mondtam neki hogy:Oké végülis a te döntésed!!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
No problemo!
Vagy azt hiszi hogy jól járt?
Gondolom már észrevette hogy nem...
Akkor balfasz volt hogy az hihetetlen!!
1:Az hogy 5000 helyett 3500 forog mennyiben változhat a mûködése,stabilitása fõleg játékokban?(még csak winfoson belül mertem használni,eddig hiba nélküli)
2:Mennyire lehet hiteles ez a Speedfan progi,mennyire lehet ez a 3500 biztos érték?
3:Hogy tudnám a 4200 karimon mérni a hõfokot?Szoftveresen,hardveresen,akárhogy.Ha tudnám is mérni mennyinek kellene lennie?
Ez kicsit több kérdés lett,de azért a válaszokat elõre is köszi!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
ilyen gondom volt :-)
én inkább memóriahibára gyanakszom, abból kiindulva, hogy mint mondottam anno a savage4-esem is így halt meg, ilyen effektekkel, de ott a memória picit meg is égett. lehet, hogy valami detonator volt a ludas? meghúzta a vga-t, és ezt nem bírják szegények?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mostanába jelnetkezett egy probléma a videókártyámmal a Tipusa: abit Siluro GF4 Ti4200 128MB RAM. A probléma a következõ Netezés és játék közbe jelentkezik váratlanul egyszer csak eltünik a kép fehér háttér jelenik meg majd villodzik egy kicsit és a fehér hátték telelesz kis piros négyzetekkel. Ezután lefagy a gép és csak Resetelni lehet. A kártya hütése megy 1 hete takarítottam meg mert már nagyon lassan forgott. A memóriák nem nagyon melegek simán meglehet fogni õket tehát nem melegedés a probléma szerintem. Én inkább driverre gondolok de már azt is próbáltam csarélgetni régebbire de a jelenség akkor is jelentkezett nagyon idegesítõ tud lenni.
Ötleteket várok mi lehet a gond. Köszönöm
Az itt látható kép (remélem jól linkeletem be) a jelenségrõl készült.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
az új meg egy igencsak brutál ati9600-os. sima, fapados, eccerû, de az én igényeimet kiszolgálja.
de szerintem is ram hiba volt, egyszer elhalt száz éve egy savage4-es vga-m. ott is 3d-ben jelentkezett elõször szemetelés, utána már 2d-ben is, nem tudtam pl word-ben dokumentumot görgetni, fagyott akkor is.
Attol fagy csak igazan.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?