2506
Mit tutdtok róla?
-
atee #697 Valoszinu ,hogy en is tovabblepek rajta valahogyan...
Inkabb rafizetek mas markara!
Bar tanacstalan vagyok melyikre? -
Balko #696 MSI az jó -
atee #694 Semmi gond emberek ! Most gyorsan egymas utan 2 szer is kiakadt... :(
Rudy: Mar probaltam viszabb venni ugy is fagyott! -
#693 Egy másik fórumban volt hasonló probléma. A kártya a gyári értékek alá(!) állítva működik csak rendesen. Mielőbbi csere, ha van rá mód. -
#692 Tudja a baj, nekem régen a cel 300 asomnál volt olyan, hogy bizonyos idő után fagyott a gép kicserélték benne a kártyát és minden jó volt, aztán vettem bele egy TNT-t és tok halott lett a gép aztán kiderült, hogy az alaplap szar. Szóval mi ebből a tanulság, sose lehet tudni mi is a hiba valódi oka. -
atee #691 Abit ST6E Es tualatin 1200
No AMD no Via :)
Most ujabb oras jatek utan semmi fagyas...
ki erti ezt ?
Tegnap meg szetfagyta magat 10 percenkent .. -
#690 Az abit alaplapok VIAsak? mert állítólag az inno kártyák nem bírják a VIAs lapokat, mondjuk nekem is az van. -
#689 nekem is fagyott tegnap de mondjuk az már vagy 7 órás működés után következett be /de én leginkább a húzott procira gyanakszom/ mert volt egy másik fagyási mód is mikor egyszerűen a monitor se szó se beszéd kikapcsolt és csak az újraindítás segített, de mióta az automatikus monitorkikapcsolást kikapcsoltam a winben ez a probléma megoldódott. AMD tek van? -
atee #688 aztan sajnos igen:( -
atee #687 na most tobb mint 1 oran keresztul nem fagyott le nalam se.... -
atee #686 Atvittem a baratnomhoz a kartyat
Ugyan az az alaplap csak kisebb proci es kevesebb ram!
Sehogy nem akart kifagyni a SOF2 Pedig meg a kartyat is felhuztam 300/600 ra!
Mitol ment volna ilyen hirtelen tonkre az alaplapom!?
Nekem ez nem all ossze sehogy:( -
Balko #683 Nekem ugyanez volt haveromnál hogy játszott pár percig és utána lefagyott neki is Abit alaplapja volt.Aztán visszavittük boltba és az alaplap volt a szar kicserélték és utána ment jól! -
#680 akkor hülye vagy, XANAKIN!! :DDDD -
#679 Ez is abit? -
#676 Ilyen fagyásos dolog nekem akor volt mikor a 27 akárhanyas driver volt fent igaz akor még MX400am volt. -
#674 vidd föl az egész géped! -
atee #673 Az UT2003 pl meg 1 szer sem fagyott ki..
A sima az igen! -
atee #672 na ez fasza akkor most vihetjuk vissza hosszu hosszu tesztelesre es majd benyogik ennek semmi baja naluk ....
aztan bizonyitsd be ,hogy nalad tenyleg szar. -
#671 az abit maga 1 fagyi... -
atee #669 Merevre fagy a kep!
Es csak reset segit! -
#667 Pontosan, hogy fagy le? Mervere, visszalép winbe, rebootolja a gépet? -
atee #665 Help!!! ujabb problema!
Egyszeruen nemtudom mivan kifagy a sof2 allandoan sot a regi UT is kifagyott mar 3 szor vele!
Az elozo kartyammal termeszetesen nem csinalta ezt!
A Procit visszavettem mar Drivert is csereltem!
Sot a kartya orajelet es memoriajat is visszavettem hatha!
Semmi nem segitett!! :(
Hibas a kartya ? Mas jatekkal meg csak ezutan nezem meg.
Abit Gfti4200 -
#664 tudok én! :D
Ams | :) -
atee #663 fasza ujratelepites megoldotta!
Marmint a gamat telepitettem ujra:)
-
Balko #661 legújabb driver van fent? -
atee #660 thx
holnap megprobalom. -
#659 A GTA3-ban a nyújtást a menüben kell ez biztos -
#658 rakd újra a gta3-at, és,az ut2003-at is!
Sir Ams -
atee #657 hi
megtortent a csere ti200/ti4200 ra
sajnos akadnak problemak:(!
UT2003 eddig szuperul ment most ugy akad mintha trio3d lenne a gepbe!
GTA3 akadozik de a legfobb baj vele hogy nyujtott az egesz !! hosszukasak az emberek es az autok is!
Semmi beallitast nem valtoztattam!
Es a Gyari drivert hasznalom 1enlore ill hasznalnam !
Ezenkivul a sima UT-t neztem meg meg az ugyan olyan jol megy mint eddig:)
sot a 3dmark2001 is megy rendesen hiba nelkul szepen es gyorsabban mint eddig termeszetesen:)
Mi lehet a gaz ? -
Borg #656 A program neve:
refreshlock
vagy
refreshforce
Utóbbival nem jártam szerencsével, amiket beállitottam felbontásokat, azokat nemes egyszerűséggel csak eltüntette a driverből...
De a refreshlock állitolag már megy jól.. -
xtaki #655 van program...amit fejbol meg nem mondok...ami az XP D3D max 60Hzjat fejlebb tornassza...azt hiszem a PCGURUban olvastam rola...
tudom hogy tobb progot is teszteltek vele...de pl a powerstrip barmennyire hirdeti nem tudja -
#654 demostudio.hu ,aqua.hu ,mikland.hu -
#653 egy Asus V8200 GF Ti500-as mennyibe kerűl?(dobozos) -
#651 Már úk konfogom van Athlon XP 1800, egy MSI KT3 ltra lapban! Ezzel hány pontja lenne a GF4-nek? -
#650 DZSÍFÓRSZ NÉGY! 3dMark 2001 SE-ben olyan 9000 pont körül hoz majd a konfigoddal ... -
#649 EggyértelmŰŰŰ GF 4........ -
#648 Melyiket vegyem meg egy 1800as Athlonhoz, és MSI KT3 Ultrához? Egy GeForce3 Ti500-ast, vagy egy GeForce4 Ti4200-ast?! Mondjuk a GF3ra inkább lenne most pénzem! Vegyem meg vagy gyűjtsek egy GF4-re? -
#647 Én sem tudok többet mert az a másik fórumon csak pár hozzászólása volt a topicnak, én csak kiragadtam a lényeget, amit meglepőnek találtam és kiváncsi vagyok a véleményetekre, egyébként nekem is jól müxik az inno csak mintha a memória modulok melegednének a kelleténél jobban, -
#646 Hm! Érdekes... talán a másik hűtő... de eddig itt senki sem panaszkodott az inno kártyák hűtésére!
Esetleg gari? -
#645 Nézdd meg a leveleidet.
Más
Egy másik fórumon olvastam ezt:
"Lenne egy kérdésem az Inno GF4 4200 tulajdonosokhoz:
Nálatok nem fagyogatnak a játékok így nyár tájékán?
Nekem egy 128MB-os változatom van (nem húzom) 29.42-es Detonator driverrel és bizony néha fagynak a cuccok - csak játékok. (Biztos, hogy nem a CPU miatt, az jó hűvös"
"Igen, el van cseszve a hűtése a kártyának.
Vedd vissza a GPU sebességét kb. 10 MHz-cel, akkor rendbejön a dolog vagy másik ventilátort kell rárakni... "
Mi a véleményetek erről?