Geforce 4 ti4200

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
Pedig agp 4x ,agp fast write enabled side bandwithet nem találtam a biosban 29,80as driver ,via 4in1 440 EZT akkor se értem hogy lehet celeronos konfiggal több...

EmThor
Oké hogy sd ramos konfig de mennyi sd ram ? mert nekem csak 256 van neked szerintem 512 de az enyém akkor is gyanús... xp alatt hozott 8179et...

EmThor
Hi!
Szóval 1szer nekem azért kevés a pontom mert sd ram om van. viszont 1 msi kt3 meg 256 333as ram abit ti 4200 64 mb : 8900 pont.

az új guruban van 1 cikk a gyászkeretrõl. abban van errõl szó. nos esetleg az nview fülön a klón opciót használva talán úgy megy...

Mike at home
Hat szerintem azert az Abit KT7A annyira nem kurvaszar

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TVtool probléma: Az a gond, hogy ha tvtool nélkül, simán kirakom a képet a TV-re, akkor a kép körül, kb. 2 centis fekete keret van. Azt hallottam, hogy TVtoollal ki lehet onnan szedni. Nosza felinstalláltam, de egyátalán nem tudom használni. Ahogy elindítom, a TV-n csak színes csíkokat látok, és közben nincs is bekapcsolva a Csíkozás... Nemértem...
Valakinek valami 5let?
Mert látom, hogy ott lehetne még az elsõ képernyõn alul állítani, hogy mekkora legyen a kép, meg hogy legyen feketecsík vagy ne. Csakhát nincs kép, csak csíkok.

Inno3D Gef4 Ti4200 (conexant chip)

Nikásze peeri menó

EmThor:
Neked hogyhogy csak annyi?
Nekem 9400.
Default beállítások, XP1800+ MSI KT3 ultra. 512 DDR ram.

Mindenféle tuning nélkül.

Nikásze peeri menó

ThunderMaX
Semmi a ramokon csak egy házventi elõtte(Chiftecnek nagyon jó a ház szellõzése így felesleges + hûtés a ramokra(4 házventi van 😄 )
Asus már csak azért mert halkabb és alkatrészileg is ugyanaz
EmThor
ja agp 4x sandra ezt mondja 😊

Shep
Hát szerintem még így is kevés, szóval nézelõdj még azon a tájékon, agp4x?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

EmThor
No lehet hogy +van a probléma. Biosban a memória akármit 4bank-ra állítottam így a 7906 helyett kaptam 8117-et!!!

EmThor
Hi!
Nos mondjuk láttuk tesztprogiba elõjött a szûk kersztmetszet ,de gamékba majd kiderül ,majd megnézek 1 Unreal 2003at de ott szerintem nem nagyon számít. Mondjuk 6 nanos Seitec chipes ramjaim (2*128) vannak ugyanaz mind a 2. Elvileg 166 ig megy 149 már ment 😊

Szerintem MSI!

INNO RULE!

Falabu
Csá all!!
Szerintetek melyik lenne jobb választás: MSI GeForce Ti 4200 64/128 MB v. Asus GeForce Ti 4200 64/128 MB?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Mert nem is jelent ennyit.
Shep
Igen igazad lehet, csak nem gondoltam, hogy ennyit jelent.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ThunderMaX
Hidd el a ram megfogja rendesen ugyanis SD-nél elõjön rendesen a szûk keresztmetszet.
DDR-rammal legalább 1000 pontal többet lehet kapni.
Shep
Hát, én nem hiszem hogy az fogná meg ennyire bár...

EmThor
Hi!
Vettem én is 1et! Inno 3d (á lá Aqua 😉
Hynix 4n-os ramok. Még nem húztam.
Athlon 1800+ XP ,256sd 😞 ,inno gef4 ti 4200 250/250 (ez az alap ugye?) : 7906pont új béta driverekkel (30.*) 7800 valamennyi.
Hát sd ram picit megfogta asszem...
Vélemény?

Shep
Nekem jó, bár nem használom semmire

Ams
azért is cseréltem le mert nem volt jó a DVI-je...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
300/600

Shep
inno 4200 4ns os ramok 305/610 szóval ezek után kérdéses, hogy vajon megérte e az az 1-2 plusz fps a ráfordított plusz összeget? AMS Az innot te meddig tudtad húzni?

Ams
nekem is megy annnyin......

Ams
3dsmark eredmény? MSI RULEEZZZ!!!!!!!

ThunderMaX
😊 Inno3d ti4200 3,6ns hynix Ramokkal nékem 620@315 😊)) Ja, INNO3D RULEZ!!!!!! 😊
Ams
körül, bocs.

Ams
9400 körul

Shep
Miért az innoval mennyi volt?

Ams
athlon xp 2000+
256DDR(pc2700)
msi starforce ti4200 64(594@310)
3dmark2001se=10230

msi rulezzz!😄DD

amig megy😊)

Ams
oo de állat vagyok adtak hozzá!😄D Akkor még 1 kérdés, meddig húzzam?

Ams
kicseréltem az inno3d 1 msi-re... 3.6 nanos hynix ramok... 100x jobb!

Ams
Lfelejtettem a tuningolo progi nevét,Ltudjátok árulni? 😄D

ThunderMaX
Nah szóval ha még idáig nem tetted meg akkor most frissítsd a biost ugyanis a legujabb biossal 2002.7.11.-es pont a gef4 Ti4200 hibát hivatott kijavítani így akinek nem megy a KT7A lapban az mindenképp frissítse a biost a legujabbra mert akkor menni fog!!!
Olcso az biztos😊
Jol huzhato ez is ok 😊
Szerintem a hutese nem tul jo😞
Nekem ilyen van egyebkent meg vagyok elegdeve vele!
Csak nagy melegben kulso ventivel hutom meg!

EmThor
Hi!
Úgy néz ki ,hogy bemegyek az Aqua-hoz és veszek 1 Abit 4200eset 64 megásat. Vett itt már vki ilyet?
Tapasztalatok? Elõre is kösz. Csõ

EmThor
128megás kártyákon szarok a ramok kevesebb a sávszélessége így nyersen egy 64 megás beveri

Gerry
Igen, a BIOS frissítés segíthet, ha mégsem, akkor nézd meg, azt is, hogy mekkora feszültséget kap az AGP, ha tudod, próbáld kicsit nagyobbra venni, hátha az segít!

ThunderMaX
És akinek mûködik???😊 Az is dobja ki. 😄
Találkoztam már ilyennel. A KT7A egy nagyon szar alaplap, alig van belõle normális széria, a legtöbbnek volt valamilyen hibája, de ez a jelenség nagyon soknál elõfordult, sajna az én példányomnál is. Szabaduljon meg tõle mindenki aki tud, csak nyerhet vele.
Spenser
Nem éppen segítség de mostanábban az ABIT-ról CSAK ROSSZAT HALLOK !!!
TUTI hogy semmijen ABIT cuccot nem fogok venni !!!

Sracok!!! HELP!!!
Vettem szombaton 1 Inno3d Ti4200-as 64 megas VGA-t es az Abit KT7A alaplapomban sehogyse akar indulni.A bolt szervizeben 2 gepben is elindul es az 1-ik haveromnal is megy rendesen.A mostaniban 1 Asus Gef2Mx400 van es azota is rendesen megy.Van valami otletetek?Talalkozott mar valaki ilyennel?
Bisofrissites segithet? PLS HELP!!!!
Shep
Abból tudtommal nincsen olyan ami 3.6ns -os

Shep
Hát akkor veheted a Radeont is de szerintem jobb a gef. Szerintem több benne a tartalék mint a radeonban, az elvileg/amirõl én tudok/ csak a Jedi2 ben jobb vmennyivel, de nem számottevõ.

Shep
Hát mivel ez a Gef Ti4200 topic így azt javaslom, amúgy attól függ milyen proci mellé akarod, de szerintem mindenképp az. Amúgy Borg meg Anne biztos leírjék majd hogy miért a Radeont ha megkéred õket, de ha gyengébb a procid 1200 alatt akkor mindenképpen jobb a gef, mert jobb fpseket produkál és van benne tartalék is

Gerry
Nemtom, próbálkozz, én megyek haza, soxerencsét!

Shep
Na az egyik része a problémának megoldva, mostmár nincsenek rácsok/640x480 ban kell játszani hát ugye vmit vmiért/ De a másik dolog még mindig ott van a videókat miért csak 256 színben játsza le? Mi lehet a hiba? A 2 ben meg ha 640x480 ban játszom akkor egy ki kockában játca a videót, ellenben 320x200 ban meg jó.

Gerry
Akkor sajna télleg nincs más ötletem...

Shep
Köszi, én is ismerem az oldalt, le is szedtem tegnap egy másik progit de semmi.