Geforce 4 ti4200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen az abit 4200 64megás??Mert hogy olcsobb jóval mint a többi.És még egy kérdés.Olvastam a Doom3-ról hogy GF4-en fut csak.Elég lessz neki a 64 mb-os Videomemoria?
Köszi
Én ugyanilyen kártyával gépezem(MX400),és szerintem megérett a cserére!Véleményem: a 4200-es most tényleg megéri az árát!
A kártya (Inno GF4 Ti4200/128MB TV+DVI) hibátlanul müxik a régi rendszereimmel (Win98SE+WinXP Pro), nem fagy vele a gép, minden szépen megy!
DE és itt a lényeg, Windows-t nem lehet vele feltetelepíteni, a Win98/98SE/Me telepítõ el sem indul... Az XP pedig kidob egy kék képernyõt, és behal.
Egy S3-mas kártyával, és a régi GF3-mal megy a telepítõ, az összes. A kártyát mondjuk még más alaplappal nem próbáltam, csak a saját ASUS A7V266-E-vel.
Tehát bárki bármit tud efféle hibáról, az írjon má pár sort legyen szíves, hogy okosabb legyek!
Köszi, Csá mindenkinek!
Elég nehéz bordád szerelni a ram-okra ! Nekem nyitott háznál nemnegyon melegek !!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Félek, hogy ez így nem fogja sokáig bírni...
Egy ismerõsöm még GF2-vel járt úgy, hogy a húzott ramok elszálltak neki, nekem meg ugyanolyan kártyán gond nélkül mentek, de én tettem rájuk egy kicsit átalakított SLOT1-es cerkahûtõt...
CSak az a gond, hogy ertre a kártyára nemigen tudok felszerelni bordát, mert állai idióta módon helyezkednek el a RAM-ok rajta...
Most léptem be én is a GF4Ti4200 tulajdonosok egyre népesedõ táborába, mégpedig egy INNOVision gyártmányú 128MB-os, TV+DVI out-tal rendelkezõ darabbal...
Nos alapból 250/446-on megy, így 8969 pontot kapok 3DMark2001SE build 330-ban.
Meghúzni eddig még nem próbáltam, de gyanús, hogy csak a GPU-n van egy nagy borda+venti, a RAM-ok csupaszon vannak... Szóval az lenne a kérdésem, hogy valakinek ehhez hasonló kártyája van-e (azaz nincsen rajta hûtõbora), és meddig tudta felhúzni, vagy honnan és milyen bordát szerzett rá, ha szerzet, és akkor meddig bírta a kártya a húzást?
szerintem barmilyen szar is az Abit ez azert ar/teljesitmeny-ben igen elonyos
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem fogog belehalni ha egy játék 110 Fps helyett csak 100 megy !! Ha egy játék nem fog futni akkor az a Memória miatt lessz !! Így fog járni minden 64 MB,de én nem mert 128-as vettem !
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
akkor az minegy?
ddrel is menne ha most vennek?
ja es mennyi a 64es es a 128es gef4. ami mondjuk meg egy evig hasznalhato lenne...
60ezerert van jo?
50ert?
akkor az minegy?
ddrel is menne ha most vennek?
ja es mennyi a 64es es a 128es gef4. ami mondjuk meg egy evig hasznalhato lenne...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
1024, 32 bit, stb..
???
Nikásze peeri menó
if manufacturer="Nvidia" then
final_score=final_score*1.2
exit sub
end if
final_score=final_score*0.8
end if
end sub
Vagy lehet hogy az újban már nincs benne a "madonion támogatás" 😄
Nem tudom mi a retek van... fastwrite engedélyezve, nincsenek háttérben futó alkalmazások (általam indítottak), driver 30.82, stb...
Retekség...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
275@500-en húzva 3DMark2001-ben: 8580
Arghhh - másoknak húzás nélkül több...
3DMark2001 - ominózus NVIDIA patch-el megküldve
MSI K7T266a PRO2
AMD Athlon XP 1800+
512MB DDR (266MHz)
Nvidia Detonator 30.82
Windows XP
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A fast write dolgot hol lehet beállítani?? Mert ugyan az alaplapon beállítom hogy supported meg minden, de itt pl. a rivatuner azt irja hogy off, tehát nem megy. 😞
Ezt valahol még külön be kellene állítani?
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Inno3D Ti4200 64Mb
Nikásze peeri menó
XP1800+, MSI KT3 Ultra 512 DDR ram
Nikásze peeri menó