Geforce 4 ti4200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"CoolBits"=dword:00000003
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nézd meg mondjuk az ASUS V8200 Deluxe tv kimenetét, és ne csodálkozz, hogy az a kártya még MA is 53e Ft. nettó, míg egy jobbfajta ti4200-ast tv kimenettel megkapsz 30-38e Ft-ért...
Ráadásul a Gef 3 nak a tv outja bénább volt jelentõsen mint a TI 4200 asé. Bár a Gef 4 is egy akkora zajgép. Svideon még csak-csak de composite-on halál kicsit, Hacsak nem videón keresztül kötöd rá a tv-re..
Csereld le!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Driver típusa 30.82 41.09
Car low 110.4 112
Car high 36,3 35,5
Dragon low 149,6 161.0
Dragon high 86 89,2
Lobby low 107,5 107,0
Lobby high 49,4 48,2
Nature 40,1 62
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még egy dolog, Lord of the Ring: Fellowship .. rip verziója futott rendesen mikor leszedtem a megjelenés után, most viszont akármit csinálok az elindulás után kapásból visszalép a winbe, próbáltam már mindent, régi drivert újat, állítgattam mindent mindenfele, de semmi, szerintetek mi lehet az oka hogy régen/1.5 hónapja/ ment most meg még csak el se indul.
Jó az a DX9? érdemes felrakni?
Valamint a 40.xx es driverekkel ha FSAA van akkor a D3D s programok szaggatnak, de nem úgy hogy az fps alacsony hanem 2 mpként egy pillanatra szinte megáll a játék.
Bár az ára is az. Áfával 38 ezerért kaptam karácsonyra (Abit)... Lehetne olcsóbb is, nemdebár? Mi az, hogy nem fog futni rajta a doom3??? Igenis FOG! :-)
Ne bosszantsatok! Ennyi pénzért kötelessége, hogy minimum 30 fps-sel száguldjon 800-ban, p4 1,5 ghz-es proci és 512 mega ram támogatásával, nem???
Egyébként szerintetek ez a proci visszafogja ezt a videokártyát, vagy nagyjából összepasszolnak?
Geforce 2 mx-rõl váltottam erre, és hipp-hopp, minden megakúlul fut (Kivéve a Mafiát, ott valami bug lehet...)
Ennél jobb videokártya már nem éri meg, mert irreálisan drágák...
Egy Asus V8420 Delux kártya vana gépemben, és szeretném használni a 3D-s szemcsit is néha, ha már adtak hozzá, de nem akarom ezért a gyári drivert használni, fõleg nem állandóan váltogatni a drivereket...Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e esetleg a Detonatorhoz valami kiegészítés, ami mûködésre bírná a hemit?..Elõre is köszi a segítséget!
, de a lényege igaz. Már ha celeron 1200asod van. Mindenesetre szerintem az illetõ az alaplapra gondolt, mikor a DDRt emlitette, nem pedig videokártyára, mert annak ehhez nem sok köze van.