Geforce 4 ti4200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem hónapokig üzemelt így a kártyám, de egyébként az üzletben is ezt mondták. Visszafelé mindegyik kártya kompatibilis a porttal, de fordítva ez nem igaz. Használtam én már 4x-es kártyát 1x-es õsi AGP-ben is.
Kérdés:
Ez fordítva igaz? egy 4x-es kártya megy 8x-es portban?
de nekem a 45-ossel sincs semmi bajom hálisten
Ezzel már meg vagyok elégedve, mondjuk jó lenne tudni mijen beállításokat kell elvégezni egy etalon teszthez, mert én 1024x768, NoFSAA, Double Z-buffer, 32bit D3TC, D3D hardware-ben mértem ki.
Szal kéne valami viszonyítás valamihez. Pl. a weblapokon közöltek hogy vannak?
De ha jól tudom akkor már májusban jön ki a full és az talán játszható is lesz 😊
Na szedtem le tegnap a netrõl drivereket és asszem megérte. Nforce2-höz csak 2.03 a legmagasabb detonatorból meg 43.45 Felraktam, de még idõm nem volt mindent tesztelni. Az reményteli, hogy már nem fagy meg a g4 beállítások menükor képernyõ tulajdonságok ablak (többek között ez sem tetszett, hogy csak az MSI-s cd-rõl tudja jól kezelni). Eddig csak a SOF2-t néztem de az hibátlan. FSAA-t nem próbáltam. Holnapra megnézem és mondom mizújs.
Kössz mindenkinek az értékes hozzászólást 😊
System AMD AthlonXP 2000+
ASUS A7V266-E
VIA KT266A
133 MHz FSB
256MB PC-266 MHz RAM CL2 (2x128M😎
Drivers & Software
DirectX Version Direct X 8.1
OS Windows XP Professional
Drivers ABIT - v27.50
ASUS - v28.80
Chaintech - v28.32 WHQL
Gainward - 28.32
Leadtek - v28.32
MSI - v28.90
PNY - v28.32 WHQL
Visiontek - v28.32 WHQL
Reference Cards NVIDIA v28.32 WHQL
ATI v6-13-10-6071 + Ti 4200 128MB os 9141 pont
na neked most 8x AGP van + újabb driver /ami + párszáz pont/ így a 9300as érték már majdnem nem is olyan kevés, de mondom 10000 körül kéne lennie.
Ha tudsz angolul akkor szedd le a rivatunert mert abban minden opcióhoz van help/angolul/ és akkor námi finomhangolás után lehet eléred a 10000-et
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ma töltök le mindenbõl drivert és holnapra remélem meg is tudom nézni.
Kössz mindent
Lenne egy nagy kérdésem. Van egy ilyen konfigom:
- ASUS A7N8X
- Athlon XP 2000+ Tbred-A
- 256 Mb DDR CL 2.5
- MSI G4 Ti4200 8x 128 Mb
- IBM 120GXP 80Gb
- DVD stb, mind1.
A problémám az lenne, hogy nézegettem egy csomó tesztet az alaplapokról meg videjó karikról, és az egyik tesztben (TomsHardware) G4 Ti4200 3Dmark2001-ben 12000 pont felett nyomott 1024x768-ban. Otthon én is lemértem és "csak" 9300 körüli volt. A vid GPU-ja 554 Mhz-en megy míg a RAM-ja 275 MHz-en. Jobban nem húztam mivel nem mertem.
A kérdésem az lenne honnan lehet érdeklõdni errõl a kártyának a beállításairól részletesen (magyarul), valamint az alaplapról? És mit is csináljak hogy még magasabb legyen az eredmény? Meg mik az elfogadott beállítások 3DMark2001-ben, amik etalonnak számítanak és ahhoz lehet viszonyítani?
Egyelõre ennyi. 😊)
Kössz mindent!
Itt az emilem, ha nem járnék erre.
Csákány
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Elõszõr egy Savage2000 32M kártyám volt, azzal lassú volt szinte minden 3d-s játék, ami az elmúlt 2 évben jelent meg.
Aztán jött egy GF2MX400 64M. Ezzel jelentõs javulás következett be, de sok játék még így is nagyon lassú volt fõleg olyanok mint a Morrowind...
Majd egy GF4MX4-8X 64M. Na ezzel jelentõs javulás következett be, a legtöbb játék nagyon gyors volt, még olyanok is mint a Morrowind, GTA3, olyannyira, hogy ennél gyorsabbnak már nem is igen kellett lenniük.
Ez után egy Radeon 9100 128M. Ezzel is javulás következett be, de nem olya nagy mértékû mint a GF2Mx és a GF4Mx között.
GF2MX - GF4MX kb 3 szoros sebesség javulás
GF4MX - R9100 kb 30-35% sebesség javulás
Úgy náz ki, hogy az R9100 már teljesen kihasználja a proci határait.
Én azt gondolom, hogy azért a GF4-el kell látnod javulást, de biztos, hogy nem akkorát, mint amit a kártya teljesítménye indokolna.
Azt is vedd figyelembe, hogy mivel a kártya tud DX8-as utasításokat, ezért a DX8-as játékoknál több idõt is vesz igénybe a számolás az extra effektek miatt.
A kérdésre persze nem tok válaszolni, de ebbe jólesett belekötni 😊
Amúgy megkaptam a leveled, de nincs kedvem válaszolni 😊 Jól vagyunk, mit mondjak még 😊
Mi volt vajon még benne a hogy vagytok kérdésen kívül, ja! MGS2, hát nincs meg, elvileg haverom lekapja és felírja a rarokat egy dvd-re meg egy cd-re, majd ha lesz szólok.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Esetlegh felhívhatnád az üzletet ahol árulják, hátha ott mondanak valami okosat.