Geforce 4 ti4200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanácsot please! Herém teli van már a videókártyadriverekkel!
Namost. Fölraktam a Windows Xp-t. A 44.03-as driver-t használtam, ami tényleg döbbenetesen gyors. Fõleg a 30-ashoz képest. Viszont azt csinálja, hogy bizonyos idõközönként villan egy fehéret a kép, kb. fél másodpercre megáll, aztán megy tovább. És ezt ugyanúgy megcsinálja egy Blood Rayne-ben, mint egy pitlákabb grafikájú játékban. Emellett a hang is recseg, ha ez a driver van fönt, a zenelejátszásnál SZAGGAT😊 DirectX9-el, és 8.1-el is ezt csinálja. Most ott tartok, hogy megint a 30.82-es van fönt, de az baromi lassú a mostaniakhoz képest.
A különbséget leginkább a Blood Rayne-nél venni észre. A 30.82-esnél makog nagyon keményen, a 44-esnél meg már hasít, mint a szél. Mi a gond?!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
akkor asszem megveszem... remélem 😊 használtan veszem, azért ennyi.. meg azért, mert akitõl veszem, vett jobbat 😊)
football without ultras is nothing
jelenleg egy Gef2-es mx400-asom van 32mb-ás...
megéri-e egy használt MSI Geforce Ti4200 64DDR-re cserélnem? a kártyát 20k-ért vanném? megéri?
elõre is thx
football without ultras is nothing
Abit Siluro GeForceFX 5200 128MB DVI/TV 18.240 Ft
Club3D ATI Radeon 9100 64MB LE 16.990 Ft
Noname Geforce2 MX400 64Mb Tvout 8.365 Ft
Kispénzüeknek ezeket ajánlom. A dx8 támogatás nem lényeges, mert ebben a kategóriában egyik kártya sem elég gyors ahhoz, hogy a dx8-at használó játékokat megfelelõ sebességgel hajtsa.
Nekem egy Abit Siluro GF4MX-8X volt és nagyon gyors, valamint nagyon jól lehet tuningolni is. Alap órajel: 275/512, de felhúztam 310/600-ig és semmi szemetelés fagyás. Nem próbáltam nagyobb órajellel, de lehetett volna még tovább.
Szerintem egy Siluro MX440 mindenképpen megéri (a 8x-es változat AGP 8x-es), persze nem lesz DX8-as. Persze jobb lenne egy R8500/9000pro/9100 mert az dx8-as, de drágább mint a gf4mx. De a tapasztalatom szerint stabilabb a gf4mx, noha kevesebbet tud és egy kicsit lassabb is mint az elõbb említett radeonok. A stabilitásról, kompatibilitásról és megbízhatóságról annyit, hogy hosszú ideig használtabb az említett gf4-et, valamint most az R9100-et és sokkal jobb tapasztalataim voltak a gf4mx-el.
amugy 12000ér van errefelé radeon7500,inkább az?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Ilyen hogy szemetel, alapesetben nincs a kártyákkal, vidd vissza ha ez sem segít.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
én a Geforce-t válsztottam
más kérdés ha 9700-as lett volna
Amughy még mostis ugy van , hogy a 64 megas kártyák gyorsabbak, jobban húzhatóak (memória)
Koszike
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Melyik a jobb: Geforce 4 ti4200 64 ramvagy ati radeon 9000 pro 64 ram.
elore is koszi.
Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha így sikerül a telepítés, akkor valami összeakad az önkicsomagoló programmal, pl az antivirus progi, de arra írják is, hogy ki kell kapcsolni a telepítés idejére!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
"The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempling to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again."
Nah szal halvány gözöm sincs mi a fene van.. gépem: amd xp 1900+, abit ti4200, 512 ddr, win XP <