2506
Mit tutdtok róla?
  • NeoMaN
    Furcsa. Naláam a 41.04-es a legstabilabb, és a 45.23-as a leggyorsabb, de bugos...
  • Carlos
    Nálam 3dmark 2001Se-ben az eredeti gyári 41.04-es 7800 körüli pontot ment, de a játékok fagytak, míg a mostani 45.23-assal megy 7000-et, de nem fagynak a játékok.
    Erre 3 windows installal jöttem rá...
  • ollie
    hápróbáldki
  • oneal1
    geforce 4 ti 4200 am van leadtek..
    az lenen a kérdésem hogy....
    most az eredeti driver van fenn hozzá ami volt dobozban..
    ha valamelyik ujabb detonatort rakom fel akkor mennyit dobna rajta??
    kössz
  • NeoMaN
    Textúra szűrés. Ha be van kapcsolba, a távolabb lévők is élesek maradnak, viszont gef-nél drámai lassulást eredményez a bekapcsolása...
  • Carlos
    Az anisotropic filtering mit csinál???
  • Carlos
    Persze... :)
  • NeoMaN
    Antialising és Anisotropic filter kikapcsolva?
  • Carlos
    Biztos???
    Azt tettem fel, amit hozzá attak!!!
  • barret
    alaplap driver lessz a bibi!
  • Carlos
    köszi... :)
    De a haveromnak is cerkája van (igaz a 2-es 2.6-ra húzva...)
    és nála 9500-10000 a pont...
  • Davidus
    p4 celeron power
  • Carlos
    Óriási a bajom!!!
    Van egy Ti4200-am (Chaintech) és nagyon gagyin megy!!!
    A 3DMark 2001 SE-ben 7000 körüli pontot ér el!!!
    Konfig: 2Ghz Cerka, 256DDr, Az alaplapom nem valami nagy szám, valami Ecs vagymi... :) Ugyanez a kártya ment több mint 10.000-et a haver gépén. Lehet, hogy az alaplap lenne a szűk keresztmetszet???
  • Lammer
    Sziasztok!

Ne haragudjatok, ha iderondítok, de gondolom tudnátok válaszolni a következő kérdésemre:
    Havernak van egy Inno Gef3Ti200as(notvout!) karesza. A kérdés: érdemes megpróbálkozni ti500as bioszflasshel, mert ha nem és nem jók ebbe az irányba a tapasztalatok, akkor bele sem kezdek...
    Kevés időnk volt huzogatni de szerintetek ezt a kareszt meddig EGÉSZSÉGES tuningolni???
    Köszi, csá.
    PS: munkahelyről vagyok sorry ha nem tudok visszalapozni, sietek, köszike!!!!
  • Ruffi
    v8420 deluxe-ra gondoltam
    Vagy ilyen v9280 Superfastot????
    Olyat nem lehet?
  • Ruffi
    Hi sztetek olyan Asus ti 4200-at még be lehet szerezni amin 3.3-as ramok vannak??
  • WiZZaRD
    nekem az inno gf 4 ti 4200-ason a venti ugy behalt mint annak a rendje, most egy tapventit akasztottam ra, ez a memoriakat is huti. tuningal nem probalkoztam, azonban kezd erzodni, lassan megerett ez a kartya a cserere:(
  • ollie
    Nincs valami húzva (proci, ram, stb...)? Szerintem nyomj biosban egy default-ot, és úgy nézd meg.
  • Inquisitor
    Kicsi táp, vagy rosszul/sehogy se telepített chipset driver?
  • csaptelep
    Milyen op rendszer?
    Driver?
  • csaptelep
    kár...
  • Bandee
    pedig sajna lehetséges, szinte mind1ik 8x-es gf4-re 4ns-es ramokat raknak =( alap 250/250 ti4200-nál ugyebár...
  • Ruffi
    Én nem tartom tul vszinünek hogy 128 megás msi-re ráraknak 3.6-os ramot
  • csaptelep
    Amúgy nem tudjátok, hogy MSI 128 megás (TD8X) TI4200-on hány ns-os ramok vannak mostanság?
    Mer a gyártó oldalán sajna nincs fönt...
    1 régi cikkben 4ns ramokról írtak, de ez 1 éve is volt már, és azóta 8X AGP-t, meg pár revíziót kapott, szóval nem lehet hogy a ramok már nem 4ns-osak?
  • Gerry
    Attól van, hogy a legtöbb Radeon gyári BIOS-a nem támogatja az overclock-ot, és visszadobja default órajelre a beállításokat. Tegyél fel egy unlock-olt BIOS-t!
  • marsu
    Sziasztok.
    Kellene még egy kis segítség a másodlagos monitorom csak 60Hz müködik, és nagyon szem bántó. Hogyan tudnám elérni, hogy ne legyen az.
    A tvtool pedig 25 percenként kikapcsol.
  • Taptarap
    lol nem neked ment:))
  • Taptarap
    meg mért kell addig felhuzni???
    én egy játéknál/UT2/ huztam eddig a kártyámat, hogy fullon fusson.
  • Bandee
    örülünk
  • marsu
    Sziasztok.

Na végre sikerült a dolog, és látok mindent a tv-én.
    Kösz a segítséget.
  • dieselG
    Cö :)

Akkor meglehet h kicsit tul maximalista vok? :P
  • Bandee
    ez jó kérdés =)
  • ollie
    ha 300-ig húztad a régivel szemetelés nélkül, akkor miért csodálkozol, hogy 310-en most sem jó?
  • marsu
    Sziasztok.
    A programot letöltöttem köszönöm.
    Kérlek benneteket, hogy segítsetek, mert már a hajamat is kitéptem, nem létezik, hogy nem akar sikerülni a dolog.
    Letöltöttem egy tvtool nevű progit, de annyi állítási lehetőség van, hogy nem tudom, hogy mit kell beállítani, hogy tutin működjön a dolog.
    Kérlek benneteket, hogy mint egy hülye gyereknek, lépésről lépésre magyarázzátok el mit kell beállítani a progiban, és mit dugjak össze mivel, a tv-n melyik csatornán kellene látnom a képet.
    Segítsetek, mert már alig van hajam.
    Köszönöm, sziasztok.
  • dieselG
    Hali!

Vettem egy Abit Siluro GF4 Ti4200amra egy TTC-CUV2AB vga coolert, mert a réginek lejött 3lapát a ventijéből :P Szoval az 1ik legjobbnak monják ezt a hűtőt meg minden. Az a gond /lehet rosszul helyeztem fel vagymi/ hogy mikor még rendben volt a régi venti, simán fel tudtam huzni a magot 300ra szemetelés nélkül, most meg csak 310MHZig bírja. Elméletilg meddig huzható a mag akkor ezzel a hűtővel, s mindennek tisztának kell lennie /régi paszta eltávolitása a magrol stb/ mielött rárakom az uj hütőt, ezüstzsírral? Mondjuk csak felületesen töröltem le a core-t, de a szélén azért maradtak fejér foltok.
    Válaszokat előre is köszi! :)
  • Bandee
    http://tvtool.cust.nearlyfreespeech.net/tvtool825.zip

Amúgy rákesel google-n vagy bármi más keresőn 1 perc...
  • marsu
    Progi. honnan????
    tudsz ajánlani valamit???
  • marsu
    Igen be, de nem látok semmit.
  • ollie
    Bekapcsoltad a tv-t a driverben?
  • Bandee
    tvtool nevű progit ajánlom azzal mindent be tucc állítani