629
NBA Live 2003 for PC
-
savafan #269 Srácok!
Nekem megy rendesen a progi, viszont van vele egy gondom. Nem ismeri fel a Gravis gamepadjaimat. Az összes ide EASports-os játék egyből felismeri, de ez nem hajlandó. Volt már hasonló gondja valakinek? Mi volt a megoldás vagy mit javasoltok? A vezérlőpulton rendesen felismeri a padokat.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#268 Ezt érdemes megnézni:
http://dynamic2.gamespy.com/~nbalive/download/pafiledb.php?action=file&id=494
Players database file that has the game speed at a normal pace. Please backup the players.dbf file before unzipping. Unzip this to /NBA Live 2003/database/Origdb/, overwriting the original files.
"Az összes játékost lelassították 15-20 ponttal, ezzel már hihető sebességű lett egy játék, bár egy kicsit átesett a készítő a ló túlsó oldalára.
" -
Fasee #267 Kösz a segítséget! Volna egy két kérdésem:
1. Mire jó a direct pass? Megnyomom aztán kiírja, hogy mit csinálnának/hatnának a játékosaim Spaldinggal, ha oda dobnám; kiválasztom ami tetszik, erre tuti, hogy teljesen másik irányba dobja.
2. Másnál is az ellenfél támadásakor állandóan védekező testtartásban vannak a játékosok? Persze ez nem lenne baj de így is mozognak! Nem futnak rendesen hanem oldalaznak. Megfigyeltem, hogy a gép tud rendesen futni védekezéskor is.
3. Play calling hogy mükődik? Megnyomom kiír néhány playt egy fekete mezőbe, de semmit se tudok velük csinálni.
4. TimeOut: semmi se történik ha kikérem, max annyi, hogy csökken a timeout melletti szám, meg néha valami animáció.
Cserét szvsz elrontották. Jobb lett volna, hogy ha a menüben bármikor lehetne a rostert változtatni. Aztán amikor játék megszakítás van akkor végrehajtódna. -
#266 az szívás
-
#265 DETONATOR!!!!! -
Ewron #263 Sziasztok!
Még csak a demo van meg. De sajnos lefagy az indítás után. Az EA Sports logó után bejön a szokásos jogokról szóló szöveg, és utána nem lép tovább. Megnyílik még egy ablak és egy Codebase error nevű hibát jelez. Volt valamelyikőtöknek hasonló problémája?
A konfigom: Celeron 1200, 384 RAM, sima Geforce (SDR) 32MB rammal, SB Audigy.
Felraktam a legújabb detonatort, directx8.1-et (előtte is ez volt fenn), de nem segített. -
Fasee #259 Nem tudom installálni a progit. Azt írja ki, hogy nem tudja CD-ről elolvasni az ubi\ubi.viv filet. Ha kihagyatom akkor végig megy az install, de utána nem indul el a játék. -
#258 de nem értem miert nincs replay save mint a fociban -
#257 tisztára mint a mozi kezdetekor:) -
#256 már nekem is sikerült az a zsák!
-
#255 én azt csinálom mentés helyett(tudjátok a visszajátszásban lehet fényképezni)az összes mozzanatot lefényképezem!kint a windowwsban lapozom a képeket és olyan mintha videó lenne! -
#254 ja nekem is megcsinálta Kobe azt a bizonyos zsákolást ami a videó végén van és nagyon jó volt kár, hogy nem lehet elmenteni... -
#253 nálam is volt érdekes mozzanat:V.Cartarrel mjdnema büntetőről kétkezes zsák!kurvanagyot ugrott! -
#250 honnan tudnám letölteni a "xcourt.viv, és az xteam.viv" fileokat?
nagyon fontos lenne!
köszi előre is -
netuddki #249 uppsz ezt nem ide akartam -
netuddki #248 skacok
hogy lehet megváltoztatni a cd kulcsot az ut 2003-ban??? -
#246 warezcenter-en azt hiszem fenn van:) -
#245 Nem tudná valaki megmondani, hol van fenn a rip? Vagy ha valaki lenne kedves, felrakhatná a rip-es exe-t! -
#244 a sport1-on állitolag még mennek a tárgyalások.
A DSF meg nem tom mert nem fogjuk. -
#243 még jo hogy van csere ember, csak ne autopmatikus legyen, majd cserélek ha akarok, mivel az edző is én vagyok a játékban vagy mi a szösz, szoval ne gép cserélgessen, a kulcs játékosokat én is visszatudom hozni a játék végén vagy ha valaki olyan láma hogy ezt elfelejti akkor magára vessen és kapcsolja be az autosubs-ot, zoval elég irreális vagy Crack, mert senki nem mondta hogy rossz ha van csere:) -
#242 nem tudja valaki hogy a sport1-en mikortól lesz nba? vagy a DSF-en? nehogy már kiba****nak velünk és ne legyen közvetités...! -
#240 a csere azért jó mert általában a gép visszahozza a meccs végére a kulcsembereket amikor tényleg nagy szükség lehet rájuk
amugy köszi a megoldást Homaly -
#239 szerintem jo hogy induláskor nem kapcsol be az auto subs, régen ezért szidtam az előző részeket mert mindig cserélt a köcsög gép, és levitte a jo játékosaim pedig még birták volna a strapát:)) -
#238 Megjelent a Full Verzio? -
Wajk #237 Gondolom a NOCD miatt kellene nem?
Mert akkor vigyázz, mert néha a RiP játékoknál megbuherálják az exe-t, hogy ne kelljenek neki azok a dolgok amiket kirippeltek... -
Wajk #236 Szerintem a Wcenteren fennt van a RiP nem? Aztán leszeded az első file-t és kicsomizod. Sztem benne lesz az .exe...
Vagy a GameCopyWorld-ön nézted már? -
#235 a taktika az csapattól függ -
#234 a zsákolásoknál lehet befolyásolni a mozgást?
mer nem sikerül az a zsákolás ami az intro legvégén van.
az király!! -
Homaly #233 Jatek kozben Esc, Strategy, Team Strategy, es ott kell az Auto Subs-ot ON-ra allitani!! Na akkor fog cserelni neked a gep! Bar az engem is erdekelne, hogy valyon be lehet-e allitani, hogy mindig ugy kezdodjon, hogy cserel a gep!! -
#232 Ja, és megtenné azt valaki, akinek megvan a rip, hogy az exe-t felteszi valahova, ahonnan le lehetne tölteni? -
#231 Hi! Nekem nagyon tetszik a játék, pedig mondhatjuk, hogy kezdő vagyok. Bár már a második nehézségi fokon simán nyerek. De viszont nem igazán értek a taktikához, meg ilyenekhez. Szal ha valaki lenne olyan kedves, hogy elmondani, mikor milyen taktikát érdemes alkalmazni, azt nagyon megköszönném. Meg ami nagyon fontos. Van a freestyle mód, azt hogya fenébe kell csinálni? Mert néha sikerül, de nem tom, hogyan. Vagy a gép magától csinálja? Please, adjon választ valaki! -
#230 én pedig azt szeretném megkérdezni hogy amikor játszok egy meccset akkor az én csapatomnál nem cserél a computer mármint automatikusan, ez igy van megcsinálva? vagy ez csak a rip-ben van?:) bár ezt kétlem ha be lehet állitani valahol akkor várom a megoldást!
köszi -
#229 azt be lehet állitani a gombkiosztásnál -
#228 tudja valaki hogy ,hogy kell oly upp-ozni???
egykétszer nekem is sikerült de nem úgy akartam.
ha tudja valaki irjon. -
#227 hogy lehet megcsinalni hogy a tarsaim ne a 3ason kivul alljanak, hanem bent, es pl meg tudjam csinalni azthogy befutok, lepasszolom, o vissza es zsak? -
#226 ISO kéne... :D -
#224 "Emberek! Kinn van a honlapon az elsö hivatalos ligaroster, nezzetek meg! "
http://fbl.ultraweb.hu/kezdo.php
-
#223 Valaki tud egy elérést (webest) mert a DC itt nem működik! -
#222 egy gombnyomás -
#221 de visszavált