NBA Live 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig fenn a cucc!!!
Extra szaraxik...sorry az ellen nem tehetek semmit😞
Extra szaraxik...sorry az ellen nem tehetek semmit😞
Igaz az info fileba nincs benne, de a cd gyokereben van egy key generalo program
9LHM-SU5C-6BHC-4RPQ
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Igen:-))
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
mert nálam a Fifa2003 is nagyon xarul fut! ;( De komolyan nem tudom,hogy miért?! ;(
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
ámen
Lehet hogy a PS2-es vagy XBOX-os verziót szeded. 😊
sok gyakorlás után sikerült superstar fokozaton nyerni a lakersel 25:11-re, nem ez volt az elsõ de az elsõ nagy különbségü😊
igy van...ha megfigyelitek és aki már játszik a sorozattal egy ideje, az észre veheti hogy nagyon sok az apró de fontos ujitás. az edzõ nem csak hogy mozog de ha észre vettétek, érzelmei ugy változnak ahogy az eredmény alakul!! elõször nyugisan áll sétál, majd csipõre teszi a kezét, aztán tarkóra, majd le is guggol😉 nagyon állat és ugyanigy a cserepad
A játékosok mozgása is életszerübb, integetnek, lvegõbe boxolnak egy szép zsákolás után...megtörlik a cipõjüket, összedörzsölik a tenyerüket, hátrafelé futnak!! és azt is észre vettem hogy egy egy sztár játékos mozgását nagyon megcsinálták és pl a Kiddre jellemzõ dobótempó is ugyanolyam épp ugy mint Kobe légies zsákolásai és mozgáskulturája. a blokkolások pedig tök jól meg lettek csinálva szerintem ez lesz az eddigi No. 1😊
A játékosok mozgása is életszerübb, integetnek, lvegõbe boxolnak egy szép zsákolás után...megtörlik a cipõjüket, összedörzsölik a tenyerüket, hátrafelé futnak!! és azt is észre vettem hogy egy egy sztár játékos mozgását nagyon megcsinálták és pl a Kiddre jellemzõ dobótempó is ugyanolyam épp ugy mint Kobe légies zsákolásai és mozgáskulturája. a blokkolások pedig tök jól meg lettek csinálva szerintem ez lesz az eddigi No. 1😊
végre sikerült gyözni superstaron.13-12re
Amugy van egy jo tippen(csak LAvel):
beadod Onealnak és szépen beljebb mész és bezsákolod.Ha vesztésre állsz akkor pedig Kobe 3-ival próbálkozz.
Amugy van egy jo tippen(csak LAvel):
beadod Onealnak és szépen beljebb mész és bezsákolod.Ha vesztésre állsz akkor pedig Kobe 3-ival próbálkozz.
I love this game!
Megjelenés idõpontja(hivatalos,de csúszhat)
2002 november 12.
Vélemény: A demo alapján szerintem a világ legjobb NBA-s játéka lesz!Mozgások tökéletesek,a zsákolások erõteljesek és reálisak!Távolról is lehet zsákolni!A pálya szélén az edzõk,és a játékosok is mozognak!
Poén is van benne!Amikor 20 ponttal vezettem a LA-vel a New Jersey kispadján az egyik játékos az utolsó székrõl az elsõ székre ült át,az edzõ pedig hátrált,és majdnem elesett a játékosban,és idegességében(edzõ) vissza küldte az utolsó székre! Én úgy érzem ez elsõ osztályú játék lesz!!
MÁGUS: A 3 méteres ugrásról! Vegyük Kobe Bryant-et helybõl le tudja fejelni a gyûrüt akárcsak V.Carter stb...
Go Washington!
2002 november 12.
Vélemény: A demo alapján szerintem a világ legjobb NBA-s játéka lesz!Mozgások tökéletesek,a zsákolások erõteljesek és reálisak!Távolról is lehet zsákolni!A pálya szélén az edzõk,és a játékosok is mozognak!
Poén is van benne!Amikor 20 ponttal vezettem a LA-vel a New Jersey kispadján az egyik játékos az utolsó székrõl az elsõ székre ült át,az edzõ pedig hátrált,és majdnem elesett a játékosban,és idegességében(edzõ) vissza küldte az utolsó székre! Én úgy érzem ez elsõ osztályú játék lesz!!
MÁGUS: A 3 méteres ugrásról! Vegyük Kobe Bryant-et helybõl le tudja fejelni a gyûrüt akárcsak V.Carter stb...
Go Washington!
A legnehezebb nehézségi fokozatnál is azért veszít az ember, mert eladják a labdát a játékosaid minden második passznál.
Ki mennyire veri meg a gépet 4 perc alatt és milyen nehézségi szinten. Nekem a csúcsom All Star alatt 18-11-re nyertem a Lakers-szel.
szerintem ha nem csak 4 percen kersztül akarsz jáccani akkor vmi féle gém editorral fagyaszd le az órát.
I love this game!
Basszus,lehet hogy nem lesz NBA közvetités a sport1en.Megnéztem az eheti müsort de nem volt benne NBA.Remélem adni fogják.
I love this game!