629
NBA Live 2003 for PC
-
Nekem is elküldhetném a megpiszkalt players.dbf fájlt. Köszi -
szedlakg #466 Te is így vagy vele a testvérem malynem betörte a
laptop képernyőjét.Nálam is volt hogy viszem a
labdát és viszem,viszem,viszem és azon kapom magam, hogy a labda már rég az ellen félnél van.
Az volt a legdurvább,hogy az állás 16-16 az utol-
só másodpercben a gép félpályáról hárompontost dobott.Ez annyira feldühített hogy kénytelen votam
a BASEBALL ütőhöz... -
Homaly #464 Hali!
Ez a megpiszkalt players.dbf engem is erdekelne!! -
Hát te tudod lori, én szívesebben nézem T-Mac zsákolását, ha most is bemutat egy-két olyat mint tavaly akkor..... :))) -
donpedro: enfgem is ez idegesitett a legjobban, igaz én csak all-staron nyomom de megpiszkáltam kicsit a player.dbf-ben az értékekeket és ez azt eredményezte hogy az ellenfél lényegesebben kevesebb %-al dobrja a hármasokat, és előfordul hogy 30 ponttal nyerek, és az is hogy csak kettővel, na és leinditani is tudok simán, sok pontot szerzek igy. S kb 1 rontott zsákolás van egy meccsen kicsit valósághübb lett igy a game! -
J.O'neal RULEZ -
http://www.planetanba.com.ar/Download/Video/Jugadas%20NBA/ -
Up!!!
Közeleg az All-Star Gála nézze mindenki aki imádja az NBA-t, érdemes fenn maradni 2002. 02. 09. 01:30 -- 05:00
és egy link lehet hogy már ismeritek videók tölthetők le, igazi (monsters slam dunk) zsákolásokkal :
-
donpedro25 #457 Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy persze lehet nyerni superstar fokozatban is, de ezek a hibák akkor is előjönnek, csak max ezek ellenére is jobban játszol.
Egyébként szerintem a Franchize sem lett az igazi, bár legalább van és már ez is pozitív. DE szerintem az Nhl sorozatban ez ezerszer jobban meg lett oldva, valahogy annak sokkal jobb a hangulata. (sajnos) -
donpedro25 #456 Basszus, ilyen nincs!!
Rohadtul feldühített a játék: superstar fokozaton játszok, és a gép valami hihetetlenül szemét módon csal. Egyrészt Shaq 100%-al dobja a büntetőket, másrészt az ellenfél rendre 60%-al dobja a triplákat, harmadrészt ha én próbálok szerelni 10-ből 8-szor fault, a gépnél ugyanez 10-ből 2.
Most éppen a Detroit ellen játszottam (én a Clipperssel vagyok), és hosszabításba fordult a meccs. Elhúztunk 8 ponttal. Na innentől kezdve a Billups a Pistons irányítója minden triplát bedobott (50 pontig jutott!!), plusz ha csak a közelembe jött valaki, amikor nálam volt a labda, azonnal kiejtette a kezéből a játékosom. Sorozatban 3-szor még a felezővonalon sem tudtam áthozni!! (Mellesleg a Clippersben játszik a liga egyik legjobb irányítója, Andre Miller, illetve a korábbi draftelső Elton Brand - na ők bénáztak ilyen módon) Rárohantak 3-an a labdát vezető játékosomra, és vagy egyből elvették tőle, vagy rossz helyre passzoltam.
Ja és az is jópofa, hogy amikor sürgetett az idő, akkor a két legjobb tripladobóm olyan békésen kocogott fel a támadáshoz, hogy addig simán elvesztettem a labdát a létszámfölény miatt.
Szóval bármennyire szeretem is ezt a játékot azt kell mondjam, hogy a mesterséges inteligencia hiányainak ez a gusztustalan takargatása alaposan lejáratta a készítőgárdát nálam. 8 éve fejlesztik ezt a szerencsétlen játékot, de még mindig semmi köze a szimulációhoz. Nem tudom Miért mániája az EA Sportsnak, hogy szoros legyen az eredmény, de azért elég röhejes, ha Shaq, Duncan vagy Jordan sorozatban kúrja el a zsákolásokat csak azért, mert a csapata 10 ponttal vezet.
Ó azt még elfelejtettem, hogy a Cpu csapat játékosai védekezéskor kb. 2-szer olyan gyorsan futnak mint az enyémek, ergo szimte lehetetlen leindítani őket, ezzel szemben a gép által irányított csapat így szerzi a pontjai egyharmadát.
Egyébként a vége 131-130 lett, természetesen oda. -
nekem a direct connection se megy. ha ramegyek a create game-re akkor valamit kiir. szar ugy -
SAJNOS NEM -
Másolt Cd-vel nem lehet valahogy feljutni az EA Matchup-ra? -
Koszi szepen, ez jol jott. -
nos kb olyan a felállás hogy: a center a palánk alatt szorgoskodik, helyet csinál betöréshez, szedi a pattanókat, és kosarakad dob legtöbbször közelről (zsákolással) saját palánkja alatt a fő védekezési egység mivel ezek igen magas emberkék..általában ezért jól blokkolnak. a point guard az védekező és pontdobó poszt ezt a 2 feladatot látja el és a leggyakrabban ő hozza fel a labdát és osztja le a passzokat (irányitó). a shooting guard az végülis a bedobó akinek a pontgyártás a fő feladata a védekezés mellett. a power forward, vagyis erőcsatár egy befejező ember aki robosztus általában tehát erőben nem szenved hiányt ami a betörésekhez kell, és ezek általában nagyon ruganyos jól dobó játékosok, erős fizikummal, s végül a small forward aki pedig a kiscsatár aki általában az előzőnél alacsonyabb és a helyezkedés a helymegteremtése az akciókhoz a feladata általában!
remélem segitettem nagyjából amit tudtam leirtam:)
persze lehet még hozzáfüzni dolgokat de elég ha megnézed melyik hiresneves játékosok vannak ezen a poszton és a játékuk alapján sok segitséget kapsz! -
azt szeretnem megtudni hogy melyik jatekosnak mi a szerepe a kosarlabdaban:center, point guard, shooting guard, power forward, small forward? Ezekre gondoltam.
-
en is fifas billentyukkel jaccom:
s-passz, embervaltas
d-kosarradobas
a-steal, csel
e-sprint
w-spin move, jab step -
-> Jobbra
<- Balra
Előre és Hátra nyíl
Ctrl = Turbo
Shift = Dobás
- (a Shift mellett) = passz, emberváltás
ű = Steal
á = Blokkolás
:))) -
nekem is elöjött ez a 3.nyegyed után vége bug. -
Mijen billentyuzetbeallitasokkal jaccotok? -
Hello!
Szükségem lenne egy file-ra!!
Ubi/ubi.viv
Légyszi külddje le valaki e-mailbe!!!! Ha jól tudom 18kb.
Ha lehet sűrgős lenne! Előre is köszi!
az e-mail:
[email protected]
Andrew -
Hello! Szerintem a videokártya driverrel van probléma! Nekem is ilyen kártyám van és mindig kifagyott a játék! Fel raktam egy régebbit és azzal jól működik! Asszem 2002c februári drivert raktam fel és okés! -
Hush #441 Nem tudom mi a bajotok a proggal, én sup starban játszom a L.A. -vel, s vezetem a bajnokságot kb 50 meccs után. A támadó lepattanót pedig magunknak kell leszedni úgy, h. ráválltunk a játékosra, s jó ütemben ugrunk fel. Nekem meccsenként 10 és 20 között szokott lenni a támadó lepattanó. A gáz amit tapasztaltam az a szaggatás, pedig p4 1.7Ghz 520 mb ram és Ati Radeon 8500 videovezérlővel nyomom. A büntetőnél alig látni egy gyengébben dobó játékosnál. Ja és még valami: Több esetben is véget ért a meccs a 3. negyed után. Ez elég gáz nem? -
sajnos én se... ;( -
Az NBA 2003 nak a readmejét olvasd el.Abban van egy hogy video tips.Abban leirja hogy mit kell tenni.Azért nem forditom le mert én sem vagyok egy nagy tudásu ember:( -
FBL-Commish: egyik sincs... már megőrülök, nem tudom,hogy miért csinálja ezt! ;(( -
Hello!
Nézzétek már meg ezt a képet plz! Ez a nagy problémám most! Felraktam a(z) Nba Live 2003-et, és ilyen a grafikám!
http://www.extra.hu/kekksz/nbalive.jpg
Geforce 2 MX 400-es videókártyám van, a legújabb XP Detonatorral! És DirectX 8.1! Segítsetek plz, adjatok tippet, tanácsot! Előre is köszönöm... ;) -
ISO-t szedd le.hlc.warez.hu -
hol fagy le -
Szevassztok!
Kérdésem van hozzátok! :o)
Csak nálam fagy le ez a genya vagy mindenkinél? :o( -
tudjátok miért akadt sokáig az nba 2003 nálam
mert egy microsoftos optikai egér volt bedugva
mocskos bill gates -
jogos :) csak akkor a másik két csapat eredményeit hogy számoljátok? -
commish dobj egy icq msg-t a 374330 ra és dumálunk róla. -
hali!
és addig nem tudtok indulni míg nincs meg mindenki, igaz ? -
amint látod én air23 ;))
mer valaki akinek semmi jöze MJ hez ellopta a nickemet ;))
:))) na gyere mérkőzzünk meg nba live ban és aki nyer azé lesz :) ha nyersz én nevetváltok, ok ? :) -
Air #417 OFF:
Bocs haver, nem valtanal nick-et?? Air en vagyok...
-
jó lenne valahogy megbabrálni az ezekért felelős fájlt.. -
hát valakiről lemodellezték a mozgásokat, kicsit vince gyanús, de ugye kiddel reklámozzák, viszont tudjuk hogy ő azért ilyenekre nem képes :) (zsákolások :) -
was vs miami 153-111 ...
jordan 38p 12reb 12blk 12stl 20ast :)
életem második asse tudom hogyhívjákja :))
egyébként próbáltátok már az inside triangle 6-ost? szerintem a legjobb taktika ha van egy jó sf és egy sg a csapatban :) (na jó, a postup után:) -
hmm hmm... gecc egy jatek ez az nba2k3 ...ha ilyen szinten nyomnak elobe is akkor asszem elszerzodnek az allstarzba:] a tobbieket meg kispadra kuldenem:]