NBA Live 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudjátok miért akadt sokáig az nba 2003 nálam
mert egy microsoftos optikai egér volt bedugva
mocskos bill gates
mert egy microsoftos optikai egér volt bedugva
mocskos bill gates
amint látod én air23 😉)
mer valaki akinek semmi jöze MJ hez ellopta a nickemet 😉)
😊)) na gyere mérkõzzünk meg nba live ban és aki nyer azé lesz 😊 ha nyersz én nevetváltok, ok ? 😊
mer valaki akinek semmi jöze MJ hez ellopta a nickemet 😉)
😊)) na gyere mérkõzzünk meg nba live ban és aki nyer azé lesz 😊 ha nyersz én nevetváltok, ok ? 😊
OFF:
Bocs haver, nem valtanal nick-et?? Air en vagyok...
Bocs haver, nem valtanal nick-et?? Air en vagyok...

hát valakirõl lemodellezték a mozgásokat, kicsit vince gyanús, de ugye kiddel reklámozzák, viszont tudjuk hogy õ azért ilyenekre nem képes 😊 (zsákolások 😊
was vs miami 153-111 ...
jordan 38p 12reb 12blk 12stl 20ast 😊
életem második asse tudom hogyhívjákja 😊)
egyébként próbáltátok már az inside triangle 6-ost? szerintem a legjobb taktika ha van egy jó sf és egy sg a csapatban 😊 (na jó, a postup után😊
jordan 38p 12reb 12blk 12stl 20ast 😊
életem második asse tudom hogyhívjákja 😊)
egyébként próbáltátok már az inside triangle 6-ost? szerintem a legjobb taktika ha van egy jó sf és egy sg a csapatban 😊 (na jó, a postup után😊
hmm hmm... gecc egy jatek ez az nba2k3 ...ha ilyen szinten nyomnak elobe is akkor asszem elszerzodnek az allstarzba:] a tobbieket meg kispadra kuldenem:]
tök király kezdeméynezés gratula, sajnos nincs idõm csatlakozni, elég online game-t játszok már 😞(
55 ös a zsákolása. tényleg nem ugrik nagyot az öreg, de egyébkétn nekem sikerült már 55-tel is zsákolni. magam se tudom hogyan 😊
köszi a linket 😊
egyébként én allstaron kezdtem és alig tudtam összekapargatni a megfelelõ pontmennyiséget, ezért felraktam 8precre.. erre elkezdtem nyerni superstaron is, most meg már 135 pont körüli végeredményeket produkálok 😞
ja, zavaró szerintem is, hogy néha 50-60km/h val érnek utol bár rá lehet fogni, hogy õk labda nélékül vannak 😊
egyébként én allstaron kezdtem és alig tudtam összekapargatni a megfelelõ pontmennyiséget, ezért felraktam 8precre.. erre elkezdtem nyerni superstaron is, most meg már 135 pont körüli végeredményeket produkálok 😞
ja, zavaró szerintem is, hogy néha 50-60km/h val érnek utol bár rá lehet fogni, hogy õk labda nélékül vannak 😊
bocs a sok kommentért:
játszottam egy holland sráccal már többször is, elõször jól ment tök élvezhetõ volt, majd a következõ 2 meccs alatt szidtam rendesen a UPC-t 😞(
5v5 -öt toltunk 😊 király volt 😊
játszottam egy holland sráccal már többször is, elõször jól ment tök élvezhetõ volt, majd a következõ 2 meccs alatt szidtam rendesen a UPC-t 😞(
5v5 -öt toltunk 😊 király volt 😊
nekem azt hiszem 40pont körül mozgott superstaron, de én 8 perces negygedekkel játszok, szóval könnyû 😊
na meg akkor mikor 3ponttal vezetek, utolsó másodperc, srác eldobja a saját palánkja alól, nem megy be, de hálót ír-> kosár.. alig bug 😊 meg alig idegesítõ néha 😊
hehe, szokásos nba live 😊 elkezd leduplázni és 98% al dobja a hármasokat 😊)
én akkor hidaltam le mikor o'neal lal vállalt be egyet 😊)
én akkor hidaltam le mikor o'neal lal vállalt be egyet 😊)
nézdmár van ilyen topik is 😊
tegnap sikerült MJ vel 8 perces negyedekkel superstaron két számjegyût alkotnom pont, lepattanó, asziszt, blokk és labdalopásból is 😊
a szenvedõ csapatra már nem emléxem 😊
na akkor msot olvassuk hogy mirõl szólt az elmúlt napban a diskurzus 😊
elötte még gyors két hiba ami zavaró az egyébként szerintem tökéletes játékban:
- dobás és blokk nem egy gombon 😞
- nem lehet visszajátszást menteni 😞
tegnap sikerült MJ vel 8 perces negyedekkel superstaron két számjegyût alkotnom pont, lepattanó, asziszt, blokk és labdalopásból is 😊
a szenvedõ csapatra már nem emléxem 😊
na akkor msot olvassuk hogy mirõl szólt az elmúlt napban a diskurzus 😊
elötte még gyors két hiba ami zavaró az egyébként szerintem tökéletes játékban:
- dobás és blokk nem egy gombon 😞
- nem lehet visszajátszást menteni 😞
Én is letöröltem az utolsó másodpercben elvesztett meccsek miatt, persze 10 pontos vezetésrõl fordult elõ mindig! 😊
Sziasztok!
Én is észrevettem olyat a játékban hogyha túlságosan elhúznánk a csapatommal akkor a gép egyszerûen minden labdát megszerez,mindent bedob és mindent zsákol!Az eladott labdák meg hihetetlen nagy számban vannak!Õszintén szólva lenne mit csiszolni rajta még.....
Engem annyira idegesítettek ezek a hibák hogy már 2x uninstalláltam,következõleg a cd-t ketté töröm 😊))
Én is észrevettem olyat a játékban hogyha túlságosan elhúznánk a csapatommal akkor a gép egyszerûen minden labdát megszerez,mindent bedob és mindent zsákol!Az eladott labdák meg hihetetlen nagy számban vannak!Õszintén szólva lenne mit csiszolni rajta még.....
Engem annyira idegesítettek ezek a hibák hogy már 2x uninstalláltam,következõleg a cd-t ketté töröm 😊))
Kipróbálom köszike!!! 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
NA megoldódott. Bekapcsoltam a Combatibility módot és beállítottam 98/ME-re. Úgy nézz ki most jó.
Méghogy tapasztaltam? Folyton errõl beszéltem nemrég! 5-6 pontnál igen ritkán lehet elkapni a gépet!
Én meg úgy vagyok már vele hogy elkezdtem egy szezont és pont úgy játszom a meccseket ahogy a dátum van tehát most dec 10-én volt meccsem aztán majd 16-án vagy hogy lesz ha egyszerre egy meccset játszom csak le ott tuti minden és verem az ellenfeleket!!! De ha mindennap nekiállok és lenyomok 5-6 meccset akkor a 4-nél már én is szívok elég nagyokat!!! 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ugyanez a gond!!! Egyszerû CTRL+ALT+DEL és feladat befejezése ennyi! Mást én se tudok!!!
nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem még nem sikerült megverni az ellenfeleket 10 pontnál többel, egyszerüen nem hagyja😊 ugy értem mintha lenne benne egy kis cheat..pl észrevettem hogy minden 3. negyedben minden meccsel a közepe felé elkezdik kihagyni játékosaim a legtisztább zsákolást is! de sorba vagy 6-7-et és ekkor jön fel az ellenfél hiába vezettem addig 20 pontal..tapasztalt valaki hasonlót?
Kobe mindig visszavált az eredetire de ha elmentetted a sajátok akkor a nyilakkal tudod behozni meccs elõtt és "apply"-val elfogadni
HI!
Nekem a ripben van meg a game Xp-t használok. Winbe való kilépésnél kifagy. Mit csináljak hogy ne tegye?
Nekem a ripben van meg a game Xp-t használok. Winbe való kilépésnél kifagy. Mit csináljak hogy ne tegye?
is ez mit jelent
addig el jutottam hogy a négyszeres vagy gyorsabbrol beszél de nem tom mit csináljak vele
addig el jutottam hogy a négyszeres vagy gyorsabbrol beszél de nem tom mit csináljak vele
detonátor(41.09)Amugy erre a kérdésre már válaszoltam egy párszor.............😞
I love this game!
Sziasztok! Engedelmetekkel én is hozzátennék 1-2 dolgot!www.nba-live.com Innen lehet letölteni az összes eddigi nba live gameshoz kiegészítõket!
Van ROSTER ami a játék sebességét kicsit visszaveszi!Én úgy vettem észre, hogy "gyakrabban" hibázik a gép.DE!!! Ha játszok a következõ beállításokkal:szabályok:rendesen mint az NBA-ban
idõ:12 perc
erõsség: Super Star
Namost kérdezem! Hogy a francba van az,hogy 170-189-es eredmények születnek(vagy még több)?????????
Ha csak 5 percesek a negyedek akkor tudok reális játék eredményt elérni!(78-64)
Észrevétel: Ha csak 1 játékost irányítok nem szabad,hogy a saját csapattársamnál legyen a labda,mert biztos ,hogy amikor passzol eladja!!!(ez rohadtul idegesítõ)A másik: Ha leindítok valakit,vagy leindítanak, mindig utolérnek(kb 50 60 km/h-val futnak)!!!!! a grafika szép meg minden + a zsákolások is szépek(erre vártam mindig),de ez a játékstílus elvesti a játékkedvét az embernek! (Miért nem szed támadó lepattanót a csapatom???) Bocsánat a hosszú sorokért
üdv mindenkinek Az NBA legyen veletek!
Van ROSTER ami a játék sebességét kicsit visszaveszi!Én úgy vettem észre, hogy "gyakrabban" hibázik a gép.DE!!! Ha játszok a következõ beállításokkal:szabályok:rendesen mint az NBA-ban
idõ:12 perc
erõsség: Super Star
Namost kérdezem! Hogy a francba van az,hogy 170-189-es eredmények születnek(vagy még több)?????????
Ha csak 5 percesek a negyedek akkor tudok reális játék eredményt elérni!(78-64)
Észrevétel: Ha csak 1 játékost irányítok nem szabad,hogy a saját csapattársamnál legyen a labda,mert biztos ,hogy amikor passzol eladja!!!(ez rohadtul idegesítõ)A másik: Ha leindítok valakit,vagy leindítanak, mindig utolérnek(kb 50 60 km/h-val futnak)!!!!! a grafika szép meg minden + a zsákolások is szépek(erre vártam mindig),de ez a játékstílus elvesti a játékkedvét az embernek! (Miért nem szed támadó lepattanót a csapatom???) Bocsánat a hosszú sorokért
üdv mindenkinek Az NBA legyen veletek!
nekem allandoan rangat tok mind1 milyen felbontasban van.pedig 1.8-s xp meg gef4 ti 4200 mellett nem kene rangatnia ennek a szarnak...........lol ennyi fos game
nektek is rangat ez a szar? pedig nincs egy szar gepem :}
4. meccsen 1 pontos vezetésnél zsinórban ugyanez történt, annyiban volt más a vége, hogy a félpályáról "at the buzzer" utolsó másodpercben dobta be a gép a labdát a gyûrûmbe, így 2 pontal kaptam ki, utoljára. Ha 10 pontal verne a gép azt símán elviselném, de folyton ugyanúgy történik, azt már nem.
Letöröltem a játékot! 😊) Én nyertem!
Letöröltem a játékot! 😊) Én nyertem!