NBA Live 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hornbali
tudjátok miért akadt sokáig az nba 2003 nálam
mert egy microsoftos optikai egér volt bedugva
mocskos bill gates

air23
jogos 😊 csak akkor a másik két csapat eredményeit hogy számoljátok?

air23
commish dobj egy icq msg-t a 374330 ra és dumálunk róla.

air23
hali!
és addig nem tudtok indulni míg nincs meg mindenki, igaz ?

air23
amint látod én air23 😉)
mer valaki akinek semmi jöze MJ hez ellopta a nickemet 😉)

😊)) na gyere mérkõzzünk meg nba live ban és aki nyer azé lesz 😊 ha nyersz én nevetváltok, ok ? 😊

OFF:
Bocs haver, nem valtanal nick-et?? Air en vagyok...

FrezeR
jó lenne valahogy megbabrálni az ezekért felelõs fájlt..

air23
hát valakirõl lemodellezték a mozgásokat, kicsit vince gyanús, de ugye kiddel reklámozzák, viszont tudjuk hogy õ azért ilyenekre nem képes 😊 (zsákolások 😊

air23
was vs miami 153-111 ...

jordan 38p 12reb 12blk 12stl 20ast 😊

életem második asse tudom hogyhívjákja 😊)

egyébként próbáltátok már az inside triangle 6-ost? szerintem a legjobb taktika ha van egy jó sf és egy sg a csapatban 😊 (na jó, a postup után😊

JHetfield
hmm hmm... gecc egy jatek ez az nba2k3 ...ha ilyen szinten nyomnak elobe is akkor asszem elszerzodnek az allstarzba:] a tobbieket meg kispadra kuldenem:]

air23
tök király kezdeméynezés gratula, sajnos nincs idõm csatlakozni, elég online game-t játszok már 😞(

air23
55 ös a zsákolása. tényleg nem ugrik nagyot az öreg, de egyébkétn nekem sikerült már 55-tel is zsákolni. magam se tudom hogyan 😊

air23
köszi a linket 😊
egyébként én allstaron kezdtem és alig tudtam összekapargatni a megfelelõ pontmennyiséget, ezért felraktam 8precre.. erre elkezdtem nyerni superstaron is, most meg már 135 pont körüli végeredményeket produkálok 😞

ja, zavaró szerintem is, hogy néha 50-60km/h val érnek utol bár rá lehet fogni, hogy õk labda nélékül vannak 😊

air23
bocs a sok kommentért:
játszottam egy holland sráccal már többször is, elõször jól ment tök élvezhetõ volt, majd a következõ 2 meccs alatt szidtam rendesen a UPC-t 😞(
5v5 -öt toltunk 😊 király volt 😊

air23
nekem azt hiszem 40pont körül mozgott superstaron, de én 8 perces negygedekkel játszok, szóval könnyû 😊

air23
na meg akkor mikor 3ponttal vezetek, utolsó másodperc, srác eldobja a saját palánkja alól, nem megy be, de hálót ír-> kosár.. alig bug 😊 meg alig idegesítõ néha 😊

air23
hehe, szokásos nba live 😊 elkezd leduplázni és 98% al dobja a hármasokat 😊)

én akkor hidaltam le mikor o'neal lal vállalt be egyet 😊)

air23
nézdmár van ilyen topik is 😊
tegnap sikerült MJ vel 8 perces negyedekkel superstaron két számjegyût alkotnom pont, lepattanó, asziszt, blokk és labdalopásból is 😊

a szenvedõ csapatra már nem emléxem 😊

na akkor msot olvassuk hogy mirõl szólt az elmúlt napban a diskurzus 😊

elötte még gyors két hiba ami zavaró az egyébként szerintem tökéletes játékban:
- dobás és blokk nem egy gombon 😞
- nem lehet visszajátszást menteni 😞

Mnemomic
Hát sajnos akkor egyszer mûködött azóta nem 😞

Ramore
Én is letöröltem az utolsó másodpercben elvesztett meccsek miatt, persze 10 pontos vezetésrõl fordult elõ mindig! 😊
Sziasztok!

Én is észrevettem olyat a játékban hogyha túlságosan elhúznánk a csapatommal akkor a gép egyszerûen minden labdát megszerez,mindent bedob és mindent zsákol!Az eladott labdák meg hihetetlen nagy számban vannak!Õszintén szólva lenne mit csiszolni rajta még.....
Engem annyira idegesítettek ezek a hibák hogy már 2x uninstalláltam,következõleg a cd-t ketté töröm 😊))
VinylToy
Kipróbálom köszike!!! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Mnemomic
NA megoldódott. Bekapcsoltam a Combatibility módot és beállítottam 98/ME-re. Úgy nézz ki most jó.

Ramore
Méghogy tapasztaltam? Folyton errõl beszéltem nemrég! 5-6 pontnál igen ritkán lehet elkapni a gépet!
VinylToy
Én meg úgy vagyok már vele hogy elkezdtem egy szezont és pont úgy játszom a meccseket ahogy a dátum van tehát most dec 10-én volt meccsem aztán majd 16-án vagy hogy lesz ha egyszerre egy meccset játszom csak le ott tuti minden és verem az ellenfeleket!!! De ha mindennap nekiállok és lenyomok 5-6 meccset akkor a 4-nél már én is szívok elég nagyokat!!! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ugyanez a gond!!! Egyszerû CTRL+ALT+DEL és feladat befejezése ennyi! Mást én se tudok!!!

FrezeR
nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem még nem sikerült megverni az ellenfeleket 10 pontnál többel, egyszerüen nem hagyja😊 ugy értem mintha lenne benne egy kis cheat..pl észrevettem hogy minden 3. negyedben minden meccsel a közepe felé elkezdik kihagyni játékosaim a legtisztább zsákolást is! de sorba vagy 6-7-et és ekkor jön fel az ellenfél hiába vezettem addig 20 pontal..tapasztalt valaki hasonlót?

FrezeR
Kobe mindig visszavált az eredetire de ha elmentetted a sajátok akkor a nyilakkal tudod behozni meccs elõtt és "apply"-val elfogadni

Mnemomic
HI!

Nekem a ripben van meg a game Xp-t használok. Winbe való kilépésnél kifagy. Mit csináljak hogy ne tegye?

hornbali
ki jáccik velem interneten keresztül

Iori
keresél vkit aki vágja az angolt

I love this game!

hornbali
is ez mit jelent

addig el jutottam hogy a négyszeres vagy gyorsabbrol beszél de nem tom mit csináljak vele

hornbali
megvan

hornbali
hol találom

hornbali
remélem

Iori
tudom mi a gáz.
A readmeben megtalálod a megoldást.
Video tipsben

I love this game!

Iori
nem hinném.

I love this game!

hornbali
win 98 miatt lehet akkor

Iori
akkor meg passz.
nekem lazán megy emiksz alatt

I love this game!

hornbali
az van fent és szaggat mint állat😞(((((((

Iori
detonátor(41.09)Amugy erre a kérdésre már válaszoltam egy párszor.............😞

I love this game!

hornbali
miért szaggat a játék 1700 mhz-n?
mert geforce 2 mx 400 szutykom van

FrezeR
én 7 perces negyedeket játszom szerintem ez reális, persze néha van 120 körüli eredmény is..

Sziasztok! Engedelmetekkel én is hozzátennék 1-2 dolgot!www.nba-live.com Innen lehet letölteni az összes eddigi nba live gameshoz kiegészítõket!
Van ROSTER ami a játék sebességét kicsit visszaveszi!Én úgy vettem észre, hogy "gyakrabban" hibázik a gép.DE!!! Ha játszok a következõ beállításokkal:szabályok:rendesen mint az NBA-ban
idõ:12 perc
erõsség: Super Star
Namost kérdezem! Hogy a francba van az,hogy 170-189-es eredmények születnek(vagy még több)?????????
Ha csak 5 percesek a negyedek akkor tudok reális játék eredményt elérni!(78-64)
Észrevétel: Ha csak 1 játékost irányítok nem szabad,hogy a saját csapattársamnál legyen a labda,mert biztos ,hogy amikor passzol eladja!!!(ez rohadtul idegesítõ)A másik: Ha leindítok valakit,vagy leindítanak, mindig utolérnek(kb 50 60 km/h-val futnak)!!!!! a grafika szép meg minden + a zsákolások is szépek(erre vártam mindig),de ez a játékstílus elvesti a játékkedvét az embernek! (Miért nem szed támadó lepattanót a csapatom???) Bocsánat a hosszú sorokért
üdv mindenkinek Az NBA legyen veletek!
Iori
a game nem fos hanem te! tölcsd le a legujab detonátort(41.09)!!!

I love this game!

nekem allandoan rangat tok mind1 milyen felbontasban van.pedig 1.8-s xp meg gef4 ti 4200 mellett nem kene rangatnia ennek a szarnak...........lol ennyi fos game
Ramore
Igen, álltalában akkor rángatott, ha 10 másodpercel a szünet elött pontot kellett volna dobnom.
nektek is rangat ez a szar? pedig nincs egy szar gepem :}
oneal1
nekem jó mer nem a gép ellen játszok hanem az öcsém ellen!!😊)mindíg én nyerek

!Forza Ferrari!

Ramore
4. meccsen 1 pontos vezetésnél zsinórban ugyanez történt, annyiban volt más a vége, hogy a félpályáról "at the buzzer" utolsó másodpercben dobta be a gép a labdát a gyûrûmbe, így 2 pontal kaptam ki, utoljára. Ha 10 pontal verne a gép azt símán elviselném, de folyton ugyanúgy történik, azt már nem.
Letöröltem a játékot! 😊) Én nyertem!