629
NBA Live 2003 for PC
  • Homaly
    Egyébként úgy emlékszem, hogy lori-val én már lezártam ezt a vitát, úgy hogy tulajdonképpen teljesen feleslegesen írtam az előző (#573) néhány mondatot!!
  • Homaly
    1.A zsákolóbajnok egy összetett szó. A zsákoló (ember), meg a bajnok szóból áll, tehat bajnok is, meg zsákoló is.
    2. Én 91 előtti időpontot írtam (89), de te vagy a Jordan Fan, úgy hogy biztos tudod mikor is volt, én nem vagyok biztos a 89-ben, csak asszem, ahogy írtam.
  • AirJordan
    A történet: amikor megnyerte a büntetőugrással a versenyt,DR J-hez lépett,és megkérdezte,hogy milyet ugorjon,erre Julius Erwing azt mondta,hogy próbáld meg a büntetőtől!És megcsinálta!

És még valami nagyon fontos-bár én Jordan fan vagyok és gyűjtök mindent ami Jordan- nem tudom,hogy mond valakinek ez a név valamit: CLYDE DREXLER!Ő az egyetlen olyan játékos,aki a büntető vonal előttől ugrott el,és zsákolta be a labdát(20-30cm-rel előbb)!Valahol megvan még videón,majd utánanézek,hogy feltudom-e rakni!

A másik a JUMPMAN történet: Nem abból a képből született a JUMPMAN!Ha megfigyeled a zsákolásait(zsákolóbajnokságon)egy ugrása sem hasonlít arra a JUMPMAN-re! Azt a terpeszben ugró figurát,egy utcai kosarazásnál fotózták le a reklám emberek,mondták,hogy csináljon vm-en ugrást,ami jól mutat majd a cipőjén,hát ez lett belőle!

üdv all
  • AirJordan
    Hi!
    1. A zsákolóbajnok az nem bajnok!Az csak zsákolóbajnok!
    2.Jordan is 91 előtt volt zsákolóbajnok,és utána visszavonult ettől a versenytől,mivel ő úgy gondolta,hogy a többieknek is legyen esélyük megnyerni ezt a dicső címet!
  • FrezeR
    sziasztok!
    Újra frissült az oldalam!
    Nba Live 2003
  • Iori
    hlc.warez.hu
  • dtk1985
    en alcohol 120%-kal irtam fel de nalam nincs semmi problema. kolcsonadtam egypar haveromnak nekik meg nem lehet beinstallalni
  • Tikal #565
    Nero-val szoktak problémák lenni iso iráskor, nekem is az volt szar először. Ajánlom a blindwrite-ot, én azzal irtam és jo lett.
  • Joke
    Én is furának találom, mert iso-ból írtam fel! És az elején nem volt ilyen probléma! De két cd-n is ez a két file a rossz. Bazira nem értem, lehet szar a nero, bár eddig nem volt vele problémám!
  • dtk1985
    Hali!
    Nem tudja valaki hogy miert jelentkezik sok embernel az ubi.viv problema install kozben. Nekem nem csinal ilyet, de sok haveromnak es ahogy latom itt is par embernek igen.
  • dtk1985
    Hali!
    Nem tudja valaki hogy miert jelentkezik sok embernel az ubi.viv problema install kozben. Nekem nem csinal ilyet, de sok haveromnak es ahogy latom itt is par embernek igen.
  • Ramore
    FrezeR

Te próbáltad már az 5-5 elleni street patchet?
  • Joke
    Légyszi, valaki rakja fel valajova az ubi.viv-et!
  • FrezeR
    frissitések az oldalamon!

Nba Live 2003
  • Joke
    Nero-val, de nekem most csak az a file-kéne!
  • Iori
    milyen CD iro progival irtad ki?A nero szokta ezt csinálni...
    A Blindwrite nevü CD iro progit ajánlom...
  • Joke
    Nem szar az, sem a dvd, sem a cd író nem olvassa. De szerinted, ha nm tudja olvasni a a file-t, akkor fel tudom rakni fullba, vagy másolni? nem,mert nem olvassa, azért kéne!
  • BBking
    Tedd fel full-ba,vagy már telepíteni sem tudod?Ha nem akkor szar a cdromod.
  • Joke
    Légyszi segítsetek. Kiírtam már rég egy cd-re a game-t. Aztán mint kiderült, nem lett jó az ubi.viv nevű file,nem tudta olvasni. Ok, kiírtam mégegyre, aztán azzal ment rendesen, most újra akartam rakni, jácani vele, most az eddig jól működő cd-n sem tudja olvasni ezt a file-t. Mi lehet a baja, pedig iso-ból írtam ki? Légyszi valaki töltse fel valahova, mert enélkül enm tok jáccani!
  • Iori
    A EA ratingjét soha se nézd...
  • KG21
    feltettem a legfrissebb rooster editet és azt látom, hogy a Memphis a 4. legjobb csapat. Ez hogy lehet? A rooster edit nem csak a csapatösszeállítást változtatja meg, hanem a játékosok ratingjait is föltuningolja?
  • Ramore
    Gyerekek! Ma folytatni akartam a bajnokságomat, már majdnem a felén túl vagyok, amikor valami hiba miatt nem tölti be a mentett állásomat!!! Van vésztartalékom a mentésből, gyorsan átmásoltam, de így is valami hibával kidobott. Unistalláltam a játékot, majd fel, mentett állást bemásoltam, erre ugyanez történt.
    Mit tegyek, mérges vagyok nagyon!
  • BBking
    Nálamis az jött,be lehet,hogy szarakodik a server,de most per pill. működik.
  • BBking
    http://www.geocities.com/patthehead/NBA_LIVE_vintage_rosters.html
    Itt van újra,Most megy ,próbálkozz
  • Iori
    ok végleges Peace!
  • Homaly
    Ez igen!!

Akkor neked van igazad! Most lejarattam magam! Bar azt te mondtad, hogy hagyjuk egymas fikazasat, ugy-hogy nem ertem, ezt most minek irtad! A zsakolobajnok-ot nem nezted meg veletlenul?
  • BBking
    Engem beengedett lépni,de mindegy.
    Itt egy oldal amiről lehet old Scool Roster-eket letölteni.
    http://www.geocities.com/patthehead/NBA_LIVE_vintage_rosters.htm
    Valaki próbálta már?Igazság szerint szerettem volna 1 szezont játszani a 91-92-es Rosterral,de amikor a gép generálja a meccsek állását,akkor lefagy.Sima meccseket (exib..)tudtam,de szezont emiatt nem.Csak annyit,valakinél működik rendesen a 91-92-es Roster szezon módban?
  • Iori
    #526 válasza volt...
  • Iori
    Nem tudom hogy neked megvan-e a Magyar helyesírás szabályai című könyv,nekem a 11.kiadás van meg és a 193. oldalon található hogy :

EVVEL V. EZZEL

azaz tök ua hogy melyiket használom ,te nem vagy tisztába a helyesírással...

OFF
  • G.Freeman
    Van GameSpy-os ID-m letöltöttem neked es kiraktam a szerveremre, innen te is le tudod tölteni:

http://fbl.bnet.hu/letoltes/letoltes.php
  • Homaly
    Te kezdted!!

Peace
  • Iori
    hagyjuk ezt fikázást ok?Peace...
  • BBking
    Pedig most néztem,megy az oldal.Rámész az nba 2003-Rosters-ott kiválasztod mi kell-download-rámegy az eredeti honlapra-onnn meg letöltöd
  • Homaly
    ez a baj, hogy leszarod a magyar nyelvet!! a zsákolóbajnok szót igenis használják, de aki beszélni se tud, az bizony valóban nem használja
  • BBking
    Szedj le Roster patch-et. www.sportplanet.com/nbalive (kereső).Itt lehet találni realizált patch-et,amiben minden javítást is tartalmaz,beleértve a mostani csapatfelállást is.
    Egyébként hiába telepítettem fel a full-ot,ami egyébként is úgy volt a gépen,akkor sem indult el a game,ha átírtam a file-t.Viszont leszedtem hozzá egy nocd crackot,avval jó lett.
  • Iori
    Hűha ezt aztán qrvára érdekel,szarom le a magyar nyelvet...amugy meg a zsákolóbajnok szót soha se hasznáják...
  • Homaly
    Bocs, a sor második fele:1996-1997-1998, nem amit az elobb irtam..
  • Homaly
    A zsákolóbajnok az nem bajnok? Ha jol tudom, a Chicago 1991-1992-1993, 1995-1996-1997-ben lett bajnok Jordannel, én meg 89-et irtam! Egyébként a magyar nyelvben nincs olyan szó, hogy evvel, ugyanis a teljes hasonulás szabálya érvényesül ez+vel=ezzel, ha már ott tartunk, hogy javtgatjuk egymást!
  • Iori
    nem bajnoki hanem a zsákoloversenyen csinálta és evvel ő a második aki megcsinálta(1.Dr.J)ezt a büntetövonalról elugrtt zsákolás és ebből született a Jumpman képe is.természetesen evvel a gyakorlattal megnyerte a zsákoloversenyt
  • Homaly
    Jo lenne, mert engem emlékeztet Jordan egyik bajnoki zsákolására (asszem 89), vajon az lett bedigitalizálva?