NBA Live 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dtk1985
Hali!
Nem tudja valaki hogy miert jelentkezik sok embernel az ubi.viv problema install kozben. Nekem nem csinal ilyet, de sok haveromnak es ahogy latom itt is par embernek igen.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Ramore
FrezeR

Te próbáltad már az 5-5 elleni street patchet?
Joke
Légyszi, valaki rakja fel valajova az ubi.viv-et!

FrezeR
frissitések az oldalamon!

Nba Live 2003

Joke
Nero-val, de nekem most csak az a file-kéne!

Iori
milyen CD iro progival irtad ki?A nero szokta ezt csinálni...
A Blindwrite nevü CD iro progit ajánlom...

I love this game!

Joke
Nem szar az, sem a dvd, sem a cd író nem olvassa. De szerinted, ha nm tudja olvasni a a file-t, akkor fel tudom rakni fullba, vagy másolni? nem,mert nem olvassa, azért kéne!

Tedd fel full-ba,vagy már telepíteni sem tudod?Ha nem akkor szar a cdromod.

Joke
Légyszi segítsetek. Kiírtam már rég egy cd-re a game-t. Aztán mint kiderült, nem lett jó az ubi.viv nevû file,nem tudta olvasni. Ok, kiírtam mégegyre, aztán azzal ment rendesen, most újra akartam rakni, jácani vele, most az eddig jól mûködõ cd-n sem tudja olvasni ezt a file-t. Mi lehet a baja, pedig iso-ból írtam ki? Légyszi valaki töltse fel valahova, mert enélkül enm tok jáccani!

Iori
A EA ratingjét soha se nézd...

I love this game!

KG21
feltettem a legfrissebb rooster editet és azt látom, hogy a Memphis a 4. legjobb csapat. Ez hogy lehet? A rooster edit nem csak a csapatösszeállítást változtatja meg, hanem a játékosok ratingjait is föltuningolja?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Ramore
Gyerekek! Ma folytatni akartam a bajnokságomat, már majdnem a felén túl vagyok, amikor valami hiba miatt nem tölti be a mentett állásomat!!! Van vésztartalékom a mentésbõl, gyorsan átmásoltam, de így is valami hibával kidobott. Unistalláltam a játékot, majd fel, mentett állást bemásoltam, erre ugyanez történt.
Mit tegyek, mérges vagyok nagyon!
Nálamis az jött,be lehet,hogy szarakodik a server,de most per pill. mûködik.

http://www.geocities.com/patthehead/NBA_LIVE_vintage_rosters.html
Itt van újra,Most megy ,próbálkozz

Iori
ok végleges Peace!

I love this game!

Ez igen!!

Akkor neked van igazad! Most lejarattam magam! Bar azt te mondtad, hogy hagyjuk egymas fikazasat, ugy-hogy nem ertem, ezt most minek irtad! A zsakolobajnok-ot nem nezted meg veletlenul?
Engem beengedett lépni,de mindegy.
Itt egy oldal amirõl lehet old Scool Roster-eket letölteni.
http://www.geocities.com/patthehead/NBA_LIVE_vintage_rosters.htm
Valaki próbálta már?Igazság szerint szerettem volna 1 szezont játszani a 91-92-es Rosterral,de amikor a gép generálja a meccsek állását,akkor lefagy.Sima meccseket (exib..)tudtam,de szezont emiatt nem.Csak annyit,valakinél mûködik rendesen a 91-92-es Roster szezon módban?

Iori
#526 válasza volt...

I love this game!

Iori
Nem tudom hogy neked megvan-e a Magyar helyesírás szabályai címû könyv,nekem a 11.kiadás van meg és a 193. oldalon található hogy :

EVVEL V. EZZEL

azaz tök ua hogy melyiket használom ,te nem vagy tisztába a helyesírással...

OFF

I love this game!

Van GameSpy-os ID-m letöltöttem neked es kiraktam a szerveremre, innen te is le tudod tölteni:

http://fbl.bnet.hu/letoltes/letoltes.php
Te kezdted!!

Peace
Iori
hagyjuk ezt fikázást ok?Peace...

I love this game!

Pedig most néztem,megy az oldal.Rámész az nba 2003-Rosters-ott kiválasztod mi kell-download-rámegy az eredeti honlapra-onnn meg letöltöd

ez a baj, hogy leszarod a magyar nyelvet!! a zsákolóbajnok szót igenis használják, de aki beszélni se tud, az bizony valóban nem használja
Szedj le Roster patch-et. www.sportplanet.com/nbalive (keresõ).Itt lehet találni realizált patch-et,amiben minden javítást is tartalmaz,beleértve a mostani csapatfelállást is.
Egyébként hiába telepítettem fel a full-ot,ami egyébként is úgy volt a gépen,akkor sem indult el a game,ha átírtam a file-t.Viszont leszedtem hozzá egy nocd crackot,avval jó lett.

Iori
Hûha ezt aztán qrvára érdekel,szarom le a magyar nyelvet...amugy meg a zsákolóbajnok szót soha se hasznáják...

I love this game!

Bocs, a sor második fele:1996-1997-1998, nem amit az elobb irtam..
A zsákolóbajnok az nem bajnok? Ha jol tudom, a Chicago 1991-1992-1993, 1995-1996-1997-ben lett bajnok Jordannel, én meg 89-et irtam! Egyébként a magyar nyelvben nincs olyan szó, hogy evvel, ugyanis a teljes hasonulás szabálya érvényesül ez+vel=ezzel, ha már ott tartunk, hogy javtgatjuk egymást!
Iori
nem bajnoki hanem a zsákoloversenyen csinálta és evvel õ a második aki megcsinálta(1.Dr.J)ezt a büntetövonalról elugrtt zsákolás és ebbõl született a Jumpman képe is.természetesen evvel a gyakorlattal megnyerte a zsákoloversenyt

I love this game!

Jo lenne, mert engem emlékeztet Jordan egyik bajnoki zsákolására (asszem 89), vajon az lett bedigitalizálva?
ez nem az én képem hanem amit vaskalap nem birt ide berakni, gondolom neki megvan szemböl is
Gordon! Ez a képsorozat engem érdekelne, mondjuk szembõl, ha megvan beszúrhatnád!

FrezeR
BBKing: igaz hogy a letölthetõ patch-okhoz elfelejtettem odairni hogy amikor átirod a 0-t 1-re az akkor fog müködni ha az installálásnál a teljes telepitést választod mert csak akkor tesz ifel azokat a fájlokat a program amit majd nem a cd-rõl hanem a vincsirõl fog beolvasni, szóval teleitsd fel ujra a játékot de a full telepitést használd!
Ami a 30-40 pontos nyerést illeti, nos én nagyon rég játszom a progival és az a roster amit az oldalamról letölthetsz változatossá teszi a játékot, emondtam többször is hogy van amikor 40 pontal nyerek de van amikor 20-al kikapok és szerintem ez az arány jól el lett találva:)

Ha akarjátok adok egy jó billentyüzet kombináció tippet,evvel aránylag, legalábbis szerintem a legkönnyebb játszani és amit csak lehetséges azt meglehet csinálni a játékban.A 95 óta így játszom, igaz sokáig csak 3 gombos volt az irányítás.(cselek elsõsorban-az EA oldaláról töltöttem le ilyen videókat-onnan néztem el,oszt addig próbálkoztam amíg..)(Lejjeb olvastam ilyen kérdést)

Azt meg nem értem,hogy miért jó 30-40 pontal nyerni,az elõzõ részekkel márt úgy szórakoztam, hogy a leggyengébb csapatokkal játszottam a legnehezebbek, vagy az All-Star ellen.És így is 90%-ba mindignyertem.

Gyerekek, nem tudom,hogy vagytok vele,nekem már elég könnyû ez a játék a legnehezebb fogozaton is.Seasont játszom a New York-al, 7 perces negyedeket,de így is közel 100-120 pont közel végzem.(kb 70 meccsbõl eddig 14-et vesztettem,de az még az elejefele volt,akkor még tényleg nehéznek tünt,bár szerencsére azért most is egykétszer megszorongat).Le szettem az alábban említett oldalról fasza patch-kat.Volt ott köztük egy újra frissitett Roster+javítások+újrakonfigurálás, hogy realisztikusabb legyen.Elvileg élethübb, ez igaz is nehezebben dobnak,lassult a játékmenet,block,steal nehezebb stb.,de talán itt mégkönnyebb.Igazándiból az a kérdésem, hogy mikor átirom a xstartup.cfg-ben a végén a 0-át 1-re akkor nem indul el a játék.Az introt még lejátsza majd mikor belépne a menube akkor megáll a kép.Nálatok elindul?Sajnos enélkül nem tudom behozni az új mezeket,cipõket,páját,arcokat stb.

vaskalap
Oké, köszi :)))
sikeresen elgepeltem, sorry

Vaskalap kicsinyitsd le a kepet ugy be birod szurni

KG21: ha szeretnel játszani ligában akkor jelentkezz ide:

Elore is nagyon koszi!
vaskalap
FrezeR
Homaly megpróbálok "összeütni" egy jó rostert superstar fokozatra is csak türelem.:)

FrezeR
KG21 az oldalamon megtalálod az editált rostert, ezzel garantáltan a zsákolás aránya kb 5 meccsen 1-2 rontott zsákolásra csökken!
Nba Live 2003

Iori
nem kell a CPU ellen játszani,inkább jelentkezz vmelyik ligába..

I love this game!

Ramore
Nagyon jó az oldalad!!!
Mint irtam, ha tevedtem sorry!!

Kicsit visszabb olvastam,es lattam, hogy all-star-ra allitottad be, ki is probaltam! Valoban elismerem, hogy arra jol sikerult, az elso meccsemen rengeteg ponttal nyertem, asszem 40 korul, ma folytatom tovabb, tenyleg jo lett a lepattano, es a szazalek is!

Ha esetleg tudnal ilyet krealni superstar szintre is az nagyon kiraly lenne!!

Egyebkent en is megprobaltam atirni a stats-okat, de kurvara nincs turelmem minden emberkere!

Ugy-hogy megegyszer, all-star szinten nagyon jo lett a peccs, es lehet, hogy most meghazudtolom az elozo allitasomat, es megsem a AI-vel van a problema!

FrezeR gratulalok, jo lenne, ha szakitanal idot a superstar szint belovesere!!

Elore is kosz, udv:

Homaly
FrezeR
amugy a rekordgyõzelmem ami 63 pont volt nem annyit dobtam hanem a különbség a javamra..csak a félreértés elkerülése végett...:)

FrezeR
Homaly: igen azt onnan szedtem le de én átiráltam a dobáspontosság, a blokkolás, a labdaszerzés, a támadólepattanó értékeket és ez az amit elküldtem neked. S hiszed vagy nem de én ezzel értem el a rekord gyõzelmem is ami 63 pont volt!! Persze rokord vereségem is van:) az "csupán" 40 pont volt de ugyanezzel a players.dbf-el. Amugy az sem minden hogy milyen szinten játszol, én az all-star szintre lõttem be ezt a fájlt azon müködik a legjobban. S nekem nincs olyan hogy az ellen a végén állandóan eldobál minden labdát mindenkivel és be is megy, nem. Hanem szépen a legjobb 3pontos dobá el el vállal pár dobást és ziccereznek is nem csak 3as dobnak. Valamint rálisabb lett a dobószázalés is mindkét oldalon.
Van hogy pl a Dallas-al vagy a Lakersel egyik meccsen 60%-al dobok a következõn ez csak 43% mint az életben!! éN amugy cpu-ra állitom a dobást ennél sak arra kell ügyelni hogy azelõtt emeld fel a dobást mielõtt odaér a védõ aztán vagybemegy vagy nem:)

Iori
CPU helyett inkább a ligában jelentkezzetek!

I love this game!

Iori
www.nba-live.com

I love this game!