629
NBA Live 2003 for PC
-
#79 hát ha nézel NBA meccseket ott láthatod hogy olyan ugrásra képesek egyes játékosok (Carter, Kobe, Garnett )hogy az állad leesik! -
#78 igaz hogy egy kicst arcadere sikerült attól fügetlenül nekem nagyon bejön. -
#77 aaa nem fizikai keptelenseaz hogy 3metert ugrik a csvooo aaa nem -
oooh jee ;) -
#75 sajna nincs patch -
#73 ez a freestylos rendszer nekem nagyon bejön. -
#72 hát mitagadás volt idejük a fiuknak jót alkotni és szerintem meg is tették ezt, nekem nagyon tetszenek pl az ivelésből elért zsákolások, visszajátszásban fantasztikus a kameramozgás -
#71 jaja GARNETT!!!!!!!!!!!!!!! -
#69 sikerült megoldani a problémát igy én is játszom már szerintem nagyszerü lett és eddig ez az legjobb rész!
rulez -
Homaly #68 A 2002-2003-as idény már 2002. okt. 29-én elkezdődött!!!
-
#67 azt sajnos nem tudom de szerintem már nemsokára -
#66 nem tudod hogy mikor lesz az elsö meccs? -
#65 igen közvetiti -
#64 nem tudjátok hogy a Sport1 idén is közvetit NBA-t? -
#63 Én azt nem értem, hogy amíg ki sem próbáltad, miért kérdőjelezted meg azt, hogy ez lesz a sportjátékok idei királya pc-n? -
#62 tutko hogy ez lesz a legnagyobb dobás -
#61 a readme-ben pedig irva van az én kártyám is mint támogatott elem -
#59 ahogy mondod!!!!! -
#56 már tök olcsón lehet venni geforce3 ti 200-ast.
bruttó:22e ft -
#55 az lehet, viszont most kurvára nem hiányzik egy ujabb kiadás...:( -
#54 nekem is ilyen gépem van csak geforce 4 ti 4200!
lehet hogy a radeonnal van a baj???!!! -
#53 amd xp 1600+, 256ddr, radeon ve 64mb ddr, 30gb quantum wincsi 7200rpm, sb live 5.1 -
#52 milyen a konfigod???? -
#51 egy rendszer telepités után is ugyanazt a hibát irja ki cannot access hard drive mi az isten lehet ez??? -
#50 hali
kipróbáltam a demot, überfrankó!!!!!
az irányítás nagyon tetszik!
gamepaddal:thrustmasters: firestorm
nincs még meg senkinek a teljes???
-
#49 felraktam ujra igy sem megy, tesóm gépén müködik neki más a vidkártyája annyi a küli..nem tudom -
#48 directx 8.1-et instaláld ujra -
#47 felraktam egy uj derivert de ugyanugy nem megy! tiszta ideg vagyok tényleg!:( -
#46 nem.
Frezer:próbáld ujra fölinstalálni a directX-et vagy uj VGA drivert instalálni.
mert nekem egy P4 1.6,GEF2 MX400,512 ram,40GBwinyo mellet lazán fut -
#44 amd xp 1600+, 256ddr, radeon ve 64mb ddr, 30gb quantum wincsi 7200rpm, sb live 5.1 -
#43 milyen konfigod van? -
#42 én letöltöttem és nem megy, első inditásnál lefagy másodiknál meg kiirja azt a hibát hogy cannot acces hard drive vagy mi, ez mi lehet? tapasztalt valaki ilyet? -
#41 pcdome-on is fönt van. -
#39 a gamestar oldalán is fent van nézd meg -
#37 remélem mi is tudunk bele
tenni musicot. -
#36 Hát volt rá idejük, hiszen pc-re elhanyagolták rendesen. Idén robbantaniuk kell! NHL csak light javításon esett át, FIFA már egy kicsit komolyabban, NBA lesz idén a csúcs! -
#35 ja még a music mindenek fölött!!!Mecsközben jól jön a kis mjuzik. -
#34 a játék nagyon ász.Mindenindök legjobb sportjátéka!!!nekem nagyon bejön Martin tetkoja.
Nem tudjátok hogy van valami patch a demohoz? -
#33 hi mindenkinek
a teljes verzió november 12. jelenik meg!!! -
#32 Nagyon király a demo!!! Végre 1 játék, melynek már a demoja is szuper! Nagyon várom már a teljes verziót, remélem ráfér 1 cd-re, nem úgy mint a Fifa!