629
NBA Live 2003 for PC
  • aiguo
    Igen:-))
  • Breki33
    nem muxik :(
    tudtok másik cimet?
  • djcom
    "ISO"
  • Iori
    nézd meg a forumot
  • Iori
    1-2 óra és fönt lesz
  • Iori
    nekem még nincs meg.de holnap tutko meglesz.
    itt az URL:
    djcomm.fw.hu
  • Iori
    ha tudok postázzom.
  • Iori
    MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!!!
    MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!
    MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!
  • Iori
    detonátor frisités
  • KeKKSZike
    mert nálam a Fifa2003 is nagyon xarul fut! ;( De komolyan nem tudom,hogy miért?! ;(
  • KeKKSZike
    akkor nálam lehet vmi hiba!
  • oneal1
    nincs még senkinek meg a game?
  • Iori
    nekem is
  • Norbi2K
    nhl2003-ra is láttam ligát alakulni a programok beszerzése forumban, arrol tudtok valamit?
  • Norbi2K
    geforce2-vel nem olyan ratyi, nekem szépen fut és jol néz ki:)
  • Norbi2K
    jelentkezzetek a ligába, jo lesz:)
  • KeKKSZike
    Geforce 2-vel elég ratyi a játék! ;(
  • Iori
    az király
  • Wajk
    ámen
  • Breki33
    nem a nhl 2002 volt :-)

de állitólag holnap jön az ISO
  • Iori
    remélem megkötik azt a szar kontraktust!!!
  • Wajk
    Lehet hogy a PS2-es vagy XBOX-os verziót szeded. :)
  • Breki33
    most szedek egy NBA-t remélem nem fake bar nem valoszinu hogy mar kint lenne
  • FrezeR
    én nem mert nincs állandó és főleg nem gyors kapcsolatom..:(
  • Iori
    nem jelentkeztek arra az Onlájn ligre?
  • FrezeR
    sok gyakorlás után sikerült superstar fokozaton nyerni a lakersel 25:11-re, nem ez volt az első de az első nagy különbségü:)
  • FrezeR
    igy van...ha megfigyelitek és aki már játszik a sorozattal egy ideje, az észre veheti hogy nagyon sok az apró de fontos ujitás. az edző nem csak hogy mozog de ha észre vettétek, érzelmei ugy változnak ahogy az eredmény alakul!! először nyugisan áll sétál, majd csipőre teszi a kezét, aztán tarkóra, majd le is guggol;) nagyon állat és ugyanigy a cserepad
    A játékosok mozgása is életszerübb, integetnek, lvegőbe boxolnak egy szép zsákolás után...megtörlik a cipőjüket, összedörzsölik a tenyerüket, hátrafelé futnak!! és azt is észre vettem hogy egy egy sztár játékos mozgását nagyon megcsinálták és pl a Kiddre jellemző dobótempó is ugyanolyam épp ugy mint Kobe légies zsákolásai és mozgáskulturája. a blokkolások pedig tök jól meg lettek csinálva szerintem ez lesz az eddigi No. 1:)
  • Iori
    végre sikerült gyözni superstaron.13-12re
    Amugy van egy jo tippen(csak LAvel):
    beadod Onealnak és szépen beljebb mész és bezsákolod.Ha vesztésre állsz akkor pedig Kobe 3-ival próbálkozz.
  • AirJordan
    Megjelenés időpontja(hivatalos,de csúszhat)
    2002 november 12.
    Vélemény: A demo alapján szerintem a világ legjobb NBA-s játéka lesz!Mozgások tökéletesek,a zsákolások erőteljesek és reálisak!Távolról is lehet zsákolni!A pálya szélén az edzők,és a játékosok is mozognak!
    Poén is van benne!Amikor 20 ponttal vezettem a LA-vel a New Jersey kispadján az egyik játékos az utolsó székről az első székre ült át,az edző pedig hátrált,és majdnem elesett a játékosban,és idegességében(edző) vissza küldte az utolsó székre! Én úgy érzem ez első osztályú játék lesz!!

MÁGUS: A 3 méteres ugrásról! Vegyük Kobe Bryant-et helyből le tudja fejelni a gyűrüt akárcsak V.Carter stb...

Go Washington!
  • Iori
    jaja
  • FrezeR
    elég idegesitő ez a sok labdaeladás magasabb szinten
  • Ramore
    A legnehezebb nehézségi fokozatnál is azért veszít az ember, mert eladják a labdát a játékosaid minden második passznál.
  • oneal1
    nekem 19-13
  • Ramore
    Ki mennyire veri meg a gépet 4 perc alatt és milyen nehézségi szinten. Nekem a csúcsom All Star alatt 18-11-re nyertem a Lakers-szel.
  • Iori
    Game Master a neve a gém editornak
  • Iori
    szerintem ha nem csak 4 percen kersztül akarsz jáccani akkor vmi féle gém editorral fagyaszd le az órát.
  • Iori
    Basszus,lehet hogy nem lesz NBA közvetités a sport1en.Megnéztem az eheti müsort de nem volt benne NBA.Remélem adni fogják.
  • Breki33
    ok szoljatok feltetlen ha latjatok valami warez-on :-)
  • Iori
    41.03 nekem XP Pro van.
    Amugy a full elvileg 12.kén jelenik meg.
  • hornbali
    milyen driver van fönt lori