629
NBA Live 2003 for PC
-
aiguo #168 Igen:-)) -
#167 nem muxik :(
tudtok másik cimet? -
djcom #166 "ISO" -
#164 nézd meg a forumot -
#163 1-2 óra és fönt lesz -
#161 nekem még nincs meg.de holnap tutko meglesz.
itt az URL:
djcomm.fw.hu -
#159 ha tudok postázzom. -
#157 MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!
MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!! -
#156 detonátor frisités -
#155 mert nálam a Fifa2003 is nagyon xarul fut! ;( De komolyan nem tudom,hogy miért?! ;( -
#154 akkor nálam lehet vmi hiba! -
#152 nincs még senkinek meg a game? -
#151 nekem is -
#150 nhl2003-ra is láttam ligát alakulni a programok beszerzése forumban, arrol tudtok valamit? -
#149 geforce2-vel nem olyan ratyi, nekem szépen fut és jol néz ki:) -
#148 jelentkezzetek a ligába, jo lesz:) -
#147 Geforce 2-vel elég ratyi a játék! ;( -
#146 az király -
Wajk #145 ámen -
#144 nem a nhl 2002 volt :-)
de állitólag holnap jön az ISO -
#143 remélem megkötik azt a szar kontraktust!!! -
Wajk #142 Lehet hogy a PS2-es vagy XBOX-os verziót szeded. :) -
#141 most szedek egy NBA-t remélem nem fake bar nem valoszinu hogy mar kint lenne -
#137 én nem mert nincs állandó és főleg nem gyors kapcsolatom..:( -
#136 nem jelentkeztek arra az Onlájn ligre? -
#135 sok gyakorlás után sikerült superstar fokozaton nyerni a lakersel 25:11-re, nem ez volt az első de az első nagy különbségü:) -
#134 igy van...ha megfigyelitek és aki már játszik a sorozattal egy ideje, az észre veheti hogy nagyon sok az apró de fontos ujitás. az edző nem csak hogy mozog de ha észre vettétek, érzelmei ugy változnak ahogy az eredmény alakul!! először nyugisan áll sétál, majd csipőre teszi a kezét, aztán tarkóra, majd le is guggol;) nagyon állat és ugyanigy a cserepad
A játékosok mozgása is életszerübb, integetnek, lvegőbe boxolnak egy szép zsákolás után...megtörlik a cipőjüket, összedörzsölik a tenyerüket, hátrafelé futnak!! és azt is észre vettem hogy egy egy sztár játékos mozgását nagyon megcsinálták és pl a Kiddre jellemző dobótempó is ugyanolyam épp ugy mint Kobe légies zsákolásai és mozgáskulturája. a blokkolások pedig tök jól meg lettek csinálva szerintem ez lesz az eddigi No. 1:) -
#133 végre sikerült gyözni superstaron.13-12re
Amugy van egy jo tippen(csak LAvel):
beadod Onealnak és szépen beljebb mész és bezsákolod.Ha vesztésre állsz akkor pedig Kobe 3-ival próbálkozz. -
AirJordan #132 Megjelenés időpontja(hivatalos,de csúszhat)
2002 november 12.
Vélemény: A demo alapján szerintem a világ legjobb NBA-s játéka lesz!Mozgások tökéletesek,a zsákolások erőteljesek és reálisak!Távolról is lehet zsákolni!A pálya szélén az edzők,és a játékosok is mozognak!
Poén is van benne!Amikor 20 ponttal vezettem a LA-vel a New Jersey kispadján az egyik játékos az utolsó székről az első székre ült át,az edző pedig hátrált,és majdnem elesett a játékosban,és idegességében(edző) vissza küldte az utolsó székre! Én úgy érzem ez első osztályú játék lesz!!
MÁGUS: A 3 méteres ugrásról! Vegyük Kobe Bryant-et helyből le tudja fejelni a gyűrüt akárcsak V.Carter stb...
Go Washington!
-
#131 jaja
-
#130 elég idegesitő ez a sok labdaeladás magasabb szinten -
#129 A legnehezebb nehézségi fokozatnál is azért veszít az ember, mert eladják a labdát a játékosaid minden második passznál. -
#128 nekem 19-13 -
#127 Ki mennyire veri meg a gépet 4 perc alatt és milyen nehézségi szinten. Nekem a csúcsom All Star alatt 18-11-re nyertem a Lakers-szel. -
#126 Game Master a neve a gém editornak -
#125 szerintem ha nem csak 4 percen kersztül akarsz jáccani akkor vmi féle gém editorral fagyaszd le az órát. -
#124 Basszus,lehet hogy nem lesz NBA közvetités a sport1en.Megnéztem az eheti müsort de nem volt benne NBA.Remélem adni fogják. -
#123 ok szoljatok feltetlen ha latjatok valami warez-on :-) -
#122 41.03 nekem XP Pro van.
Amugy a full elvileg 12.kén jelenik meg. -
#121 milyen driver van fönt lori