NBA Live 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt nem értem, hogy amíg ki sem próbáltad, miért kérdõjelezted meg azt, hogy ez lesz a sportjátékok idei királya pc-n?
nekem is ilyen gépem van csak geforce 4 ti 4200!
lehet hogy a radeonnal van a baj???!!!
lehet hogy a radeonnal van a baj???!!!
!Forza Ferrari!
egy rendszer telepités után is ugyanazt a hibát irja ki cannot access hard drive mi az isten lehet ez???
hali
kipróbáltam a demot, überfrankó!!!!!
az irányítás nagyon tetszik!
gamepaddal:thrustmasters: firestorm
nincs még meg senkinek a teljes???
kipróbáltam a demot, überfrankó!!!!!
az irányítás nagyon tetszik!
gamepaddal:thrustmasters: firestorm
nincs még meg senkinek a teljes???
!Forza Ferrari!
nem.
Frezer:próbáld ujra fölinstalálni a directX-et vagy uj VGA drivert instalálni.
mert nekem egy P4 1.6,GEF2 MX400,512 ram,40GBwinyo mellet lazán fut
Frezer:próbáld ujra fölinstalálni a directX-et vagy uj VGA drivert instalálni.
mert nekem egy P4 1.6,GEF2 MX400,512 ram,40GBwinyo mellet lazán fut
I love this game!
én letöltöttem és nem megy, elsõ inditásnál lefagy másodiknál meg kiirja azt a hibát hogy cannot acces hard drive vagy mi, ez mi lehet? tapasztalt valaki ilyet?
Hát volt rá idejük, hiszen pc-re elhanyagolták rendesen. Idén robbantaniuk kell! NHL csak light javításon esett át, FIFA már egy kicsit komolyabban, NBA lesz idén a csúcs!
a játék nagyon ász.Mindenindök legjobb sportjátéka!!!nekem nagyon bejön Martin tetkoja.
Nem tudjátok hogy van valami patch a demohoz?
Nem tudjátok hogy van valami patch a demohoz?
I love this game!
Nagyon király a demo!!! Végre 1 játék, melynek már a demoja is szuper! Nagyon várom már a teljes verziót, remélem ráfér 1 cd-re, nem úgy mint a Fifa!
És még valami!!
Minden emberen a valós tetoválások látszanak, és a különbözõdíszek: karkötõ....
Amikor játékost kreálsz, akkor van kb 20 db tetkó, amiket felrakhatsz az alkarra, felkarra, lábszárra, vagy az emberke nyakára!!
Minden emberen a valós tetoválások látszanak, és a különbözõdíszek: karkötõ....
Amikor játékost kreálsz, akkor van kb 20 db tetkó, amiket felrakhatsz az alkarra, felkarra, lábszárra, vagy az emberke nyakára!!
Na végre láthatjuk a játékot!!
Az igazság az, hogy én már annyira vártam, hogy letöltöttem az xbox-os verziót, kértem kölcsön 1 xbox-ot, és azon küldtem. Teljesen ugyanígy néz ki azon is, csak PC-n lehet állítani a felbontást!
Véleményem szerint ez minden eddigi sportjátékot felülmúl!!!!!!
Van újra gyakorlás opció, amit 1 tornateremben lehet megtenni, valamint 3 helyszín van 1-1 ezésre (tornaterem, strand!!!, és a régi: tér) Minden csapatnak van 3 meze a játékban (02-03 vendég és hazai, valamint 1 régi mez) Az emberek feje is hihetetlenül szép!!!
Én már nagyon várom? hogy kiadják a fullt!!!
Love it live!!
NBA Live 2003!!!!!!!!
Az igazság az, hogy én már annyira vártam, hogy letöltöttem az xbox-os verziót, kértem kölcsön 1 xbox-ot, és azon küldtem. Teljesen ugyanígy néz ki azon is, csak PC-n lehet állítani a felbontást!
Véleményem szerint ez minden eddigi sportjátékot felülmúl!!!!!!
Van újra gyakorlás opció, amit 1 tornateremben lehet megtenni, valamint 3 helyszín van 1-1 ezésre (tornaterem, strand!!!, és a régi: tér) Minden csapatnak van 3 meze a játékban (02-03 vendég és hazai, valamint 1 régi mez) Az emberek feje is hihetetlenül szép!!!
Én már nagyon várom? hogy kiadják a fullt!!!
Love it live!!
NBA Live 2003!!!!!!!!
Demo letölthetö az ea ftp-jeröl, nagyon jo!!!
Igazan mondhatnal cimeket, hogy honnan lehet leszedni PC-s videokat, mert en meg csak PS2-es, meg Xbox-os videokat lattam!!
Elore is koszi!!!!!!
Elore is koszi!!!!!!
xbox, sega, psx tört már kinnt is van😊 már csak a pc-st kell megvárni, hajrá razot+flt! hivatalosan tegnap jött ki, na pá!

Na végre kiadták az NBA Live 2003-at (egyenlõre még csak PS2-re,Xbox-ra, és GameCube-ra), de ha jól értettem az elõzetes hírek szerint Nov.12-én adják ki PC-re!
hát, lehet... de én ebben azért nem vagyok olyan biztos... 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Most olvastam egy nem hivatalos oldalon:
Release Date: 2002 Oct. 29.
Release Date: 2002 Oct. 29.
http://www.sportplanet.com/nbalive/
Innen le tudsz tölteni szinte bármit!
Jatékoskeret, új mezek, új parkettafestések, fejek, stb...
Nagyon meleg cuccok vannak!!
Én is így küldöm, persze az idei szezont is le lehet húzni, és azt nyomom!!
Innen le tudsz tölteni szinte bármit!
Jatékoskeret, új mezek, új parkettafestések, fejek, stb...
Nagyon meleg cuccok vannak!!
Én is így küldöm, persze az idei szezont is le lehet húzni, és azt nyomom!!
2002 az nincs, és nem is lesz, ellenben a 2003-at kiadjak PC-re is