4926
  • Vlala #1154
    akkor a következő ték lesz :-)
    Továbbra is fenntartom a "legértelmesebb műsor" tisztet, mivel lassan ez az egyetlen, amely nem kötődik emelt díjas telefonokhoz.
  • Cicero
    Milyen banner?
  • Shadow_THH
    tetszik a banner
  • Maco13
    Nemaz!! A feliratra értettem!! Arra nincs szükség!
  • MagyaR
    De jobb minőségű :D. Meg akkor is az az eredeti.
  • Maco13
    Nem hiszem h szükség lenne rá. Majdnem ugyanaz mint az 101-es, ami fenn van szinkronizálva...
  • MagyaR
    Nekem továbbra is a Passion of the Christ teccik a legjobban.
    Mel Gibson haláli :DD. Már vagy 999999999-szer visszanéztem és vissza is fogom.
  • MagyaR
    Ezek már ősrégi részek :D.

Nézd meg a Cartman anális beültetésének a nagy verzióját. 200 mb :D.
    ANnak jó a minősége. Csak sajna nincs még felirat hozzá.
  • Cicero
    Egyébként a South Parkot kézileg rajzolják? Mert ezekben a Tv-ben nem leadott részekben, eléggé furán néznek ki! Én azt hittem hogy valami Macromedia Flash MX-el vagy valami ilyesmi progival csinálják!
  • MagyaR
    Azta. Télleg itt van apja cartmennek meg testvére is.

Majdnem ugyanaz az egész csak kicsit más. Sajna felirat nincs hozzá
  • MagyaR
    Beszarok. Meg kell néznetek azokat a részeket, amik itt vannak fenn: sp.hck.hu

Felrakták a leges legelső részeket, amit tvben nem vetítettek.
    3 db van. Az 1-ik az 4 perces. Valszeg az lehetett a legelső, mert ott még teljesen máshogy voltak valahogy megrajzolva a figurák.

És ott a cartmenre hasonlító figura is meg a kennyre hasonlító figura is meghalt.

És a cartmen figurára mondták, azt, hogy megalt kenny.

A második meg egy 5 perces valami volt, amibe már a rendes alakjuk volt meg a szereplőknek és az volt benne, hogy Jézus és a télapó összeverekedtek, hogy kié legyen a karácsony.

A harmadikat csak most nézem meg, de az a cartman anális beültetésének az első változata. Elvileg cartmennek van apja benne, de most megnézem és majd elmesélem.
  • MagyaR
    Ezek már 1999-es részek :DD. Kis tehénhez semmi köze.

Az újak sokkal jobbak. sp.hck.hu

Most már mindenki erről az oldalról tölti a részeket, mert itt mind1ik fennvan.

Alig várom, hogy eljusson már a cool a 8. évadhoz, mer kíváncsi vok, hogy azok szinkronosan, hogy hangzanak.

De ahogy számoltam, csak olyan júliusra jutnak csak el addig. Asszem
  • STREEX
    Azt a dalt viszont bírtam benne :)Ez itt egy óriási james bond brutál bel cowboyhős én és artemus klyde béka megmentjük salma hayeket az óriáspóktól...
  • Vlala #1141
    a másodikban nem volt Kenny, pedig vártam, hogy mittomén valamit kidobnak az ablakon, ami a véletlenül arra sétáló Kennyre esik, aztán jön a szokásos két soros szöveg. Az utolsó perc volt a legdurvább:
    Cartman: "ez elájult. Még szerencse, hogy az anyám ekkora lotyó."
  • Cicero
    Hát... mondjuk a tegnapi részek nem voltak valami nagy durranások :(((
  • Vlala #1139
    szexuális zaklatás panda.
    Ez a sorozat egy totál agyatlanság. Lassan már a Kistehén Tánczenekarhot kezd hasonlítani, az égvilágon semmi értelme, hülyeség úgy, ahogy van, és mégis mindennap odaköt a tévé elé, és nézem. Észrevettétek, hogy lassan ez az egyetlen műsor, amelyhez nem kapcsolódik emeltdíjas telefonszámos nézőmotiváció?
  • Cicero
    Tedd fel a Firefoxot, nekem 500kb/sec-el tölti a filet
  • fifi
    miért nem tudok itt Flashgetet használni?
    a wines letöltőablak meg néha hamarabb befejezi a filét minthogy lejött volna az egész...
    tud valaki válaszolni?
  • lee86
    ezek a mozifilmből vannak?
  • Maco13
    http://sp.hck.hu/main/

Itt megvan minden ami a South Parkkal kapcsolatos. Asszem az 5.szériától kezdve angolul is megvannak részek.
  • Verseghy
    jaja
  • wizy
    :DDD

ha jol emlékszem én is ezen a beszoláson haltam meg, meg hogy "Elnézést.... csak azt akartam mondani, hogy.... (megafont elő) azonnal kapja be a dákómat, Mr.Garrison!"
  • Verseghy
    "-Hékás, kiejtetted a szádon a B betüs szót!
    - A 'zsidót'?"

Anno ezen röhögtem a legnagyobbat a filmben..:D
  • cold-fire
    honnan lehet leszedni szinkronos részeket ingyen?
  • Panzerfaust
    Szerintem az a legnagyobb amikor Mr. Slave visszaemlékszik a gyerekkorára. Anya hőmérőztess meg!
  • Cicero
    812 - Stupid Spoiled Whore: Hát beszarás!!4 Amikor megint bekerül Szolga úr seggébe egy szereplő és találkozik a békával...
  • Vlala #1128
    a tegnapi két rész sem volt kevésbé fárasztó, mint a többi... a spontán szenesedés ellenszere a fingás.

Ezek után még benyomja a Cool a Striperellát, és kész vagyok egész éjszakára.
  • Cicero
  • wizy
    Na yó, most aztán végleg, totálisan, komolyan, és utoljára: ha még1x kimondja, hogy malac, én kirontok ebből a székből, és puszta kézzel tépem le a lottyadt heréit!!!!!!!!!
  • Dead
    Szia Cartmen te kismalac :DDDD
  • Cicero
  • Shadow_THH
    lál /wtf owned
  • lee86
    szintúgy! köszi szépen Shadow!
  • Cicero
    Behódolok a South Park mesternek!
  • Shadow_THH
    club house
  • akyyy
    hi, most a cool tv hol tart?
  • Cicero
    Jaja az nagyon király!!4
  • lee86
    melyik az a rész, amelyikben Kenny egy pogóban hal meg? most volt a napokban cool-on.. thx! :)
  • wizy
    nekem a nyolcas a kedvencem:D abba vannak a legjobb részek:D
  • Darkboy
    Sztem a 7es a legjobb főleg a Keresztény Rock-os rész!