4926
-
Vlala #1154 akkor a következő ték lesz :-)
Továbbra is fenntartom a "legértelmesebb műsor" tisztet, mivel lassan ez az egyetlen, amely nem kötődik emelt díjas telefonokhoz. -
Cicero #1153 Milyen banner? -
Shadow_THH #1152 tetszik a banner -
#1151 Nemaz!! A feliratra értettem!! Arra nincs szükség! -
MagyaR #1150 De jobb minőségű :D. Meg akkor is az az eredeti. -
#1149 Nem hiszem h szükség lenne rá. Majdnem ugyanaz mint az 101-es, ami fenn van szinkronizálva... -
MagyaR #1148 Nekem továbbra is a Passion of the Christ teccik a legjobban.
Mel Gibson haláli :DD. Már vagy 999999999-szer visszanéztem és vissza is fogom. -
MagyaR #1147 Ezek már ősrégi részek :D.
Nézd meg a Cartman anális beültetésének a nagy verzióját. 200 mb :D.
ANnak jó a minősége. Csak sajna nincs még felirat hozzá. -
Cicero #1146 Egyébként a South Parkot kézileg rajzolják? Mert ezekben a Tv-ben nem leadott részekben, eléggé furán néznek ki! Én azt hittem hogy valami Macromedia Flash MX-el vagy valami ilyesmi progival csinálják! -
MagyaR #1145 Azta. Télleg itt van apja cartmennek meg testvére is.
Majdnem ugyanaz az egész csak kicsit más. Sajna felirat nincs hozzá -
MagyaR #1144 Beszarok. Meg kell néznetek azokat a részeket, amik itt vannak fenn: sp.hck.hu
Felrakták a leges legelső részeket, amit tvben nem vetítettek.
3 db van. Az 1-ik az 4 perces. Valszeg az lehetett a legelső, mert ott még teljesen máshogy voltak valahogy megrajzolva a figurák.
És ott a cartmenre hasonlító figura is meg a kennyre hasonlító figura is meghalt.
És a cartmen figurára mondták, azt, hogy megalt kenny.
A második meg egy 5 perces valami volt, amibe már a rendes alakjuk volt meg a szereplőknek és az volt benne, hogy Jézus és a télapó összeverekedtek, hogy kié legyen a karácsony.
A harmadikat csak most nézem meg, de az a cartman anális beültetésének az első változata. Elvileg cartmennek van apja benne, de most megnézem és majd elmesélem. -
MagyaR #1143 Ezek már 1999-es részek :DD. Kis tehénhez semmi köze.
Az újak sokkal jobbak. sp.hck.hu
Most már mindenki erről az oldalról tölti a részeket, mert itt mind1ik fennvan.
Alig várom, hogy eljusson már a cool a 8. évadhoz, mer kíváncsi vok, hogy azok szinkronosan, hogy hangzanak.
De ahogy számoltam, csak olyan júliusra jutnak csak el addig. Asszem -
#1142 Azt a dalt viszont bírtam benne :)Ez itt egy óriási james bond brutál bel cowboyhős én és artemus klyde béka megmentjük salma hayeket az óriáspóktól... -
Vlala #1141 a másodikban nem volt Kenny, pedig vártam, hogy mittomén valamit kidobnak az ablakon, ami a véletlenül arra sétáló Kennyre esik, aztán jön a szokásos két soros szöveg. Az utolsó perc volt a legdurvább:
Cartman: "ez elájult. Még szerencse, hogy az anyám ekkora lotyó." -
Cicero #1140 Hát... mondjuk a tegnapi részek nem voltak valami nagy durranások :((( -
Vlala #1139 szexuális zaklatás panda.
Ez a sorozat egy totál agyatlanság. Lassan már a Kistehén Tánczenekarhot kezd hasonlítani, az égvilágon semmi értelme, hülyeség úgy, ahogy van, és mégis mindennap odaköt a tévé elé, és nézem. Észrevettétek, hogy lassan ez az egyetlen műsor, amelyhez nem kapcsolódik emeltdíjas telefonszámos nézőmotiváció? -
Cicero #1138 Tedd fel a Firefoxot, nekem 500kb/sec-el tölti a filet -
#1137 miért nem tudok itt Flashgetet használni?
a wines letöltőablak meg néha hamarabb befejezi a filét minthogy lejött volna az egész...
tud valaki válaszolni? -
#1136 ezek a mozifilmből vannak? -
#1135 http://sp.hck.hu/main/
Itt megvan minden ami a South Parkkal kapcsolatos. Asszem az 5.szériától kezdve angolul is megvannak részek. -
Verseghy #1134 jaja -
#1133 :DDD
ha jol emlékszem én is ezen a beszoláson haltam meg, meg hogy "Elnézést.... csak azt akartam mondani, hogy.... (megafont elő) azonnal kapja be a dákómat, Mr.Garrison!" -
Verseghy #1132 "-Hékás, kiejtetted a szádon a B betüs szót!
- A 'zsidót'?"
Anno ezen röhögtem a legnagyobbat a filmben..:D -
#1131 honnan lehet leszedni szinkronos részeket ingyen?
-
#1130 Szerintem az a legnagyobb amikor Mr. Slave visszaemlékszik a gyerekkorára. Anya hőmérőztess meg! -
Cicero #1129 812 - Stupid Spoiled Whore: Hát beszarás!!4 Amikor megint bekerül Szolga úr seggébe egy szereplő és találkozik a békával... -
Vlala #1128 a tegnapi két rész sem volt kevésbé fárasztó, mint a többi... a spontán szenesedés ellenszere a fingás.
Ezek után még benyomja a Cool a Striperellát, és kész vagyok egész éjszakára. -
Cicero #1127 -
#1126 Na yó, most aztán végleg, totálisan, komolyan, és utoljára: ha még1x kimondja, hogy malac, én kirontok ebből a székből, és puszta kézzel tépem le a lottyadt heréit!!!!!!!!! -
#1125 Szia Cartmen te kismalac :DDDD -
Cicero #1124 -
Shadow_THH #1123 lál /wtf owned -
#1122 szintúgy! köszi szépen Shadow! -
Cicero #1121 Behódolok a South Park mesternek! -
Shadow_THH #1120 club house -
#1119 hi, most a cool tv hol tart? -
Cicero #1118 Jaja az nagyon király!!4 -
#1117 melyik az a rész, amelyikben Kenny egy pogóban hal meg? most volt a napokban cool-on.. thx! :) -
#1116 nekem a nyolcas a kedvencem:D abba vannak a legjobb részek:D -
Darkboy #1115 Sztem a 7es a legjobb főleg a Keresztény Rock-os rész!