4926
-
sirdond #4684 elsőre azt mondanám, hogy goerge lucasos részben volt,s6e9 -
tomtom69 #4683 sziasztok !
egy kérdésem lenne hozzátok,azt hiszem ti tudjátok rá a választ egyből.
én már jó ideje nem tudok rájönni és hiába keresgélek.
szóval:melyik részben mondja cartman,hogy az ewokok pőpecek!
remélem tud valaki segiteni!
elöre is köszönöm! -
sirdond #4682 lol, most már értem,hogy miért van a poster az ebédlőben :D -
#4681 Nekem ez most annyira nem tetszett, de olyan nagyon rossz se volt. -
#4680 ez a legutobbi azert nem volt rossz, a vege foleg odabaszott -
#4679 sajnos nem sokról maradtál le, tényleg elég lefele megy a minőség :( -
#4678 15. évaddal én is le vagyok maradva.. de majd tartok egy maratont valamelyik nap az utolsó évadból :) -
#4677 vége az évadnak :(
jól le vagyok maradva a részekkel -
arszak #4676 Az előbbi hozzászólásomba be akartam tenni egy képet, de nem sikerült. Úgyhogy egy linkkel tudok csak segíteni: http://www.facebook.com/Faceb00ster
Itt találhatjátok meg! Szerintem nagyon menő! :D -
arszak #4675 nekem a kedvenc részem mindig is az FB-s rész marad. :D Pedig vannak olyan részek, amiken sokkal nagyobbakat szakadok, de hát akkor is... XD
De ha már Fb... akkor tudtátok, hogy lehet leszedni SP-os témát ? -
Verseghy #4674 Nekem ez nagyon nem tetszett..:( -
#4673 Basszus, ezt rakhattam volna spoilerbe... ne olvassa aki még nem nézte!!! :D
Remélem nem csak én nem olvasom el az új üzeneteket a sorozatok topikjában amíg meg nem néztem az új részt. -
#4672 Ez szerintem nem csak a Thor paródiája volt, hanem az elkurvult ismeretterjesztő csatornáké is. :D Régen sokkal kevésbé voltak szenzációhajhászók, most meg extrémebbnél extrémebb műsoraik vannak.
De az baromira tetszett, hogy valami olyasmit mondott a történelem prof. hogy nem találtunk rá bizonyítékokat, hogy NE lettek volna földönkívüliek az első hálaadásnál... vagy mi. :DDD Ja meg Natalie Portman...loool. :D -
#4671 eleg beteg volt :) mondjuk a thor nekem viszonylag tetszett, es mint annak a parodiaja, sztem kicsit gyenge volt, de a history channel dolog allat volt :) -
#4670 Úristen ez mekkora rész volt!!! :D Évad legjobb része eddig, sírva röhögtem. :DDD -
#4669 Ez jó rész volt! :D -
#4668 sry
átsiklottam felette
ha látom esetleg a feliratot akkor linkelem -
#4667 #4658
subot sajna en nem is talaltam.ha tudsz veletlen ne felj megosztani:D -
#4666 ilyen is jött:
6 Days to Air: The Making of South Park
-
#4665 OMG, irány a musical! :DDD -
#4664 qrvanagy volt :D -
#4663 kint az új rész
S15E11 -
Prof William #4662 Ez nem igaz.
Ezek még mindig itt tartanak?
http://index.hu/kultur/media/2011/10/25/a_south_park_keszitoi_utan_nyomoztak_a_szcientologusok/ -
#4661 OMG ezek mit szívtak? te jó ég... :DD -
#4660 jött ma új rész :) -
sirdond #4659 lehet,hogy csak beleképzelek felesleges dolgokat. nem azt mondom,hogy nem tetszett,csak elsőre nem értettem,hogy mit akarnak kihozni belőle -
#4658 kijott egy ilyen:
Six Days to Air: The Making of "South Park" -
#4657 a szokasos gorbe tukor volt csak (h ramutatnak h mi van elbaszva), csak ezuttal a szokasos vicces stilus helyett kurvara nem volt vicces.. sztem is baromi jo volt, de elegge szokatlan volt mint sp resz.. -
#4656 Jó volt az egész, hogy minden megváltozott, de a legjobb amikor a néger csávó beavatta Stan-t, egyből a Mátrix ugrott be, főleg azzal a kabáttal és napszemüveggel. :D
A vége pedig elég komolyra sikeredett, azt mondanám, hogy tökre egyetértek. Ja meg Cartman is adta nagyon... :D -
sirdond #4655 lehet meg kellene néznem még egyszer
neked egyébként miért tetszett? valahogy sehova sem tudom helyezni az aspergeres szálat -
#4654 -
sirdond #4653 nem tudom,nekem valahogy nem jött át az új rész -
#4652 tenyleg durva resz volt, nem gondoltam h az elozot folytatjak es meg ratesznek egy lapattal.. -
#4651 beraktam egy számlálót :) -
#4650 ok, am. zsír rész volt :D -
#4649 baszki maskor elobb szoljatok ha uj resz van -
#4648 ohh új rész jó részletesen kidolgozott lett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó szomorú lett a vége :/ -
#4647 hehe igen... a jak párzási éneke: JAAAAAK :D -
kalmy007 #4646 Hello!
Szerintem megvan a megoldás tonyr-nak volt igaza, az ace venturában volt:) nem pedig a south parkban.azért köszi, hogy segíteni próbáltatok.
sziasztok -
sirdond #4645 akkor az insheeption biztos nem,mert az viszonylag új rész