4926
-
kalmy007 #4644 Hát másra én sem emlékszem, elég rég volt. 4-5 éve néztem utoljára south parkot. Aztán most jött elő ez a JAAAK és a haverommal meg vagyunk győződve, hogy a SP-ben volt. De 100%-ig nem vagyunk biztosak, nézegetem a régi részeket, de eddig semmi. Azért gondoltam hátha itt tud valaki segíteni. -
sirdond #4643 ilyen konkrétan nem ugrik be nekem se.
az insheeption című részben voltak bárányok,talán az volt. 14. évad 10. rész
amúgy másra nem emlékszel? és magyar volt vagy angol? -
#4642 nem rémlik, csak az ace ventura... :D -
kalmy007 #4641 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy south park rész, ahol bejön a képbe egy jak és ilyen hülye hangon mondja, hogy: JAAAAAK!
Tudnátok segíteni, hogy hányas évadban van ez a rész?
Előre is köszönöm -
#4640 nah október 5-én folytatódik az évad -
#4639 Jó az, volt 1-2 gyenge rész de ennyi. -
BlackWolf #4638 Akkor reméljük a minőségen is javítanak mert az új évad elég megosztó , inkább gusztustalan mint szórakoztató . -
#4637 Halleluja!!! -
#4636 nemtudom ez volt e már...
"Örömhír azoknak, akik a sorozat végétől rettegtek: Trey Parkerék a Comedy Central bejelentése szerint további két South Park évad elkészítésére szerződtek. Mindez azt jelenti, hogy Cartmanék legalább 2013 végéig képernyőn maradnak. " -
#4635 ilyet hol lehet venni ? :D -
#4634 -
#4633 Vajon lesz-e részeg,drogos Amy Winehouse-os rész? -
#4632 :D -
#4631 best :)
-
#4630 LOOOOOOL :D -
#4629 aztaqrva, ez nagyon durva. hat, meg finomak is voltak amikor parodizaltak.. -
#4628 Az új részről nehéz eldönteni, hogy szar vagy zseniális. :D Értem mit akartak ezzel mondani, de valami tanulságot vártam a végére. Amúgy kegyetlen, hogy ilyen "zene" tényleg létezik.
-
#4627 igen rögtön a cartmenes után -
#4626 Persze voltak jobb részek minden évadban. Az a kutyanevelős rész nekem is tetszett :D Illetve ha jól emlékszem abban az évadban van a wow rész is. Meg a 11. évadban a képzeletföld trilógia. De egyikben sem volt ez, hogy jóformán a fél évad tetszett, mint a 14. évadban :D -
#4625 szerintem a 10. évad nagyon jó volt :D főleg a 7 rész mikor cartmen-t a kutyás faszi neveli :D -
#4624 Természetesen ízlések és pofonok :) de nekem az első fele (leszámítva a 7. részt) tetszett a 10-11-12. évadokhoz képest. A második fele megint visszaesés és csak az utolsó rész volt számomra megint élvezhető. De nem vagyunk egyformák. Ha valaki mindig azt várja, hogy majd olyan részt kap, mint az első évadokban, akkor nem hiszem, hogy valaha is lesz olyan rész ami elnyeri majd a tetszését. -
#4623 hát kinek mi:)
nekem csak a kfc rész jött be a 14.ből -
#4622 Azért a 14. évad első fele szerintem elég jól sikerült. -
#4621 hát ha csak ez a szenvedés menne mint ami az utóbbi évadokban akkor nem is baj... -
#4620 -
#4619 Na akkor majd én bevállalom, hogy leszarom, ha vége lesz! -
#4618 úgy szintén -
#4617 dettó -
hajbilajbi #4616 Bánnám, ha véget érne... -
#4615 Amilyen gyenge részek érkeznek hétről hétre nem csodálkoznék... Butterses részt kivéve értékelhetetlenek, mintha kifogytak volna az ötletekből... -
#4614 hogy látjátok vagy mit lehet tudni,a 15. évad lesz az utolsó? -
#4613 érdekes rész volt, vége főleg....de azért szakadtam rajta :D -
#4612 Remélem visszaáll.
-
#4611 Kíváncsi leszek,hogy vissza áll-e majd a rendes kerékvágás vagy pedig folytatódni fog azzal ahogy befejeződött. -
#4610 Ez azért durván jó rész volt, bár a vége meglepően szomorú. :p -
#4609 :( -
#4608 looool ez hatalmas rész volt, szegény Butters, videós jeleneten besírtam... :DDDDD -
#4607 nekem is nagyon bejött, csak kár h cartman nem volt benne :D -
#4606 Az új rész zseniális! Nem is emlékszem utoljára mikor volt ennyire jó rész! :) -
Verseghy #4605 Szerintem is.