4926
-
Pengem #4724 Magyar South Park próbálkozás (Zsírlugas), Morning Show, Sebestyén Balázs paródia.
Zsírlugas
-
#4723 Azt amúgy szerintem innen vették:
-
MagyaR #4722 Én azon röhögtem nagyot, amikor a vonat mindig elbaszta az embereket, még ha nem is voltak sín közelében :DDD. -
#4721 -
#4720 Én a Faith Hillingezést preferálom. :D -
#4719 Ó, Long Johnson! -
#4718 Rendes meme-ekkel is megcsinálhatták volna a részt, sokkal viccesebb lett volna. Itt a főszereplő :D
-
#4717 Amúgy ezek valós mémek voltak? Rágooglizva a faith hillingre, taylor swifting-re nem nagyon találtam róluk semmit, de a részben elég sok valós fénykép is volt róluk... Breading-eseket mondjuk találtam. :) -
#4716 sok buta meme
nagyrésze erőltetett
de kombinálva már annyira súlyosak voltak,hogy nevettem :)
-
#4715 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a rész XD
Kenny a meme-bunyónál a kislányokat kezdi el ütni :D
-
#4714 Ez poén volt.
Vége már művészi ahogy forog a cucc.
Billy! Az a zsinórnyakkendő rajtad
-Igen?
-Nem tudom,hol szerezted, de kurvára ratyi!
-Jó, akkor nem veszem fel többet.
-Az jó ötlet. -
#4713 Ja eszembe is jutott, meg is "sajnaltam" az atvert embereket.Ezenfelul nem volt rossz resz. -
sirdond #4712 omg :D
a vicc az,hogy nálunk is ugyanez megy :D -
#4711 Ez hatalmas rész volt. :DDD -
#4710 Az a fasz volt a legjobb aki figyelte a bekamerazott wc-ket -
#4709 Butters megmondta a frankót már az elején xD -
#4708 Beteg lett szokásos módon :D A tárgyalásos résznél nagyot röhögtem :D -
#4707 Már kint van az új rész és a felirat is letölthető már. -
#4706 Ez jónak igérkezik. :) -
#4705 ugyan mire is lenne jó az a cetli -
sirdond #4704 van trailer, érdekes lesz :D
http://www.southparkstudios.com/clips/410389/im-not-gonna-fall-in -
#4703 Írtam róla infót privátban. (Egyébként "The Making of South Park - 6 Days to Air a rész neve) -
#4702 Ez a bónusz rész fet van SP Studios-on? Mi a neve? -
#4701 Jobban kidolgozhatnák a történetet,így olyan hatása van mintha gyorsan össze akarnék csapni. -
#4700 Szerintem esélyes a kony-s dolog, amekkora hype-ot csináltak annak a videónak... -
sirdond #4699 azért szerintem már van valami képük arról,hogy nagyjából miről fog szólni az első rész, rápihentek egy keveset :D
pl Tim Tebow-n nem lepődnék meg, amennyire felkapott volt az elmúlt fél évben, ráadásul Denver-i is :D -
#4698 Szerintem még ők sem tudják :D
Biztos látták páran azt a 40 perces bónusz részt az előző évadban, ahol bemutatták (egész pontosan a Human Centepede-t parodizáló résszel) hogy szoktak készülni az epizódok.
Lényegében az adásba kerülés előtt 6 nappal kezdenek el egyáltalán foglalkozni a dologgal, és most, hogy 3 nap van hátra valószínűleg még mindig csak az ötletelés megy, az utolsó két napon látnak hozzá a technikai megvalósításhoz, de inkább az utolsó napon. A filmben volt, hogy utolsó éjszaka nem alszanak, akkor dolgoznak rajta a legtöbbet, úgy elhúzódik minden :D
Ja és meg is magyarázták amúgy: ha a rész sugárzásának hetén látnak csak munkához, a legfrisebb celebhíreket, történéseket is beleszőhetik.
Hát nem semmi azért :) -
sirdond #4697 már csak 3 nap
vajon ki lesz benne az első részben? :D -
#4696 Dulles reptér, Washington -
#4695 Hahaha
hol van ez? -
#4694 -
#4693 Lement az osszes resz mind a 15 evad azert kezdtek elorol. -
#4692 Meg ahogy nézem a comedy centralnak is megjött az esze. Elkezdték elölről adni a pocsék új évadok ismételgetése helyett. -
#4691 Épp kérdezni akartam... de akkor király, nem sok van már hátra. :) -
#4690 Nahát akkor
13 nap
19 óra
59 perc
és jön az új rész... -
tomtom69 #4689 köszönöm szépen! -
sirdond #4688 hehe,már rég láttam ezt a részt :D
14:48-nál van a szöveg egyébként -
#4687 Ebben a részben van:
bárányhimlő -
#4686 A klubházas rész a második évad 12-ik része. -
Verseghy #4685 Szerintem amikor ilyen kisházat építenek. Ewokcity 2000-nek nevezi el. Másik szál még a részben, hogy a Stan szülei elválnak. Tuti 4. évad előtt van, pontosat nem tudok mondani.