4926
-
Daveee #2318 felirat:
http://users.atw.hu/fabryb/1013.srt -
#2317 hát kábé.. -
#2316 örülj h megcsinálja inkább... -
#2315 chill maan..chill -
ricky #2314 azéret gondolom mert még nem csinálta meg... ha lesz egyből fenn lesz SP HQ-n is... -
Dexantreal #2313 Jah és itt még csak 1012 van fent elirattal, szal... :S. legalábbis 1013-t nem találtam. -
Dexantreal #2312 Thanks! De erről a linkről eszembe jut, hogy jó néhány epizódnál az elején [email protected] van vagy mi, meg by Vito... szal nem egyenlő ővele ez a link? Mer akkor miért nem pakolja fel SP HQ-ra is rögtön, ha az oldalán fent van? -
Daveee #2311 vitos.atw.hu
-
Dexantreal #2310 Vgy=Vagy
elírtam -
Dexantreal #2309 Vgy még nincs sehol felirat hozzá? :S -
Dexantreal #2308 Valaki tud adni felirat linket a Go god, go második részéhez? Szal ahol jól megvan a felirat a cucchoz, időzítve is meg ilyesmi... mer SP HQ-n fenn van a másodi krész, de felirat nélkül. Előre is thanks! -
#2307 hát ez a Jacko-s rész megcsapott egy kicsit :S -
ricky #2306 jah, az a kép tényleg jó :DD -
#2305 cartman mutter hermafrodita.
megnéztem a 10*13as részt,nagyon durva:D
nem vagyok perfekt angolból de a lényeget értettem,a vége az tényleg ütős,meg az a kép ms.garrisonról és richardról... -
ricky #2304 jah, tényleg, bocs! Már azt sem tudom milyen nap van!
Hát szerintem egyszerübb ha megnézed, már pontosan nem emléxem rá, hogy hogy van, de az biztos, h az anyja az apja :D -
#2303 tegnapelőtt volt T+P
az meg hogy? :) -
ricky #2302 Ma lesz a Cool TV-n a második része annak az epizódnak, mert a 2. évad 1. rész egy Terrence és Philip különszám és tegnap az volt!
( De amúgy az anyja az apja... :D ) -
#2301 most akkor ki is Cartman apja?
[2. félidőt nem látta] -
ricky #2300 Fenn van aviban is!!! -
ricky #2299 :DDDD -
#2298 az egész ütött -
Shadow_THH #2297 hahaha oh wow
talán a legjobb rész volt ez a 10es évadban :D
nem logikusak! fából csinálnak asztalt amikor a hasukon is ehetnének! -
amdrula #2296 Nagyon nagy volt megint:D, a vége ütött :p -
Dexantreal #2295 Ok, olyan is van, csak media player classicba szoktam. -
Dexantreal #2294 :S... torrentbe nem vok jártas. lehet, hogy megvárom míg felpakolják a feliratot... vagy töltsd fel nekik az upload oldalra. -
ricky #2293 olyan oldalt találtam 2őt is ahonnan le lehet tölteni de torrentes... Jó az? -
ricky #2292 a sima media player is lejátsza csak be kell állítani ahhoz!! -
Dexantreal #2291 Jah media player classic lejátsza, akkor jólvan,...de felirat az meg nincs ehh. -
Dexantreal #2290 mp4? Jah és baszki hát tegyék nézhető formátumba, ahogy midnenki tudja lesni... -
ricky #2289 Fenn van a 1013 (de csak mp4 formátumban)!! -
ricky #2288 Van másik, de olyat nem ismerek ahonnan le is lehet tölteni a részeket! Itt nézz körül! -
Dexantreal #2287 Nekem meg csomószor nem jön be és néha tök lassan tölt...SP Hungarian HQ....miért, van más SP oldal is? -
ricky #2286 Tényleg abban van! :) köszi -
ricky #2285 Köszi, az azt hiszem a Kulabá az ünnepi kaki c. az 1. évadban. Mindjárt megnézem :) -
ricky #2284 Azt tudom :P de az egyik epizódban is benn van!!! -
#2283 Egyrészt a filmbe, másrész abban a részben amelyikben elösször szerepelt kula bá -
Daveee #2282 a filmbe -
ricky #2281 Nekem bejön, csak kicsit lassú -
ricky #2280 Nem emlékeztek melyik részben énekli Cartman a Kyle mom is a bitch... dalt??? -
#2279 melyiket?