4926
-
#2358 Következő rész:
1101 - Unknown
Airdate: Unknown -
Daveee #2357 honann veszed? -
#2356 idei utolsó rész:( -
ricky #2355 torrenten már fenn van 1014!! :) hamarosan szerintem sp hq-n is fenn lesz!!! -
ricky #2354 én is gondoltam arra, csak az nem megy a south parkhoz... :) -
#2353 dehogy!
e örö e bódottá eá örö it bodottá
vagy vmi ilyesmit hallhatunk matisz nagypapától(alap műveltség) -
#2352 jaaaaaa:))))))) -
ricky #2351 biztos Kennytől hallotta! -
#2350 hm? -
Shadow_THH #2349 e örö -
Dexantreal #2348 Hajrá-hajrá. -
#2347 1014 - Stanley's Cup
2 Days 5 Hours 40 Minutes -
Shadow_THH #2346 köv rész mikor? -
Dexantreal #2345 lol.... nyugiban leszünk, ha te is abba hagyod ezt a retardált szövegelést. -
#2344 Gyerekek nyugi. Interneten vitatkozni olyan, mintha indulnál a paralimpián: Attól, hogy nyersz, még retardált vagy. -
#2343 jha, de igaza van -
Dexantreal #2342 Akkora egy seggfej tudsz lenni ember. -
Csoder #2341 Engem nem érdekel, mit miért írtál, az azonban igen, hogy összeszemeteled a topikot a jelentéktelen hozzászólásaiddal. Mást sem látok mint zsinorban Dexantreal, Dexantreal, Dexantreal, Dexantreal... A 6 lány jelző pedig jogos. Ne itt éld ki a gyermekkori kiközösítésedből fakadó szociálizálódási hiányodat. Vegyél példát a skizofrénektől, ők bezzeg magukkal is elvannak, s megtalálnak egy kurva feliratot, nem mint te, aki közvetlen URL-lel is kabarét rendez.
Vita részemről lezárva. Ha felfogtad amit írtam, akkor részedről is, ha nem, akkor mentegetőzhetsz tovább, zsinorban, 5 hsz-ben egymásután magadat égetve saját tüzeddel. -
Dexantreal #2340 Na, közbe meglestem 1013-t is. Jó rész volt, csakúgy, mint 1012 -
Dexantreal #2339 thank=thanks..."s" etű lemaradt. -
Dexantreal #2338 Jó, nem tudok olyan jól angolul, szal thank a fordítást Egyébként meg... :S... nyugodt vagyok most már és akkor se voltam nagyon mérges. -
#2337 csak annyít írtam hogy nyugodj/csillapodj le,haver -
#2336 nyugi -
Dexantreal #2335 Calm mit jelent? :P -
#2334 yeah, chill the fuck out ! -
#2333 calm down,homie! -
Dexantreal #2332 Ti meg ne dobálózzatok miennféle hülye hsz-szal:P. -
#2331 Vegyél vissza ebből a stílusból... -
#2330 AFE -
Dexantreal #2329 Jó, már nem emlékszem kiadta nah. Ok, majd fogom nézni. -
Dexantreal #2328 Nem vagyok az és csak annyit "sírtam", hogy hol van a felirat, mert azt hittem, azért adjátok a linket, hogy rajta van. Aztán valaki a képembe vágja, hogy úgy rinnyálok, mint hat csaj. nah erre ki nem kapja fel a vizet? Én igen, ha ti nem, az a ti bajotok. Utálom az ilyen kis szar hsz-kat, hogy egy-két hsz alapján ítélik meg az embert... -
ricky #2327 1. Nem én adtam
2. Azon az oldalon van fenn, amint Vito megcsinálja. Így hát azt nézegesd, és majd ha lesz, akkor onnan le tudod tölteni. -
#2326 meg ne szakadj... rádszólnak h sok a rinya erre tovább sírsz :D
antiszoc vagy :P -
Dexantreal #2325 Roahdtul tudom utálni az ilyen szar beszólásokat. -
Dexantreal #2324 De akkor basszus, mielőtt linket adtok, szóljatok, hogy még nincs... nem fogom keresni összevissza, hogy hol a rákba dekkol a felirat, hanem lekapom SP HQ-ról. -
Dexantreal #2323 Örülök neki, képzeld :P... -
Dexantreal #2322 Kussolj pöcs.... azért írtam, mert úgy adtátok lentebb a linket, hogy mintha fenn lenne... szal akkor most honnan a faszból tudjam, hogy fenn vagy nincs és ne ugassál ilyen szarokkal nekem. -
Daveee #2321 de kinn a felirat msot néztem meg, jol van időzitve -
Csoder #2320 ly -
Csoder #2319 6 lány is kevesebbet nyavajog nálad.