South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor megy a zene akkor figyeled a billed hogy az a 3 led világit?
barátom....
veszel 2-4 db revoltec hangérzékeny neon csövet... kb 5000 ft
odarakod a hangfalak mellé, és ritmusban fognak világitani, ha azt akarod csak akkor szoljon amikor mély hang van, akor a subvóferhez rakod ...
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Igy teljes a 8 évad.
runneroldala
sokat segitesz vele:)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
a legújjabb eész nagoyn durva(amelyikben cartman buzi lett(1102))
üdv:
FRC#0032
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Aha, várd meg amíg lesz. :)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Mindenki az ujjával lõ, és azt mondják, hogy boom-boom-boom. Kivéve Kenny, õ azt mondja, h tyu-tyu-tyu!
Erre megszólal Cartman: Kenny! Ne azt mond, h tyu-tyu-tyu, hanem azt, h boom-boom-boom!!
:DDDDDD
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Egyébként pontosan milyen idõpontra gondoltál a South Park 11x02 megjelenéseként?
15-e csütörtök hajnali 3 óra? Ez a mi idõszámításunkba átalakított amerikai idõszámítás? Ami asszem minusz 9 óra, tehát 14-e szerda dél vagy 13 óra ott Amcsiföldön?
Talán a vége nincs megírva még...
A következõ rész címe bejövõs!!!!!!!!!!
1102 - Cartman Sucks
3 Days 5 Hours 27 Minutes van hátra