South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sötét állatok F_KA
és E-t mond Ó helyett
aztán fekázós a niggerguy
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A nagger meg az, aki ezt csinálja. Ott a szerencsekerékben megadott segítség (people who annoy you) is ezt magyarázza, ebbõl a gigantikus félreértés.
Zseniális rész a 11_01 szerintem :) elég ütõs társadalmi témával kezd azonnal ez az évad :)
Ha jól tudom van egy pár évad amihez valamilyen okból kifolyólag nem készítettek feliratot. Ez miért van. Pl. asszem 4. évad... Pedig az egyik kedvenc részem is köztük van.
Mindegy. Van már valahol felirat a 11x01-hez?
Talán a vége nincs megírva még...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
thx!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
vagy nigger lenne az inkább
9 különbözõ kifejezést találtam:
nag gebe
póni
to nag zsémbeskedik
nagging civódós
zsémbes
to nag at sy gyötör
korhol
szekál
nag => rovidites.hu
Keresés a kibõvített szótárban :
2 különbözõ kifejezést találtam:
nag piszkál, nyafog
me'nage háztartás
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Az epizód rövid története: kirobban az "N" bomba (N mint "nigger") Southparkban. Cartman megküzd egy törpével.
már csak :1 Days 10 Hours 53 Minutes
meg van olyan rész ahol megmagyarázzák hogy miért nem nõnek ? mert már 19 évesnek kéne lenniük XDDDDDDDD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Legnagyobb figura:D
Ó, ne már, az a köcsög Pip benne van, Craig-et meg kihagytátok?! :)
Esetleg még idézeteket írhatok rá...