South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, maradt a régi

Tehát akkor Gerald is új magyarhangot kapott?!

desigo
elborult egy rész az tuti 😊
jax
Sztem nagyon jó volt a szinkron, egyedül Kyle faterjának a hangja sántított kicsit, de ez még bõven belefér.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

zeli
Jah és akit érdekel most néztem fent van mér magyarul az sp.hostoffice.hu-n a 901-es rész.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Hát én megnéztem tegnap este a 901-es részt(Seten, a Mr. Garrison cifra vaginája volt), és hát ez az elsõ, hogy elõször vminek az angol változatát láttam, és utána a magyart. Nekem egyátalán nem tetszett :S
Nem volt olyan rossz, de jó sem. Az angol nekem jobban tetszett.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Melyik rész volt tegnap?

Remélem, csak egyet, mert a végén kikapcsoltam a tévét.

ronihun
a simpson honnan?😊
plz privit vagy itt mond!!

...

mwenyit adnka le ma?

Új részek: most. Coolon.

bigfoot
én is,de nem érdekel😄

akyyy
remélem letölthetõ lesz mint a simpson.... sajnos hamar kell aludnom, holnap korán kelek😞 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Elvileg a 9. évaddal együtt lesz a 10. is, tavaly azt ígérték.
desigo
az szép 😊
zeli
Ja, de az a 10. évadban van. Jó rész, bár szvsz vannak jobbak is 😊

bigfoot
faja!!!
már nagyon várom!
fõleg wow os részt,még nem láttam de mindenki mondta hogy jó

akyyy
láttam az elõzetesét, hangok maradtak jeah😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hétfõ
Cool TV
23.15
South Park
9. évad 1. rész
jax
Jah, jólvan akkor. 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

simi11
Hol fog folytatódni a south park? a coolon?<#confused><#conf><#nemtudom>

Simi11: My name is 11. Simi11

nyamiag
láttam is azokat, de vedd számításba h hajnalban részeg voltam még mind2szer :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

jax
Nem nagyon vagy otthon a témában 😄
Már elkezdõdõtt a 11. évad, le is ment még tavasszal 7 rész, õsszel meg lesz újabb 7 rész. Ez egy évad.

nyamiag
neee tegnap is pont ekkor írtam

kill me :\

nyamiag
még el sem kezdõdött?

64 Days 23 Hours 52 Minutes ennyi idõ múlva kezdõdik ám

nem kéne mindig innom :c

Mikor folytatódik a 11. évad?

soma22
ezaz, igen, nagyon köszi

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

jax

soma22
nem ez az, de köszi.az egy külföldi lap volt

nyamiag
http://sp.hof.hu/main/?welcome=1

nm

soma22
desigo:
be tudnád linkelni azt az sp-s oldalt ahol percre pontosan irják hogy mikor tölthetõ és fenn is van az összes?
elveszett az a linkem telepitéskor.

elõre is köszi

Nekem inkább az újdonság, hogy aug. 8-tól lesznek. De ennek örülök 😊

Áhh, igen <#mf1> Köszönöm 😄
takraj

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Hy! Valaki tudja azt az oldalt/linket, ahol south park-os képeket lehet csinálni?... elõre is köszi.
Hát nem.
STREEX
Most akkor Aug 6-ig nem is lesznek SP részek a coolon?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Magoo
Vazz én azt hittem Július 8-tól lesznek új részek a Cool-on...aztán most esik le hogy Augusztus 😄

vigyori14
a cool mikortól fogja adni a 9. évad részeit? hanyadikától?

akyyy
én a magyart váron😊 az hamarébb lesz beeee<#duhos2><#duhos2><#duhos2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tugyiti
<#sir>
desigo
91 Days 5 Hours 17 Minutes 😞
Ahamm, nem tudom. Majd próbálkozom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Siluro
Frissíteni kell egy párszor és bejön.

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Az megvan, nah majd azt is meglesem és thanks!<#wave>
SP HQ-t nekem mostanában nem hozza be :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Siluro
Az a rész, amikor Cartmen fiúbandát akar létrehozni.
South Park - 409 - Valami, amit az ujjaddal csinálhatsz

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Lol, inkább linkeljétek be, mert a cím hallatán is érdekel. Ez hol volt? Nem SP? Ha nem, akkor nem nagyon érdekel.

Pigo
Lehet hogy OFF:
de nem tudná valaki elküldeni,vagy belinkelni a kicsinyuszi hopp-hopp kezdetû dalt?<#idiota>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

zeli
Hát csak ebben a részben említik 😊

Lol és télleg! Viszont csak egy pillanat erejéig volt a Velociraptor és tök gagyi volt az árnyéka.
Ennél készíthetnének jobbat is késöbb, mármint dinoszauruszosat.
Amúgy thanks mindenkinek, hogy melyik epizód volt!<#wave>