4931
-
kurvajo volt :)
nagyon igaz amirol szolt, ritka elbaszott vilagban elunk :) -
Big Bad Ryder #4448 De jó rész volt már megint végigsírtam az egészet
-
yahtzee. -
Ez mekkora rész volt te jó ég...eddig ez az évad nagyon zsír. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cartman mikor mutatta Kyle-nak a chatroulettet sírva röhögtem, komolyan, ultimate jelenet... :DD -
Na megvolt a Sebhelyes Arcú (Scarface) paródiai is,hatalmas rész volt,még több ilyet!! -
Big Bad Ryder #4444 Ez a jelenet nagyon ott volt :DVvalamelyik régebbi részben is szerepelt a KFC csirke bőre amit Cartman megevett a többiek elől ^^ -
ezen a részen szanna-szét röhögtem magam :D fájdalmas volt ez a rész de nagyon!! :DD még sok ilyen részt -
spoiler kép
:D -
az egész az volt :D -
buffalo soldier :) -
jah, de még milyen zenét nyomattak hozzá.. xD -
ahogy ugráltak az fájdalmas volt...
-
akkor lepődtem meg volna ha ezt nem Randy-vel csinálják:D -
istenem, hogy tudnak ilyen hülyeségeket kitalálni :D -
jaja, omg volt :D -
Big Bad Ryder #4434 Mekkora rész volt megint. Eddig üt ez az évad :D -
1403
-
én csak az egyet láttam ami ült a széken... -
Na az első rész szerintem nem, de a második már hozta a SouthPark eddigi formáját:D
Viszont volt az az ufóvadászás a 13. évad második felében, ennek nyereményhirdetése is volt, de nem tudom melyik karaktert csinálták a nyertesből. Talán ti?
Meg akkor elvileg ebben a 2 részben is kell lenni ufónak, azokat ti megtaláltátok? -
Prof William #4430 Carman segítened kell! A robotzsidók megtámadták a várost!
Kicsit elszállt a fantázia a sráccal. :) -
jó beteg volt :D -
Brosnan #4428 Az új rész hatalmas volt:D
Régen nevettem ennyit:D:D -
Big Bad Ryder #4427 De még mekkora volt, gyááá xD -
Ez mekkora rész volt, omg.. :D -
Big Bad Ryder #4425 Tenksz. -
magyar idő szerint 22:00-kor jár le a számláló a honlapjukon -
Hellsing47 #4423 szerdánként -
Big Bad Ryder #4422 Milyen napokon vetítik USAban az új évadot? -
The Tale of Scrotie McBoogerballs
A fiúk kötelezőolvasmányként egy vitatott könyvet kapnak, ami annyira izgalmas, hogy a saját sztorijuk megírására ösztönzi őket. Amikor észreveszik, hogy Stan anyukája megtalálta a mesterművet, már csak az izgatja őket, hogy hogyan kerüljék el a bajt.
-
ok, kösz. -
Vito a hivatalos fordító ezért az oldalán van kint mindig elsőnek...
katt banner alá -
egyébként legújabb részhez van vhol felirat? sp hq-n nincs még. -
igen? LOL. azt hittem, hogy az nem lehet, mert arra gondoltam ott Butters hülyül és nem foglalkoznak a választással.
tévedtem, kösz. -
s06 e06 Káosz Professzor -
melyik az a rész, mikor új embert választ a három srác Kenny halála után? egy embert, aki pótolja Kennyt. emlékszem rá, hogy teszteltek, kábé úgy, mint mikor régen a Nagy Ő volt asszem a tévé2n és rózsákat adtak a szerencsés tovább jutóknak.
SP HQ-n kerestem, de nem találtam, lehet csak figyelmetlen voltam. sokat segítenétek azzal, ha megmondanátok a rész címét.
előre is kösz! nagyon megszeretném nézni, jó rész volt, csak a címe nem ugrik be. -
Áhh, Kenny / Batman ?AS:DAS?:D?:ASD?: -
trabiubi #4413 Majdnem leestem a székről, a szomszéd szobából megkérdezték jól vagyok-e, annyira röhögtem az elején a golfos részen :) -
na ez jó szezon nyitó volt.tetszett:D
én is akarok ilyen golfos játékot:D -
Ez király rész volt, hatalmas... :D -
nah végre eljött a napja s14e01