South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Szemetek!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<#miaz>#miaz> nem nyert
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
melyiken adják?
am sikerült beszerezni a 12. évad utolsó 3 részét is jó minõségben HUN/ENG-be..így már megvan 12 teljes évad :)
BMW Über Alles!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
nem rég láttam az ucso szinkronos részt a CCn A büntethetetlent, úgy rémlik volt benne séf
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
séf is szientologia körben mozog, mármint a rendes szinkronhangja, és a szientologia ep után kiszállt, ezé lett ez a rész h megölték és pedo lett... azaz dartwader lett :)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Lene egy kérdésem.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
amúgy császtok :)
BMW Über Alles!
a Dragonball örök!
Nem tudja valaki,hogy melyik rész az amikor stan apja kimondja az N betûs szót?
Live for nothing or die for something.
Ale Alonso! poppe fan club™
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a south parkba annak a résznek mi a neve mikor a fiuk meg akkarják tudni szeptember 11.-ei eseményt??
és hanyadik évad?