South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez az sp-ben volt?😮
Egyik haverom nyomatja állandóan ezt telefonról, de ilyen mixben... nem is emlékeztem, hogy ez sp😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hevimetááál😄

#4375:Halált ráXD

5c0rp330n
valami szaros twilight-fan oldalt reklamozott D:

MR ME
sajtoljunk 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kuci06
12x3 ftw 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

desigo
vannak elborul részek idõnként jah xD
Aztaqrva... már egy ideje elfelejtettem követni a south parkot, mióta nincs comedym se mtv-m
Ezért most leszedtem a 12. évadot mert az teljes egészében kimaradt... hát aztaqrva... ebben van az eddigi legjobb 4 rész😄😄😄

Elõször a Britney-es félfejes részen fogtam a fejem... nagyon beteeeeg😄
Aztán amikor elmentek a srácok ilyen hagyományörzõ pionírtáborba... és jönnek a gengszterek, de ezek a pionírok csak nem hagyják abba a szerepjátszást...XD
Nah meg ez a 2 részes epizód... a perui pánsíposokkal... bazeg😄 A hörcsögökön beszartam😄😄😄 meg úristen... méhek meg nyulak meg trexek... amik persze ugyan úgy tengerimalacokXD Nah meg a Randy balfaxkodása a kamerával.... nagyon jó paródiája a kézikamerás horroroknak😄

mit írt?😄

Narxis
<#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

5c0rp330n
a tetves roman tvajlajtoscsillogobuzivampiros faszonszopott qrvanyadat szopd le geci faszfej

MR ME
maximum anyádra kattanok rá

miilann04
ennek a számnak a paródiája

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

s13. 5.részben:
Kanye Westnek van iylen gay fish-es száma?Vagy hogy kapocslódik hozzá?(Énekest nem nagyon ismerem)Igazából is ennyire hülye?(Vagy ez hogy ragadt rá?)

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Csak gondoltam megosztom veletek 😊
gibson9
Van ennél sokkal jobb oldal is és az is ingyenes, ráadásul jobb minõségben is vannak ott a részek.. De nekem amúgy is megvan az összes évad összes része 😊

Hello
találtam egy jó kis oldalt,ingyen tudtok letölteni részeket sõt egész évadokat is...a részek folyamatos feltöltés alatt..akit érdekel nézze meg...
www.southparkingyen.hupont.huSouthparkingyen
lesz 14. és 15. évad is (az utolsó szerzõdés értelmében)

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

kemszi2
lesz.ha jól tudom nem olyan régen írtak alá egy több éves szerzõdést
hi all!
csak annyit szeretnék kérdezni,hogy lesz majd 14. évad?
mert nem találtam rola semmi infot😞

PSN ID:misi2mezei

Bear Grylls Ultimate Survival ( A túlélés törvényei) szerepelt már valamelyik részben?
kemszi2
😄
Grove4
Mirha album!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kemszi2
bíbor lemez 😄
kemszi2
😄
desigo
MR ME
legjobb rész volt 😄

Narxis
Ez hatalmas kép, komolyan, mûvészi... 😄D

MR ME

Narxis
<#wow1>

Ilyen ház nekem is kellene!

desigo
Trey Parker and Matt Stone's home

bejött nekik az élet
desigo
nincs még pontos idõpont
ha lesz majd kirakom
MR ME
ha kisütöd belõle a zsírt, nem sok marad 😞

Kmarha
tiéd a segge, enyém a háthurkák.. tojással és hagymával kisütve? már csorog a nyálam

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

MEdievil
"szûk ruhát"
Maximum rajta <#idiota>

Mikor lesz új évad? (kellene a számláló vagy inkább jobb nem is látni?)

F

MR ME
sztem jó segge van <#idiota>

Narxis
loooooooool és még szûk ruhát is vesz fel... 😄

gibson9
úristen.. mintha hátul is lenne 2 melle

desigo
flipper kéne
csajon meg megosztoztok xD

Sziasztok!
nemrég készült el új oldalam...south park részeket/évadokat lehet letölteni ingyen!
a részeket az elsõ évadtól kezdve töltöm felfelé de kérésre kívánt részeket hamarabb is felrakok 😊
akit érdekel nézzen be
www.southparkingyen.hupont.hu
Én is reggeli közben néztem 😄

gibson9
Na ezért nem megyek én strandra.. 1 részrõl a kisebbség miatt, másrészrõl pedig a vízbe pisálás miatt.. nyilván ez a 98% túlzás, na de szent igaz, hogy sokan inkább telebrúzolják a medencét, mintsem kisétálnak a wc-re. Ezért is szeretem az sp-t, mert nagyon sokszor rávilágít az emberi hülyeségre.

wantonly
Detto. Mindig újra szoktam nézni a részeket, de ezt nem fogom... 😛
Kmarha
hát volt jelenet ahol majdnem visszaköptem a kaját a tányérra

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

desigo
"Egy dolog van, amit jobban rühellek nála, és az a banán."

háháhá xDDDD
wantonly
Guszta egy rész...
Ez az évadzáró volt a legjobb rész a 13. évadban. Na meg a Margaretville-s. De kár, hogy vége <#rinya>, mikor jön a 14. évad?
Az ufó hol volt a mostani részben? 😄

Narxis
Ez milyen beteg rész volt már, loooooooooooooool 😄

desigo
Narxis
😄DD Kyle hol marad? :p