4926
-
#4484 Nem úgy volt, hogy ma lesz 1 rész? -
#4483 Az első rész amit nem birtam végignézni annyira rossz... kajak a cápa után kikapcsoltam, de már a felénél gondolkodtam rajta. -
#4482 -
#4481 Shut Up Mimsyyyy!!
-
#4480 mitol felnek? mohamed-hivoktol? :) -
#4479 Szerintem meg szar volt. -
r4pt0r #4478 Igen a rajzfilm utalások benne voltak elég szépen. :D -
#4477 Úristen, ez mekkora rész volt! :D
A 2 piros pólós csávón röhögtem rendesen, a régi Warneres rajzfilmekre utaltak, nem? Kéknél is a karakterek... :D
Meg amúgy is tetszett az egész, a törcsis kicsit erőltetett volt, de amúgy kellően beteg rész. -
#4476 A Simpson család készítői is "kommentálták" a South Park készítőit ért fenyegetéseket a 200. és 201. rész kapcsán:
"South Park - Mellétek állnánk, ha nem lennénk ennyire betojva"
sp.hoff-ról -
#4475 ez qrvajo volt :)
kicsit olyan regi sp-s feelingje van mostanaban neha a reszeknek: teljesen celtalan, mindenfele logika nelkul szopatnak meg polgapukkasztanak, es ez bejovos :) -
ba32107 #4474 Én kinyomtam 4 perc után, nem is fogom végignézni -
#4473 megjött a szünet előtti rész...én még feliratra várok -
#4472 na hát a végén elkapott egy köhögős röhögős roham ,mikor Tom-ot megláttam a holdon :D -
#4471 Azt.. a.. jó.. kurva.... mekkora rész volt basszátok meg :D persze ezt a részt csak az igazi south park fanok élvezik, akik az összes részt látták eddig :D -
#4470 jaja, szerintem is.
vegulis csak a mohemadeket sipoltak ki, annyira igy vegulis nem gaz. -
#4469 szerintem csak a mohamedes sípolások voltak rátéve pluszban
a végén lévő 1000%, hogy direkt volt :D -
ba32107 #4468 De szar, én full azt hittem hogy ez a sorozat része, és direkt van kisípolva... -
#4467 basszus.. legalabb egyszer lement volna a sipolatlan valtozat es akkor valahol biztos fent lenne, de ez alapjan eredetileg is sipolva ment le :S es a legnagyobb gaz h ezekszerint a comedy central sipolta ki a kesz valtozatot, szoval a keszitok abszolut nem ilyennek szantak az egeszet.
raadasul most meg a sipolt valtozatot sem lehet nezni online? + most latom h az evad szinte osszes reszet nem lehet nezni online egy ideig.. wtf? -
#4466 Én aszittem hülyülés, hogy a végét kompletten kisípolták, lol...remélem fent lesz a cenzúrázatlan verzió. -
#4465 FFFFFFFFFFFFF ... most szedjem le? :D
-
#4464 pfff
idióták ezek a muzulmánok -
#4463 http://comment.blog.hu/2010/04/22/megfenyegettek_a_south_park_alkotoit -
#4462 OMG mai rész de durva volt. :D Kiderült pár dolog... :D -
Verseghy #4461 Szerintem kurva szar volt. Valami hollywoodi szartól elvárok hasonlót, de a South Parktól nem. Olyan, mintha ezt komolyan gondolnák.. -
#4460 kemény rész volt :D -
#4459 Ez überbrutál rész volt.. :D -
#4458 hmm, nem tudtam h folytatasos lesz, kivancsi vagyok mi lesz meg itt.. -
#4457 kicsit durva rész volt:D:D de nem tudok várni még 1 hetet...:S::S -
mahalo #4456 Nagyon jók az évad részei. Jön a 200 remélem üt, mint az eddigiek. -
#4455 lol -
#4454 -
#4453 következő rész lesz a 200-ik
-
#4452 aztageci, mecha-streisand is back :) -
#4451 -
#4450 Idei évad eddig nagy jóság -
#4449 kurvajo volt :)
nagyon igaz amirol szolt, ritka elbaszott vilagban elunk :) -
Big Bad Ryder #4448 De jó rész volt már megint végigsírtam az egészet -
#4447 yahtzee. -
#4446 Ez mekkora rész volt te jó ég...eddig ez az évad nagyon zsír. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cartman mikor mutatta Kyle-nak a chatroulettet sírva röhögtem, komolyan, ultimate jelenet... :DD -
#4445 Na megvolt a Sebhelyes Arcú (Scarface) paródiai is,hatalmas rész volt,még több ilyet!!