South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik haverom nyomatja állandóan ezt telefonról, de ilyen mixben... nem is emlékeztem, hogy ez sp😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
#4375:Halált ráXD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ezért most leszedtem a 12. évadot mert az teljes egészében kimaradt... hát aztaqrva... ebben van az eddigi legjobb 4 rész😄😄😄
Elõször a Britney-es félfejes részen fogtam a fejem... nagyon beteeeeg😄
Aztán amikor elmentek a srácok ilyen hagyományörzõ pionírtáborba... és jönnek a gengszterek, de ezek a pionírok csak nem hagyják abba a szerepjátszást...XD
Nah meg ez a 2 részes epizód... a perui pánsíposokkal... bazeg😄 A hörcsögökön beszartam😄😄😄 meg úristen... méhek meg nyulak meg trexek... amik persze ugyan úgy tengerimalacokXD Nah meg a Randy balfaxkodása a kamerával.... nagyon jó paródiája a kézikamerás horroroknak😄
Kanye Westnek van iylen gay fish-es száma?Vagy hogy kapocslódik hozzá?(Énekest nem nagyon ismerem)Igazából is ennyire hülye?(Vagy ez hogy ragadt rá?)
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
találtam egy jó kis oldalt,ingyen tudtok letölteni részeket sõt egész évadokat is...a részek folyamatos feltöltés alatt..akit érdekel nézze meg...
www.southparkingyen.hupont.huSouthparkingyen
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
csak annyit szeretnék kérdezni,hogy lesz majd 14. évad?
mert nem találtam rola semmi infot😞
PSN ID:misi2mezei
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ilyen ház nekem is kellene!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Maximum rajta <#idiota>#idiota>
Mikor lesz új évad? (kellene a számláló vagy inkább jobb nem is látni?)
F
nemrég készült el új oldalam...south park részeket/évadokat lehet letölteni ingyen!
a részeket az elsõ évadtól kezdve töltöm felfelé de kérésre kívánt részeket hamarabb is felrakok 😊
akit érdekel nézzen be
www.southparkingyen.hupont.hu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az ufó hol volt a mostani részben? 😄