South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Régen nevettem ennyit😄😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A fiúk kötelezõolvasmányként egy vitatott könyvet kapnak, ami annyira izgalmas, hogy a saját sztorijuk megírására ösztönzi õket. Amikor észreveszik, hogy Stan anyukája megtalálta a mestermûvet, már csak az izgatja õket, hogy hogyan kerüljék el a bajt.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
tévedtem, kösz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
SP HQ-n kerestem, de nem találtam, lehet csak figyelmetlen voltam. sokat segítenétek azzal, ha megmondanátok a rész címét.
elõre is kösz! nagyon megszeretném nézni, jó rész volt, csak a címe nem ugrik be.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ja és boldog 14. évadot! 😄
Narancsos csoki bazzeg!
Köszönöm mindenkinek aki kitölti!
Csak 10 kérdés 😊
Narancsos csoki bazzeg!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szuper
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ez az amit õ nyomatott😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx