4926
-
#4564 am a comedy-n mivan a south parkkal jelenleg?? mert leadtak pár részt a legújabb évadból és annyi -
#4563 ezt is amúgy szilveszter estére kell rakni
mind1 biztos felveszi majd vki -
#4562 És vajon a szöveg ugyanaz marad? -
#4561 Na ez egy nagyon nagyon jó hír
remélem hamar felkerül valami oldalra :D mert szilveszterkor nem leszek film múzeum közelben
-
#4560 A Filmmúzeum szilveszter este bemutatja a SP - Nagyobb, hosszabb és vágatlant a kultsorozat eredeti szinkronhangjaival.
31-én 22:55-től
-
#4559 Végignéztem zsinórban a 14. évadot. Összességében jó évad volt, volt benne 1-2 gyengébb rész, de fasza volt. :D -
#4558 Igen. -
#4557 ez volt az évad záró amúgy? -
Big Bad Ryder #4556 "Old fashioned" :D -
#4555 ááá baz+ ez nagy rész volt
klasszikus?vagy nem azt akartad mondani inkább hogy nosztalgikus?:D -
#4554 most mi a fuck van,? BH-N 14.14 VAN FENT, DE ALATTA MAGYARUL MEG A 14.10 ??o.O -
#4553 na ez a rész ismét hü a nagy klasszikusokra :)
nagyon jo volt, beteg de lényegre törö... hölgyim nem elhanyagolni drága férfi társunkat mivel akkor a konyhában köt ki :D -
#4552 omg, mai rész beteges volt :D -
geo91 #4551 mai rész: #4546 -
#4550 ez is szar rész volt szvsz
remélem azért mostmár lesznek megint jó részek, olyan jól indúlt a szünet után, de ez a coon-os fasság ez nem tetszett :/ -
#4549 Ez jobb volt mint az előző és végre befejezték ezt a Coon marhaságot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Justin Bieber és a Superman paródia azért odabaszott... :DDD -
#4548 pár óra és új rész jön :) -
#4547 TIMMAAAY!! -
geo91 #4546 szar volt, ahogy az összes coon-os rész... -
#4545 nekem se tetszett ez a rész vhogy :S -
Verseghy #4544 Kicsit nem viszik már túlzásba szerintetek? Én az SP-t régen a komolytalanságáért szerettem, most meg már szinte komoly az egész.. Hát nemtom.... -
#4543 Voltak jó jelenetek, de a végén azt éreztem, hogy nem volt olyan jó összességében. -
#4542 sztem meg kurvajó volt :D -
#4541 Ratyi rész volt a mai... :/ -
#4540 -
#4539 omg de beteg egy rész volt... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jól kifigurázták a mocsok BP-t... -
#4538 tegnap megnéztem újra a fészbúkos részt szinkronosan, jó kis hétköznapi átlag ember kifigurázása :D -
#4537 Lopott a South Park, de legalább bocsánatot kért -
#4536 Nyugodtan meg lehet nézni, de a poénok felét nem fogod érteni. :)
Mellesleg kurva jó rész volt! :) Tetszett az Inception-os csapat benne. -
T O M #4535 El van spoilerezve az Eredet, vagy nyugodtan meg lehet nézni, ha még nem láttam a filmet? -
Verseghy #4534 Rég röhögtem ilyen jót..:D:D:DDD Kurvajó az új rész:D -
#4533 uj rész mekkora... :D
eredet... lol -
#4532 Ez is de beteg rész volt.... :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez a zs kategóriás akciófilmek paródiája akart lenni, de nem vok biztos benne... :D -
#4531 azaz :) köszi :D -
#4530 Az az irattartó-s rész
http://www.indavideo.hu/video/South_Park_Irattarto -
#4529 sajnos nem.. -
#4528 Szerintem az Imagination Land I-II., de nem biztos. -
#4527 melyik az a rész amelyiknek a végén stan mondja cartman-nek hogy kérjen bocánatot kyle-tol, és akkor cartman mondja h kyle... és vége a résznek ? :D -
#4526 Most már meg tudom érteni Ted Mosby-t. XD -
#4525 Durva alázást kaptak az biztos...