Star Wars 2 MEGJELENT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Tehát mindenki inkább nézze meg angolul, ha már látta magyarul akkor mégegyszer, aki meg nem, az rögtön azzal kezdje! Azért az annyira furcsa, ugyanakkor jellemzõ is, hogy a behozott 38? (36) tekercsbõl mindössze 1 digitális, és 1 feliratos.
Nem tudom miért hiszik azt, hogy eredeti nyelven való filmnézegetés hazánkban marginális jelenség.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(egy kivétel talán a FinalFantasy film legvége a madár röpte közben a táj valami fantasztikusan lett lemodellezve. a madárka nem annyira.)
Lucast láthatóan nem zavarja, rengetegszer kifejtette már, hogy azért dolgoztatja ilyen mértékben az ILM-et, mert olcsóbban és pontosabban kijönnek, mintha keresgélnének hasonlító környezetet, és ott nekiállnának építkezni. neki így tetszik, a rajongók nagyobb részének így tetszik, ergo így marad, és a harmadik epizód is digitális lesz. a többi elég szubjektív vélemény. nekem bejött ez a rész nagyon, és meg fogom nézni még párszor moziban.
Death Sticks az eredeti angolban...
Tyrannus = Dooku (bár ez elég egyértelmü) - nagyon állat, törkardként fogja a pengét, teljesen más stílusban vív, mint a többiek :)
szerintem Siditius (vagymi) nagyúr, a rég 'elveszett' Sidious nagyúr = Palpatine.
és nagyjából ahogy Blasta leírta, egy jó szervezésnek tünik.
nagyon jól megírt sztori, bár az elsö alkalom, hogy valódi háttérismeretet vár el a nézötöl, és nem ad mindent oda egyenesen.
A Tatooine-i mészárlás le is lett forgatva, pontosan a korhatárok miatt nem került bele... remélem a DVDre felkerül majd.
"sok nyáladzás" - kb 20 perc a több mint 2 órás filmböl. és EZ az, amit Lucas rózsaszínnek nevez :)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"sztem az alapötlet, hogy egyszercsak hipphopp a semmibõl lettt egy klónhadsereg, egyszerûen gáz. "
10 év az nem csak egyszerre hipphopp. Ha figyeltél volna, kiderül, hogy Jango bizonyos Tyrannus-sal volt kapcsolatban. Õ pedig Dooku gróf. Nem biztos, hogy õ rendelte meg a sereget, de Palpatine keze tuti benne van. Ugyanis kreált magának egy háborút, amiben sztb@szhatja a kivállt csillagrandszereket és abszolut hatalmat nyerhessen. Közben meg kiirtja a Jediket és feloszlatja a szenátust. Ennyire egyszerü bár kissé meg van kavarva ez tény.
" a másik amiért fáj a szivem hogy kihagyták ahogy lemészárolja a buckalakókat"
Igen ám, de akkor XXX-es lett volna a film. Mivel lemészárolta a nõket is meg a gyerekeket is ezt nem hiszem, hogy 10 éven aluliaknak bemutatták volna.
"Obi Van Kenobinak elakartak adni egy csövet a bárban, és ,meggyõzte hogy mekkora egy balfácán"
CSÖVET??? Ez valami új szó a narkóra, vagy ezt sem értetted???
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mintha a Titanic rak ultem volna be :(
Hemperegnek a fuben:( jol elcsesztek:(
A tobbivel nincs bajom meg a kis joda kardozasa is tetszett:)
Anakin nem volt eleg gonosz:( Remelem ezt orvosoljak a kesobbiekben:)
Amidala viszont igazan kitett magaert :)
Nem rossz a kicsike:)
Oasszegezve nezheto es kotelezo bar szerintem a leggyengebre sikerult eddig.
a masik a sw:ep2 trailer egy csomo kimaradt részlettel!! (kár hoyg kimaradt!!!)
(reggelre fent lesznek) holnap szedjétek le!)
A buckakalóknak meg természetesen csak egy faluját írtotta ki, vagy valami ilyen méretû csoportot, nem a fajt. Sztem ez elég logikus :))
A film összességében jó, bár elég pon jelenetek voltak. sztem az alapötlet, hogy egyszercsak hipphopp a semmibõl lettt egy klónhadsereg, egyszerûen gáz. bár lehet hogy ennek a végén lesz vmi következménye, de akkor legalább az kiderülhetett volna hog yki az aki megrendelte. mert ha tiz eve halott akor az episode 1 ben kellett volna szerepelnie. vagy szerepelt? a másik hogy az egésznek hangulatilag semmi koze a 4-5-6hoz. ez már teljesen más, ami nem feltétlen rossz. sztem a csöpögõs jeleneteknek a felét kiighagyhatták volna. a másik amiért fáj a szivem hogy kihagyták ahogy lemészárolja a buckalakókat. na az kelett volna. bár ha midnegyiket megölte akkor honnan kerülnek elõ majd még? Mondjuk nekem csak jekkor volt szimpi a fõszereplõ. csak nekem tunt ugy hogy az egész film a csatajelenetre volt kihegyezve?Amugy amásik, hogy elég pon jelenetek. Yoda odasántikál. mingyá ö9sszesesik. akkor utána 10 percig rohangál, ugrál és kardozik. utána sántikál tovább... ehe. amugy tök jó volt amikor a Obi Van Kenobinak elakartak adni egy csövet a bárban, és ,meggyõzte hogy mekkora egy balfácán...
nagyon várom már a 3at mert abban csak az lesz hogy hogy szabadul el a duhe. az egesz filmben szinte csak az teteszett:) a látvány az jo volt. amugy ezekbõl a klonokbol lesznek majd a birodalom katonái?
http://theforce.net/theater/shortfilms/darkredemption/index.shtml
nem tudom ki volt az az okos, aki odaírta, hogy episode III... gratula neki.
inkább EZT nézzétek!
Star Dudes Episode I: The Phantom Dude
Maga a film sokkal jobb mint az elõzõ ep., Lucasnak aztán van fantáziája! Kezd emlékeztetni a klasszikus részekre, de még mindíg elmarad azoktól. Pl. hiányoznak a régi részek karakterei: Obi-Want és Han Solot nagyon jól sikerült alakítani, de ebben az új epizódban a szinészek nem fognak oscart kapni. Azonkívül az események túl gyorsan követik egymást. Nagyon fontos lett volna hatásszünetek beiktatása. Emlékeztek a régi és a mostani kocsmajelenetre? Aki tudja, nézze vissza a régebbit. Óriási a különbség.
Az ep.II-ben sok esetben szinte már követhetetlenül pörögnek az események.
Összességében tetszett, és örülök, hogy nem PC-n néztem meg elõször. A weben keringõ film minõsége szégyen, de talán hamarosan jön egy DVD copy változat (valamelyik digitális moziból elcsent lemez másolatára gondolok)
koszontem.
véleményeket ide.
szal van különbség : kijöttem az EP1-rõl és semmit nem éreztem, csak annyit, hogy Quai-Gon (hiába nem tudom leírni) és Darth Maul karaktere tetszett, de mind2 meghalt, de semmi mást
míg most kijöttem az EP2-rõl és telj. más érzés fogott el...
CSAK ÍGY TOVÁBB, igaz még 3 év az újabb részig.
Robotok is kellenek a sztoriba, de nem oda ahova be lettek most rakva.
) illetve a szellemeskedõ robotok (
)jelenléte. Teljesen porba dönti az amúgy is csekély drámai hatást. Gondold el mi lett volna, ha a New Hope-ban Vader éppen fojtogatja a katonát ("If this is a consulas ship, where is the ambassador?!") és bejött volna 3CPO valami ilyen dumával: "What r u doing You evil thing, please don't be that inhuman!" 
Nagyon csalódott vagyok Jar Jar Binks miatt... a robotok még oké, de kevesebb fárasztást...
A szinkronrol meg annyit hogy en a magyar szintkornban csak a vigjatekokat birtam mert tudnilik az angol humor utan a magyar jon es igy tobvabb. En a SW2-est magyarul soha nem nezem meg eleg volt nekem felora az elso reszbol magyarul ugy elaludtam tokre idegesitettek a hangok.
A SW nem teljes mindeki nelkul. Mondjuk en mar Jabba-t is hianyoltam:) Remeloem a harmadik reszben lesz mar utalas Han Solo-ra is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha én visszaemlékezek Az Obi-Wan-t alakító Alec Guinness-t Oscar-díjra jelölték legjobb férfi mellékszereplõ kategóriában.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
aszondo vagyok hogy jo volt nagyon is! gyönyörû volt ahhoz képest hogy soxor látni lehetett hogy számítógépes grafx van...
volt 2 szer olyan röhögögörcsünk hogy mindenki csak néett ránk hogy mivan velnk..egyik amikor Ani( hát ez eléggé basztatta a csörömet : ez az Ani becézgetés)
ámodott és olyan furán mozgolodott:9 ott a 3 haverommal olyat szakadtunk hogy jujj senki nem szolt semit csak elkezdtünk hangosan visitozni..egy két ember még levágta hogy mi juthatot az eszünkbe.. a másik amikor Yoda bekapott pár eki-t és ugy körbe táncolta dooku kölköt hogy öröm volt nézni..aztán megnt sántikált a botjával:))))))))))) amugy jo volt!!! szerény 4.5 öst érdemel az 5 csilagbol...amugy van egy bemutatóm.. az igazi verzibol elvileg!! full csomo minden kimaradt a filmbõl! csomo híres szinész stb!!! érdemes megnézni! nagyon zoral..csak ámultam hogy ivan.. a film simán lehetett volna 3 órás, elviseltem volna azokat a dolgokat is amik ebben a trailerben vannak... ha akarjátok és tudtok helyet felraknám vhova....