263
Star.Wars.Episode.II.Attack.Of.The.Clones.TS-FTF
-
#218 Filmek, amiket most láttunk... topicban feltettem pár kérdést az SW-vel kapcs.-ban, és amint látom itt van bőven suckértő aki tudna válaszolni :)
-
#217 yovan, bocsesz, ezt elnéztem. -
#215 jovanna nem figyeltem mit akar eladni neki. a másik, hogyy igaz hogy 10éve, de ez alkkor is most csapodott le. lehet történetben lesz vmi szerepe... -
K.András #214 -
#213 Én se voltam.
Kicsi vagyok még(vagy már) a játékosok fórumához.
Mindenesetre tegnap neked köszönhetően megtudtam, hogy az eitheliso nuke-ja béta. -
#212 Aszittem még nincs olyan ember az SG-n, aki nem járt a 0-say ftp part III-ban :D -
#211 itt is mehet csak tudd mikor es kinek :D -
#210 ahogy Totee is leírta, Owen és Beru Lars az a két fiatal az ep2-ben, és nem az öreg. ami viszont vidámabb kérdés, hogy hogy fogják a droidok emlékezetét kitörölni... hát még az emberekét... -
Totee #209 Az állítólagos bakiról csak annyit, hogy az ep4-ben nem Anakin láb nélküli mostohaapja, hanem annak fia szerepel.Ő is benne van az ep2-ben, ha emlékszel, és teljesen egészséges.(gondolom azt is mutatják majd a következő részben, amikor Anakin a kis Luke-t mostohafivérére bízza) -
#208 Most újra megnéztem végre a 4. epizódot, a New Hope-ot, és még mindig jó.
Észrevettem 1 kicsi hibát.
az EPII-ben látjuk, hogy Larsnak (aki feleségül veszi Shmi-t és felszabadítja) leszakad a 2 lába, mert buckalakókat hentelni...nyah, viszont itt az EPIV-ben nagyon is 2 lábon áll és nincs semmi említés, utalás, vagy akár külső nyom arra, hogy azok műlábak lennének.
mondjuk ez csak kötözködés :)
Han Solo rulz :)
-
#207 nehezdre esne megosztani velünk 1 letöltőhelyet ? -
#206 Mindegy eddig nekem megvan mind a sima vcd, az sevcd, most ezt húzom, leér mindjárt. Moziban még nem jártam, mert nem minden este van valami, de meg fogom nézni. Szal nemtom minek ríni a gép miatt. -
#205 már láttam moziban.
ne legyél már furkó te dikk :)
-
#204 Nem kell ez nektek sztem.. moziban akarjátok megnézni.. blabla :D -
#203 Nem is. Egyrészt nem mond ott senki ilyent, másrészt ott úgysem olvassa senki ha mégis :P -
#202 linket v. letöltőhelyet plz. -
#201 szerintem elég jó csaj, de semmiféleképpen sem csak átlagos.Legalábbis kikenve. -
#200 ez azért geciség.Beírom hogy farok és kimoderálják. Cs topicban meg lazán mehet a kurvaanyázás... -
#198 2002-05-22 VCD Star.Wars.Episode.2.SVCD.TS 3 CDs CENTROPY
:o)))) -
#197 Amidala jó csaj ? Sztem elég átlagos még így szuper kikenve is, persze ez magánvélemény.
-
atee #195 Amidala harcat is megneztem volna:))) -
#194 yoda harc szerintem is nagyon jó lett. -
#193 De utálom én ezt az egészet... -
#192 Shmi-nek nem volt valami nagy szerepe, és ez a jelenet már 20+ éve meg volt így írva a "mitológiában". úgy általában a film nekem nagyon bejött. persze, vannak baromságok (R2 repülése kifejezetten az, kiváncsi lennék ezt mikor szerelik ki belöle, mert késöbb pl Jabbánál is jó szolgálatot tenne neki), Yoda harc-stílusa meg... elég egyértelmü, hogy egy apró, pici figura valami gyors, ugrálós stílust fog követni, és nem megáll, és zúz. szerintem jól ki lett dolgozva, és szépen folyamatosan mossák össze a Shaolin eszme és mozgásrendszert a Jedi világba. -
#190 nem a marginalitás. ez sajnos Lucas sara, mert ö akarja a szinkront minden országra eröltetni. az 1 digitális kópia meg az 1 digitális mozi miatt van :) (de a westendet és a camponát is eladja a stercentury, és mindkettö digitális lesz) -
#189 Nahát pénteken megnéztem másodszorra is, most már angolul. Így már egész jó volt. :)A primitív szöveg angolul nem zavart - legalább megértettem. A történet folyásában semmiféle meglepetés nem ért, így már nem zavartak olyan dolgok amik először igen. Hát igen, a hangulata is más volt. :)
Tehát mindenki inkább nézze meg angolul, ha már látta magyarul akkor mégegyszer, aki meg nem, az rögtön azzal kezdje! Azért az annyira furcsa, ugyanakkor jellemző is, hogy a behozott 38? (36) tekercsből mindössze 1 digitális, és 1 feliratos.
Nem tudom miért hiszik azt, hogy eredeti nyelven való filmnézegetés hazánkban marginális jelenség.
-
#188 mert tudod, hogy nem valódi. egyetlen filmet se fogsz valóságosnak látni, amíg a tudatában vagy annak, hogy számítógéppel készült.
(egy kivétel talán a FinalFantasy film legvége a madár röpte közben a táj valami fantasztikusan lett lemodellezve. a madárka nem annyira.) -
#186 erröl szól a mai világ nem? és nem csak film-téren. (viszont ezzel rohadtul elkanyarodunk a témától). amúgy ember vagy számítógép... nem mindegy? egyelöre a gépet is ember irányítja (lásd episode 1 lucas-arckép a felvonulási téren az egyik falba finoman belemosva :))) ), másrészt nem szabad leragadni 30 évvel ezelöttre. a nosztalgia fun, de nem segít semmin. -
#184 az elözö StarWarsok is mind-mind ILM erödemonstrációk voltak. elvégre Emiatt jött létre a cég. -
#182 ütött kopott vasak Vs. csilivili hajók: a "Régi" trilógiában a Birodalmi hajók csilivilik voltak, itt meg egy még müködö világ van, ahol van pénz és lehetöség rendbentartani a gépeket (a Naboo cirkáló tükörfelülete más tészta, azt régen nem lehetett volna megvalósítani, viszont Dooku napvitorlása über :) ). a lázadók hajói persze, hogy ütöttkopottak voltak, mert arra végképp nem volt eröforrásuk, hogy polírozgassák az amúgy is lerobbant flottát... :)
Lucast láthatóan nem zavarja, rengetegszer kifejtette már, hogy azért dolgoztatja ilyen mértékben az ILM-et, mert olcsóbban és pontosabban kijönnek, mintha keresgélnének hasonlító környezetet, és ott nekiállnának építkezni. neki így tetszik, a rajongók nagyobb részének így tetszik, ergo így marad, és a harmadik epizód is digitális lesz. a többi elég szubjektív vélemény. nekem bejött ez a rész nagyon, és meg fogom nézni még párszor moziban. -
#180 " elakartak adni egy csövet a bárban"
Death Sticks az eredeti angolban...
Tyrannus = Dooku (bár ez elég egyértelmü) - nagyon állat, törkardként fogja a pengét, teljesen más stílusban vív, mint a többiek :)
szerintem Siditius (vagymi) nagyúr, a rég 'elveszett' Sidious nagyúr = Palpatine.
és nagyjából ahogy Blasta leírta, egy jó szervezésnek tünik.
nagyon jól megírt sztori, bár az elsö alkalom, hogy valódi háttérismeretet vár el a nézötöl, és nem ad mindent oda egyenesen.
A Tatooine-i mészárlás le is lett forgatva, pontosan a korhatárok miatt nem került bele... remélem a DVDre felkerül majd.
"sok nyáladzás" - kb 20 perc a több mint 2 órás filmböl. és EZ az, amit Lucas rózsaszínnek nevez :) -
#179 Akkor Te valamelyik másik filmre ültél be! Nem birom az ilyen primitív kritikákat :-((((( -
#178 Ejnye Magus!!!
"sztem az alapötlet, hogy egyszercsak hipphopp a semmiből lettt egy klónhadsereg, egyszerűen gáz. "
10 év az nem csak egyszerre hipphopp. Ha figyeltél volna, kiderül, hogy Jango bizonyos Tyrannus-sal volt kapcsolatban. Ő pedig Dooku gróf. Nem biztos, hogy ő rendelte meg a sereget, de Palpatine keze tuti benne van. Ugyanis kreált magának egy háborút, amiben sztb@szhatja a kivállt csillagrandszereket és abszolut hatalmat nyerhessen. Közben meg kiirtja a Jediket és feloszlatja a szenátust. Ennyire egyszerü bár kissé meg van kavarva ez tény.
" a másik amiért fáj a szivem hogy kihagyták ahogy lemészárolja a buckalakókat"
Igen ám, de akkor XXX-es lett volna a film. Mivel lemészárolta a nőket is meg a gyerekeket is ezt nem hiszem, hogy 10 éven aluliaknak bemutatták volna.
"Obi Van Kenobinak elakartak adni egy csövet a bárban, és ,meggyőzte hogy mekkora egy balfácán"
CSÖVET??? Ez valami új szó a narkóra, vagy ezt sem értetted??? -
atee #177 Hat en nem egeszen ezt vartam...:(
Mintha a Titanic rak ultem volna be :(
Hemperegnek a fuben:( jol elcsesztek:(
A tobbivel nincs bajom meg a kis joda kardozasa is tetszett:)
Anakin nem volt eleg gonosz:( Remelem ezt orvosoljak a kesobbiekben:)
Amidala viszont igazan kitett magaert :)
Nem rossz a kicsike:)
Oasszegezve nezheto es kotelezo bar szerintem a leggyengebre sikerult eddig. -
#176 nah upload konyvtárban a CSOCSO mappában van két video tessék leszedni.. az egyik a par wars ( sw:ep1 vs south park (comedy)
a masik a sw:ep2 trailer egy csomo kimaradt részlettel!! (kár hoyg kimaradt!!!)
(reggelre fent lesznek) holnap szedjétek le!) -
#175 Sztem meg az első volt a legszarabb - vagy legkevésbé jó? - ez minden szempontból felülmúlta, de leginkább a csatajelenet nem ugrabugráló gyökerek szerencsétlensége volt, hanem egy olyan rész, amitől borsózott az embert háta :o)
A buckakalóknak meg természetesen csak egy faluját írtotta ki, vagy valami ilyen méretű csoportot, nem a fajt. Sztem ez elég logikus :)) -
#174 szerintem eddig ez volt a leggyengébb rész.Látványos volt de szinte semmi nem történt benne,csak az a sok nyáladzás... -
#173 ... vagy nem halott, csak eltünt? ha figyelted a nevét, és nagyjából emlékszel az Ep1-re (is), akkor lehet feltételezésekbe bocsátkozni... -
#172 na akkor leírom rövid véleményem, bár nem mintha érdekelne vkit...
A film összességében jó, bár elég pon jelenetek voltak. sztem az alapötlet, hogy egyszercsak hipphopp a semmiből lettt egy klónhadsereg, egyszerűen gáz. bár lehet hogy ennek a végén lesz vmi következménye, de akkor legalább az kiderülhetett volna hog yki az aki megrendelte. mert ha tiz eve halott akor az episode 1 ben kellett volna szerepelnie. vagy szerepelt? a másik hogy az egésznek hangulatilag semmi koze a 4-5-6hoz. ez már teljesen más, ami nem feltétlen rossz. sztem a csöpögős jeleneteknek a felét kiighagyhatták volna. a másik amiért fáj a szivem hogy kihagyták ahogy lemészárolja a buckalakókat. na az kelett volna. bár ha midnegyiket megölte akkor honnan kerülnek elő majd még? Mondjuk nekem csak jekkor volt szimpi a főszereplő. csak nekem tunt ugy hogy az egész film a csatajelenetre volt kihegyezve?Amugy amásik, hogy elég pon jelenetek. Yoda odasántikál. mingyá ö9sszesesik. akkor utána 10 percig rohangál, ugrál és kardozik. utána sántikál tovább... ehe. amugy tök jó volt amikor a Obi Van Kenobinak elakartak adni egy csövet a bárban, és ,meggyőzte hogy mekkora egy balfácán...
nagyon várom már a 3at mert abban csak az lesz hogy hogy szabadul el a duhe. az egesz filmben szinte csak az teteszett:) a látvány az jo volt. amugy ezekből a klonokbol lesznek majd a birodalom katonái? -
#171 ugyanaz, mint a html, csak swf a vége... tudod, view source meg ilyesmi, és könnyen be lehet mérni.