263
Star.Wars.Episode.II.Attack.Of.The.Clones.TS-FTF
-
Lantee #263 Én az xpress.hu-ról rendelgetem a DVD-ket...már a megjelenés előtt sokszor itt csönget a futár! :)
Javaslom minden DVD FAN.nak! -
#262 5900-ért hol? -
#261 -
#260 ...elvegre kell vmi a polcra:] -
#259 hmm... lehet beujjitok egyet jovoheten en is:] -
#257 -
#256 -
#255 Megvette már valaki a DVD-t? -
#253 :D
október 26-a 10:23-at akartál mondani :D -
#252 oktoberben lesz mar dvd rip em ? :D jolhangzik :D -
#251 forrás: dvd.index.hu
Az Episode II kivágott jelenetei
Ha minden igaz, akkor október 26-án jelenik meg a Star Wars ? II. Rész: A klónok támadása DVD! Lucasék valószínűleg nem adják lejjebb a dolgot az Episode I DVD-nél, így mindenképpen fajsúlyos kiadásra kell számítanunk. Ami az új DVD tartalmát illeti, a The Middle című egyórás werkfilm mellett várhatóan megtalálhatjuk majd az audiokommentárt, és a 12 részből álló webdokumentáció-sorozatot is, akárcsak az Episode I esetében. Természetesen kivágott jelenetek is lesznek, legalább annyi, mint az előző filmnél. Néhány dolgot már tudni a Lucas által kihagyott részekből.
Azt már eddig is tudtuk, hogy a DLP változatban a befejező,
esküvői jelenet kicsit eltér a 35mm-es verziótól. A digitális mozikban adott film végén Anakin robotkeze fogja Padméét, míg a ?standard? moziban egyszerűen csak a kezet láthattuk.
Eredetileg lett volna egy jelenet, amelyben szerepel Padmé húga is (a forgatókönyv ide vonatkozó részei már a premier előtt ismertté váltak), de Lucasék vágóollója közbeszólt ? a testvért alakító színésznő szomorúságára.
A további jelenetekből az előzetesekben láthattunk részleteket:
A Forbidden Love elnevezésű előzetesben elhangzott egy párbeszéd Obi-Wan és Anakin között, amely végül kimaradt a filmből. Anakin: ?I have learned this lesson before.? Obi- Wan: ?You haven?t learned anything, Anakin.?
Amikor Jango Fett a Mystery trailerben Obi- Want üldözi, McGregor a következőket mondja: ?Blast, this is why I hate flying!?
(Nem teljesen vagyok biztos abban, hogy ez a mondat kimaradt...)
Padmé a Forbidden Love-ban egy pillanat erejéig világoskék ruhában látható, amint tűnődve néz ki az ablakon. Egyesek szerint ez Anakin álma lett volna, amelyre egyébként a filmben is utalnak.
Szintén a Mysteryben megszólal Bail Organa szenátor (Jimmy Smits). A következőket mondja a Jedi Tanácsnak: ?We must stop them before they?re ready.?
Hogy egy-egy mondatkihagyás mennyire minősül kivágott jelenetnek, az csak egy dologtól függ: hogy valóban egy mondatról van-e szó, avagy több is kimaradt a végleges filmből (csak mi nem tudunk róla). -
#250 Én nem tudok felrakni neked az isdn-emmel semmit, meg amúgy is van több 2 cd-s, melyikre gondolsz?
Szedd le az altbrucke.uw.hu -ról az egy cd-s divx-et, van magyar sub is. A 3 cds svcd lett divx be kódolva, elég jó minőség. -
#248 altbrucke.uw.hu -n van egy 2 cd-s dvd-ripnek nevezett változat és magyar feliratú divx 1 cd-s, de 10-kor törlés lesz. -
#247 Olvasgasd az Efreet által ajánlott topicokat. Én már megtettem, úgyhogy én tudom mire gondolt. -
#246 Tud valaki egy jo helyet hogy hol lehet letolteni kedvenc Episodomat (jelenleg:P))??
Persze valami emberi minosegben.
-
#245 Nekem nem azert nem tetszik a MAtrix mert mindenkinek igen, nekem sohase tetszett amikor meg nem is tudtam hogy ezt a szart masok nezik es rengetegen szeretik.... csa csipppantottam... ejj ilyen is van...:)
Szal en utalom de nem vagyok ettol meno (az mar mas hogy mastol igen:PPPPPPPPPPPP) izlesek es pofonok.
-
#244 a rét nagyobb része tényleg digitális volt, utána a "vacsorajelenet" az asztalon és az evöeszközön kívül szintén, a körte(?)darabban hamarabb látszódik meg a harapásnyom, minthogy Padme beleharap... de kétségtelen, van valami abban amit írtál. -
#243 Kuplung!
A totális számítógépesedésben leírtakon jót mulattam. Nyilvánvaló, hogy csak félinformációkkal rendelkezel a film készítésével kapcsolatban. Bármilyen hihetetlen, de a hátterek nem 100% CGI és nem is 99% és még folytathatnám. :) Egyelőre nem tart ott a technika, hogy ennyire valósághűen, ennyi idő alatt és ennyi pénzből ki lehessen ugyanezt hozni. Szóval rengeteg makettet használtak és bármilyen hihetetlen, de díszleteket is. Csak az a poén, hogy te valószínűleg azt hallottad, hogy itt már mindent számítógép generált és az agyacskád egyből megadta magát és azt mondta: ez nem valósághű. Amiből következik, hogy számodra teljesen mindegy, hogy milyen jól sikerül egy valódi CGI, azt te az előítéleteid miatt nem tudod elfogadni. Eképpen nem hiszem, hogy joggal szidhatod a látványt, mivel képtelen vagy megkülönböztetni a CGI-t a nem CGI-től (hah, méghogy digitális rét!).
A többihez nem szólok hozzá, mert az már szubjektív dolog. :)
-
#241 Azért vagyok menő, mert nekem nem tetszik?? :)
Ez egy kicsit hülyeség, nem?! -
#240 ez is egy nézöpont. jóéccakát! :) -
#239 Tudom, de sztem ez nem érdemel többet mint hogy azt mondjam, phöj, sok gyökér és elmenjek lefeküdni. -
#238 olvasgasd el a hinni, csak hinni, meg a tömegiszony topicokat... többek közt erröl is szó van ott. -
#237 "Mátrix? Hú, mindenkinek tetszik. Akkor nekem nem. Menő vagyok!"
kezdek utálni mindent.. -
#236 meg egyszerübb együtt menni a "többiekkel", mint megmondani, hogy nem tetszik...
nagyjából ugyanott tartunk. -
#235 Szerintem meg csak menő, ha neked nem tetszik, ezért nem tetszik ennyi embernek. Egyszerűbb lefikázni mint vállalni a véleményed. -
#234 az SG olvasótábora hozza a világátlagot :) nagyjából 70-30% ott is a filmet szeretök és nem szeretök aránya. -
#232 Divx Episode II!
Húzom! -
#231 most megy a Spaceballs az rtl-en... sajna szinkronnal :((( -
#230 Elolvastam a nagyját....nekem már ez is nagyon tetszene filmen :))
báz....még 3 év !! -
#229 nem érted, mind1... -
#228 Episode III: Twilight of the Gods By Sydney Cuthbert
Text File (142K)
Added 04-13-2002
My take on what the final installment of the current trilogy might be like.
ittvan... fanscript :) -
#227 Hát! Ha a drog után is úgy érzed magad, ahogy én éreztem, akkor nem kell drog! :)
A fejem majd szét robbant úgy fájt, és este szinte kifeküdtem! :D -
#226 ez fanscript. semmi köze lucashoz, és a fanforce-oldalon szerintem szerepel is. -
#225 nah itt van :
STAR WARS
EPISODE III: TWILIGHT OF THE GODS
an original screenplay
by
Sydney Cuthbert
based on a story
by John L. Flynn
EPISODE III: TWILIGHT OF THE GODS
The Republic is in turmoil. While power-hungry factions maneuver for control of the Senate, deadly forces plot to rule the galaxy.
The Jedi Knights, struggling to maintain order, pin desperate hopes upon the newly commissioned Clone Warriors as a means of overcoming the Confederacy of Independent Systems, while hunting the evil Lord Darth Tyranus, whose dark influence continues to spread.
Hoping to discover a powerful new weapon, Anakin Skywalker embarks on a quest for the legendary Kaiburr Crystal, a talisman of great power . . .
-
#224 Ezért jó !
Legális drog ! :)
-
#223 Mármint ezt most gúnyosan kell érteni?
Amúgy béta, és stolen cd-key ha a soldier of fortune ii double helixről van szó. De már jött ki fairlight. -
#222 mire számítottál? dokumentumfilmre?? :)))
amúgy a 4-5-6 lényegesen komolyabb stílus. -
#221 Nagyon az se! :)
Mert olyan mese az egész... :) -
#220 a 4-5-6ot nézd meg, ha nem a technika hanem a történet le tud kötni. -
#219 Gyerekek...
Én tegnap megnéztem ezt a filmet! SZÖRNYŰŰ! :)
Mondjuk az igaz,hogy egyetlen egy részt sem láttam eddig az SW-ből, de szerintem nem is fogok! Nekem nagyon nem tetszik a film! :D