5250
Xbox
  • Geroka16
    És amugy ezt a krákogást mindenkinek csinálja?Az előzőre is választ várok.
  • Geroka16
    minek cseréljem?tönkremegy vagy mi?és utána le is tudom törölni ugye?mármint a játékot.
  • Geroka16
    flash
  • Sephi
    Foleg ha FLASH-elt akkor nagyon tud.

Tenyleg Geroka FLASH-elt vagy CHIP?
  • Anubys
    Alapból van benne...
    Ha magyar az Evoxod, akkor a "hasznos holmik"-menüben találsz egy "lemezfeltöltő"-t, azzal tudsz felmásolni játékot lemezről. Másik lehetőség, hogy összekötög a pc-ddel, és cross-kábellel, ftp-n áttöltöd rá az ISO-t, de ismerva a google-zási szokásaidat, ezt nem ajánlom...

Később érdemes cserélni, ehhez kell némi trükközés, meg egy nagyobb vincsi (olyan 10 körül már kapsz 40 gigást), spec csavarhúzó, meg az, hogy tudd, hogyan kell egy vincsit kicserélni (pl. pc-n). Nomeg nem árt mellé egy Evox install disk, amit felraksz utána...
  • Geroka16
    és azt hogy tudom megoldani??mennyiért meg ilyesmi?hogy lehet rá játékot feltenni...stb.
  • Sephi
    Azert kell bele hard.
  • Geroka16
    oké...egyik haverom is ezt mondta csak azért biztos akartam lenni.kösz még1szer a boxot.
  • CHEAPBOY
    a lemez toltesenek ilyen hangja is van/lehet. a mercenariesnel valoszinu azert csinalja vegig, mert vegig tolt/swappel.
  • Geroka16
    hát a dvdiro a pioner...és arita és ridisc dvdkre irtam....a négyszeresekre 2*esen irtam a 8*osokra pedig 4*esen.
  • Sephi
    Krakog???

Milyen DVD-re irtam es milyen sebessegel es milyen DVD iroval?
  • Geroka16
    Hi!Megvan a box....végre.Van egy problémám.irtam rá játékot...mindegyik megy...beolvassa.Csak krákog.Nem mindig,inkább csak amikor tölt.A mercenariesnél viszont mindig.Mitől van ez?Baj?kösz
  • ZoL AMD
    A gyári vinyó van benne. Ha nagyobb lenne benne akkor máshogyan particionálná a gép?

A DVD kit-tel be lehet kapcsolni a gépet?
  • Sephi
    Lenyeg hogy ne rakd be a mosogepbe mert eleg karos lehet nekije.
  • Crem
    Porszívó csodákra képes...:)

Egyébként én 1 év alatt 2x takarítottam ki, azt is csak önszorgalomból!:P
  • Geroka16
    Hello!Az volna a kérdésem hogy az x-boxot mennyire kell félteni a portól?Mert nekem padlószőnyegem van és a szobámban azért eléggé száll a por.Ha egyáltalán kell akkor milyen gyakran portalanittassam ki?kösz
  • Bogyi007
    Két játék biztosan ráfér, de talán három is, a játék méretétől függ, viszont ha akarsz filmet is nézni rajta /DVD/ akkor érdemes beruházni a DVD kitre /ami egy infravevőt tartalmaz - ezt az egyik joy slotba kell bedugni, és a távirányítót/
  • Anubys
    Ha nem túl nagyok, akkor több is... :)
    Nekem fent van a Mortal Deception és a Fatal Frame, és még van 900 mega helyem...
    Evox meg minden után marad kb. 6 gigád szabadon, szóval egy full DVD-s és egy rövidebb játék csont nélkül felmegy.
    Vannak particiók, igen, csak arra készülj, hogy az alap vincsi nem kicsit lassú... :(
    De ez annyira nem gáz, még így is sokkal gyorsabb, mintha lemezről játszanál.
    Itt megy minden vincsiről.
  • Zozo76
    Az alap vinyon mennyi hely marad szabadon? Tehat hogy vannak rajta a particiok? Csak mert ha vegre tudok venni gepet valoszinu hogy rogton nem fogok tudni vinyot is bele tenni. Tehat egy jatek azert rafer?

A masik hogy van valahol tablazat hogy a HDLoader-el milyen jatekok mukodnek? Vagy itt minden fut vincsirol a PS2-vel ellentetben?
  • Anubys
    Hát, ha használt, akkor semmiképpen, ha új, akkor is ki tudja hozni 2-3e-rel olcsóbban...

Amúgy apronet.hu-ról:
    "XBOX ELADÓ! ! ! 120 GB- s vinyó van benne, lehet rá játékot, filmet, képeket feltölteni, így azok mennek CD nélkül! ! Van hozzá 2 kar és 1 DVD távirányító. A vincseszterén van kb 30 játék és 10 film. Hibátlan állapot, doboza és leírása megvan. Irányár: 55. 000 Ft."

Ez pölö megéri...

Geroka: Alapból 8.5-ös vincsi van benne, ha azt lecserélte a fazon nagyobbra (pl. 60-asra), akkor megéri az 53-at, különben nem...
    Mondom: alapgép joy-jal, flash-elve 45 újonnan, veszel még egy joy-t, az 6e, 51-ből kijöttél, és új a géped, a maradék 2ezret meg elsörözöd... :)
    Keress rá apronet.hu-n "xbox"-ra, találsz csomó sokkal jobb ajánlatot.
    Ha ez az xbox új, vagy vincsicserés, akkor, de csak akkor vedd meg ennyiért.

Én a gépemet 35-ért vettem, van rajta Evox, szerintem chip is (Lammer látta, neki is gyanús volt :), egy joy-jal, dobozzal, tokkal vonóval, de az alap vincsivel...
  • Bogyi007
    Támpontként írtam, ugyanis, ha kicsit lejjebb mennél, akkor láthatnád, hogy pont az Xbox árakról volt szó, erre írtam én le hogy én mennyiért vettem meg, és ezért a pénzért mit kaptam cserébe. Egyfajta viszonyítási alap volt az írásom tehát.
  • DanielT
    Nem, csak azt nem értem vajon mit akartál elérni ezzel az előző hozzászólással... Olvasd vissza és ítéld meg külső szemlélőként. Kit látsz magad előtt?
  • Bogyi007
    De jó belháború az XBox táborban?
  • DanielT
    Te vagy az élet császára az nem vitás. Csak vissza ne olvassa valaki a hozzászólásaidat, mert elillan az illúzió!
  • Bogyi007
    Megvan! :DD
  • Bogyi007
    Én a gépemet 50000-ért vettem, ehez megkaptam, a 2 darab XBox Controller S-t, a DVD kitet, 23! darab játékot, Evox-ot, /hogy chipes-e vagy Flashelt, azt még mindig nem tudom, aki vette az úgy hozatta, de ő meg nem tudja :DD - a lényeg az hogy minden írott lemezt is visz :DD/ kaptam mellé olyan video kábelt, ami kompozit hangkimenet s-video kimenet rgb kimenet és scart csati van rajta, a gyári vinyóval megspékelve. Amin szintén minden földi jó rajta van. Nem gond az Xvid, DVix, mgp, avi, jpg gif fájlok lejátszása sem.

Megérte ennyiért ugye? :DD

Nincs még egy a raktáron ennyiért, úgyhogy ne is érdeklődjetek. én meg nem adom el. A játékok listája meg egy oldallal arréb ugyanezen topicban.
  • Sephi
    van ehez a 7z dologhoz kulon progi... gugli :D
  • Bogyi007
    Használtam, onnén találtam a http://www.romhustler.net címet, ha ez tömörítés, akkor mivel tömörítem ki? Vagy ezt is a kuglival keressem meg? :DD
  • Lammer
    nah gyerekek, jelentem beuzemeltem a smartjoy frag-et oltari ZSIIIIIIR!!!!
    most rakdosom fel az fps gamekat gepre...
    ahhh jesz... :)
  • Aramir
    De amit venni akar, ahoz 2 joy van. Ugy már árában van, nem?
  • Lammer
    2 joyt emlitett..
  • Sephi
    Neked gyari hardod van vagy rakatal bele masikat?
  • ZoL AMD
    Ti hova raktátok a surrealt, hogy látja a gép? Mert én csak a c-re tudtam, ott meg kevés a hely a rom-oknak.
  • Geroka16
    mi az hogy vincsicserés??
  • Anubys
    ha nem vincsicserés, ne vedd meg. Alapgép joy-jal, flash-elve 45 újonnan...
  • Sephi
    39000 az alapgep max 7000 a joy... 46000.... szal akkor a flash 7000 FT lenne?
  • Geroka16
    Holnap megyek a boxért:)53-lesz flashelve,evoxosan,két joyyal.Remélem télleg jó ez a flash móka.
  • Lammer
    bazze az tomorites... (gyk:olyan mint a zip,megrar)
    most minden bantas nelkul, mi lenne, ha hasznalnad a google-t? eccer...
  • Sephi
    En is most toltom amazt szal nem tudom pontosan meg.
  • Bogyi007
    Surreal 64 emulátort akarok használni, a rom fájlok ilyen kiterjesztésüek hozzá, amiket találtam F-1 Pole Position 64.7z ez így jó vagy, át kell a kiterjesztését nevezni?

Egyébként itt találhattok sok-sok romot: http://www.romhustler.net