5250
Xbox
  • Sephi
    Meg nyugi nincs nekem semmi bajom Lamival mert nagyon jo haver de szeretem szurkalni mert imdom amikor ideges :DDD
  • Sephi
    Felreerted a dolgokat. En mar ha csak kerdezek is valami akkor hulye valaszokat kapok. Mindeki mast mond es persze hogy az ember arra halgat akit ismer.

Akkor ez azt jelenti hogy nekem az osszes ismerosom felrebszel vagy lehet hogy nem igy mondtak es nem bovitettek nagyobb szintre oket.

Felreerts ne essek en unepelyesen elkusolok es meg nem szolalok amig szolid en megalapozott kijelentesem nem lesz.

Nem fogok technikai vitatkozi

Pisz
  • Anubys
    "A fasz kivan veled szerinted a 1.6(v2) vagy 1.7 -nek mijafasz FLASH-elnek mert abba nincs BIOS."

Már ne haragudj, de ekkora marhaságon még nem hallottam... Van benne BIOS, csak más a felépítése, így a korábbi BIOS-ok nem működnek vele. Mindennek van BIOS-a a PS2-nek, a DC-nek, a GC-nek, a GBA-nak, de még egy ZX Spectrumnak vagy Atari2600-nak is...

"ugy alitja az en haverom hogy az a FLASH amit o tesz a gepbe nem engedi a harddisk cseret"

Akkor keressen másik BIOS-t, ami enged...

"En is csak azt irom amit hallok rola semmi mast."

Csak nem kéne hangosabban üvöltened annál, aki a saját tapasztalatait írja le. Lammer újonnan vette a Box-át, és lépésről-lépésre modolta, így ő tudja, hogy mi van a gépében. Én használtan vetten, így tényleg nem tudom, hogy chip van-e benne vagy szimpla flash, szóval én nem nyilatkozom. Ha az árát nézzük, akkor valszeg síma flash, de van 1-2 dolog, ami alapján akár chip is lehet... na ennyi...
  • Sephi
    Figyeje mar ide draga baratom. Ne egesel mindig osszevissza mert ugy ahogy nekem igazam lehet ugy neked is.

FLASH-elni a BIOS-t szoktak. A fasz kivan veled szerinted a 1.6(v2) vagy 1.7 -nek mijafasz FLASH-elnek mert abba nincs BIOS.

Ergo meg van adva a gep amin FLASH van ugye? Benne van a eredeti gyari hard. Berakjuk a Slayer's cd-et majd bootol rola es formatajuk a hardot. Ekkor amikor ujra inditjuk a gepet bejon a fekete kepernyo a zold szovegel hogy kontakt ezt meg azt.

Ezt hogy magyarazod vazeg?! Ugyanugy ahogy a te Kefe baratod alitja hogy baromsagot irok ugy alitja az en haverom hogy az a FLASH amit o tesz a gepbe nem engedi a harddisk cseret csak ha levagjuk a FLASH-t es CHIP-et rakunk.

Nekem az a voksom hogy neked 1.6 allati verziod lehet es a BIOS-t FLASH-eltek.

Esku neked megyek ha megegyszer igy irsz rolam.

En is csak azt irom amit hallok rola semmi mast. Aztan mi igaz belole az mar magan dolog ha elhiszed vagy nem. Meszze nem alitom hogy ez 100% igy van de en is leirom amit hallok.
  • Anubys
    Én amúgy máshol is olvastam, hogy kell hozzá chip... Illetve azt nem írták, hogy flash-sel nem műxik, szóval nincs kizárva, hogy megy - meg ugyebár te vagy az élő példa, hogy megy... :)

Ami pedig az én gépemet illeti, megfejtetted már, hogy miért piros az xbox logó a szokásos zöld helyett? Az első tipped az volt, hogy valami modchip, most meg azt mondod, hogy nincs chipem, tehát?
  • Anubys
    :D
  • Lammer
    Kene ilyen Poll:
    Szerinted Sephi az uj remhireket miert terjeszti?
    1. Mert igazsag
    2. Untakozik
    3. Mar megint legbolkapott informaciokkal dobalozik
    4. Csak Jo hecc
    5. Szarvasember
    6. Exöszájzbúk

nah jovan, csak poen...
  • Lammer
    Sephi draga, ne menjunk bele flembe, de megint kihozol a sodrombol...
    megint jossz a haverom kutyajanak a menyasszonyanak noverjenek a battya halotta, hogy...
    ez LÁÁÁÁL
    baszki, menj az xox365os forumba, kerdezd Kefe-t(reklambannerje kinnt van a fooldalon) o nagy guru, es kirohog...
    en is mar szamtalan vinyot csereltem, most akkor kaprazott a szemem, vagy akkor mivan?
    mar megint farsztod, es hulyited a jonepet...
    bocs
  • Bogyi007
    Nekem igazából mindegy, akkor érdekelne, ha naponta 10 órát ülnék a gép előtt és fullra járatnám a dvd olvasót, de így hogy naponta max 3-4 órákat játszok, de van mikor nincs időm beülni elé, így annyira nem aggódom. Egyébként leírná valaki hogy a fájlkezelőnek az EvoXban mi az igazi értelme? Mert a cd/dvd lemezekről ott nem lehet másolni a fájlokat. Valamint létezik olyan hogy magyarítás Xbox játékokra? Vagy az fps játékokba botok benyomása, a Jedi Outcastban van, az nagyon fa**a úgy.
  • Sephi
    Kuss ma vazeg. En azert mondom mert mastol is halottam mar hogy FLASH-elt gepen nem lehet hardon cserelni. Es ket napja sem tortent hogy egy FLASH-elt gepre ra akartuk rakni a Slayer cuccost es a gep ugy megment hogy vegul chipeltetuk... en aze' mondom.

Meg viszonteladok is ugy agyak el hogy szolnak elotte. Lehet van tobb fele FLASH-elesi mod nem tudom.
  • Lammer at Work
    AKI NEM TUDJA MILYEN VERZIOJU A BOXXA, Fogja magat ES MEGKERESI GUGLIBAN A GYARTASI IDO ALAPJAN!!!!
    grrrr
  • Lammer at Work
    baszki hat mit kell ezen kifejteni bovebben, nekem adott a gep 1.4es peldanak okadek, meg van flashelve Exox M7ej-vel es punktum, nincs csip, es mar iszonyat sok vinyo volt benne... ez a nem chippes, akkor nem lehet vinyot belerakni akkora LOLLER dolog, ezt a faszsagot nem tudom ki terjeszti...
    En mar nagyon sok Exoxot raktam fel igy ismerosoknek, ismeretlennek(ofkorznemiminyimapenzmag) es eddig mindegyik FLESSES volt(meg ANubyse is)... es nagy szazaleka velem csereltette a vinyojat...
    ez komolyan nem ertem ezt a hulyeseget...
  • Zozo76
    Honnan tudom hogy a gep amit leemelek modjuk egy bolt polcarol pl 1.6-os? Kivul a dobozon fel van tuntetve? Az 1.6-os a legujabb?
  • Sephi
    Fejtsd ki bovebben mert errol meg nem halottam.
  • Sephi
    Nekem is!
  • DanielT
    Szólj, ha megtaláltad!
  • Laci08
    Olyan programot keresek hogy X-Box emulator v2.06 valaki segítsen!!!!!
    Előre is köszi
  • Sephi
    Erre este neked bo valaszt fogok adni.
  • Geroka16
    Tehát akkor lehet bele vinyot rakni?Ha flashes?Ja és honnan tudom meg hogx 1.6 os vagy 1.5ös???
  • Lammer at Work
    Ott a pont!!!
    Anubys, Sephi:
    és igen nekem asszem 1.4(vagy 1.5)es gépem van M7ej flash-el(sjnos 137Gb barrieres verza) van belesutve...
  • Sephi
    Na ezt meg nem halottam. Te tudsz valamit amit mas nem :D

• JackSlater
    1-2 félreértést tisztáznék:
    1.6 os gépnek is van biosa,miért ne lenne,CSAK nem lehet flashelni házilag.Ezért kell az 1.6 os gépekben benne hagyni a modchippet.
    2.Miért ne lehetne flahelt gépbe winyot rakni???Teljesen mindegy,hogy modchip-es vagy flashelt a gép,simán bele lehet rakni
    nagyobb winyot.
  • Anubys
    Csak flash-elve?
  • Lammer
    de sephi nekem flashelve van es mar megfodult vagy 40 vinyo(igaz teszt kedveert) a gepemben, most is egy 120as duruzsol benne...
  • Sephi
    Tehat az aki FLASH-elt gepet vesz maganak az kerem adhatja ki a penzt a sok sok DVD-re es lesz min aljon a por.

Meg egy ok amiert szar a FLASH.
  • Sherad
    lehet nem igy van de az en logikam szerint:

1.6-nak nincs biosa -> ezert nincs mit flashelni benne -> a szoftveres moddal gondolom a winyora tesznek valami indito bigyot.

amugy meg www.xbox-scene.com ott aztan mindenrol van info.
  • Zozo76
    Flash vagy Chip?

Ha az ember nagyobb vinyot szeretne (a kesobiekben) bele.
  • Bogyi007
    Erre én is kiváncsi lennék, a lemezfeltöltővel le is tudod törölni a programot. Miért van a fájlmanager, ha nem lehet vele lemezről a videket, képeket, zenéket átvenni? Vagy egyáltalán hogy lehet azt használni?
  • Geroka16
    DE miért nem lehet hardot bele rakni ha flashes???És a 8 gbos vinyora ha felteszek egy játékot akkor azt le is tudom törölni?
  • Lammer
  • Sephi
    Ott a pont! (TM Lammer)
  • Sherad
    amugy lenne egy kerdesem emberek. Nem tudja valaki milyen file formatum a .dsk? ( azt tudom hogy disk formatum is meg novel is de azok kilove ) Mercenaries nyelvi file-ja ilyen formatum es sehogy nem tudom szetszedni. Eddig minden box file formatummal megbirkoztam de ez kifogott rajtam. ( le akarom forditani ugyanis de igy nem megy a dolog sajna.) Mondjuk az is eleg melyik motort hasznalja a game ha azt esetleg tudja valaki. Onnan mar elobbre jutnek :)
  • Sherad
    enyim is 1.6-os es ezert rakattam bele chippet... Biztos jo az a szoftveres dolog de inkabb + pár ezer es szabad kezem van a gepem felett :)
  • Sephi
    De nem tud bele rakni hardot mert FLASH-elt a gep.
  • Sherad
    hehe enyimben a 120-as maxtor hallanad hogy "krakog" :) ki is vagom belole.
  • Lammer
    nemenasszontamtiedflesses, a gyartasi idejebol kifolyolag....
  • Geroka16
    akkor mire irtad hogy no comment???
  • Sephi
    Mi nem volt tiszta a #1345 -os hozzaszolasban?
  • Geroka16
    nem tudom mi bajod van a flashel.mond meg hogy miben rosszabb a chipnél.
  • Sephi
    No comment :D