5250
Xbox
  • Lammer
    de luzerek vagytok, ilyen felreertesen osszekapni ...
  • Anubys
    Ne kapd már fel a vizet, ott smiley...

Amúgy az utolsó sor lereagálhatod, az már más téma... :)
  • DanielT
    Van Xboxom.

Ennélfogva a hozzászólás többi részére nem reagálok.
  • Anubys
    "Valóban magasabb rendű, sőt még értelme is van! :)"

Most mondjam azt, hogy tahó pécés? :D
    Amúgy amíg nem volt boxom, én is szídtam, szal nem ciki... :)
    Viszont amióta megvan, a pc-vel már nem játszom (bár ez valszeg átmenetei állapot)

"Ftp kapcsolathoz persze, hogy mindegy mi a gateway, mert hozzá sem nyúl."

Viszont amíg nem állítod be, nem látják egymást... Az alapkérdés is az volt, hogyan tud fel ftp-zni box-ra, tehát? :)
  • DanielT
    Valóban magasabb rendű, sőt még értelme is van! :) Mihez lenne átjáró az Xbox? Milyen adatot tud szolgáltatni amire szüksége van a pcmnek? (bisztos vahn) Fordítva viszont például mehet az xboxconnect a netes játékhoz. Ftp kapcsolathoz persze, hogy mindegy mi a gateway, mert hozzá sem nyúl.
  • Anubys
    Szerintem is, de DanieIT úgy látom a pc-t magasabb rendűnek veszi, mint a boxot (már bocs... :) )

Lyonell: asszem az xbox-scene.com -on láttam erről leírást...
  • hzx
    Ha két gépek kötsz össze otthon, bármi lehet a gateway.
  • lyonell
    skaccerek,azt tudjátok hogy az xboxra hogyan kell felvarázsolni a linuxot?
  • Anubys
    Hát, amíg cross-kábeleztem, addig én úgy csináltam, és ment...
    Most, hogy routerem van, értelem-szerűen a router a gateway... :)
  • DanielT
    Én tudom, hogy kell :) De egy Xbox akkor sem lesz átjáró, max fordítva barátom :)
  • Anubys
    "hanem az hogy nem tudtam, hogy az utolsó számnak egyel többnek kell lennie, ugyanis eddig mindenki ugyanannak mondta"

Dehogyis, már az 1394-ben is írtam...
  • Anubys
    Kezdheted... :)

Amúgy tök ugyanúgy kell, ahogy 2 pc-t kapcsolsz össz cross-kábellal...
  • DanielT
    Na nehogymá a pcn alapértelmezett átjáró legyen az xbox, mer' le**opom magam...
  • Bogyi007
    Nem az összekötés nem ment, hanem az hogy nem tudtam, hogy az utolsó számnak egyel többnek kell lennie, ugyanis eddig mindenki ugyanannak mondta, ergo félre lettem tájékoztatva. Különben is azért mert én most kezdem az Xboxos pályát még nem kell lenézni, Psx-en ilyen nem kellett csinálni. Arról meg nem tehetek hogy téves infót kaptam előszőr.

Köszönöm a többiek segítségét!
  • Anubys
    Nagyjából, csak arra ügyelj, hogy:
    1. nem kezdődhet 0-val
    2. egymás "melletti" IP-k legyenek, magyarán csak az utolsó szám térhet el, az első három nem.
    3. a pc-n add be az xbox IP-jét gateway(alapértelmezett átjáró)-ként.

Kb. ennyi...
  • Anubys
    És ne feledkezzünk meg a Gateway-ről sem, ami az adott példa esetén pc-oldalon: 192.168.0.2
  • hzx
    Hombre! Most nem bántásból, de ha ennyire nem megy, nem is kellene azt erőltetni. Teljes délutánod ráment, de mire? Arra, hogy az Xbox egyetlen hálózati kimenetét egy adott kábellel összekösd a PC maximum 2 hálózati kimenetének egyikével? Ez nem sikerült? Vagy nem sikerült beállítani az Evox Beállítások/Settings menüjében az IP címet és a hálózati maszkot? Figyelj: Xbox, IP: 192.168.0.2, maszk: 255.255.255.0. A PC, IP: 192.168.0.1, maszk: 255.255.255.0

Bonyolult?
  • Bogyi007
    teljesen mindegy???
  • Anubys
    "Hát ez remek, akkor most mi az Xbox ip címe? Mert eddig itt ebben a fórumban is láttam már vagy négyfélét."

Amit beállítassz neki... :)
    Nézz körbe az Evox beállítások menüjében, keresd az "IP" menüpontot...
  • Bogyi007
    EA címek 2005-ben:

Az Xboxworld.nl jelentése szerint az EA nem kevés nagy címet akar megjelentetni a 2005-s üzleti évben Xboxra és Xbox 2-re. Íme a lista:
    2005 második félévében megjelenő játékok
    - Batman Begins
    - Medal of Honor: Dogs of War

2005 végén, 2006 elején megjelenő játékok:
    - Battlefield: Modern Combat
    - The Godfather
    - 'Secret Marvel Project'
    - Black
    - FIFA 2006
    - Tiger Woods PGA TOUR 2006
    - Need for Speed: Most Wanted
    - SSX 4
    - Urbz 2
    - Harry Potter and the Goblet of Fire
    - Burnout 4
    - James Bond: From Russia With Love
    - FIFA Street 2

Érdekesség többek közt a Black, mely többek szerint az E3 egyik legbíztatóbb játéka volt. Három játék a fentiek közül szinte már biztos, hogy csak Xbox 2-re fog megjelenni - The Godfather, NFS: Most Wanted és Burnout 4 - ez utóbbi pedig a pletykák szerint nyitócím lesz a Microsoft új konzolján.
  • Bogyi007
    Hát ez remek, akkor most mi az Xbox ip címe? Mert eddig itt ebben a fórumban is láttam már vagy négyfélét. És eddig még senki sem mondta ezt: /tehát, ha pl. a box 192.168.1.1, akkor a pc-nek írj be 192.168.1.2-t IP-nek/ a tegnap délutánom ráment a fölösleges összekötésekre, de megfogadtam, amíg nem ír le valaki konkrét beállításokat, addig nem is fogok hozzá, megint. Tehát aki BIZTOSAN tudja hogy kell összekötni crosslink kábellal a boxot pc-vel /win98_se rendszeren és/vagy xp-n/ az írja le legyen szíves a dolgok menetét, ha megkérhetném. Azt hiszem nem vagyok egyedül ezzel a kéréssel.
  • Sephi
    Hat en csak amulok es bamulok. Azzonal kuldom tovabb a infot a haveroknak akik altojak hogy nem lehet.

Lehet hogy verzio fuggo?
  • Petyus_
    http://www.xbox-scene.com/bios_retail.html

Itt egy táblázat az Xbox BIOS-okról az enyémben EvoX M7ej BIOS van, ami támogatja a HDD swappet. Tehát ki tudom cserélni a HDD-t. Lehet Sephi, hogy pl. a te modchipedben ugyanez a BIOS van, és zsír ugyanúgy működik a Boxunk..
  • Petyus_
    Már meg volt flesselve. Kivettem a régi vinyót, beraktam az újat, Slayer's format, és kész.

De hallottad, Lammer ugyanígy cserélte az övében.
  • Sephi
    Megajunk!!!!!

A gep a 120 GB-os hardal volt FLASH-elve vagy a FLASH-eles utan lett beleteve!?
  • Petyus_
    Érdekes, az én flashes gépemben benn figyel a 120 giga. =)

Akárhogy néztem utána, www.xbox-scene.com oldalon, az xbox modderek fórumában a TSOP flash három hátrányát emlegetik:

- nem lehet LIVE-ot használni semmiképpen,
    - nem lehet bármilyen méretű BIOSt ráflashelni,
    - a modderek lehúzzák vele a lámákat, mert TSOP flashért elkérik a csip árát.

Amíg Sephi (vagy bárki) nem ad egy korrekt, konkrét pontos linket bármilyen komoly oldalhoz, ahol az állítólagos problémákat ecsetelik, csak felesleges "pánikkeltésnek" tűnik a dolog. Nem mondom, hogy nincs ilyen, mert nem vagyok egy nagy Xbox modder guru, mindenesetre az eddigi "érvek" nem túl meggyőzőek.
  • Motee
    Bocs, már megvan!
    Ismeritek ezt az oldalt:XBOX-HQ
    Minden van!
  • Motee
    Hi, valaki mondana egy linket a legújabb evoxhoz?
    Sephi: megkérdeztem e-mailbe Cheapboyt, és azt írta hogy flashes gépen nem lehet vinyót cserélni...
  • Sephi
  • magus
    ááááááá nem vagyok ideiges.

kaptam xboxot, de nem volt hozza tap, mert amcsibol szerzetuk. kira, nem baj szerzunk hozza tapot. 2-3 het, fater szerzett tapot, de elfelejtettuk lemerni, es azt hittuk jo. hat nem... az induktiv lokes kilokte a biztositekot, es olyan fura egett szag. nembaj, hatha mukodik. Most erzett jo tapot, lemertuk, jol osztja a feszultseget, de most nem mukodik, mert ugye a tap kiegett az xboxon belul. Szal most azt probaljuk megszerelni. Most tobb mint egy honapnal jarunk, lassan meg lesz...
  • Anubys
    Símán crosskábellel nyomod? Akkor: a TCP/IP protokoll kell neki, és állítsd be Gateway-nel a box ip-jét, illetve a boxon a pc ipjét. Arra is figylej, hogy ugyanaz a subnet legyen, és az ip-tartomány is stimmeljen (tehát, ha pl. a box 192.168.1.1, akkor a pc-nek írj be 192.168.1.2-t IP-nek)
  • Lammer
    XBOX verzio csekkelo
    szal az ove nem 1.6os...
    neha szarakodik az oldal, de be szokott jonni
  • Sephi
    Az akkor 1.6 allati :D
  • Bogyi007
    Az én gépemen az mfg date 2003-11-08.
  • Lammer
    nah faszkikam, utananeztem nekem 1.4es xbox van, SIMAN flesselve... amikor anno megvettem jol kikerdeztem a kollegat(akit emlitettemxbox365on) az o allitasa szerint, sot o is cserelte nekem az elso Hardot... onnantol, mivel hobbiszakbarbar vagyok, felfejlodtem, es mar rengeteg vinyot csereltem ki, evoxot is rengeteget raktam fel!!!
    naszal nekem nagyon gyanus, hogy amit te mondasz, az mar az uj 1.6tol folfele szerias geepknel lehet igaz, nem?
    mert en mondom rahedli 1.6 elotti gepet upgradeltem vinyoval fel, evoxxal stb...
    hmmm
    amugy meg, meg ne izgulj be... mert tudod, hogy
    Anubys cimbinek meg erdekes gepe, van mert effektiv egy csip jo esetben kikapcsolhato, viszont ha bootol olyan tuneteket produkal, mint egy csippes gep, hmmm, lehet valami nonem csippe lehet...
  • Sephi
    Nekem a Lami magyizta el hogyan kell de oszinten meg most sem tudnam neked leirni :D Orulok hogy megy oszt jovan :D
  • Bogyi007
    Fasza, nem működik az ftp, leírnátok, hogy a hálózat kapcsolatoknál, a pcnél miknek kell beállítva lenniük? Az Xboxon be van állítva és el van mentve az ftp beállítások. A Pc rész kellene nekem, de onnan minden, milyen protokol legyen fölrakva, Microsoft Network be legyen-e állítva satöbbi, ja és total commander beállításai is kelenének az ftp-hez.
  • Bogyi007
    Még jó hogy elhoztam azt is otthonról.
  • Anubys
    Na, ezzel egy ideig szoptam én is. Az antennakábelt be kell dugnod a boxba, különben nem indul el (elképzelheted, mekkorát anyáztam, amikor először próbáltam, és nem kapcsolt be a box a szobámba a pc-re kötve, de rendesen ment a tv előtt). Controller nem kell
  • Bogyi007
    Ugyanígy állok a kérdéssel én is, használtan vettem, a tulaj meg úgy hozatta, egy cimbivel, aki úgy kéérte hogy vigye az írott anyagot is, ergo nem tudom milyen a gép. De vinyócsere az kell majd nekem is.
    De most nem is ez lenne a kérdésem, hanem az hogy mikor a boxot összekötöm a pc-vel a korábban taglalt módon, ahhoz elég-e annyi hogy a boxot bekapcsolom /a beállítások az ftp-vel belőve/ és a többiet a pc-n csinálom? Nem akarom a teleházba a tv-t is bevinni, vagy kell az ftp használathoz /fájlok áttöltése/?