Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"my love for you is like a truck\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Riszpekk

konkrétan a konzolt még nem láttam ftp-n...
Riszpekk
Valaki próbálta már a "2004-01-15 Fallout: Brotherhood Of Steel (c) InterPlay *NTSC* *FULLDVD* 47x50 MB WAM" rilízt???
Már remegek nagyon, hogy kipróbálhassam csak sajna még nincs meg, valaki élménybeszámoló esetleg???
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Autos, rpg nem erdekel, lovoldozos se(termeszetesen mint pl.: a halo, splinter johet, mert azokkal nem uncsi jaccani😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mit szóltok hozzá?
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Végre itthon a Box, sajna a srác elkúrta a flessst de mára megcsinálta... képzelheted eddig nem bírtam letenni a kontrollert, most tolom fel a gammákat... Reggel meg megyek viszem 24be...
Szííííjjjel fogom magam jáccani ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Nagyon korrekt a masina, fõleg a progik!!!! megnéztem rajt Xvidet mindent, le vagyok nyügözve mit lehet kihozni ebbõl a dobozból!!!!
Még van 90 Gig helyem, asszem elleszek a feltöltögetéssel hajnalig, hihi

Na a lényeg!!!!
MEGVAN A BOXOM!!! JUHÉJJJJJ

Ma este vitetem okosítani(Bios friss, 120 csigás HDD), jajjjjdevárommár, zavaromban azt sem tudom mit próbáljak majd ki
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Itt mindent megtalálhatsz, (PS2, Gamecube, Xbox, Gameboy, Ps1, Dreamcast, és a retro konzolok) amit csak szeretnél, (játékok, kiegészítõk) gyors kiszolgálás, postai csomagküldés, személyes átvétel lehetséges!
Mindenre teljeskörû garancia, szervízszolgálat. Adás-Vétel-Csere-Szervíz!
[email protected], [email protected], 0630 25 85 034, 06 30 377 77 07

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
vannak játékok, ahol egy sima robbanásnál lassulást észlelsz, más játékoknál meg egy sokkal szebb robbanás folyamatosan zajlik le, vagyis ez csak kód kérdése
de mi lenne, ha az xbox topikban nem xbox vs. ps2 baromság menne?
Riszpekk
3. Akadozást Ps2-n is láthatsz.
1.)
LESZ GTA3 Xbox-ra, méghozzá 1 korongon a GAT3 és a GTA3-VC! (Asszem a neve GTA3 Double Pack) Nem kacsa, a Rockstar weboldalán láttam! ("PS2 and Xbox")
2.)
A valóságban a PS2 sokkal komolyabb hardware, asszem a régi Guru egy õsrégi számában volt valami 4-6 oldalas cikk a belsõ mûködésérõl. Azért hozza be csak lassan a Xbox-ot, mert nem csak komolyabb, de sokkal bonyolultabb is a belsõ szerkezete, a benne található 4-5 külömbözõ proci között a fõ adatbuszokon kívül találhatóak kisseb sávszélességû további adatbuszok is, melyeket csak alaposabb programozással lehet rendesen kihasználni.
3.)
Az öcsém Xbox-ot kért karácsonyra (majdnem 20 éves), pedig szerintem a PS2 jobb lett volna. Akadozik, nem egy játéknál, fõleg az erõsebb dinamikus fényefekteknél.
4.)
Fagy egy helyen a SW-KOTOR, hogy a p*csába lehet Xbox-on patchelni?
viccet félretéve, kár ezt feszegetni, hogy melyik szebb meg jobb, mert ez az egyik utolsó szempont
az itt emlegetett Halo szerintem határozottan sivár grafikailag (konkrétan a környezetre gondolok, kívül még elmegy de a belsõ terek....), és mégis nagy siker, ezzel szemben van olyan fullos csilivili játék (nem is egy) ami tartalmilag nulla
nekem a Gladius is nagyon bejön, fõleg ahogy kezdek belerázódni, pedig az sem egy poligontenger....
Riszpekk
Naszal.
Nem kötözködni akartam, sorry csak soxor pofára esek én is (boxnál-is sajna) hogy élõben egy picit másabb...
Péjesen kiváncsi lennék a ghosthunterre, mert az baromira teccik!!!!!! 😊
ISO-ban már megvan... csak sajna gép még nem az meg kb nyár projekt... 😊
bájdövéj2: jajjjdevárommáraboxom!!!!
JAJJJJ

Persze,hogy leelõzi grafban(logikus),de mondjuk annyira nem,ami számomra meggyõzõ lenne...haveromnak x-e van,látom eleget....
bájdevéj,a 2 gép felépítését figyelembe véve,szted melyiket ismerik ki hamarabb???
Killzone
Ja,egyébként,hogy a topic címénél maradjak a Halo nagyon teccett...X-en!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tényleg igazad van, basszus
Nem szeretnék vitatkozni, de erõsen reszelem a torkomat amikor azt írod hogy az xet behozza látványban a péjes2...
Nem akarok flémelni, láttam, jácottam, és megtapasztaltam, hogy ari a ps2, meg tök fílinges gamék vannak reá, de azé az x leelõzi grafban a cuccot!!!
bájdevéj, mi lesz ha megtanulnak programozni xre is???
De meglehet Neroval is...
Nem mer én Nintendot! =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
(...amúgy én is az vagyok, vagy nem, vagy mégis, vagy csak aludnom kellene már irogatás helyett?)
www.youtube.com/aabyssx
Mondjuk lehet azért mert csak focimeccset nézek a TV-mûsorok közül. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com